Trykk Øvelser for jenter hjemmeMange kvinner lider av overvekt i magen. Og det er uheldige tilfeller, vel overalt, men for ekstra-abdominal masse. Det var da nødvendig å ty til eller strakte undertøy eller trening. Slanking undertøy vil sikkert hjelpe. Men det er en annen side av mynten: utyahyvaetsya hele tiden. Og når det gjelder tid til å kvitte seg med klærne liten forlegenhet. Ikke dyrke usikkerhet og forvirring av sin egen kropp,Ta hjem mageøvelserOg dyre slanking undertøy ikke er nødvendig. Pengene er bedre å kjøpe en ny fantastisk kjole.
Trykk Øvelser for jenter hjemme

For å gjøre magen var glatt og flat, trenger regelmessig mosjon, viljestyrke og tid, som ofte mangler. Heldigvis er det et speil som alltid akselererer våre beslutninger om tall. Så ofte ser i speilet - det vil vise hvor lenge vil fordele for å løse problemet.
Før du laster ned pressen, bør du vite noen viktige ting.
Øvelser for pressen: tips
- Det er tre typer medier: øvre, midtre og nedre.
- Gjør øvelsene bedre hver dag, minst -3 ganger i uken.
- Deystvenne alt - for å engasjere seg i morgen på tom mage.
- Riktig pust under forestillingen - nøkkelen til rask suksess
- Varm opp nødvendig!
- Gå ikke glipp av en trening!
- Du kan ikke gjøre etter et måltid eller ved sengetid.
Trykk Øvelser for jenter hjemme

Et sett med øvelser for pressen hjemme
Curl Exercise
Ytelse
Startposisjon: liggende, knærne bøyd, hendene bak hodet. Sakte rive bygningen fra bakken, og sakte senke overkroppen ned. Start med 20 ganger, gjør 3 sett.
Diagonal Curl
Utgangsposisjonen er den samme. Det må være den høyre albue berører venstre kne og vice versa.
Dobbel twist
Startposisjon som i den første øvelsen. Bare her og trenger torso og knær (45 grader) til å nærme seg hverandre.
Sykkel
Alle vet trening på skolen. I liggende leg lift og late som om du reiser på en sykkel frem og tilbake.
Tall og bokstaver
Denne øvelsen synes bare moro, gjør det svært vanskelig. Liggende på ryggen, løft direkte meter over bakken (30 grader) og begynne å skrive sitt navn og alder. Og deretter din familie og dine venner.
Bok

Startposisjon: liggende, rett ut armene bak hodet. Nå skladaytesya som en bok. Ben og armer skal være rett.
Saks
En annen vanlig mosjon. Heve bena litt og begynner å imitere saks. Beina kan ikke løfte høyt og bøy knærne.
Heve bena
I form av teknologi - en enkel øvelse. I liggende stilling løfte rette ben vinkelrett på overkroppen.
"Bra side"
Startposisjon: bena rett, liggende på ryggen. Bøy albuene hviler på gulvet med hendene ned. Bøy kneet høyre ben, overføre den til venstre, med mye å snu hofte, kne berører gulvet.

Inverse bakker

Kryssede ben løft opp vinkelrett på kroppen og vekselvis høyre og venstre sokker til å dra elva.
Trykk Øvelser for jenter hjemme

