Salat med mais og kylling: en enkel oppskrift på deilige retter
 Salat med mais og kylling bevisst bruker så allment populær - denne retten er flott for daglig matlaging. Dessuten krever det ikke store summer av tid og ressurser, er det viktig for en begrenset mengde tid og økonomiske ressurser.

 For å forberede trenger:
 • ett kyllingbryst;
 • Bank of hermetisert mais;
 • 200 gram ost durum;
 • 200 gram hvit brød
 • urter (dill, persille, basilikum eller salat);
 • majones for tanking og olje.
 Oppskriften er veldig enkel, og viktigst av alt, at retten kommer næringsrik og sunn.
 Får klar
 1. Kylling filet god vask og kok i saltet vann, kuttet i små terninger.
 2. ost og brød og skjær i terninger, stek brød bør i smør eller vegetabilsk olje, slik at skorpen har fått en gyllen farge.
 3. Nå blande filet, ost, mais. Fyll majones (du kan legge til smak salt).
 4. Sett salaten på et fat toppet, dryss med brødsmuler og dekorer med en kvist av grøntområder.
Salat med mais og kylling: en enkel oppskrift på deilige retter


 Bon appetit!
Hva du skal lage til middag rask og velsmakende? Deilige og enkle oppskrifter

 Hver eier, vbihayuchy kjøkkenet etter jobb eller før uventede gjester, lurer på hvordan å lage mat rask og velsmakende middag.

 I dag kan vi tilby deg hva du skal lage til middag rask og velsmakende.
 Svært utbredt mottas armensk og georgisk mat. Vi er glade for å ha lånt hasj, kebab, dzэvadzeh, Shawarma. Det er ingen hemmelighet at kjøper armensk (tynn) pita nå er ikke mye problemer. Det kan vikle en rekke forskjellige fyllinger og få en interessant, rask og deilig rett til middag.

 Alternativ №1
 Cook egg (3 stk), tre bearbeidet ost (2-3 stk), røre, tilsett salt og pepper etter smak, knus hvitløk (tallet er også en amatør). Pitabrød kutt i rektangulære stykker, spre fyllet, betale ruller.

 Alternativ №2
 Fet usøtet ost salt, tilsett finhakket dill, rømme, rør til en tykk glatt. Innpakket i pitabrød.

 Alternativ №3
 Kok egg (3 stk), poteter (3-4 stk.), Mos dem med en gaffel, tilsett salt, majones, hakket skinke (kokt pølse, pølse eller kokt kjøtt), agurk, persille. All mix, betale ruller.

 Som du vet, kan fyllet være noe - eksperiment!

 Dzevadzeh - Er armensk omelett med grønnsaker. Du kan bruke blomkål, aubergine, tomater, poteter, paprika. Frukt er renset, vasket, kuttet i små terninger, solyatsya, perchatsya, lapskaus i sin egen juice med løk, fylt med pisket egg, dekket med et lokk. Før servering posypayutsya greener.
 Lever eller kjøtt i majones

 Ta 300 gram lever (svin, kylling), vaske, skåret i skiver, salt og pepper.

 Sett på forvarmet smurt med olje panne, stek litt.

 Løk (1 stk) kuttet ringer eller halve ringer og legge til leveren (kjøtt), røring til de er møre argumentere (viktigst - ikke lage mat, men ikke parabolen vil smake bitter). I gulvet liter kapasitet rasen majones vann (glass), salt, pepper etter smak. Fyll leveren (kjøtt) kokt saus, putre på svak varme til de er møre. Perfekt for noen side retter (potetmos, korn, pasta).

 Poteter i ovnen
 Poteter er renset, skåret i terninger retter, smurt med smør, saltet, perchytsya. Løk skåret i halve ringer, tilsett poteter, alle kledd med majones, blandet grundig, og uten å dekke lokket, satt i ovnen. Hvis du foretrekker det, kan du berike fatet, og legger kjøttet eller sopp.

