Hvordan lage pasta for kakeOppskrifter matlaging pastaer, ideelt for kake dekorasjon, det er mange. En av de minst arbeidskrevende produksjonsmetoder er poststemplet av "Marshmallow" (tygge marshmallow).
For å forberede lim for kake, trenger vi:
• «Zephyr" - 100g,
• melis - 300 g
• Sitronsaft - 1 ss,
• konditorfarge (hvis du ønsker å gi kaken en lys skygge).
Matlaging Limer:
Lage godteri "Zephyr" i en beholder som er egnet for mikrobølgeovn, tilsett sitronsaft og plasser i mikrobølgeovnen i 15-20 sekunder. I løpet av denne tiden, vil sukkertøy øke i volum.
Hvis du ønsker å lage en pasta for kake lyse farger - det er på tide å legge til en liten mengde godteri farge og bland godt.
Deretter begynne å sile den resulterende tett masse av melis, rør hennes silikonslikkepott. Når vymishuvaty spade vil være vanskelig, sette lim på bordet, stenket med stivelse og kna hender, helle sukker. Når fugemasse for å stoppe kake stick til hendene dine, kan du begynne å rulle den inn i et tynt lag ved hjelp av kjevle og begynne å dekorere.
Lære å arbeide med kitt, kan du lage din kake hver kunstverk!  
Hvordan koke blekksprutIngen person som ikke har hørt om fordelene med sjømat for kroppen. En av de mest populære godbiter i verden er blekksprut. Dessverre vet vi hvordan du koker dem riktig, ikke alle.
Hvis blekksprut forberede oss skikkelig, kan du ødelegge hele parabolen. Husk at de ikke kan bli utsatt for varmebehandling i lang tid, i 3-5 minutter nok til å koke blekksprut. Hvis fordøye dem, vil de være som gummi.
La oss se på noen enkle oppskrifter som du kan lage mat blekksprut.
1) salat med blekksprut.
Dette er den mest populære måten å lage mat skalldyr data. Vanligvis de er lagt til salater kokt, så du bør gi spesielle hensyn som de koker ordentlig.
Vanligvis vertinne anbefalt kokk blekksprut i ca 2 minutter, men i praksis er det for langt. Før du koker dem, bør du skylle rør (eller biter - avhengig av hva du har), fjern folien og skjær i tynne strimler blekksprut. Sett gass gryte med vann og bringe den til en byll. Deretter legger blekksprut utarbeidet i vann og kok i et minutt.
For å forberede salat, du bare velge oppskriften. Vi tilbyr flere alternativer av salater som du enkelt kan lage mat. Fordi hver salat er blekksprut, en oppskrift vi ikke har listet opp. Dermed de mest delikate sommer salat oppskrifter som du kan forberede:
- Kål, mais, kjeks, majones.
- Løk, kokte egg, mais, majones.
- Tomater, løk, kokte egg, sitronsaft, vegetabilsk olje.
- Mais, pickles, agurk, kokte poteter, kokte egg, pepper og majones.
- Kokte poteter, ost, marinert sopp, vårløk, olivenolje, soyasaus.

2) Squid, stuet med vin og grønnsaker.

Denne oppskriften er veldig enkel og kan forberede denne retten selv uerfaren husmor. Du må løk, tomat, pepper, tørr rødvin og muslinger.
I en oppvarmet panne, tilsett vegetabilsk olje og løk, kuttet i halv ringer. Litt steke den og legge de hakkede tomat skiver og pepper. Grønnsaker bør være godt stekt legge muslinger. Umiddelbart etterpå helle vin - du kan justere nummeret selv. Ideelt sett bør vin dekke grønnsaker og blekksprut, men hvis du vil kan du helle litt vann. Småkoke 5 minutter.

3) blekksprut stuet i rømme.

Hvis du vet hvordan du skal lage biff stroganoff, så denne oppskriften er for deg venner og kokk vil ikke fungere.
Ta fløte, melk, mel, løk og blekksprut.
Fres løk i en stekepanne, legg deretter til 1-2 spiseskjeer mel. Hell litt melk (ca 1/3 kopp) og tilsett en halv kopp rømme. Litt varm blandingen til å lage raskere og forberedt skalldyr. La det småkoke i ca 5 minutter.

4) Ris nudler med muslinger og grønnsaker.

