Blod tre pølse hjemme
 Oppskrift Blodpudding kjent for oss siden dagene i antikkens Hellas da Athen ble en kokk Afteney spesielt lagt til pølse frisk dyreblod. Han mente at blodet inneholder et stoff som kan kurere mange sykdommer av mannen og gi ham en dobbelt effekt. Da blodpudding ble betraktet som en sann delikatesse, men nå "svart pudding" kan kjøpes i enhver matbutikk eller lage selv. Landsbyboerne tror svoyskuyu pølse beste, fordi den har ingen fargestoffer eller tilsetningsstoffer som forbedrer smaken - kun naturlige ingredienser og miljø sunt kjøtt dyrket selv. Vær oppmerksom på hvordan å lage blodpudding hjemme.
 Forberedelse "Blood pølse"
 For pølser i naturlig casing kan kjøpes i en butikk eller sår i kjøttmarkedet, er de vasket og renset. Pølsen er forskjellige, med kjøtt, med biter av kjøtt og fett, med tilsetning av lever- og slakteavfall, med språk og obrezyu. I blodpudding ofte legge bygg (bygg eller bokhvete), meieri krem. Å legge til smaken bruker krydder og hvitløk.
 Bygninger blod pølse kan gjøres bare hvis du har friskt blod av dyret. Etter slakting, det følger naturlig, derfor er det viktig på denne tiden til å samle blod i et fartøy og få ned metelochkoy til koagulasjonsprosessen skjedde svært raskt. Holdbarhet - 12 timer i kjøleskapet. Før du legger i blodpølse, blir det filtrert gjennom dobbelt cheesecloth eller en finmasket sil.
 Ingredienser:
 - Svine tarmen;
 - 1-3 liter blod dyr;
 - 15 kg fett;
 - Krydder etter smak;
 - 80 oz. tørr vin;
 - Hvitløk og salt.
 Metode:
 1.  Guts bør vaskes under rennende vann med et stykke bacon kutt skallet, hogge den opp i små biter (det vil bli perfekt slåtte hvis løgn ned i en halv time i fryseren). Du kan hogge bacon og gjennom jeksel, pølse så vil være enda mykere.

   Deretter blander de ovennevnte bestanddeler og fyller gradvis tykktarmen med bruk av trakten. Vær forsiktig og se opp for for å gut artilleri at de hadde ingen hull, rifter, som i løpet av resten av innholdet i en matlaging vyvalytsya ut.

   Hver pølse dra tråd eller streng.

   Når anskaffelsesprosessen er fullført, kan du sette den pølse lapskaus, slippe den i varmt vann og fine nål punkteringer i flere steder tarmen.

   Blodpudding bør koke i 30 minutter, så det må være kul og henge til det tørket i et mørkt og kjølig sted i 2-3 dager.
   Hylle "Blood pølse" small - 2 til 3 uker er et forgjengelig produkt.
   Hvordan lage blodpudding kosthold?
   Ingredienser:
   - 400 ml. krem;
   - 500 gram. kjøtt (okse eller svinekjøtt);
   - 400 gram. fersk lever;
   - 150-200 gram. fett;
   - 1 liter. svinekjøtt eller biff blod;
   - 3-4 egg, salt, krydder og 4. l. brandy.
   Metode:
  1.  Kjøttstykker bør kuttes og et element.

    Hakket stuffing bør stå i 2-3 timer og la saften, så kan du legge til andre krydder og konjakk.

    Skjær bacon i små biter og legg det til leveren, gått gjennom en kjøttkvern. Kjøtt, fett, lever, rør og satt i kjøleskapet i 20 minutter.

    Blood helle minst en gang og fylle gut innholdet. Pølser lite å gjøre - da de provaryuyutsya godt, er det praktisk å ta og tørr.

