Som bicep pumpe ut?
 Hva man ikke ønsker å ha store biceps? Hvilke andre muskler kan også være effektivt briljere gaten uten avkledning? Men en rask titt på noen treningssenter nok til å forstå at de fleste gutta har absolutt ingen anelse om hvordan du effektivt trene biceps. Hvis du vil ha store biceps pumpe huset du trenger å observere riktig kosthold og kompetent trening.
Øvelsen rutine og din mat og spiller en viktig rolle i å bygge muskler, og du kan gjøre det hjemme med noen manualer eller bar. Du må unngå overtrening fordi de pleide å jobbe andre muskelgrupper, men hendene er mer utsatt for overtrening enn andre muskler.
Peretrenyrovannaya muskel aldri vokser i volum og kjøpekraft for utvinning.
Så bruke øvelser for biceps en gang i uken og gi dem nok tid til å hvile nødvendig for å bygge muskler.
Hvis du ønsker å pumpe opp biceps hjemme, følg disse tipsene for å lykkes.
 1.  Spise riktig.
  Kroppen din trenger sunne proteiner som fisk, egg og kjøtt. Du trenger også å konsumere sunne karbohydrater,
  slik som grovbrød og brun ris. Protein bygger muskler og karbohydrater gir oss energi som trengs for å trene for å bygge muskler.
  Som bicep pumpe ut?

   Øvelser for biceps på bar.
  I den innledende fasen av trening for biceps trening økter bør være i orden på bar. For å kunne bruke de fleste biceps nahruzhalys smalt omvendt grep når baksiden av håndstøtten forholder seg til hverandre.
   Løfte vekter.
  Hvis du ønsker å bygge muskler du har å gjøre færre reps, men med tyngre vekter. Få en god manualer til hjemmebruk, med sats disker som du vil legge til din grad av fitness.
   Rekreasjon.
  Muskelvekst oppstår når kroppen er i ro, hvorav en del er avslappet søvn. Sørg for at du sover minst 8 timer om natten.
   Legg variasjon.
  Utøve dine biceps vil ikke være like effektivt hvis du gjør en og samme øvelse for hver trening. Det er mange øvelser å velge mellom. Alternative dem.
   Trene intelligent.
  Å følge utviklingen av bicep øvelser omtrent en gang i uken, men intens. Ta opp til 5 forskjellige øvelser på en trening. Ikke trene hvis bicep musklene såre fra en tidligere trening.
   Øke omfanget av bevegelse.
  Pass på at du gjør et stort utvalg av bevegelse i øvelsene. Hvis du ikke kan trene med full amplitude av vekten du bruker, velger du en lavere vekt og gjøre øvelser for biceps med fullt amplitude.
  Hvis du øver regelmessig, vil du snart få biceps, som vil beundre og misunne jenter gutta.  
Øvelser for hender (foto)Pidkachani hender - en drøm ikke bare mange menn, men også kvinner. Det er i triceps området kvinner ofte akkumulere en stor mengde fett og skuldrene bli slapp. Gjøre dem mer velskapt og vakker hjelp spesielle øvelser for armer, men snarere for triceps.

Å utføre disse øvelsene for hender var mer effektive, foreslår vi å bruke en liten komplikasjon i form av manualer. Deres vekt bør ikke føre til alvorlig belastning hendene, så ikke bli tung.

Utøve rette armer
Øvelser for hender (foto)

Så fall først ta en manual i høyre hånd, venstre kne og venstre horisontal mager på benken, fast klemme bladet og kroppsstilling så mye som mulig i parallell fra gulvet. I stedet benk for denne øvelsen som det er mulig å bruke to skiftet stol. Hånd Hold manualer med bøyd i 90 grader. Øvelsen er at du må sakte rett arm med manual på et fast albuen. Derfor, selv med full ekspansjon av armen, til albuen rette enden ikke kan. Bare sakte slå hånden til utgangsposisjonen. Trenere rådes til å gjenta denne øvelsen minst 10 eller 12 ganger på hver hånd, men du bør se på deres tilstand - overbelastning hendene ikke trenger!
Øvelse sammenstilling av to hender
Øvelser for hender (foto)

