M klar roll med svisker
 Forberede kjøttpudding med svisker enkle, og det vil ikke ta deg mye tid, mens smakfull rett ut og velsmakende.
 Ingredienser:
 Kylling kjøttdeig 1 kg
 Egg - 1 stk
 Svisker - 200g
 Valnøtter 50 g
 Revet ost 150g
 Et lite melk, majones, salt og sort pepper.
 Forberedelse:
 Først kna stuffing, og legger den egg, melk, salt, pepper og litt majones. Spredt på film, og på toppen satt stuffing: finhakket svisker og knuste valnøtter nesten all ost. Deretter roll roll forsiktig spredt på folien og dryss med resten av osten på toppen. Sett steken i ovnen i 30 minutter. Toppdeksel med folie trenger ikke å rulle pidrum'yanyvsya.  
 Kanin kjøtt mager og lønnsom. Og de hadde rett på den berømte komikere noensinne miniatyr - lett fordøyelig. Så det anbefales for kosttilskudd og babymat. I tillegg er det kanin virkelig deilig, du må bare lære å lage mat.
Hvordan lage en kanin i rømme


 Vi tilbyr deg en oppskrift på kanin i rømme - slik at kjøttet blir saftig og veldig søt. Bare Yum!
 Ingredienser:
 Kanin skrotter (2-25 kg)
 Den lettrømme 500 g
 Hvitløk - 2-3 fedd
 Vineddik - 2 ss. l.
 Løk - 1 - 2 stk.
 Half-sitron, pepper, salt, olivenolje, urter pertrushky.
 Forberedelse:
 For å starte, må du marinere kjøtt - det er bedre å sette skrotten i marinaden godt, og bitene av det kan kuttes senere. Fyll den med kaldt vann, tilsett eddik og sitronsaft ville være flott hvis du legger en kvist av rosmarin der også.
 Nå tre eller fire timer kan ta vare på bedriften. Så, planlegger å forberede denne retten, suge kjøttet i marinade på forhånd.
 Deretter kadaveret bør kuttes store nok biter. I en stor stekepanne og stek i olje knust hvitløk. Sam hvitløk så du trenger for å få, og den duftende olje å steke kaninen til de er gyllenbrune.
 Når kjøttet av varmen, må det settes i en kjele med tykk bunn kasserolle eller. På de siste stek løk, skiver ringer, legg den til kjøtt og sette den småkoke over svak varme, ca en time.
 Deretter biter av kjøtt skal oversette til ildfast form. Juice der det tushkuvalosya, bland rømme, tilsett salt, pepper og hakket persille, hell rømme masse innhentet stykker av kjøtt og send den til 30 minutter i ovnen. Ferdig!
Hvordan marinere svinekjøtt grill? Oppskrifter marinade for kjøtt

 Endelig den etterlengtede ferien - det er tid til friluftsliv. Tradisjonelt denne ferie gir grill.

 Grillspyd - En favorittrett av all tid, men alle gjør det på egen hånd og med sin egen marinade oppskrift. La oss ansikt som kjøttet er forberedt grill. Bare denne populær rett av lam, kylling og svin, kalv også bruke unge, men kjødet er mer rigid og fibrøs.

 Biter av grill bør ikke være for fet, men myk. Hva større kutt fremtid grill, jo lenger det bør være i en pickle. Tradisjonelt velger kjøtt på beina (små). I kyllingvinger beste i sau - ben, men i svinekjøtt er mange alternativer. Selvfølgelig, alle mener at halsen - det beste for marinering av kjøtt, men gourmeter foretrekker kjøtt på rib hryaschykah.

 Med et utvalg av kjøtt usikre. Nå å svare på spørsmålet "hvordan å marinere svinekjøtt grill."

 Det finnes mange oppskrifter. For marinaden lovlig eddik, vin, majones, tomat, sennep og selv yoghurt (ikke søt). Basen kan være en hvilken som helst. Konstant komponentene er: kjøtt, løk, salt og pepper. Mange legge til andre krydder, krydder og urter. Spesielt populært marinert i urter i øst. Til bedre kjøtt marinade absorbert det kan stikke hull med en gaffel eller kniv, mos. Hvis du ønsker å zamarynuvalosya kjøtt raskt øke antall syre produkter eller legge til frukt (sitron, appelsin, kiwi, ananas, papaya). Men merk at slik høsting ikke bør være mer enn to timer, ellers vil du ødelegge produktet. Frukt må rengjøres grundig for å unngå bitterhet.

