Okroshka på kefir og dets hovedkomponenter. Oppskrift hash

 I sommer varmt vær er en populær enkel og velsmakende rett som suppe på yoghurt. Denne suppen er helt i stand til å erstatte både den første og den andre, og i tillegg er det meget enkelt å fremstille.
 Okroshka - en tradisjonell rett av russisk mat. Navnet kommer fra ordet "hakke". Ifølge suppe - en finhakket grønnsaker, som er belastet med yoghurt, ayran, kvass eller saltlake. Denne kalde suppen - en perfekt løsning i varmt vær.
 Enkle måltider og at det er raskt og enkelt forberedelse og skjønnhet er at i denne versjonen reddet alle vitaminer og næringsstoffer i grønnsaker. Selvfølgelig, hver familie sine hemmeligheter og spissfindigheter i matlaging denne retten, men vi gir den grunnleggende klassiske oppskriften. Endret eller det kan variere i henhold til dine personlige kulinariske preferanser.
 Oppskrift
 - 1 liter yoghurt;
 - 3-4 poteter;
 - 3 frisk agurk;
 - 6 reddiker;
 - 400 gram pølse (du kan bruke svinekjøtt, skinke kjøtt, kokt kylling);
 - 3 kokte egg;
 - Dill, persille, vårløk (andre urter etter smak).
 Lage hasj på yoghurt
 Kok potetene i sine skinn, så kult, skrell og skjær i terninger. Hvis agurker med hard hud, er det bedre å rense seg selv som agurker skåret i pinner. Reddiker hogge pinner eller rist.
 Pølser eller kjøtt skjæres i terninger. Hvis du bruker kokt kjøtt - det er en hemmelighet for matlaging. Kok kjøttet i saltet vann godt med løk, gulrøtter og paprika, erter. Da vil det være svært velduftende og legge til spesielle smaken suppe.
 Alle kokte ingredienser for å lage en gryte og hell yoghurt, topp, tilsett urter, salt og pepper etter smak. Også etter ditt ønske, kan du legge til to spiseskjeer med rømme, litt sennep. Okroshtsi bør la stå i 20-30 minutter i kjøleskapet.
 Hvis parabolen kom ut for tykk, tilsett mineralvann og så får du en ny resept "hash på yoghurt og mineraltsi." Noen ganger utarbeidelse av mineralvann legges først, men det hele avhenger av dine kulinariske smak.
 Hvis du forbereder et måltid på forhånd eller på en gang, er det best ikke å fylle yoghurt en gang. Bland grønnsakene, legg dem i en plastboks og avkjøl, tilsett yoghurt umiddelbart før servering.
 Okroshka tilstrekkelig balansert solid tallerken, men de totale kalori 60-70 kalorier per 100 gram. Følgelig kan denne retten brukes selv om du er på en diett.
 Denne suppen kan gjøres ganske lav, hvis ikke legge til kjøtt og noen grønnsaker å bruke. Kosttilskudd suppe perfekt tilfredsstiller sult, gjenopprette væskebalansen i kroppen, normaliserer blodtrykk, fjerner giftstoffer. Følge en diett basert på denne retten, vil du ikke bare endre figuren jo bedre, men føler rekreasjons hash effekt på kroppen din.

Hvordan lage suppen?
