Hvordan lage en enkel felle med hendeneMusefelle laget av bokser og tistler
Denne hjemmelagde musefelle har flere uvanlige driftsprinsipper. Den viktigste komponenten er en musefelle Burr (aka burdock), nemlig bustete blomsterstanden (humper) av dette anlegget. Hvis musen eller rotte på noen måte påvirke huden din, disse pigger, så bli kvitt dem vil være svært vanskelig eller umulig. Hastigheten på musen bevegelse, pusset tistler betydelig redusert, i tillegg til graden, prytsepyvsheysya musen vil klamre seg til ulike hindringer. Musen kan ikke få et levebrød som vil føre henne til for tidlig død, så denne type felle inhumane.
For å produsere denne typen musefelle trenger en boks hvor du vil hullet, tilstrekkelig for glatt passasje av musen. Boksen skal fylles tistler, men slik at musen kan bevege seg relativt fritt inne, mens klamrer graden, og sette agn - peanøttsmør, nøtter, skiver av pizza, ost, etc. For å bekjempe lukten av menneskelig felle bør strø noen duftende olje, for eksempel solsikke, kan helst uraffinert eller boks tørkes med alkohol.
Gravitasjonsmousetrap plastflasker
For produksjon av hjemmelaget musefelle trenger plastflaske og tau. I flaskehalsen skal skjæres opp slik som vist i figuren at musen kunne komme inn i fellen, samt utføre noen steder skjæres to hull, som binder den ene ende av tauet. Den andre ende bør være knyttet til en tung gjenstand på bordet. I flasken er lagt inn noen agn, slik som peanøttsmør eller ost, og en flaske plassert på kanten av bordet slik at den del av flasken hvor agnet en liten henger.
Hvordan lage en enkel felle med hendene

Nå hørte Mouse agn, klatre på bordet og klatre inn i flasken. Kommer til agn, er balansen av flasken brytes, og hele strukturen vil falle ned fra bordet. Lengden av tauet er valgt slik at bunnen av flasken litt mangler på gulvet, vil det ikke komme ut av mus.
Mousetrap med bøtte
I denne musefelle som brukes roterende trommel laget av aluminium eller tinn volum 0, 33. Fordi bredden vil være en stålstang som settes inn i bøtten (se. Figur). Bank på veggen som inneholder agn, spiddet på en stang og kan rotere fritt på den.
Hvis musen bestemmer seg for å spise agnet og stige opp rampen, ville det ha å hoppe på banken, som avstanden mellom kanten av bøtta og banken var ikke nok at musen kan gå over det, slik at avstanden er en nøkkelfaktor i hele konstruksjonen feller.
Hvordan lage en enkel felle med hendene

Siden banken er fri til å rotere på aksen, musen en gang på bredden mister balanse og faller ned i vannet. Denne type felle umenneskelig, men hvis du bruker en dyp bøtte uten vann, gjorde musene ikke dø, og de kan la ut et sted borte fra hjemmet.
Denne felle kan brukes i hagen, i hvilket tilfelle rampen ikke er nødvendig, og bør vkopaty bøtte i flukt med bakken.
Musefelle laget av plastflasker
Avskåret fra de to-liters plastflaske 3/4 av fra bunnen, snu nakken og sett den inn i resten av flasken, som vist i fig. Gjør halsen på en flaske og 3-4 hull i dem prosmyknit wire eller binders og fest den godt.
Hvordan lage en enkel felle med hendene

Nå setter agn på bunnen av flasken, slik som peanøttsmør eller solsikkefrø. Smør halsen på flasken med solsikke eller olivenolje at mus ikke kunne fange. Still felle nær kjøkkenet hylle eller i nærheten av et objekt som en mus kan klatre den. En gang i fellen, glatte og smale hals flasker hindre mus å komme tilbake. Fanget mus, ta den et sted langt borte og slipp.
Veldig enkelt musefelle
Og i konklusjonen - den enkleste felle, som består av noen invertert kapasitet tilstrekkelig dybde og riktig vekt, slik som metall boller, og to stenger festet ost. Som det kan ses fra figuren, to metall eller tre stang form derav, behørig hylsen laget av et massivt stykke ost. Hull i osten kan gjøres med en varm spiker, passerer dette vil styrke pahuchest ost. Når musen begynner å nappe ost, opprettholde integritet krenket, og en bolle fall. Uansett musen ikke kunne få bolle bør være ganske solid, eller du kan sette bollen på toppen av noen last.
Hvordan lage en enkel felle med hendene

Den nederste figuren viser en mer enkel design musefelle, som er direkte prop stykke ost durum, shrыzaya denne bakevje musen blir fanget. For transport i mus bolle bør skyve hardt tynt ark av plast eller tinn, tilskrives det hele bort et sted, og slipp musen.  
Hvordan spise kinesiske spisepinner

Paradoksalt nok, men å spise med spisepinner og enkel og lett på samme tid. Det er vanskelig for de som bestemte seg for å prøve å spise med spisepinner for første gang i mitt liv, og kan ikke engang forestille meg hvordan de skal være riktig bevart. De som har brukt spisepinner, synes bruken enkel og naturlig.
 Det antas at kjepper i stand utvikle finmotorikkenDirekte påvirke barnets mentale kapasitet, men fordi kineserne er å oppdra et barn i et barns ønske om å mestre spisepinner.
Hvordan spise kinesiske spisepinner