 Retter, som marynuyetsya kjøtt kan være emalje, glass eller keramikk, men i alle fall ikke av aluminium. Et annet spørsmål oppstår ofte "hvordan å marinere svinekjøtt for grilling i naturen." Hvis kjøttet var "spontan" og du ikke har kapasitet på hånden, kan du bruke en plastpose, som må gjøres hull for luftlekkasjer.

 Nedenfor gir vi noen oppskrifter på grill marinader svinekjøtt.

 Oppskrift №1
 Kjøtt (2 kg) vasket, kuttet i små biter. Løk (to hoder), renset, gnir revet, melytsya i en blender eller rullet gjennom en kjøttkvern.

 Deretter tilsettes 2-3 ss sennep, blandet med løk, fortynnet med kokt vann (ikke mer enn 100 gram). Hakket saltet kjøtt, litt perchytsya, hell marinaden, bland for jevn fordeling. Da satt under press i kjøleskapet i 5-12 timer. Stekt på spidd eller gitter griller. Servert med friske grønnsaker, grillet grønnsaker, pitabrød eller toast, sauser (tomat, adzhika, rømme).

 Oppskrift №2
 På samme mengde kjøtt trenger du en kopp eddik, et glass vann, 2-3 løk, salt, pepper, laurbærblad, sukker. Salt og sukker oppløst i vann, som deretter tilsettes eddik, løkringer eller halv ringer skjære kjøtt skåret i mellom stykker, obmazuyetsya krydder, helle løk, hell marinaden.

 Oppskrift №3
 Alt er det samme som antallet 2 i oppskriften, men eddik og vann erstattet semisweet hvitvin, er tilsatt sukker, salt kjøtt og perchytsya "tørke".

 Bon appetit!

Hvordan lære å raskt fange opp på bar?

Nesten alle mennesker kan lære å fange, selvfølgelig, hvis de ikke har noen alvorlige sykdommer som hindrer trening. For eksempel, sykdommer i ledd og bein, trekke forbudt. Det hender at folk har et stort ønske om å lære strammer, selv om de hver forfølge sine mål. Uavhengig av disse målene UchyЭto holde flere programmer for å hjelpe deg å lære dette vanskelig øvelse.
Hvis en person overvektig, så håndtere ham så hardt. Jo mer denne vekt, desto vanskeligere. Dessuten, er de som aldri har jobbet og kan ikke løfte vekten det vanskelig å fange opp. Men disse to problemene, en grunn - mangel på styrke og utholdenhet. Naturligvis, alle de tiltalte i vekt, men det er folk som har vekt er 120 kg med høyde 18 cm, og de trakk over 20 ganger. Noen selv ta den ekstra vekten, så ikke klandre vekt rundt, selvfølgelig, ville være bedre hvis du prøver å bli kvitt.
 Innhold:
 •  Hvorfor lære å fange opp på bar

 •  Riktig teknikk trekke på bar

 •  Øvelser som hjelper til å lære å fange opp på bar

 •  Program pull-ups Lewis Armstrong

 •  Spillet Shootout

 •  Video Tutorials

 • Mange tror at å være strammet må ha muskelmasse uten fett. Det er ikke, som muskelmasse og styrke - et annet konsept. Bevis for dette slanke gutter som trakk 15-30 ganger uten å ha muskler. Det er folk som sitter på et vegetarisk kosthold, spiser bare frukt og grønnsaker, men med enorm kraft. De kan ta 30-40 ganger, og på den ene siden, noe som tyder på at muskelstørrelse - er sekundær, den viktigste kvaliteten. Skuddstyrke bokser som veier 70 kg mer enn slagkraft kroppsbygger som veier 120 kg, noe som igjen beviser at ingen vekt er viktig, og styrke.

