Salat "Mimosa" med laks, deilige oppskrifter kjent
 "Mimosa" - den perfekte parabolen for ferie tabellen, har en subtil og delikat smak. Det finnes mange muligheter for matlaging - ost, eple og, endelig, en klassiker av hermetisert fisk. Som oftest er det utarbeidet med Saira, men du kan lage og deilig salat "Mimosa" med laks.
 For det trenger:
 • 2 store kokte poteter;
 • 2 mellomstore gulrøtter tilberedt;
 • 1 boks laks, hermetisert i saltlake;
 • 1-2 middels løk;
 • 4 egg, hardkokt;
 • majones;
 • salt, hvit pepper, litt frisk sitronsaft.
 Oppskrift
 1. laks ta ut banker, store bein fjernet og renset av krydder. Fisken mos med en gaffel.
Salat "Mimosa" med laks, deilige oppskrifter kjent


 2. Løk skåret i tynne ringer. Marinert i eddik og hell kokende vann for å fjerne bitterhet.
 3. Kokt egg ren, skille hvite fra yolks. Deretter gni revet proteiner, mos eggeplommene med en gaffel.
Salat "Mimosa" med laks, deilige oppskrifter kjent


 4. Poteter trenger å rive, og gulrøtter - for middels eller liten.
 5. For fyllet, bland majones behov for sitronsaft og krydder.
 6. Salat trenger å sette lag, børsting hver med majones - poteter først, deretter fisk og løk, deretter protein, gulrøtter (kan i tillegg være litt solsikke).
 På toppen av en salat dynket med eggeplomme og dekorere med grønne planter.
Salat "Mimosa" med laks, deilige oppskrifter kjent
Salat "Caprese": Italiensk oppskrift
 Italiensk mat - en av de mest delikate i verden. Italienere og hundretusener av fans elsker Middelhavet salat "Caprese".
 For å gjøre dette enkle, men svært velsmakende og sunne retter du trenger de vanlige ingrediensene:
 • Friske tomater - 2 stk (ikke oppbevares i kjøleskap);
 • mozzarella -125 gram;
 • olivenolje - 3 ss;
 • noen blader frisk basilikum eller arugula;
 • salt etter smak.
 Oppskrift
 1. Tomater og mozzarella skåret i tynne skiver og legg fatet svinger.
Salat "Caprese": Italiensk oppskrift


 2. Bladene av basilikum eller arugula lå på toppen. (Salad "Caprese" med arugula har en særegen, interessant smak).
 3. dryss salat med olivenolje (for å gjøre nødvendig rett før servering).
Salat "Caprese": Italiensk oppskrift