Hvis du koker blekksprut med risnudler, så er du neppe ønsker å spise noe annet.
Du trenger: risnudler, noen grønnsaker (dette kan være løk, tomater, paprika, squash eller aubergine, rosenkål - og ideelt sett bare litt) og skalldyr. Du kan bare ta blekksprut eller reker rett fortynnet.
Risnudler pre suge i 15-20 minutter i kaldt vann, eller koker det vil ikke fungere. I mellomtiden kan du begynne å lage mat.
Først stek løk i en stekepanne, og deretter legge alle grønnsakene. Vente til de la juice og litt prohotovyatsya. Deretter legger risnudler og muslinger. Trenger for å lage et måltid til nudler er møre.
Hvis du foretrekker du kan mens du matlaging legge litt vin eller soyasaus - vil det gjøre en saftig fatet og gi det krydder.
Hvis du koker ris nudler så det absorberer alle juice og måltider er utrolig saftig og velsmakende.  
Hvordan å lage mat makrellMakrell - et godt valg som det ikke bare deilig, men også nyttig. Dessuten er det ganske kost. Å fylle daglige kalorier, kan du spise ca 700 gram fisk.
For å få mest ut av det og nyt smaken, vet du hvordan du skal lage mat makrell.
Solennaja makrell
For å forberede denne retten, bør du ta lett podmorozhennuyu fisk. Hvis den er tint, skal retten ikke være så velsmakende. Ta av fisk fra fryseren og vente til den er litt mykere. Når du klippe det, kan du begynne å lage mat. Fordi fisken ikke er helt tint, ville det være bedre å marinere i sin egen juice og bli bedre.
Tilberede fisk er ganske enkel: makrell bør nøye vasket og renset for innvoller. Hode og hale kan kuttes - vi trenger ikke. Fisken trenger litt tørr, det bruker en vev eller håndkle. Skjær makrell skiver ca 1 cm tykke i en egen beholder, bland 1 \ 2 ss. skjeer av sukker, 1,5 prosent. skjeen av salt, pepper, knust prypravky og laurbærblad. Dryss skiver fisk med denne blandingen og bland godt. Da bør det bli satt i en bolle og dekk med et lokk på toppen. I fisken, la den stå i kjøleskapet i minst en dag.
Stekt makrell
Ikke alle kvinner vet å lage stekt makrell, fordi denne oppskriften er ikke veldig populært. Kokt fisk går så deilig og Cooking brukt ikke mer enn 40 minutter.
Først må du forberede fisk: 2 makrell skal være rene, skyll, fjerne innvollene og hodet. Deretter obsushit det med håndklær eller servietter og kutte skiver 2 cm tykke. De trenger salt og pepper og dryss med dill tørr. Fisken kan bli satt til side og forberede de andre ingrediensene.
Ta to mellomstore gulrøtter, gni dem på et rivjern og stek til de er gyllenbrune. Deretter satte gulrøtter på en plate. En løk kuttet i halv ringer trenger og også stek til de er gyllenbrune.
Ta et dypt kapasitet for høner og sette på bunnen av gulrøtter. Flat ut det øverste laget og sette løk og deretter - løk. Å gi krydder til parabolen, kan du strø det på toppen greener. Kapasitet bør dekke og sette i ovnen i ca 30 minutter.
Forbered makrell så veldig enkelt, og resultatet er deilig og smakfull rett.
Makrell med løk og sitron
Hvis du ønsker å overraske gjestene dine en interessant og krydret rett, bør du prøve denne oppskriften.
Ta ca fem lyspærer og skjær dem halv ringer. Bland løk og pepper, salt, estragon og muskat. Denne blandingen bør stappe makrell og strø litt sitronsaft.
Å forberede fisken Oberau det i folie og legg i ovnen, bake til ferdig. Forbered fisk trenger litt dryss med sitronsaft.
Den ideelle garnityr denne retten er en salat av friske grønnsaker eller bakte poteter.
Makrell med sennep
For å forberede denne retten, må makrell først marinere.
Forberede marinade er enkel: 4 ss sennep å blande med hvitløk, pepper og salt. Hvitløk fortrinnsvis skåret i små biter - så det vil beholde sin smak og gjøre retten mer interessant.
Dette marinade bør smøre makrell kadaveret inne og ute. Hvis du foretrekker det, kan du greier det med skiver av sitron. Jo lenger du lar å marinere fisk, jo raskere vil du være i stand til å forberede og mørere det vil.
Skrotter bør pakk i folie og stek i forvarmet ovn.  
Hvordan lage glasurGlasurer - ett av ordene følte søte smaken konfekt baking, bringer oss tilbake til barndomsminner. Noen nevner sjokolade dekket kjeks, kaker og noen i sukker glasur - hver har sine egne fordeler og smak minner.
Det virkelig konfekt glasur kan være så variert at noen ganger bare gå seg vill i å velge en resept. Hvordan å lage ising hensiktsmessig for et bestemt parti? Hva er oppskriften jeg velge? Svaret på dette spørsmålet kan bli funnet først etter mestre grunnleggende ferdigheter i utarbeidelsen av denne fantastiske komponent.
Forresten, er også brukt i frosting oppskrifter skjønnhet.

Hvordan lage glasur hjemme?

De vanligste typer godterier glasur, sjokolade og sukker. For første fargevalget er forskjellige nyanser av brunt, men den andre kan være nesten alle farger.
Sjokolade glasur laget med kakaopulver eller sjokolade klar. Også det vil ta for smør, melis eller sukker, fløte eller melk fett. Fremstilling engasjert bare i et vannbad.
Noen anbefaler smelte smør og sjokolade i en mikrobølgeovn. Vi anbefaler å avstå fra slike forsøk, fordi den minste feil ved valg av tid kan ødelegge hele produktet. Foruten å forberede glasur krever ikke mye tid.
På 2 ss kakaopulver trenger du: 50 oz. smør, en kopp pulverisert sukker og 3 ss fløte eller melk.
Smelt smør i et vannbad og tilsett kakao og melis. Uten å fjerne fra varme, bland godt og tilsett melk. Når glasuren er helt homogen koke i 5 minutter, deretter helle uten å la kule kaker. Hvis du vil, kan du legge frosting serien krydder: kanel, mynte, gni sitronskall, ingefær og rød pepper.
Glasur er gjort på grunnlag av egg og melis. Ta to eller tre egg, skille hvite. Eggeplommer kan fjernes, trenger de ikke. Legg til en kopp proteiner pulverisert sukker og slo med en mikser til en homogen skum.
For melis pulver brukes, ikke sukker sand. Hvis ikke, kan det lages av sukker sand podribnyvshy det i en kaffekvern.
Nå skal fortelle deg hvordan du lager glasur farge. Tro meg - det er veldig enkelt. Du kan bruke naturlig (rødbeter, gulrot, sitronsaft og sirup med ulike bær) og kunstig konditorfarge.  
Яндекс.Метрика