   Hvorfor lære å fange opp på bar


  De fleste gutter avtale JenterFordi de vet at den oppblåste kroppen som hver. Klasser på baren trekke mange forskjellige muskelgrupper, mens ikke skade ledd som kan bli skadet når du gjør med store vekter i gym. Nesten alle jentene tror at trente og slanke gutta ser mye bedre enn oppblåst og stor anda, men det alle individuelt.
  Andre fordeler med horisontal bar - det bredt spekter av oppgaver. Mange tror at baren kan bare strammes. I den kan du gjøre mye trening, men trenger en god fysisk forberedelse.

   Riktig teknikk trekke på bar


  Hvordan lære å raskt fange opp på bar?

   Du bør starte med en rett grep det er mer effektivt for nybegynnere enn omvendt grep i hvilken belastningen skifter til biceps. Det er en kombinert grep som kombinerer både grep, at en arm ser på deg og den andre i motsatt retning, med kroppen må være i posisjon langs den horisontale linjen.
  Rett grep er rett og slett uunnværlig for folk som ønsker å trene sterke skuldre og en sterk rygg, vil du utvikle den nedre delen av biceps, noe som er ganske vanskelig å pumpe vekter. Som en direkte grep påvirker ulike muskelgrupper, er det veldig populært. Men det er nødvendig å kombinere ulike grepsbredde for å utvikle en gang alle muskelgrupper. Ikke glem bredde, som skifter byrden på den øvre og nedre del av ryggen muskler samt de bakre og midtre deltoid muskel bunter. Hvis du gjør mest bredt grep, vil belastningen være på toppen av lat. Men det kan gjøres når du lære alt det andre grep. Også huske, jo lenger bevegelsen - jo større belastningen. Vær oppmerksom på at ikke verdt mye vekt på kroppen din, fordi du kan bli skadet. Pidtyahuytesya alltid langsomt at det var en større effekt og redusert sjanse for skade.
  Det er også pull "vinkel"Utvikle brystkreft og trykk. Hold bena utstrakt. Få kan strammes så etter behov sterk presse. Pre-pressens oppmerksomhet bør rettes mot sømløst lære denne typen pull-ups. Men vet at så du ikke blåse opp brystet, men musklene blir mer uttrykksfulle.

   Øvelser som hjelper til å lære å fange opp på bar


  I dag er det dusinvis av programmer for å trene trekke opp bare for å lære minst én gang eller øke antall pull-ups. UchyЭto snakker bare om de mest effektive og grunnleggende øvelser som vil resultere.
  For startere warm-upGi det minst 10 minutter, eller kan bli skadet. Øvelser som utvikler statisk kan gjøres bare etter 20 dager med klasser. De er laget ved enden av klasser hvor musklene oppvarmet og fylt med blod.
  Trekk den øvre blokk til brystet
  Dette er en ideell trening for de som ønsker å bli vant til å laste og master bevegelse. For å starte, må en minimumsvekt på 20 kg for å lære. Deretter kan øke antall reps, og deretter legge til 5-10 kg i vekt, hvis du føler at teknikken ikke lide. Denne øvelsen fungerer to ganger i uken, ca 4 sett med 12 repetisjoner. Følg den første tilnærmingen med en minimumsvekt for oppvarming.
  Negativ pull
  For å gjøre denne øvelsen trenger du en horisontal bar og stå. Du må komme opp på standen og ta tak i tverrliggeren, og deretter fjerne foten frem eller til siden og gå ned ned. Bør stige sakte så lenge hendene ikke er utelukkende laget rett. Å mestre denne øvelsen, gjøre mer nærmer kampanjer om seks til åtte repetisjoner. Etter en stund, kan du gjøre tre sett av femten reps er bedre enn ti tilnærminger til fem repetisjoner. Det er lurt å bo i de mest krevende steder som bend 90 grader, føler du en stor byrde - Bo i denne posisjonen. På grunn av disse stopper her, øke muskelstyrke, og du kan lære de klassiske pull-ups.
  På den lave bar
  Denne øvelsen er som minner om klassisk, for dette trenger du en horisontal bar som vil ha deg på brystet eller under. Shopytesya for ham, og rett ut armene, kroppen må være under 45 graders vinkler. Så gjør pull-ups - helt unbend hender.
  På den ujevne barer
  Denne øvelsen er mer komplisert enn de ovennevnte. Du trenger de parallelle barer. Shopytesya hender inne, og holde føttene foran deg. Hans rygg og armer for å holde det maksimale nivået. Ta et par pull-ups til høyden på barer, og deretter Hold topp posisjon og tregere opustytesya.
  Companion
  Med din venn kan gjøre pull-ups, selv om du ikke vet hvordan. Han trenger en middel bevegelse "plukke opp" og hjelpe deg stige til toppen, som du selv ikke kan gjøre. Men hardt du må anstrenge musklene slik at de trente, ellers vil det ikke gi noe resultat, og lagkamerat han er usannsynlig å ha podymity.
  På den ene siden
  Denne øvelsen er ganske vanskelig og farlig, du kan skade albuen, så du må være forberedt og smakfull. Denne typen pull-ups kan gjøres bare for de som har trukket minst 20 ganger. Styrer også bevegelse slik at de ikke skadet leddbånd. Mange tror ikke at dette er mulig, men den world wide web er en masse videoer der folk som veier 100 kg trakk på den ene siden, så god forberedelse er mulig.
  Du bør begynne med utviklingen av teknologi, en hånd du holder håndleddet og den andre henge på baren. Deretter velger du en komfortabel posisjon for første hånd, ta tak i skulderen eller bicepsen og så videre. Jo lenger du holder på håndleddet, desto vanskeligere å utføre pull-ups, pull-ups fordi etter 4-5 av hånden ved håndleddet kan senke sin arm til arm. Ikke beveg eller gjøre brå bevegelser, kan det føre til skade. Å gjøre minst én lang pull å vende seg til det bedre et par ganger om dagen og om en måned senere vil du ta minst tre ganger på én hånd.