 Hvordan spise kinesiske spisepinner
 Sannsynligvis hver nybegynner bekymret - hvordan å spise kinesiske spisepinner. Hovedvilkåret som garanterer suksess er vanligvis å holde en hånd uten spenning. Alle bevegelser skal være stille, lett og glatt. Så, la oss starte. Slappe av håndleddet, fingeren og ringfingeren presse hverandre, og indeksen og midtre fingrene trekke litt fremover.
 Man bør holde seg strengt til å ligge i den hule mellom håndleddet og tommelfingeren, og den nedre ende av en tynn bygge på ringfingeren. En annen pinne bør være basert på den tredje leddet på langfingeren og det første leddet på pekefingeren og tuppen av pinnen.
 Under måltidet lavere stang skal ikke bevege - Alle manipulasjoner skal utføres ved hjelp av toppen. Øv på mindre elementer, for eksempel korn eller nøtter. Hvis du lærer å samle dem, så lett å takle store biter av mat.
Hvordan spise kinesiske spisepinner

 Hvordan oppføre seg ved bordet
 Gitt at pinner er en integrert del av kinesisk kultur og historie i Kina, mange av dem knyttet seremonier og konvensjoner.
 Eksempelvis considered uanstendig pålegge mat på pinner, for å drive dem på bordet eller plate, slikking, passere gjennom denne enheten til en annen person mat, satt tilbake plate og peker på noe.
 Før du strekke før et måltid, må du først velge stykke, og deretter må ta det. Etter måltidet pinner trenger å sette i fronten av platen, slik at deres ende så til venstre, men i alle fall ikke på den side av platen.
 Ikke trykk spisepinner knyttneve på tross av det faktum at denne gesten anses truende. Og husk - spisepinner, så dette er hva de skulle gjøre. Alle andre ting som er galt med dem tradisjoner og kulturen i landet og snakke om mangel på respekt for reglene for oppførsel ved bordet.
Philadelphia ost hjemmeAlle vet verdien av meieriprodukter for menneskekroppen. Tross alt, de er den viktigste kilden til kalsium, vitamin D og protein. I dag, produsenter av meieriprodukter tilby kundene et bredt spekter av sine produkter. Blant dem bør bemerkes velsmakende og sunt produkt - Philadelphia ost.
Denne type ost laget med enkel teknologi som ikke krever en lang modningstrinn og annen myk tekstur, delikat struktur og uttrykt melk etter smak. Du kan kjøpe eller lage selv hjemme. For å forberede Philadelphia ost trenger regelmessig mat, og et minimum av ledig tid.
Philadelphia kremost hjemme

For produksjon av Philadelphia kremost må kjøpe følgende ingredienser:
- Melke 1L;
- Kefir, volum 0, 5 liter;
- Fersk egg;
. - Salt og sukker i 1 time Spoon;
- Sitronsyre.

Prosessen med å lage denne type ost vertinne vil ta ca 30 minutter. I tillegg må du forberede pannen, cheesecloth, Corolla og dyp beholder.
I en kjele, hell melken og satte den på middels varme. Deretter tilsett melken nødvendige mengden av salt, sukker, melk og bringe til kokepunktet. Når melken koker, helle den i yoghurt og blande den resulterende masse. En blanding av melk og yoghurt skal krølle seg.
Deretter må du skille produktet dannet fra serum. For å gjøre dette, flytte all osten blandingen i cheesecloth og henge den på 20 minutter til glass serum.
Da trenger du en egen beholder gjennom Corolla pisket egg med sitronsyre. Den resulterende blanding bør helles i ostemassen separeres fra mysen og igjen god banke visp eller ved hjelp av apparater. Resultatet er en Philadelphia ost, er søte smaken forskjellig, homogen tekstur og prakt.
Myk kremost laget hjemme er et flott tillegg til mange hovedretter, salater og snacks. I tillegg er det resulterende produkt er forskjellig og ernæringsmessig balanse, slik at det kan bli servert frokost eller som snacks å spise i løpet av dagen.
Skjørost Philadelphia hjemme
Skjørost Philadelphia, tilberedt hjemme vil ikke bare fullt ligne den opprinnelige smaken, men også perfekt som en viktig komponent i de fleste retter. I den resulterende ostemassen kan legge urter, krydder og diverse krydder.
Å forberede osten Philadelphia ost må kjøpe følgende produkter:
- Cheese, som veier 500 g;
- Cream, 30% fett, volum 200 ml;
- Smetana, volum 200 ml;
- Salt etter smak.

Fremstilling av produktet forskjellig effektivitet og enkelhet.
I dype beholdere bør tykk pisket krem ​​til staten. I den resulterende masse for langsomt innføre rømme, ost og salt. Da vil alle komponentene grundig blandet, den resulterende masse legge ut i en kasserolle og la en dag. Dagen etter at produktet er helt klar til bruk.
Det bør bemerkes at Philadelphia anbefales å holde osten i en lukket beholder i kjøleskapet. Holdbarheten på dette produktet er sju dager.  
Яндекс.Метрика