 Red borsjtsj - en solid og velsmakende rett. Like deilig å nyte dem kan bli et år, hvis ikke ett "men". For å forberede den klassiske ukrainske borsch, må bruke mye tid på kokeplate og bringe til bordet det er ønskelig fra en sky av varm damp over platen. I varmen av sommeren og da, og mer - denne eksamen, gå for at ikke alle er klar for selv den fantastiske smaken suppe. Det er derfor på menyen for en varm tiden av året er det vanskelig å møte suppe, er sted kalde sommer supper: suppe, gazpacho, tarator og deres variasjoner basert Kvass, meieriprodukter, mineralvann og friske grønnsaker. De er alle i sin egen deilig, forfriskende og nærende. Men hva hvis du ønsker det borsjtsj? Svaret er: forberede suppen. Den kalde bete borscht og andre supper kald
 En kald suppe er ansett som en tradisjonell rett av østeuropeisk mat. Forskjellige varianter og tilpasse seg lokale smaker og muligheter kan bli funnet i polakker, hviterussere, latviere, russere. Men i verden er han først og fremst kjent som kokker litauisk kald suppe. Våre landsmenn kaller det suppe eller friedge at generelt, er det essensen av oppskriften. Uerfarne kokker kan forveksles med andre kalde supper, inkludert involverer bruk av bete oppskrift. Men ganske mye for å forstå, for å forstå hvordan den store forskjellen mellom dem:
 Kald suppe, inneholder i motsetning til hasj ingen kjøtt ingredienser.
 Botvynya inneholder rødbeter - men ikke rot og blad suppe fordi det ikke kan kalles.
 Bulgarsk tarator - kaldt, ingen kjøtt, men skiller seg fra friedge hvit, tykk konsistens yoghurt og valnøtter på lager.
 Spansk gazpacho har en vakker rød farge, men det er oppnådd på bekostning av tomater, rødbeter i stedet.
 Så det viser seg at alle supper ikke krever varmebehandling og servert ved bordet kaldt, kaldt bete suppe bare kan tilfredsstille ønsket å smake en real sommervarmen suppe. Dette tradisjonelle oppskrift kald borsjtsj ganske tillater små justeringer i tilfelle du ikke har dette, eller som ingrediens eller du bare foretrekker å brygge yoghurt eller vice versa.
 Hvordan gjøre det riktige friedge
 Til tross for at suppen - veldig tradisjonell og er godt kjent gourmeter, ser det i dag ikke kunne være mer relevant. Current Trends levere forskjellig, men kald suppe blander til flere konsepter. Først vil det appellere til vegetarianere (konsumere egg og melkeprodukter). Sekund, vil fansen elske rå mat fordi de ikke krever matlaging. For det tredje går lavt i kalorier, og derfor ideelt for de som ønsker postroynet en kald suppe. Så det er ikke noe lettere å ta de mest krevende gjester og medlemmer av husstanden enn kald bete suppe kokk på en av de testede oppskrifter:
 1.  Suppen Classic i litauisk. Forbered 1 liter yoghurt noe fett, en stor rødbete veier 400-500 gram, en halv liter vann, 4 egg, 1 stor agurk, 1 løk, på en haug med vårløk og dill, 1 ss eddik og en klype salt.
   Rødbeter kok til de er møre i vann med eddik. Kok eggene kjølig. Vask de andre grønnsakene, løk skrelle. Slipe ingredienser: egg, løk og terninger agurk, grønn hugge ned. Når bete er myk, kjøle den ren og gni på et grovt rivjern. Revet rødbeter satt inn i en dyp kjele og dekk med kaldt vann. To typer løk, dill, agurk og tilsett egg rødbeter. Smak til med salt, hell yoghurt og bland.
   Litauisk rødbete suppe kan bringe til bordet umiddelbart etter steking, så er det bedre å bruke kjølt ingredienser. Hvis friedge forberede seg på forhånd, og deretter sette den i kjøleskapet - så det vil bli enda mer smakfull. I bollen av kald suppe kan sette en skje med rømme som vil understreke sin smak.
   Suppen til dip. Forbered 1 liter naturlig kvass, 3 små rødbeter, 4 små gulrøtter, 3 poteter, 3 agurk, 2 egg, en haug med friske urter, 1 ss sennep, 12 isbiter og en klype salt.
   Vask rødbeter, poteter og gulrøtter. Kok dem møre i en annen panne eller bake i folie. Deretter, kjølig, skrell og skjær i terninger. Kok eggene kjølig, skrelle og dele inn i hvite og eggeplommer. Proteiner terninger, og eggeplommer rozkryshit. Agurk skåret i tynne skiver eller terninger sammen med huden. Vask og fint Greens vil kutte.