Dette dusin populære øvelsene vil hjelpe deg stramme magemusklene. Bare husk at det øyeblikk du begynner å gjøre, stoppe det vil være umulig. Og hvorfor skal ikke du liker, slik at du vil vente på det øyeblikket når du skal begynne å trene.
Bedre ikke glipp sport klokker i det hele tatt, men det er umulig. Du vet at det er dager da du ikke ønsker å praktisere hva annet. En slik dag kan være unntaket. Men den andre grunnen til at det er best å ikke ta med. Du vil merke resultater etter en måned med trening. Du ønsker kanskje å utvide den komplekse og involverer ikke bare magemusklene, men også andre deler av kroppen som trenger arbeid!
Vilkår for tennisBordtennis (Ping Pong) - er en spennende sport spill som lar deg ha det gøy og helsemessige fordeler å bo. Hvis du ønsker å lære å spille det, bør du studere Reglene for bordtennis, Husk at veldig enkelt.
Hva spillet gjør uten regler? Ping Pong er intet unntak og har visse begrensninger. Omforstå prinsippet om dette spilletDu kan raskt lære å kaste en ball over et nett og tvinge partneren bordtennis svette. Ferdigheter spillet vil være nyttig for en annen grunn, at hennes mobilitet, er hun perfekt for å opprettholde fysisk form, utvikle en god respons.
Som navnet tilsier spillet, ser for seg bordtennis å ta alle trinnenepå en spesiell bordSom har en fast størrelse. I midten krysser det den lave netto, der må vi kaste ballen gjennom racket. Det er verdt å merke seg at racket er svært forskjellig fra det som er nødvendig for tennis. I dette tilfelle er det mindre, laget av tre og er dekket med gummi.
Hvordan å spille bordtennis? Det finnesTo versjoner av spillet: for to personer for fire (dobbeltrom). Forskjellene mellom dem er minimal. I begge tilfeller må du begynne med innlevering. Ved å sende inn denne spilleren tar ballen, plukker den opp på den åpne håndflaten av den frie hånden (i den andre holder han en racquet klar) over benkeplate og kaster den opp (høyere enn 16 cm). Banen til fallende ballen må være utenfor tabellen. Når ballen faller ned på det gjennomført spark racket. Derfor er det nødvendig å sikre at ballen traff på halv fôrbrettet, og deretter hoppet over nettet og nådde spillet. Når ballen rutenettet henseende bør det utmanøvrert tilførsel. Antall pereyhrovok er ikke begrenset. Mens du spiller sparke ball bør imidlertid stå for halvparten av bordspill. Ellers er reglene brutt.
Fôring er vanligvis bestemmes ved loddtrekning. Da veksler du serverer hver to innlevering. Tombola ballen skal vare til inntil en av spillerne vil ikke innrømme feil i refleksjon av ballen. En vinnende punktet får utøveren som utførte den siste vellykkede utfordring i denne tegningen. Reflekterer ball, kan du hindre at det berører nettet, men bare hvis det lykkes nådd andre halvdel av tabellen, og når motstanderen var i stand til å avvise det.
I bordtennis Du kan spille i par. I dette tilfellet bør bordet være delt i to, ikke bare tverrgående rutenett, men langsgående linje. Når serverer ballen skal sendes diagonalt. Partnere er pålagt å reflektere ballen på streken. Når motstanderen returnerer ballen, bør det gjenspeile den andre spillerne, ikke serveren.
Når en spiller innrømmer tabbe, seierspoeng gå til sin motstander. Feilen er brudd på disse reglene.
De viktigste typer brudd i bordtennis
- Innlevering ble gjort feil;
- Retur ball laget av feil;
- Ballen rørt noe (unntatt garn) under flyging etter å ha blitt truffet av det;
- Ballen var for mye og reflekteres av spillet bordet;
- Ballen ble gjort to ganger eller omvendt side av racket;
- Table ble flyttet til spillet var (som den menneskelige kontakten);
- Spiller berørt i løpet av spillet til bordet eller rutenett.
Som for selve spillet, ettkamp skal bestå av syv partier. Det varer til det øyeblikk da en av spillerne (eller lag i tilfelle av team kampene) når en totalt fire seire. Festen fortsetter å få et parti av elleve punkter (med forbehold om at forskjellen er mer enn to studiepoeng). Hvis forskjellen er mindre parti bør fortsette så lenge det ikke vil øke. Obligatorisk betingelse for bordtennis er i endring stillinger - på slutten av hvert parti av spillerne må bytte plass og gå til den andre siden av bordet.
Øvelser for armer med manualer for kvinnerHands - en av svakhetene til kvinner. Huden på dem ofte slappe og svært lite muskelarbeid er visuelt merkbar. Siden mange kvinner liker å bruke korte ermer, bør hendene holdes i god stand. For å gjøre dette, bare følge noen få øvelser med manualer.
Hvordan gjøre øvelser med manualer
Enhver utøvelse av byrden nyttig. De vil ikke bare bidra til å glemme det ekstra fettet, men også styrker sener og ledd, som gjør kroppen din vakker og harmonisk. Enkle manualer som veier flere pounds bør være i hver kvinne, fordi det er gjennom dem kan du trene hjemme og på treningsstudio og oppnå gode resultater på kort tid.
Øvelser for armer med manualer for kvinner