    Mens matlaging over svak varme i 15-20 minutter etter koking pierce hver pølse nål eller tannpirker.
    Hvis du ønsker å sende ferske pølser med stekt skorpe, potomyty dem litt i ovnen. Etter matlagingen prysushyt kan henge pølse i et mørkt og kjølig sted.  
Lage pølseLage pølse hjemme - prosessen omstendelig og tidkrevende, men resultatet er verdt det. Selges i butikker produkter har lenge opphørt å være naturlig, men prisen bare flott. Hvis pølse er en av favoritt produkter i familien din, er det på tide å lære prosessen med å lage pølse hjemme.
Lage pølse hjemme: skallet.
Som skallet vanligvis bruker svinekjøtt tarmen som behandler umiddelbart etter håndtering av kadaver. Av disse, er det nødvendig å fjerne fett, skåret opp i flere stykker, presse ut innholdet. Deretter guts vasket i varmt vann, deretter slå ut innsiden ut og la zamochennыmy i varmt vann i en time.
Å forberede pølse hjemme bør være grundig gjennomvåt guts vыskresty sløv kniv, stadig skylling under rennende vann. Deretter må de dryss med salt og gni hendene grundig, og skyll i eddikvann.
Lage pølse hjemme: stuffing.
For kjøttdeigen for å skille kjøttet fra ben, sener store, brusk, fett og film, kutte stykker av 250 til 300 gram og salting (salt er tatt i en mengde på 3% i vekt av kjøtt). Rør kjøttet med salt og la på et kjølig sted i flere dager. To-tre dager glipp av kjøtt gjennom en kjøttkvern, tilsett krydder og urter, hvitløk, banket med salt.
Hvis mat pølse hjemme er laget av forskjellige typer kjøtt (lam, okse, svin), deretter hogge kjøtt bør hver for seg og deretter blandet.
For å ikke hakke peresyhav, han legger skummet melkepulver, sennep mel, hvetemel, stivelse, sukker, mais sirup.
Ved hjelp av en spesiell tilknytning for å lage pølse hjemme (følger med kjøttkvern), legg fyllet i skallet. Ta vare for å unngå luftbobler dannes, men også tett fylle stuffing er ikke nødvendig. Fylt hakket skall slips med hyssing eller tråd alvorlig, deretter kastet i ringen og knytte slutten.

Matlaging doyashnoyi pølser hjemme: stekt.

Skjær kjøttet i biter på 5 mm, tilsett salt til en kurs på 2, 5% av vekten av kjøtt, hvitløk, sort pepper, sukker (1 teskje per pund) og stivelse (2 spiseskjeer per kilo), vann (to glass 10 kilo av kjøtt). Bland ingrediensene, tilsett hakket bacon i små biter. Å forberede pølser hjemme stuffing konvolutt poluchyvshymsya fylle og henge på i en time nedbør (før at pierce membranen med en nål).
Å forberede pølse hjemme på denne oppskriften du trenger ytterligere varmebehandling i en panne eller stekeplate i ovnen, på komfyren eller ovnen. Du kan også koke den i vann og deretter steke. Når du er i sirkelen av piercing begynner det å komme klar væske (uten blod), så kan vi snakke om beredskap av pølse.

Lage pølse hjemme: kokt.