 4. Hvis du fyller olivenolje synes utilstrekkelig, og krydre med salt rett til din smak.
Salat "Caprese": Italiensk oppskrift
Hvordan lage pannekaker i yoghurt? Trinnvis oppskrift video
 Pannekaker - dette er trolig en av de mest populære hjemmelagde retter. Når det er et samtaleemne te, fantasien hever umiddelbart bildet av en fest klut dekket bord og en stor tallerken med en haug rosenrød, duftende, varme pannekaker.
 Pannekaker vanligvis betraktet tradisjonell russisk mat, men det er ikke slik. Forberede dem praktisk talt over hele verden, er en av de eldste kringle alternativer, fordi pannekaker bulk utvilsomme fordeler.
 Cook pannekaker er ikke vanskelig, du trenger bare litt trening, og du vil bli en sann mester batch. Etter kakene er ikke bare deilig, men også næringsrik, fest på dem som voksne og barn.
 På grunn av det store antallet ulike varianter på dette temaet pannekake rett kan dekorere ethvert bord og være en del av den normale frokost, familiemiddag eller festlige godbiter.
 Hver husmor drømmer under matlagingen pannekaker i eksperimenter synes opprinnelige oppskriften favoritt godbit.
 Grunnlaget for pannekake mel anvendes, og det kan ikke bare være kjent hvetemel, men bokhvete, havre, mais, ris. Smaks pannekaker i stor grad avhenger av hvordan flytende komponent av mel utvannet.
 Matlaging pannekaker på grunnlag kefiric
 Det skjer ofte at i morgen ikke har tid til å lage en full frokost for seg og sin familie. Som et resultat av alle kostnads ​​smørbrød i beste fall - om kjedelig egg. Her lærer du hvordan du pryhotovytblynы yoghurt. Det tar svært liten tid, og som et resultat av din familie får en solid, deilig, næringsrik frokost.
 1. Ta en dyp bolle (helst keramikk eller leire), hell det tre kopper yoghurt (yoghurt kan ta hva du vil, eller du kan bruke ryazhenka bifidok), tilsett en halv teskje natron, rør, la for en kort stund, bør yoghurt stige.
 2. I en egen bolle vel rist to eggeplommer med sukker (3-4 ss). Mengden av sukker kan variere avhengig av din smak og kvaliteten på den valgte yoghurt - jo mer syre, jo mer behov for å legge til sukker.
 3. Beat værende eggehviter med en liten mengde salt (ca. en halv teskje) skulle komme ut ganske myke skum (for å forenkle denne prosessen, proteiner å være kjølt).
 4. Koble yoghurt, eggeplomme-sukker proteinmasse og skum i en bolle, bland alt igjen med et kjøkken visp.
 5. Veldig forsiktig begynne å skrive siktet mel, unngå dannelse av klumper og gradvis blande deigen. Antall mel er det vanskelig å bestemme, er det nødvendig å ha angitt den ønskede konsistens. Forberede deigen blynovna yoghurt et par ganger, vil du lære hvordan du kan finne ut hvor mye som trengs for dette måltidet.
 6. Forbered en panne med tynne vegger, pusse den med olje eller et stykke av smult og rozihrivshy i brann.
 7. På en varm pan Hell røren i midten først, og deretter dividere med overflaten, og gir en test pannekake form.
 8. Så snart den ene siden av pannekake er litt tørr, raskt snu den og stek den andre siden.
 9. Klar for yoghurt pannekaker hoper å lage en stor tallerken.
 Tilberedes på denne måten kakene kommer ut utrolig tynn, nesten gjennomsiktig. Utvilsomt, en frokost og nyte speshaschemu jobb mann og går til skolebarn. For en søt tann for pannekaker kan du sende inn syltetøy eller marmelade.
Pannekaker på surmelk: deilig oppskrift steg for steg
 Enhver husmor ønsker å sikre at hennes kjøkken var bare kvalitet, fersk mat. Alt begynner å gå dårlig, vanligvis uten anger går i søpla.
 I mellomtiden er det visse matvarer som du ikke bør jag å kaste, omsorg vertinne vil finne sin søknad. Dette gjelder særlig skyssheho melk, som du kan tilberede et bredt utvalg av deilige retter.
 Fordelene med yoghurt
 Det faktum at surmelk er et komplett produkt med utvilsomme fordeler for menneskekroppen.
 For det første tillater bruk av yoghurt ikke forårsaker allergiske reaksjoner, noe som gir en gunstig effekt på fordøyelsen.
 For det andre inneholder den en rekke vitaminer.
 For det tredje, kalsium av yoghurt absorberes bedre enn frisk melk.
 For det fjerde, inneholder surmelk stoffer som hindrer utviklingen av infeksiøse prosesser.
 Ikke ved en tilfeldighet, det er mange bakervarer oppskrifter, tilberedt i melk skysshem. Den mest kjente fatet - en favoritt av alle sure pannekaker som kommer uvanlig luft.
 Pannekaker med surmelk
 Hvor mange elskerinner, så mange alternativer for matlaging pannekaker med surmelk. Ja, baking pannekaker - er en kunst, som har sine hemmeligheter. Hvis du bestemmer deg for å overraske din første hjem rødmusset pannekaker, ta som en basis oppskrift som ikke krever spesielle ferdigheter.
 1. I en dyp bolle helle et glass surmelk.
 2. Tilsett salt til melk (halv teskje), sukker (en til to spiseskjeer per din smak), rør til oppløst bulkprodukter er det ikke.
 3. Fordel deigen to egg, visp grundig mye.
 4. Legg en spiseskje olje (olje eller smeltet smør), fortsetter å blande. Bland ingrediensene praktisk spesiell kjøkken visp.
 5. Det viktigste - å legge mel. Mel kan ta noen, men husk at hvetemel er bedre for mindre utsatt for fete mennesker, fordi den inneholder mange "tomme" kalorier og nesten blottet for vitaminer. Velg bokhvete, havre eller hvete måltid, sørg for å sile.
 6. injisert mel sakte med konstant omrøring for å unngå klumper, la mye å stå i 30 minutter.
 7. Hell et glass stykket yoghurt og rør slik at den resulterende deigen var som kremen av middels tykkelse (det bør ikke være for tykk, slik at du kan helle).
 8. Ta en liten panne med ikke veldig tykke vegger, pensle den med olje og gløde i brann (olje kan erstatte låste å punge fersk skive bacon).
 9. Petty øse hell røren i midten av pannen mens du slår den fra side til side for å rozteklosya deigen på overflaten, tar form av en rund pannekake.
 10. Når overflaten av pannekaker begynner å vises små bobler og kantene litt tørke ut, snu pannekaken til den andre siden ved hjelp av spader og podrumyanim.
 11. Lag grupper klar pannekaker på en tallerken, dekker toppen med rent linklede.
 Serveres varme pannekaker bedre, men i motsetning til andre varianter, pannekaker er deilig surmelk og kjølt. Av pannekaker kan tilby rømme, fløte, syltetøy, syltetøy, honning, kondensert melk og kok fylte pannekaker hjelp av en rekke pålegg.
Яндекс.Метрика