Øvelser for lading (foto)For en god følelse i morgen, og i løpet av dagen, for å forbedre skjemaene og bli kvitt overflødig vekt du trenger å gjøre svært liten innsats - bare utføre morgen øvelser. Selv den mest effektiv og allsidig utvalg av øvelser for å lade tar ikke mye av din tid, men effekten du klarer å oppleve veldig snart.

Behovet for morgenøvelser

Siden barndommen, argumenterte vi den morgenen øvelsen er veldig nyttig, men forklarte ingen hvorfor det er så nyttig og hvorfor er så viktig for de som ønsker å være sunn og føle seg bra. Må morgen øvelser kreves at:
- Trening hjelper gevinst styrke og energi på morgenen og utover dagen. Du vil føle vitalitet, øke utholdenhet og stress, henholdsvis, vil du være mindre sliten, men så på kvelden vil du ha styrke og familien, og for underholdning eller aktiv fritid;

- Fitness.
 Under regimet til moderate og regelmessige øvelser for gymnastikk i morgen, kan du forbedre din kondisjon;

- Å utvikle viljestyrke.
 Daglig morgen trening over tid vil hjelpe deg å bli en mer besluttsom mann, kroppen din vil være klar for hva som venter ham fra oppvåkning aktivt arbeid, noe som er grunnen til at du våkner opp om morgenen vil være mye enklere. Etter å ha klart å få opp tidligere vane og gjøre øvelsen for lading, du enkelt kan håndtere andre oppgaver;

- Aktivering av metabolismen.
 Morgen belastning å bidra til å starte lading og aktivere metabolske prosesser i kroppen. Også, gjør om morgenen, bruker du mer energi sammenlignet med studier på andre tider av dagen, hvorfor bli kvitt ekstra pounds mens du utfører morgen øvelser enklere;
- Regulering av appetitt. På grunn av forbedring og normalisering av stoffskiftet du vil være i stand til å takle lettere med velbehag, henholdsvis, vil du være i stand til å vedta og opprettholde vekt måltider på normale nivåer, og i sin overflod - effektivt bli kvitt ekstra inches og pounds;

- Forbedre funksjon av nervesystemet.
 Trening, spesielt om morgenen, en positiv effekt på nervesystemet. Som et resultat, du blir mer rolig og stress og depresjon du ikke er redd, du blir mer positivt blikk på verden.
For å oppnå maksimal effekt av trening for lading, må du utføre sammen. Komplekset er effektiv og effektiv lading laster presenteres nedenfor.
Warm-up
Eventuelle komplekse laster lading bør begynne med warm-up. Gjennom trening vil du være i stand til å forberede musklene for ytterligere lasting, varme dem.
Treningen bør begynne med et rundskriv svinger hender for tjue sekunder etter dette tidspunktet begynne å gå på plass, øker gradvis beveger hendene og knærne plukke opp alle de ovennevnte. For denne øvelsen bare to minutter av henrettelse.
Øvelser for lading (foto)

Så spre føttene skulder bredde hverandre og hendene på hoftene sted. Rotere hoftene for et øyeblikk, først klokken og deretter mot klokken i løpet av samme tid.
Etter eksamen med en warm-up, gå til hoved trening.
Knebøy øvelser
For rumpe og lår
Øvelser for lading (foto)

Motta startposisjon ved å plassere føttene skulder bredde hverandre. Bøy begge knærne til tilstand inntil hoftene ikke danner en vinkel på førtifem grader i forhold til gulvet. For å holde balansen må du trekke ut sine hender, håndflatene ned. Vri sakte til utgangsposisjonen.
Et par uker senere, når musklene blir vant til å laste denne øvelsen kan være litt komplisert, noe som gjør dypere knebøy til lårene vil ikke bli parallelt med gulvet.
Mahi føtter
Effektiv trening for rumpe og lår
Øvelser for lading (foto)

Motta startposisjon ved å plassere føttene skulder bredde hverandre og sette sin høyre hånd på hoften. Hvis balansen er vanskelig å vedlikeholde, kan du lene venstre hånd på baksiden av en stol eller et bord.
Å utøve din høyre fot fremover Taps, strekke tå berøre dem og gulvet. Har bred sirkulær bevegelse med den ene foten frem, til siden, deretter snu og beinet til startposisjon. Fyll opp til femten repetisjoner hver etappe.
Bøye seg til siden

Effektiv trening for mage og skrå musklene i ryggen

Øvelser for lading (foto)

