Hvordan koke ris i et vannbad

Kashi har alltid vært regnet som en av de mest tilgjengelige og nyttige funksjoner retter. De tjener store som en siderett, eller vanlig antenne.
 Men når de går aktiv samtale om risengrynsgrøt heter rett og slett for tung.
 For kvalitet kokt ris ikke bare ser vakkert, men også har en fantastisk aroma og rik smak unik.
 Og hvis den enkle metoden for matlaging ris alle lært, hvordan å lage mat i vannbad for folk flest er fortsatt et mysterium. Selv om denne fremstillingsmetode ganske enkelt.
Hvordan koke ris i et vannbad

 Apparatet og metoden for forberedelse
 Nesten alltid komplett med dampbåt er en spesiell beholder for matlaging. Det gjorde henne sove prosess ris. Men det trenger ikke glemme væsker. Tilsette vann som er nødvendig. Siden innholdet i ett par ikke vil ha matlaging frokostblandinger.
 For spesifikk modell steamers nødvendig kapasitet på vann for produktet beskrevet i instruksen. Selv om det ofte gradvis elskerinne uavhengig bestemme påkrevd vann.
 Vurdere trenger også den nødvendige typen produktet, kan det være forberedt i en væske, tyktflytende eller løs tilstand. Men noen versjon funksjoner bør derfor dekke hele væske.
 Matlaging tid vil avhenge av ris har en rekke ris dampskip og modelleringsfunksjoner. Dette bør være skrevet i detalj instruksjon. Generelt bør steketiden ikke overstige 10-15 minutter for en enkel ris, 20-30 minutter til brune og vill ris varianter.
Hvordan koke ris i et vannbad

 Originale oppskrifter
 Den opprinnelige oppskriften er basert på disse ingrediensene. Du vil trenge en kopp ris, tre sopp, to fedd hvitløk, væske og grønnsaker. Grønnsaker er blomkål, gulrøtter, selleri.
 For å forberede den nødvendige hogge hvitløk og sopp i terninger, og deretter sette denne blandingen inn i risen og sette det hele i vår dampbåten. Grønnsaker må plassere under andre kupé dampskip og holde dem der til matlaging.
 Forkokte og skjære biter av grønnsaker helle vår kokt ris. Etter fullførelse av denne prosessen, er det nødvendig å gi en bit av gangen i området ti minutter til oppvask nastoyalosya under panseret.
 Å koke ris med kjøtt og ost trenger to hundre gram vasket ris tilsett vann, legg kokt stuffing på toppen, tilsett salt, diverse krydder, og hell det hele ost. Steketiden er Førti minutter.Hvordan å forberede en salat med reker og agurk oppskrift

 I dag vil vi lære deg hvordan å forberede en salat med reker og agurk for velsmakende oppskrift.

 Ingredienser:


 - 500 gram kokte frosne reker (rå);
 - 2 pickles;
 - Halv agurk;
 - 300 gram hermetiske erter;
 - Majones.
 Oppskrift salat med reker og agurk:
 Agurker skåret i terninger. Kokte reker halvert. Komponentene blandes og kledd med majones. Salat er klar.
 En annen oppskrift salat med reker og agurk.
 En forfriskende salat fungerer godt som en lett middag.
 Denne salaten ble fremstilt i flere porsjoner. Praktisk for å søke om banketter og feiringer.
 Ingredienser for å lage salat med reker og agurk:
 - 300-350 gram pillede reker;
 - 4-5 medium agurk;
 - 1 liten rød løk,
 - 2 små selleri;
 - Stilker med vårløk;

 Fyll:


