Øvelser med tau (foto)Mens mange mennesker utmattende selv øvelser i gymsalen for å finne en god form og gå ned i vekt, er det et flott alternativ klasser på treningsstudioet. Og alternativet - å hoppe tau. Gjennom enkle øvelser tau kan du forbedre din helse og livskvalitet. Resultater mosjon tau er ikke lenge å vente.

Fordelene ved trening tau for vekttap

En av de viktigste formålene for at bruk hoppe tau - miste vekt og bli kvitt ekstra pounds. For å forstå hvorfor hopping bidrar til å redusere vekt, må du forstå hvilke mekanismer som skal bruke for å bli kvitt overflødig vekt. Formelen er enkel. Ett kilogram - 7000 kalorier for å miste en kilo per uke, trenger du hver dag for å miste / nedobyrat 1000 kalorier. Dette kan gjøres på forskjellige måter - man kan prøve en streng diett, kan brukes for dette formål øvelse, men fungerer best kombinasjon av disse to metodene. Et sunt kosthold kombinert med hoppe tau vil hjelpe deg å miste vekt. Hoppe tau for tretti minutter bidrar med brennende omtrent tre hundre kalorier. Regelmessig belastning mye tau vil bringe deg til det ønskede målet.
Øvelser med tau for å styrke det kardiovaskulære systemet
En annen viktig fordel med bruk av tau øvelser - styrke det kardiovaskulære systemet og forbedre ytelsen. Det kardiovaskulære system består av hjerte, arterier og vener som gir blodsirkulasjonen og levere oksygen fra hjertet til andre organer. Forbedringsarbeid i det kardiovaskulære systemet, vil du ikke bare være i stand til å takle bedre med daglig fysisk og psykisk stress, men kan puste bedre under utførelsen av last. Mens strømbelastning for å øke styrke og muskel tone, kardyonahruzky type gåing, sykling, hoppe tau - er den beste måten å gjøre det kardiovaskulære systemet mer robust og gjennomførbar. Før du starter last tau bør konsultere legen din, som vil avgjøre om du har kontraindikasjoner mot slike øvelser.
Tau øvelser for å styrke musklene
Last tau - en flott måte å forbedre muskel tone underkroppen og beina. Etter den første dagen av trening du kan føle smerter i bena - det er fordi musklene fungerer bra, og de dannet mikro-tårer. Disse mykrorazrыvы slutt helbredet, og på grunn av skade musklene blir sterkere, montør og elastisk.
Hvordan du gjør øvelser med hoppetau
Du kan frykte for sitt fang eller andre kroppsdeler i frakte masser. Men hvis du holder lasten tau riktig, så praktisk talt ingen fare for kroppen din, er de ikke.
Å utføre last riktig, trenger du:
- For å opprettholde balanse, ser rett frem;
- Opprettholde holdning uten å bøye ryggen og ikke lener seg enten en av partene;
- Opprettholde vekten på kulene på føttene;
- Gå høy nok til å ikke ta på tau (02:58 inches opp vil nok);
- Lett å lande på ballene av føttene;
- Hold albuene tett til sidene av kroppen;
- Hold albuene bøyd i leddene ved ca førtifem grader;
- Roterende tau, gjør p'yatysantymetrovi spenner håndledd;
- Fokus på kvalitet fremfor fartsøvelser.
Ikke gjør for kroppen din på en gang for mye belastning, er første hopp ikke for høyt og ikke for lenge, at ingen overdreven belastning på leddene, og tar sikte på å styrke musklene.
For som du gjør, vil fordelene ved trening tau bare øke. Så når den vanlige stress du kan forbedre det kardiovaskulære systemet og styrke musklene og øke bein styrke, og dermed beskytte seg mot osteoporose. Dette er spesielt viktig for kvinner på grunn av alder sannsynligheten for sykdom i denne sykdommen er betydelig økt.
Selv om du utfører lasten riktig, betyr ikke dette at hoppe tau fullstendig irrelevant for noen risiko. For å redusere sannsynligheten for dem trenger å være godt forberedt til å utøve. Det første du må gjøre - finne en passende sko for å beskytte føttene. For å gjøre dette godt egnet trening sko.
Det andre viktige punktet - for å unngå å hoppe på veldig hardt underlag som betong eller fliser. I stedet velger en overflate som bøyer seg, slik som tre eller de som absorberer støt slik som gummibelagt overflate.
En annen viktig forutsetning - utvalg tau lengde. For å finne ut hvilken lengde er riktig for deg, plasser den ene foten til sentrum tau, og trekk den ved å holde i håndtakene på sidene av kroppen din. Hvis skaftene er hentet for skuldrene, og deretter hoppe tau er for lang. Håndtakene skal nå nivået av armhulene.
For som du blir mer trent, forkorte tau bidra til å øke rotasjonshastigheten som ville være gunstig for dine reflekser. Å forkorte tau, knyt en knute og ganske sted i nærheten av håndtaket.
Grunnleggende øvelser tau
Før du går videre til avanserte teknikker, er det viktig å lære å utføre to grunnleggende øvelser tau. Før deres utvikling oppfordres også til å trene på å hoppe tau uten, nemlig simuleringer. Som med noen opplæring i tau øvelser bør gå gradvis.
Først må du fokusere på tid og koordinering. Start med bare ett hopp på tilnærming, øke antallet gradvis. Entry level - 140 hopp på rad. Å øke effektiviteten, må du trene tre ganger daglig i fem eller ti minutter.
Basen hopp
Øvelser med tau (foto)

