Salat med kokt tunge

 Ingredienser


 • 1 medium størrelse biff tungen
 • 200 gram rå gulrøtter
 • 200 gram ristede rødbeter
 • 200 gram grønn salat
 • 4 egg
 • Majones
 • 1 ss revet pepperrot klar
 • 1 ts sukker

 Forberedelse


 Cut strimler kokt tunge, bakte rødbeter skrelt, rå gulrøtter og salat.
 Ved midten retter Put hakket bitter språk. Fyll den del av majones blandet med pepperrot og sukker. Rundt Sett "bunter" av salat, gulrøtter og rødbeter.
 Og gulrot salat uten majones og pepperrot, rødbeter - pepperrot majones.  
Salat "Mimosa" med eple, uvanlig oppskrift med en vri
 Salat "Mimosa" med eple - en av de mest populære retter for ferie tabellen. Selvfølgelig, i en ekte kokk har sine matlaging hemmeligheter. Noen følger den klassiske oppskriften, men noen-ikke mot og eksperiment. For eksempel, for å legge krydder saftig eple.
 Du vil trenge:
 • 1 boks hermetisk fisk (det kan være saury, tunfisk eller laks);
 • egg, avhengig av størrelsen, 4-5 stk.;
 • 3 middels gulrøtter;
 • 4 mellomstore poteter;
 • 1 eple;
 • Grønn eller løk;
 • smør til smak;
 • greener.
 Oppskrift
 1. Kok potetene i "uniform". Deretter, kjølig, skrelle, deretter rist.
 2. Gulrøtter Kok, kjølig og rist.
 3. Egg trenger å koke, deretter kjølig, skille hvite fra yolks. Deretter gni hvite og eggeplomme kan mos med en gaffel.
 4. Fisken må mos med en gaffel. Løk skåret i små biter.
 5. Apple gni på et grovt rivjern.
 6. Salad undervist lag, hver smurt med majones. Poteter og egg kan være litt av salt. Sekvensen er: poteter, deretter hermetisert fisk og løk, egg, revet gulrot, eple, hakkede eggeplommer. Så - et tynt lag med smør, og deretter - greener.
 Salat kan serveres a la carte, ved hjelp av en spesiell ring.
Salat "Mimosa" med eple, uvanlig oppskrift med en vri
Bilyashi ut av kjøttet, deilige kaker oppskrift
 Bilyashi med kjøtt - en tradisjonell rett av russisk mat. Den er elsket av mange kaker med et lite hull på toppen, stekt til de er gyllen rødmusset skorpe. Deres forberedelser tar ikke lang tid, og du kan overraske din husstand deilige kaker.
 Hvordan å lage mat kjøtt bilyashi?
 Bilyashi runde mold, kjøtt farse nær deigen, etterlot seg en slags "vindu" på den ene siden.
 Trenger:
 For stuffing:
 • 350 gram biff;
 • 150 gram svinekjøtt;
 • en kilo løk;
 • salt og pepper, krydder - alt på din smak.
 For deigen:
 • yoghurt, melk - omtrent en halv liter;
 • 2 ss. skjeer lettrømme;
 • 1 stort egg;
 • Tørr gjær - 7 gram;
 • 20 gram varmt vann eller melk (for avl gjær);
 • 1 ts salt;
 • 2 ss. skjeer av sukker.
 Oppskrift bilyashiv kjøtt
 1. Gjær helle varmt vann eller melk. La stå 5-8 minutter. Sile melet i en bolle skal gli.
Bilyashi ut av kjøttet, deilige kaker oppskrift

 2. Hell den oppløste gjæren og bland godt (du kan bruke en mikser). Blandingen skal være flytende. La virke i 40-60 minutter varme.
 3. Kjøtt grundig vasket med overflødig vann skal renne. Løk må rydde, deretter kuttet i store biter. Kjøttet og løk bla gjennom en kjøttkvern, helst to ganger. Krydder og salt er anbefalt å legge til rett før matlaging.
Bilyashi ut av kjøttet, deilige kaker oppskrift


 4. Deigen skåret i 8 eller 10 biter. Ha mel på en arbeidsflate og hvert stykke kollapser i mel tortilla making. Sett på den resulterende kake stuffing.
Bilyashi ut av kjøttet, deilige kaker oppskrift


 5. Og nå et meget viktig poeng - zaliplyuyemo bilyash. Hvis du ikke ønsker å komplisere prosessen, kan du gi den en pai form. Hvis du følger den klassiske form, jevnt løfte opp kanten av kaken spesifisere en pose og ikke strammer tett opp det, og etterlater et hull. Men hvis du foretrekker saftige bilyashi, trenger hullene ikke trenger.
Bilyashi ut av kjøttet, deilige kaker oppskrift


 6. Forberedelser bilyashiv bør gi opphav til en time. Steke dem bedre i 8-9 minutter på hver side i en stekepanne minst 1 cm i høyde, og i vegetabilsk olje over middels varme. Hvis du gjør et hull, oljen du trenger mye mer, fordi i dette tilfellet bilyashi å lage mat en stekt (slår ikke!).
 Etter 15-20 minutter bilyashi deilig klar. Serverer den beste varme.
Bilyashi ut av kjøttet, deilige kaker oppskrift


 Bon appetit!
Pannekaker gjær. Oppskrift

 Hvordan å bake gjær pannekaker? Vi tilbyr en detaljert oppskrift på gjær pannekaker.