 Hvis du ønsket å hengi sine hjemme bakt, her er en rask oppskrift deig for baking
 I en halv liter av yoghurt vil trenge 50 g gjær, 1 egg, 125 g smeltet margarin, vaniljesukker, salt og sukker (1 spiseskje til en kopp, avhengig av den ønskede søthet test). Kefir oppvarmet til romtemperatur, den smuldrer gjær sover alle de ovennevnte i hvilken som helst rekkefølge, så lenge som tidligere bestanddel oppløses fullstendig. Tilsett 1 kg mel, brett godt med olje (ikke mer enn 150 gram), og hvis du ønsker å legge til litt mer mel. Mens du forbereder fyllet (som kan være en hvilken som helst), vil deigen gjøre. Denne deigen kan brukes for pizza, kaker, paier, ruller.

 Nyte prosessen med matlaging og selvfølgelig utfallet!  
Hvordan ikke å sulte? Hvordan lære å lage mat?Nyttige tips og råd for tenåringer og studenter. Matlaging oppskrifter enkel og deilig.
Mange mener at evnen til å forberede - ikke menn okkupasjon. Men i virkeligheten er det ikke.
Små kulinariske ferdigheter i livet alltid komme godt med hvis du plutselig må bo enkelt i lang tid.
Hvordan koke kaffe
Å koke kaffe, må du ta tradisjonelle kaffekanne, malt kaffe (estimert en spiseskje med toppen en kopp kaffe), kokende vann. Vann trenger mer enn antall kaffe som du ønsker å lage mat, så vannet fordamper og en betydelig mengde forblir i midte.
Nå obdavshy kjele med kokende vann og haugen i kaffen. Hell litt vann for å lage kaffe vspenylsya. Deretter tilsett resten av vannet og satte gryta på varmen.
Når du først ta av den kokende gryte fra varmen og sett den på lav varme, rør med en skje. Klar til å helle en kopp kaffe gjennom en sil.
Hvordan forberede te
Te seg selv gjør ikke så vanskelig. Du må ta en tekanne, skyll med varmt vann. Deretter på bunnen av kjelen å helle tørre teblader, hell den med kokende vann og la stå 5 minutter.
Retter med egg
Kokte egg
Når du har fjernet egg fra kjøleskapet, ikke senke den rett i kokende vann - det vil sprekke. Holdes under rennende litt varmt vann. Du kan legge eggene i kaldt vann. Kokt egg kokt i 2 minutter, kjølig - 9 minutter. Hvis du lar eggene i varmt vann, vil de fortsette å lage mat, og må straks fjerne og helle kaldt vann.
Stekte egg
Før du begynner å lage mat eggerøre eller en omelett, må du sjekke den friske egg eller ikke. Bryte skallet og løft forsiktig kanten, prøver ikke å knuse egg. Hvis lukten er derfor ikke en fersk egg. Å forberede eggene i pannen sette en teskje olje og sett den på svak varme. Bryt eggene i en kopp. Når olje hveste, hell eggene i pannen. Etter minimerer protein, salt og pepper omelett.
Potetretter
For matlaging poteter trenger for å mestre en spesiell kniv for rengjøring grønnsaker. De kan ikke bare rense poteter, men andre grønnsaker, som må fjerne huden.
Poteter i sine skinn
Å rengjøre poteter, kan du lage mat direkte på huden. Før matlaging det må rengjøres grundig.
Den første metoden
Sett potetene i en kjele med saltet vann, ta med vann til å koke, åpne lokket og la det koke. Hvis støpselet vil lett gå inn potetene, så han er klar.
Den andre metoden
Poteter kan kokes i en liten spesiell metall pan med hull enn kokende vann. Brygget poteter på denne måten i ca 20 minutter. Kjelen skal være tett lukket.
Potetmos
Du må rengjøre poteter, vaske den, satt i en gryte med saltet vann, kok opp og la det koke til kokte poteter. Buljong avløp, men ikke helle ut. Potetmos og helle en kopp melk eller buljong, til blandingen blir fet. Sett smør i en saus eller rømme.  