 - Lys majones;
 - 1 spiseskje av lav-fett yoghurt;
 - Fersk nykvernet pepper;
 - Salt.
 For å fremstille fyll ganske enkelt blande majones, yoghurt og pepper.
 Cut selleri, fint kuttet løk. Koke reker i et dørslag og avvise. Bland reker, hakket selleri og løk. Vårløk skjæres å dekorere salaten. Skjær agurk i tynne skiver. Spredt på hver skive agurk tallerken på toppen av ham og forberedt salater. Dryss med vårløk alle.
 Salat med reker og agurk oppskrift som vi har beskrevet ovenfor, er klar!
 Nå vet du hvordan du skal forberede en salat med reker og agurk.  
Kompott av tørket fruktTørket fruktkompott - deilig og veldig sunt drikke, stand til ikke bare slukke tørsten, men forskjellig mette kroppen med vitaminer og næringsstoffer. Men for å lage mat virkelig nyttige "riktige" tørket frukt kompott, må du kjenne og følge noen viktige regler som gjør det.
Regler matlaging tørket fruktkompott
Først av alt, bør du være sikker på kvaliteten av tørket frukt, som skal forberede kompott. For eksempel, hvis du bruker tørkede aprikoser - ikke får myke og lyse frukt. Lys oransje og saftig kjøtt indikerer behandling av tørket frukt er ikke spesielt nyttige kjemikalier forlenge livet. Så for best mulig passform kompott av tørket frukt rynket harde ikke lyse farger.
Kompott av tørket frukt

Den andre regelen - forsiktig behandling tørket før matlaging. Du ønsker ikke å drikke med frukt ble tørket kvister, løv og bare skitt? Så de over riktig, skyll og suge i 15-20 minutter.
Den tredje regelen "riktig" kompott - bare sette tørket frukt i kokende vann, og i den grad de øker under koking minst to ganger. Så forvente noen mengden av vann i de følgende mengdeforhold: 1 kg av tørkede frukter - 4 liter vann.
Regel Four veldig viktig: ikke fordøye kompott, eller tørket frukt miste sin verdi og nyttige egenskaper. Legg merke til at den lengste - omtrent en halv time, tilberedt med tørkede pærer og epler, men andre tørkede frukter nok bare 15 minutter.
Til slutt, den siste råd: når du leier en beholder med kompott fra varmen, pakk den med et håndkle og la stå i ca en time drikke. Denne enkle metoden vil legge tørket frukt drink med deilig smak og god rik farge.
Kompott av tørket frukt

Selvfølgelig kommer fra forskjellige annen tørket frukt drikke - og næringsverdi og smak og farge. Dermed tørket blåbær kompott gir god rik farge, rose - legger nyttige funksjoner, svisker - bidrar til å forbedre intestinal motilitet.
Vi tilbyr deg noen deilige og sunne oppskrifter drinker.
Oppskrifter tørket frukt kompott
Kompott classic: med tørkede epler og pærer. Den perfekte kombinasjon: epler i tre deler - to pærer. For en smak kan du legge til sukker, honning eller fruktose. Og hvis du legger noen røkt pære drikke - det vil smake helt fint.
Kompott av tørket frukt

Den opprinnelige stuet epler og røkt svisker. Denne kompott ikke bare har den opprinnelige smaken, men også svært nyttig, spesielt for å forbedre fordøyelsesprosessen. Best verdi: fem stykker av tørkede epler - en av røkt svisker med groper. Merk at svisker før matlaging er en må ligge i minst 30 minutter og stek drikke - ikke mindre enn 25, så sørg for å la stå.
Kompott av tørkede aprikoser. For å gjøre det nok til å ta en halv kopp tørkede aprikoser 1 liter kokende vann og la det koke i 15 minutter. Å legge til smaken 2 timer. L. sitronsaft og 3 ss. l. honning eller sukker.
Drikk for helsen din!  
Barnemeny bursdag (foto)For et barns fødselsdag - det er alltid en ferie som er full av gaver og mirakler. Derfor bør foreldre nøye forberede for denne dagen, forbereder et utvalg av underholdning, overraskelser og, selvfølgelig, ferie bordet.
Riktig meny på barnas bursdagsfest
Barnemeny bursdag (foto)

Hovedprinsippet for barna bord - alt må være frisk, deilig, fargerike og alltid hjelpsomme. Derfor, i forberedelse til ferie for barn, foreldre bør alltid vite om noen er av de inviterte barna er allergiske mot visse matvarer eller mat. Hvis tilgjengelig, kan du prøve å fjerne dem for ikke å ødelegge noen av gjestene en festlig humør.
Foreldrene til barnet, som vil være en bursdag, må nødvendigvis ta hensyn til at det er bedre å spise små måltider unna. Dette vil hindre at et av barna gå hjem sulten.
Barnemeny bursdag (foto)

Til gode å spise selv de gutta som er kjent for dårlig appetitt, bør ferie tabellen kalle sin interesse. Dette problemet kan løses ved hjelp av fantasi og kreativitet. Tjene uvanlige retter, figurer dekorere dem med mat.