Motta startposisjon ved å plassere føttene skulder bredde hverandre, plassere venstre hånd på hans hode, hans høyre hånd holder en manual rundt kiloet.
For denne øvelsen gjøre tilter til siden, for deretter å sakte tilbake til utgangsposisjonen. Gjenta ti ganger, deretter skifte side og gjenta vipper i motsatt retning. Over tid kan denne øvelsen være komplisert, økende vekt manualer.
Direkte kronglete
Øvelse for recti
Øvelser for lading (foto)

Motta startposisjonen, som må gå tilbake, bøy knærne, sette føttene på gulvet, hendene satt på hodet.
Øvelsen tåre nakke og hode fra gulvet, puster, heve bare noen få inches og deretter sakte gå ned til gulvet, gå tilbake til startposisjon. Hvis du er bekymret for nakkesmerter når du utfører denne øvelsen, må du følge spesielle forholdsregler.
Omvendt curl

Øvelse for tverrgående magemusklene

Øvelser for lading (foto)

Motta startposisjonen, som må gå tilbake, bøy knærne, ben løft parallelt med gulvet, kryss anklene og sette hånden på hodet.
For denne øvelsen for magemusklene anstrenge inspirasjon fra skambenet til navlen. Making puster, trekker hoftene brått til sitt bryst, fortsatt anstrenge musklene. Deretter sakte tilbake til utgangsposisjonen. For denne øvelsen komplikasjoner over tid, begynner å løfte skuldrene å stige hver gang de berører knærne.

Den laterale kronglete


Øvelser for midjen og skrå magemusklene

Øvelser for lading (foto)

Motta startposisjonen, må du ligge på ryggen, knærne bøyd, ben løft parallelt med gulvet, kryss anklene og sette hånden på hodet.
Øvelsen puster bør trekke fra gulvet høyre skulder og trekk albuen hans høyre hånd til venstre kne. Forsiktighet bør tas for å ikke kutte av baken opp fra gulvet. Vri sakte til utgangsposisjonen. For hver arm gjøre ti repetisjoner.
For komplikasjon øvelser stramme albuene tett til knærne, men gjør det gradvis.
Dette komplekset på egen hånd kan du legge til en rekke andre oppgaver, for eksempel, vil være svært hendig push-ups eller kjører på plass. Foretrekker komplisert og langvarig trening for lading er ikke nødvendig, fordi du vil møte dem i morgen, og i morgen, som du vet, er tid aldri nok.  
Øvelser for musklene i bena (foto)På vakre slanke ben drømmer om hver kvinne, men, dessverre, mange meter er en av de mest problematisk område trudnoobrabatыvaemoy. Ofte er dette fordi kvinner ikke betaler nok oppmerksomhet til den form for føttene, og selv om de prøver å gjøre det ofte valgt trening som er ineffektive.
Følgende øvelser vil hjelpe deg effektivt og på en kort tid til å gi føttene en vakker form. Som belastning for noen annen del av kroppen, øvelser for bena trenger å gjøre sammen, slik at du kan få maksimal effekt. Og, selvfølgelig, til en fot må være jevnt.
Øvelse ball løfte bena liggende på siden
Øvelser for musklene i bena (foto)

Funksjoner:
- Hjelpe, ytelsen som fokuserer på å styrke stabiliseringsmuskulaturen;
- Isolering av et felles;
- For å overvinne vekten av kroppen;
- Tolkatelno ytelse trekkraft bevegelser;
- Passer for avanserte og middels nivå.
Øvelse ball løfte bena liggende på sin side - unike fordi det tillater deg å isolere musklene i bein og lår, og samtidig håndtere ledende og tildeling av musklene i lårene.
Ytelse
Det er nødvendig å ta en startposisjon der må vi gå til matten side og sette den ene hånden under hodet hans, second hand trekke hverandre for balanse og sette matten.
Mellom leggen holder gymnastikkballen og rette ryggen og bena helt.
Bor liggende på siden, kilt mellom bena gymnastikkballen løft om fem inches over gulvet. Deretter pause og gå tilbake til startposisjon.
Når du utfører:
- Kan ikke avvise enten frem eller tilbake lår. For å stabilisere posisjonen til bekkenet og ryggraden, musklene spent buk;
- Dine bevegelser bør være langsom og kontrollert;
- Legs ikke trenger å heve gulvet for mer enn fem centimeter.
Involverte muskler:
- Føtter: stor gluteal, quadriceps, hip posterior gruppe av muskler;
- Kropp: firkantet tilbake, magemusklene, rette ut ryggraden muskel.
Øvelsen knebøy med ballen mellom beina
Øvelser for musklene i bena (foto)

Funksjoner:
- Refererer til de grunnleggende øvelser;
- Utnyttet i utførelsen av flere ledd;
- Overvinne vekten av kroppen sin;
- Gjennomføring av tolkatelnыh bevegelser;
- For middels og barnetrinnet.
Knebøy - en av de mest vanlige og effektive grunnleggende øvelser. Knebøy ball legge grunnlaget fremme riktig holdning. Deres assimilering er nødvendig før du går videre til andre lignende øvelser.