Øvelser med vekter som vil trene musklene i hendene, må du utføre 2-4 ganger i 7 dager. Fortrinnsvis er denne treningen varte i minst en time. Utgiftene til øvelser med manualer lenger en kvinne gir ikke mening, men det er for regularitet må følge, som det avhenger vakker utsikt over hendene.
Ved å gjøre enkle øvelser med manualer som involverer problemområder hender, ikke forsømme de cardio trening fordi det er gjennom dem at du kan fjerne overflødig fett fra den delen av kroppen raskere.
Øvelser for armer med manualer for kvinner

Før du utfører noen øvelse må varme opp musklene uten manualer, gjør sirkulære bevegelser skuldre, armer og svinger zimituyte beats punching bag.
Effektive øvelser med manualer
En av de mest effektive øvelser som gjør arbeids triceps er rette armer. For å gjøre det, ta en dumbbell hånd (høyre) og sette et kne og arm (venstre) på en horisontal benk. Stammen bør være parallell med gulvet og holdt bladet. Holde hånden under denne øvelsen med vekter slik at albuen vinkel på 90 grader, og sakte unbend det, festepunktet. Inhalerer når dumbbell senkes og når heve slag. For hver hånd nok 12-15 repetisjoner og 3 sett.
Øvelser for armer med manualer for kvinner

Straighte to hender kan også gjøres med manualer. Denne øvelsen funker like effektive triceps. Å gjøre ham sitte på kanten av en stol eller stå. Holde ryggen rett, ta en manual med begge hender og bære sin overhead. Veldig sakte lavere dumbbell ved å bøye albuene og skuldrene holde bestemmelser. Gjør øvelsen 8-12 ganger i 3 sett.
Øvelser for armer med manualer for kvinner

Stramme biceps dekorere ikke bare menneskehender, men håndterer også slanke kvinner. Til denne muskelen jobbet på dine hjemme trening, stå oppreist, plasserer føttene om skulder bredde hverandre og gjøre følgende øvelser med manualer:
Øvelser for armer med manualer for kvinner

fullt bøye ut langs kroppen ved albuen, uten å løfte albuene på midjen, 7-10 ganger;
bøye albuene vekselvis 5-7 ganger hver.
Du kan sitte ned, satt på albuen og hip flex arm med dumbbell med denne situasjonen. Denne øvelsen vil også bidra til å få god arbeids biceps i armene.
Øvelser for armer med manualer for kvinner

Med avl hender med manualer du ikke bare vil trene denne delen av kroppen din, men for å styrke brystmusklene. Står rett, er det bare å oppløse begge hendene samtidig. Albuene bøyes og gjøre minst 15 repetisjoner av denne type trening.
Godt utviklet muskler av kvinnelige hender og denne øvelsen: Stå rett og armene med manualer mens lavere ned sakte løfter en av dem råde over hodet, og den andre linjen og foran deg.
Øvelser for armer med manualer for kvinner

I hver øvelse benk bryteren. For gjennomføringen, hendene ligge på ryggen og presse fitball dumbbell opp. Også stor er å trene musklene i kvinner - oppdrett manualer. Denne øvelsen kan gjøres på fitball eller spesiell benk på treningsstudio, men lå på gulvet, kan du trene hendene. Ta manualer og rett ut armene opp, albuene litt bøyd, permisjon, så lenge håndflaten ble utplassert på hverandre. Lavere Hands down, ingen retting og bøye albuene ikke. Det faktum at du gjør er riktig bevegelse med vekter, stretching vil vitne i brystmusklene, så denne øvelsen involverer dem også.  
Яндекс.Метрика