For stuffing hogge kjøttet i biter på 100-200 gram, tilsett salt (2, 5% av vekten av kjøtt), bland godt og suge i flere dager på et kjølig rom. Noen dager savner kjøttet flere ganger gjennom en kjøttkvern bruker en finere rutenett.
Fyll skall kjøtt, knytte til slutt å henge regnet for et par timer og nål pierce på flere steder.
For å fremstille pølse hjemme, foreta en ring i en stor gryte og kok ved en temperatur på omtrent 80 grader. Hvis brødene kom ut tykk, er den omtrentlige koketid ca to timer. Hvis tynt hvitt brød - 40-60 minutter. Punktere pølse med en tre tannpirker hvis klar juice flyt, er den klar.
Å fullføre utarbeidelsen av kokte pølser hjemme kule krus og oppbevar på et kjølig sted to eller tre dager.
Lage pølse hjemme kan godt være din favoritt kulinariske virksomhet, og pølse - vanlig tallerken på bordet ditt.  
Hvordan bli kvitt smertene i yazah etter en treningsøkt?
 Med periodisk smerter i muskler møte nesten alle idrettsutøvere og fitness entusiaster. Det antas at en liten smerte etter intensiv idrett trening - er ikke noe annet enn en god indikator på fysisk aktivitet. Mest smerte antyder overdreven trening eller tilfeldig tilnærming til trening. I sterke smerter idrettsutøver innrømmer at "overdone" og feilberegnet sin styrke. Men på årsakene, konsekvensene av smerte og muligheten for forebygging er mye mindre tror.
 Hvorfor verkende muskler etter en treningsøkt? Den vanligste årsaken til smerter i muskler er melkesyre. Hva er det? Under trening glukosemolekyler begynner å nedbrytes hurtig under dannelse av pyruvat - en spesiell substans anvendes muskler som energibrensel. I pyruvatov dannet under kollaps og melkesyre. Jo mer intens trening - jo mer syre. Det fører til muskel følelsen som brenner. Smertereseptorer podraznyuyutsya og idrettsutøver i smerte. Etter ca 20-30 minutter etter trening melkesyre begynner å lekke inn i den generelle sirkulasjonen. Som hvordan det er fortsatt mindre muskler, smerte pass. Vanligvis tar det 7 til 20 timer.
Hvis det i løpet av denne tiden muskelsmerter var ikke sannsynlig å forårsake ubehag var mikroskopiske. Paradoksalt nok, bryter korte fibre av muskelvev - myofibrils - oppstå under den negative fasen. Det vil si, i de øyeblikkene når løfteren senker snarere enn øker vekten. Dette er et vitenskapelig bevist faktum. Hvis skaden fibrene kjøre deres utvinning mekanisme, kroppen begynner å produsere hormoner intenst stimulerende sårtilheling og hemme betennelse. I felt bryter kraftig økt celledeling prosess protein. Vanligvis denne prosessen tar 2-4 dager etter trening, der tiden utøveren i smerte, vanligvis referert til av forsinket smerte. Myofibrils justert og forsinket smertene avtar med regelmessig mosjon, men mye er tydelig etter brudd i klasserommet.
Og en annen vanlig årsak til smerter etter trening er skadet. Verkende muskler, ledd, sener eller bevis for sin skade. Typisk skader skarpe bevegelser og sterk belastning forårsaker sterke smerter. I feltet for brann smerter kan være hevelse eller blåmerker. Naturligvis bør utvinning perioden forlate alle laster og gjennomgå en medisinsk undersøkelse.
 Hvordan bli kvitt såre muskler etter en treningsøkt?
Først bør du vite nøyaktig hva som forårsaket smertene. Hvis man kategorisk utelukke skade, umiddelbart etter trening smerte kan være forårsaket av akkumulert melkesyre. Å kvitte seg med muskelsmerter etter trening, og å "hjelpe" heller helle syre i blodet, ikke stopp bevegelser etter trening. Ca 15-20 minutter fortsette å utføre enkle øvelser uten stress. Det kan også være vanlig kontinuerlig gange fra vinke hendene, langsom tur på en stasjonær sykkel eller sykkel, etc. Studier har vist at melkesyre under bevegelse "går" med muskler mye raskere enn den passive rekreasjon. Dusj og massasje vil være nyttig hvis du ikke har sluttet å trene skarpt, og betalt litt mer tid. Da de begge hendelsene dempende faktor muskler og smertene vil være over i løpet av 2-3 timer etter trening.
Hvis årsaken til smertene er mikroskopiske, må belastningen økes gradvis. Kroppen kan tilpasse seg til rytmen av lasten, som den definerer en idrettsutøver, og opprettholde den. Derfor vil en enkel beregning av egne krefter og evner å unngå ubehag. Denne tilnærming til opplæring av en viss tidsforsinkelse ønskede resultat i utviklingen av kroppen og å skaffe den nødvendige avlastning, men vil være mindre traumatisk.
Problem muskelsmerter har ikke gått ubemerket av utviklerne av sportsernæring. Det finnes medisiner som hjelper før og etter trening fjerne muskelspenninger, og derfor mindre skade musklene under aktivitet. Utviklede flekker av kjøling og oppvarming effekt som kan lette tilstanden i sterke smerter. Men den sikreste måten å unngå smerter i muskler - øke belastningen sakte.  
Яндекс.Метрика