   Program pull-ups Lewis Armstrong


  Hvordan lære å raskt fange opp på bar?

  Denne teknikken ble opprettet av Major USMC, dens viktigste formål: i en kort periode for å maksimere antallet pull-ups. Programmet har de grunnleggende prinsipper for trening - muskel overbelastning, variasjon og frekvens av øvelsen. Innen 2 måneder med regelmessig mosjon, kan du øke antall pull-up 20 ganger.
  Ikke bruk det til andre øvelser fordi den er laget kun for å trekke. De kan utføre forskjellige grep, avhengig av preferanser. Husk at ansvaret ligger bare på deg, og hvis du svinger på bar - det er din feil. Programmet er utviklet for de som er villige til å gjøre en innsats og kaste bort tid.
 •  Den første dagen. Gjøre 5 sett til "failure" hvile mellom settene 1,5 minutter. Du trenger ikke å bekymre seg om antall repetisjoner er viktig - kvalitet.

 •  Den andre dagen. Ta den såkalte "pyramide". Dette er da gradvis økende antall repetisjoner i tilnærmingen. Når du føler du har nådd sitt høyeste, gjør pause mellom hver trekke 10-15 sekunder.

 •  Den tredje dagen. Utføre 3 sett med normal grep, hvile 1 minutt mellom dem. Deretter må du gjøre 3 sett smalt grep, hvile 1 minutt.

 •  Den fjerde dagen. Lag så mange innfallsvinkler til hvordan stand. Hvile mellom settene 1 minutt. Følg trekke opp til den siste, før du kan gjøre en gang.

 •  Den femte dagen. Husk at dagen var det vanskeligste for deg! Tilbring en dag bare gjøre øvelser ikke en gang, men flere. Du kan gjennomføre klasser i morgen og kveld.

 •  Spillet Shootout


  Dette spillet kalles ofte stigen, mao det er å gjøre maksimal reps og ikke slippe ut av spillet. Antall deltakere kan være noe. Dette spillet er attraktive fordi du kan pomiryayutsya sammen med venner. Det er ulike regler:
 •  Minimum hviletid mellom repetisjoner

 •  Det samme antall repetisjoner

 •  Rask aktiv fase og en langsom negativ fase

 •  Video Tutorials


  Яндекс.Метрика