Hovedreglene når du komponerer menyen for barnas bursdagsfest:

- Table bør ikke være rik fet og krydret mat, bør disse rettene helt utelukkes på grunn av deres skadelige virkninger på barnet;
- Er ikke tillatt på bordet salat med masse ingredienser og / eller majones;
- Ingen grunn til å bringe til bordet produkter som har veldig lyse farger - de kan være kunstig farget;
- På barnas tabellen bør prøve å gjøre uten fisk, men hvis du fortsatt gjøre fiskeretter er 100% sikker på at det er godt atskilt fra beina, ideelt sett vil gjøre kjøttboller.

Hva bør være en meny med barnets fødsel

Barnemeny bursdag (foto)

Ved utarbeidelse av menyen, prøv å unngå matvarer som er kjent for barn og til stede i sitt daglige kosthold. For eksempel vil det se ut av sted på ferie bordet havregryn eller potetmos. Fra tette og varme retter til å gi opp: ris, fylte paprika, kål vil ikke passe. Bedre forberede for bursdags noe enkelt: kjøttboller, burgere, grillet kylling kebab eller grønnsaker.
Noen av de "voksne" salater kan tilpasses barnas kosthold ved å utelukke det fra majones og andre produkter som ikke kan spise barn. Men det er best å lage en salat med frukt og grønnsaker. Frukt snack kan fylle med yoghurt og grønnsaker - olivenolje og sitronsaft. Veldig original og appetittvekkende for barn i en dag er salat dekorert med dyr laget produkter, sopp, Towers.
Barnemeny bursdag (foto)

De beste snacks er ikke til stede i en stor salat og a la carte.Fra små salatboller eller plater med fargerike tegneserier tegninger barna spiser alle nyte!
Alltid interessert i noen underordnede kanapeer. Sverd til barnas parti må bruke spesielle (med bilder eller figurer). Produkter for kanapeer kan kokes grønnsaker, diverse frukt, ost, kokt tunge.
Smørbrød - er dette et godt tilbud for barnas ferie. De består hovedsakelig av kjente produkter til barn: Barnas kokte pølser, ost, smør og grønnsaker. Barn elsker smørbrød fordi det er praktisk å spise, og barn i alle aldre vil ikke savne dem med slag og morsomt å spise.
Barnemeny bursdag (foto)

Obligatorisk del av ethvert måltid på en fest for barnet ditt spise fersk frukt. De kan legges på en plate i form av palmer, raketter, blomster, fisk, eller rett og slett vakre mønstre. I tillegg, små biter av frukt, kan du træ på grillspyd. Velg sesongens frukt, så er sjansen stor for at de har mye av skadelige stoffer er liten.
I barnas fødselsdag en må forberede mange drikker fordi alle de små gjestene aktiv og liker å drikke. Du kan tilby dem gelé, saft, te, juice eller melk riste.
Barnemeny bursdag (foto)

Del av ferien, når serverer desserter, barn venter med stor utålmodighet, fordi nesten alle av dem søt tann. Den viktigste egenskap av ferien som en bursdag, selvfølgelig, kake, som må være dekorert med stearinlys. Du kan demonstrere sin evne kulynarskye og bake en kake selv eller søke hjelp konditori, så lenge det var frisk og velsmakende. Hvis dette konfekt produktet vil også fungere som kunst maskiner, Towers, grønn plen eller noe uvanlig - han definitivt vil bli spist av barn som kom til bursdag med en stor appetitt. Tillegg til kake som søte retter til barneselskap kan være kaker, ost rømme, cookies.
Barnemeny bursdag (foto)

I en slik ferie som et barns fødselsdag, den beste bruk kasseroller beregnet for engangsbruk, som det slår.  
Яндекс.Метрика