 PANNEKAKER gjær


 Ingredienser:
? 500g mel
? 1 egg,
? 2-3 kopper melk,
? 2-3 ss. ss smør,
? 2 ss. ss vegetabilsk olje
? 25 g gjær
? rømme,
? 1 ss. skjeen av sukker,
? 1 ts. Salt.
 Utarbeidelse av gjær pannekaker
 1. I et glass varm melk oppløse gjær blandet med 250 g mel og sette brygg på et lunt sted i 40-45 minutter til å passe.
 2. I den ferdige brygg tilsett sukker, salt, eggeplommer, smeltet smør, rør og gradvis legge mel, miksing for å unngå klumper. Deretter legger deigen porsjoner andre varm melk, rør til glatt og satt i et varmt sted å nærme seg.
 3. hevede deigen obim'yaty igjen kommet for å gi.
 4. Igjen obim'yaty tilsetting pisket inn i en solid skum protein, rør forsiktig og umiddelbart bake kaker i vegetabilsk olje.
 Serveres med smeltet smør, rømme.  
Salte kamskjell for vinteren

 Oppskrift velsmakende squash

 Salte squash


 Ingredienser
 2 kg squash,
 7-8 fedd hvitløk,
 3. teskje salt
 1.5 liter vann,
 dill, pepperrot, later rips å smake.
 Forberedelse
 Squash vask, kuttet i små biter. Hver bank sette hvitløk på bunnen, korint blader, litt pepperrot blader, litt dill.
 Top tett konkludere squash stykker. Tilberedning av saltlaken vskypyatyv vann med salt.
 Hell saltlake innhentet squash, permisjon, lukker lokket i tre dager.
 Deretter tappe saltlake, koke igjen, dekk med kamskjell og en hermetisk lukket lokk, skru bankene til å dekke og avkjøl helt slik.  
Hvordan å lage en deilig flyndre?
 En ganske populære produkter på våre bord er fisk. Siden den gjør et bredt utvalg av smakfulle og næringsrike måltider. Mange foretrekker ferskvannsfisk, mens andre velger sjø. Men flyndre som nesten alle kjennere av fisk delikatesser.
 Kveite lever på havbunnen, på grunn av hva som er typisk for dype-beboere en flat form. Et karakteristisk trekk ved utenlandsk fisk har øynene plassert på den ene siden.
 I dag er det mange retter, som involverte en flyndre. Til parabolen var deilig, spesielt, må forberede og behandle fisken. For å gjøre det ordentlig tint. Å starte flyndre legges i kaldt saltet vann. Videre bør det være klart fra vekten. For å oppnå dette, anbefaler mange eksperter skåldet med kokende vann fisk.
 Etter at alle prosedyrer vasket fisk og skåret i stykker a la carte. Å forberede flyndre mer skånsom, kan du bruke spesial marinader og saltløsninger.
 Svært velsmakende å lage denne type fisk, både i ovnen og panne. I dag, en rekke kjente oppskrifter fra flyndre, men det er noen som er kjent for å nesten hver kvinne. De kan avvike mindre tillegg som hver kvinne gjør, basert på deres smakspreferanser og preferanser.
 Fisken i ovnen

 Kveite med hvit saus

Hvordan å lage en deilig flyndre?
 Å redde så mange næringsstoffer, kan tilberedes i ovnen flyndre. I dette tilfellet er det ikke nødvendig å fjerne huden.
 Det bør ta mer enn en kilo fisk og gni den med salt. Deretter må du sette den på en tallerken eller stekeplate som vil det alltid bake hvite siden opp. Hell forsiktig olje, dekk med bakepapir og stek i ca en time.
 Mens fisk er bakt nødvendig å forberede saus: yngel mel til gylden farge med en matlaging olje, tilsett en spiseskje rømme og under omrøring, i et vannbad, bringe til beredskap. Sausen bør legge salt og pepper etter smak.
 Når fisken er klar med hennes behov for å fjerne huden og rense kjøttet, hell den varme sausen. Det siste trinnet er roasting fiskesaus i ovnen i 10 minutter.

 Flyndre, marinert i sitron, grønnsaker

 Svært populære oppskrifter med sitronsaft som det gjør fisken spesielt mør. For å gjøre dette, forberedt kadaveret flyndre (det skal være salt og pepper) Hell sitronsaft og ren i kulda i flere timer. I løpet av denne tiden, forberede grønnsakene som trengs i forberedelse: tomater, løk og urter.
 Alt du trenger å hogge og hell i en ildfast form på forhånd stablet biter av fisk. Så alt du trenger å lukke bakepapir og stek dem.
Hvordan å lage en deilig flyndre?


 Fisk på skovorodochke
 I dag flyndre matlaging pan ikke skape noen problemer, og valget av oppskriften avhenger av smak av vertinne. Den første tingen å tilberede fisk. For dette formålet den ren, vask og la saltet bare 30 minutter.
 I løpet av denne tiden må du skjære løk ringer og stek til de er gyllenbrune. Når riktig nyanse av løk til det tilsett kokende vann og tomatpuré. Alt koke i 5 minutter og fjern fra varmen.
 Fisk i mellomtiden må vi nekte dannet juice, rull i brødsmuler og stek. Å fiske ut milde, anbefales ikke yngel det for mer enn 5 minutter på hver side.
 På plate porsjoner trenger for å sette stekt fisk og saus. For stekt flyndre er det mange forskjellige sauser og marinader. Hvilken du vil bruke avhenger helt av din smak vertinne og de som går rundt bordet.
Яндекс.Метрика