   Kvass hell i pannen, krydre med salt og knust Sett eggeplommene. Tilsett resten av ingrediensene og bland. Før servering, ta av suppe i kjøleskapet i 5-15 minutter. I hver porsjon plate med kaldt bete suppe plassere noen isbiter.
  Hvordan lage suppen?

   Suppen i kjøttkraft. Pund rødbeter, agurk 4 medium størrelse, 150 gram gulrøtter, 2 egg, en haug med vårløk, en halv kopp rømme, dill pivpuchka, 3 ss eddik, 1 ss sukker en klype salt - i tillegg til disse produktene, trenger du mye tid.
   Rå rødbeter vaske og skrelle. Skjære den tynne strimler og legg dem i en dyp panne. Helle eddik og hell over rødbeter og en halv liter kaldt vann. Småkoke på svak varme med lokket på til de er møre i ca 40 minutter etter kokende vann. Deretter avkjøles litt og filtrere innholdet i pannen. Rødbeter satt i en bolle i kjøleskapet og fjern. Suppen helles i en glasskrukke og la sitte i romtemperatur i minst åtte timer.
   I løpet av denne tiden, bete kjøttkraft litt barbar. Sett den i kjøleskapet for å avkjøle til ca 10 ° C. I mellomtiden, skrelle gulrøtter og kokk. Skjær kokte gulrøtter og agurk pinner. Løk og små greener vil kutte. Kok egg kokt og skåret i terninger. Gjør alle grønnsakene i pannen, krydre med salt og bland med sukker.
   Hell kjølt bete grønnsaksbuljong. Bland n tjene. Kuttet legge egg på den nederste delen av tallerkener, dryss med hakkede urter kald suppe på toppen.
   Søt kald bete suppe. Forberede et mellomstore rødbeter 2, 4 poteter, 15 liter vann, 50 gram av noe tørket pitted 2 ss sukker, 1 ss eddik og en klype salt.
   Skrell rødbeter og kok i vann med eddik. Mens kokte rødbeter, skrelle potetene og skjær den i terninger. Når rødbeter vil være klar med om lag to, fjern den med en hullsleiv, kjølig og gni på et rivjern. Slå rødbeter i samme panne som det er kokt, tilsett rå poteter og tørket frukt. Smak til med salt og stek over middels varme til kokte poteter.
   På slutten av matlaging, legg sukker i en kjele og tilsett en juice av bete frigjøres når du gni det på risten. Ta kjelen fra varmen, avkjøles først ved romtemperatur, da - i kjøleskapet. Serveres i boller eller store kopper.
   Suppen i multyvartsi. Du trenger en stor rødbete, en liter mineralvann, 3 egg, 2 agurk, vårløk på strålen og dill, 3 ss eddik, 1 ss sukker, en klype salt.
   Tre glass med vanlig drikkevann (ikke mineralvann), helle en kopp Trykkokere. Plasser kurven på toppen av det for et par matlaging på grillen og legg godt vasket egg og en bete. Slå på apparatet i "Cooking for et par av" en halv time. Etter 15 minutter, ta ut egg og fortsette å koke rødbeter. Om nødvendig, øke steketiden slik at bete har blitt veldig myk. Kule egg og rødbeter og skjær i strimler.
   Agurk og grønn vask og finhakk. Løk, sted i en kjele med salt og du skal slå. Tilsett resten av ingrediensene og bland hakket. Hell eddik, satte sukker og hell mineralvann. Rør og server med kokte poteter og kald fløte.
   Noen av disse oppskriftene kald bete borscht er mulig å legge til din smak. For eksempel, smuldre inn den ferdige suppen skinke, kokt pølse og ost. Veldig populært friedge fisk: ansjos, kutlinger, sild. Alle disse alternativene du kan prøve hvis lære å lage mat rødbeter suppe for kaldt klassiske oppskriften. Og en sunn appetitt vil bli gitt selv på de varmeste dagene.  
Яндекс.Метрика