For å utføre denne øvelsen, du trenger bare en benk og en manual. Så, sitte på kanten av benken, ta en dumbbell med begge hender og bære den over hodet. Nå veldig sakte og sikkert senke den ned ved å bøye på albuer hender, til høyeste posisjon, og løft opp. Skuldre være løst. I stedet kan du bruke en benk eller stol fitball. Men i det siste tilfellet, holde balansen og gjøre oppgaven vanskeligere.
Modifikasjoner av denne øvelsen: stående, samt høyre og venstre svinger.
Classic antall repetisjoner av denne øvelsen - fra 8 til 12. Hvis du føler styrken - og kan gjøre 2 og 3 sett.
Nå foreslå noen øvelser for å styrke hendene på kvinner uten utyazhelenyy, dvs øvelser for hendene på sin egen vekt.
Øvelser push-ups på benk
Øvelser for hender (foto)

Spin - stor oppgave for kvinner som bidrar til å styrke musklene i armene.
For å utføre denne typen push-ups bør du la hendene på kanten av benken og trekke bena rett, tærne berører bakken. Nå bøye albuene, berøre lava fôring. Hjelpe et trykk for å fjerne unødvendig belastning på ryggen og merke til at den øvre delen av kroppen var glatt. Tilbake til startposisjonen, vypryamyvshy albuer.
Antall repetisjoner av denne øvelsen effektivt - fra 10 til 12. Ideelt sett bør du nå de tre tilnærminger.
Hvis du i utgangspunktet være vanskelig å utføre denne øvelsen - du kan gjøre push-ups på gulvet med knærne, og utføre push-ups på veggen.
Øvelse for kvinner i Reverse Spin
Øvelser for hender (foto)

For å utføre denne øvelsen for kvinner du trenger også en benk eller stol. Bare denne gangen du trenger for å komme tilbake til den støtte og sørge for at det er godt innspilt, magert med begge hendene på kanten. Dette ben skal være bøyd i knærne i rett vinkel, og hendene til å være i nærheten av legemet. Jo mer de er - jo hardere du vil.
Nå er din oppgave i øvelsen bøye albuene og sakte senke kroppen, og deretter heve den rette albuer. Pass på å ikke push-ups utføres av spennings føtter.
Ferdigstillelse av tøyningsøvelser.
Hvor raskt pumpe opp trykk til kuber

For rask trykk pumpe til utseendet kuber må først gå ned i vekt, fordi det gir ingen mening å pumpe trykk for å være skjult under et lag av fett.
 For å gå ned i vekt raskt og begynne å laste ned presseblokker bør endre kosthold og ernæring foreldet fet mat, karbohydrater, brus, og gi preferanse til produkter som rik på proteiner - Frukt, grønnsaker, meieriprodukter, magert kjøtt kokt.
 Etter slippe de ekstra pounds kan trygt begynne å svinge presse kuber. For å gjøre dette, må du utføre spesielle oppgaver.
Hvor raskt pumpe opp trykk til kuber

 Spesielle øvelser
 For å vipp nederst i pressen å gjøre øvelsene, hvor essensen - en økning rette ben. Legg deg ned på ryggen, bør hendene settes langs stammen og løft rette ben i en vinkel på førtifem grader med overkroppen. Du må utføre to tilnærminger, er en tilnærming femti ganger.
 Neste øvelse kalles roll, og det er rettet mot musklene i øvre del av magen. Ligg på ryggen, skal hendene være stedet for hodet og beina bøy i knærne, og de bør være på gulvet.
 Nå starter i slow motion vri den øvre del av kroppen, ryggen skal være ganske tett presset til gulvet, med kniver løsrevet fra det. Denne type øvelse er nødvendig for å utføre to sett på femti ganger.
 Det er også en diagonal forvridning metoden, som pumper obliques. Dette er de musklene trenger forsiktig trening for å raskt behandle pumpe trykk for å kuber. Ligg på ryggen, hendene bak hodet og føttene på gulvet, også bøyd i knærne. Kronglete gjøres høyre albue berører venstre kne og vice versa.
Hvor raskt pumpe opp trykk til kuber

 Hvorfor vanlig trening?
 Hvis du konsekvent utføre øvelser som ble beskrevet ovenfor, så vil du få ønsket resultat innen noen få måneder med aktiv trening.
 Men tror ikke det vil være svært enkelt, hver person individuelle kroppstype, avhengig av tilstanden av magemusklene og fett at du har tid til å akkumulere. Du vil mye tid og energi for trening, men snart vil du få ønsket resultat - gode nyheter fra kuber.
 Her spiller stor rolle kvaliteter som stor viljestyrke, tålmodighet og ønske om å endre noe i deg selv, inkludert utseendet på kroppen.
Яндекс.Метрика