Ytelse

Du må ta startposisjonen, må det først satte føttene skulder bredde hverandre. Ryggrad trenger å rette ut ryggen og gi nøytral. Mellom knærne klemmes gymnastikk ball diameter - tjueto inches. Hendene skal krysse på brystet.
Føtter trenger å sakte bøye kneet, plassere bekkenet tilbake som om du kommer til å sitte på en stol. Mellom knærne bør holde ballen, holder det godt. Pass på at kneet ikke prosjektet en linje av stortærne. Kneet bøyd vinkel bør være omtrent nitti grader. Stop motion bør kort tid før lårene blir parallelt med gulvet.
Ved å gjøre dette, du kommer tilbake til startposisjonen og gjenta bevegelsen.

Når du utfører nødvendig:

- Hold ryggen rett og opprettholde nøytral ryggraden;
- Ikke bygg tilbake skuldrene og brystet;
- Se til at kneet ikke prosjektet en linje av stor tå;
- Flytt tyngdepunktet i midten av foten og hælen, fem i sin tur ikke skilles fra gulvet;
- Bøy bena på leddene mindre enn en rett vinkel hvis du holder ryggen rett svikter.
Hvis du bare starte å gjøre disse øvelsene nok til førtifem grader, kan vinkelen økes gradvis;
- Gjør pusten, bøye bena, trenger puster mens du går tilbake til startposisjon.
Involverte muskler
- Kropp: Rette ryggraden, magemusklene, firkantet tilbake;
- Pelvis, lårmusklene posisjonerings, små og mellomrumpeballe, lår muskler som forårsaker.
Utøve sokker sitter på vei oppover
Øvelser for musklene i bena (foto)

Funksjoner:
- Refererer til hjelpeøvelser;
- Isolering av et felles;
- Bruke heftelser;
- Bruke tolkatelnыh bevegelser;
- Passer for avanserte og middels nivå.
Denne øvelsen er forskjellig fra en tilsvarende økning i stående på tærne, som belastning skiftet til kambalovydnыe muskler og kalv forbli passive som ben bøyd i kneledd.
Ytelse
Før du utfører øvelser bør ta startposisjon som du trenger å sitte på setet simulator og rette ryggen. Fordele vekten slik at en større andel utgjorde rumpeballe bein. Forfoten må få en slutt på plattformen. Hofter bør være fast pute simulator og simulatoren for å bli justert slik at hele banen av byrden opprettet motstand. Deretter må du fjerne proppen. Ryggrad trenger å rette og strekke de stabiliserende musklene i magen.
For denne øvelsen fem lavere til du føler strekningen i knærne, deretter tilbake til startposisjon og begynner å gjenta øvelsen.
Å effektivt utføre last simulator satt opp slik at du kan utføre bevegelser med maksimal amplitude. Å øke belastningen på baksiden av beinmuskulaturen, slappe av tærne og ikke slå dem i bevegelsene.
Involverte muskler:
- Magen;
- Rectifying ryggrad muskler;
- Den nedre og midtre trapezius muskel bunt;
diamantformet.
Øvelse "Swallow" med gymnastikkballen
Øvelser for musklene i bena (foto)

Funksjoner:
- Øvelse for stabilisering av hele kroppen;
- Overvinne vekten av kroppen sin;
- Passer for avanserte og middels nivå.

Ytelse

Øvelsen bør ta sin opprinnelige posisjon, det må være rett, plassere føttene skulder bredde hverandre. I hendene må ta ballen og løft den over hodet. Så du rette ryggen og ryggraden gir nøytral.
Å trene for beina, sakte bøye seg fremover mens bøye benet på hofteleddet. Samtidig må du trekke tilbake den andre etappen til beinet det dannet en rett linje fra stammen. Da du kommer tilbake til startposisjonen og gjenta øvelsen igjen. Etter noen repetisjoner, endre støttebeinet.
Når du utfører øvelser for å lette oppgaven med støtte ben å være noen høyde, høyde på ikke mer enn fem centimeter. Bryst og skuldre trenger å strekke. Prøv å trene under balansen og riktig holdning. Stammen og løftet opp prøve å trekke ut så mye som mulig.

Involverte muskler:

- Gratis ben, bakre gruppe av hofte, gode setemuskler;
- Kropp: Rette ryggraden, magemusklene, musklene støtte ben, firkantet rygg;
- Skulder belte, skulder rotator cuff, foran deltoid muskel bunter, foran sprocket, lavere Trapezius bunter.  
Яндекс.Метрика