Hvordan koke suppe
 Det er mange forskjellige måter å lage suppe. Det eneste som forener alle metoder - er bruken av pickles eller pickle agurk (på grunn av at ingrediens suppe fått navnet sitt). Ellers kan du gi din kulinariske fantasien fri.
 Den første omtale av pickle er det fortsatt langt fra xv-tallet. Men i de dager ble det kalt ordet "hookah". Imidlertid, dens sammensetning og fremgangsmåte for fremstilling var identisk strøm rassolnykam.
 Sylte kan sveises ved hjelp av nesten en hvilken som helst korn, så vel som på alle typer kjøttkraft (kylling, fisk, grønnsaker). Generelt, kan du finne dusinvis av oppskrifter for alle typer fantastisk suppe til enhver smak. I denne artikkelen vil vi diskutere bare de grunnleggende, mest populære oppskrifter.
 Den klassiske oppskriften
 Tradisjonelt er det suppe tilberedt med tillegg av byggryn. Vanligvis det er stramt og kokt lenge nok som naturlig påvirker tid matlaging generelt. Men i dag kan du enkelt se for quick-matlaging byggkorn, vil det koker mye raskere med pickle bygg. Dette pickle beste kokk i kjøttbuljong. Følgelig vil det trenge følgende komponenter:
 - 05 kg storfekjøtt,
 - Pearl bygg - 250 gram
 - Pickles - 4 stykker,
 - Tre eller fire poteter,
 - En løk,
 - Gulrøtter,
 - Urter og salt - dette avhenger av personlige preferanser.
 Antall ingredienser henvist til tre liter matlaging pickle. Hvis du bruker vanlig grits, må det legge vann og la stå i en lang tid (kan være om natten). For rask koking bygg denne teknikk er nødvendig.
 Først, hell kjøttet med vann og koker det. Deretter legger bygg og fortsetter å småkoke. Når kjøttet er kokt, ta ut sin knuse og satt tilbake. Deretter legger de hakkede poteter. Gulrøtter og løk og knust og forsikret i solsikkeolje. Agurker og strimlet og legge til grønnsaker. Deretter satte grønnsaksblandingen i gryten og kok til de er møre, rør av og til å huske.
 Pickle og ris
 Denne typen pickle tilberedes på samme måte som tradisjonelle. Men vi må ikke glemme at ris - korn mye mykere enn bygg og koke det for raskt. Det er derfor å legge ris suppe skal gjennomføres sammen med tillegg av poteter, det er ca ti minutter til grønnsakene.
 Noen nyanser i utarbeidelsen av pickle
 1. Suppe med byggryn kan suppleres med originale sushennыmy eller syltet sopp. Per tre liter vann 100-150 gram sopp vil være tilstrekkelig.
 2. I stedet for kjøtt, kan du bruke oksekjøtt nyrer (750 gram til tre liter). I dette tilfellet, helst før matlaging, bløt i noen timer. I prosessen med matlaging - trenger du to eller tre ganger for å erstatte vann. Etter at de pryhotovlyatsya, bør de bli kuttet når det er vasket og lagt i et kjøleskap. Legg nyre i pickle bør umiddelbart før servering fatet.
 3. I nyrene, kan sendes til rassolnyku forberedt separat fiskefilet. Hvis du velger denne typen pickle, er det hensiktsmessig å legge saltet egg (rød, sei eller Shchuchya River passer perfekt).
 4. Løk og gulrøtter kan gni bruker liten dupp. Dette vil gi en mer estetisk utseende av parabolen.
 5. Det anbefales at suppen med rømme.
 6. Dessuten kan pickle legge krydder å velge mellom: svart pepper (erter), sorrel, dill, persille, laurbærblad og spesielle krydder - det vil legge krydder til parabolen. For de som liker en sur pickle kan legge litt sitronsaft eller sitronsyre vanlig.
 Riktig koke suppe på samme måte som i sin forberedelse ingen triks og visdom. Alt du trenger - er nøye følge oppskriften og lage mat med kjærlighet.  
Яндекс.Метрика