Å utføre en enkel hopp du trenger å hoppe på begge føtter til en høyde på om lag to eller tre inches fra gulvet.
Land bør forsiktig og lett, noe som gjør det på ballene av føttene.
Ikke la tærne berører gulvet når pryzemlyayetesya.
Før du går videre til mer komplekse oppgaver, trenger du å finpusse til perfeksjon i basehopp.
Hopp med vekslende føtter
Øvelser med tau (foto)

Nå i stedet for å måtte hoppe samtidig på to ben, må du hoppe, vekslende ben som om du kjører på plass.
Pass på at øvelsene du løfter knærne rett.
Hoppe litt høyere enn 2-3 centimeter.
Pryzemlyaytesya pads på føttene.
Et sett med øvelser med hoppetau
Når du har fullt mestret over to hopp, kan du gradvis flytte til utføre sammensatte øvelser med hoppetau. Bare en gang i uken legge til din trening ytelse ett av komplekset.
Øvelser utføres ved minutt. All trening tar ca femten minutter av din tid.
Basehopp tau
Øvelser med tau (foto)

Start tau bak hodet og hoppe gjennom det når det kommer til føttene. Hoppe på to bein, ikke gjør veldig høye hopp. Pryzemlyaytesya likt på begge føttene. Hoppe i ett minutt, så gi deg selv et øyeblikk av hvile.
Hoppe stripete bein med tau
Øvelser med tau (foto)

Nå like zanosyachy tau bak hodet, hoppe over det når det vil komme føttene, men pryzemlyaytesya på ett ben - høyre. Neste hopp til slutt lander på en fot - venstre. Fortsett på samme måte som om du kjører på plass i ett minutt. I dette øyeblikk av hvile.
Kombinert hoppetau
Øvelser med tau (foto)

Gjenta forrige visning hopper åtte ganger. Deretter åtte ganger oppfylle de grunnleggende hopp. Så gå tilbake til hopping stripete ved å følge dem åtte ganger. Gjenta denne kombinasjonen for et minutt, minutt hvile og deretter gjøre en tilnærming til denne øvelsen.

Høgde trinn

Øvelser med tau (foto)

Gjenta på vekslende føtter, men denne gangen løfte knærne opp til vinkelen på nitti grader. Gjenta i ett minutt, deretter hvile et minutt.
Hoppe tau komplikasjon
Øvelser med tau (foto)

Nå følge i fem minutter eller basehopping, hopping eller innfelt. Hvis så lenge du ikke kan hoppe, dele byrden på fem tilnærminger, hoppe ett minutt, hvile ett minutt. Ditt mål - totalt 600 hopp (minst).  
Hvordan lære å sitte på shpahat.VpravyStretching - en av de mest nyttig og nødvendig trening som holder kroppen vår i god form. Uavhengig av alder, vekt og kroppsbygning strekker gjør at du kan føle deg mye mer fleksibel, sunnere og montør. Og, selvfølgelig, forherligelsen av strekkmerker - en streng. Lær å sitte på hyssing drømme mye, spesielt når de ser hvor elegant og lekent vridd knute på sjøen kunstnerisk turner.
Og mange feilaktig tror at det å lære hvordan å lage hyssing - en oppgave lagt bare dine favoritter, og det er nødvendig å starte helt fra barndommen. Dette er ikke slik. Lær å sitte på hyssing alle kan, og gamle Mladá Boleslav, og i motsetning til forventningene, det tar ikke en betydelig mengde tid.
Hvordan lære å sitte på sine egne ledninger
Så din oppmerksomhet til noen øvelser som med vanlig ytelse natrenuyut din muskelsystemet, så kan du fritt og lett sitte på hyssing, som om å gjøre det hele livet.
Det første vi må huske på at det aldri er mulig å begynne å trene (uansett hva det var, ikke bare strekke) uten oppvarming. Du kan starte med en liten oppvarmings jogge ned gaten eller i stedet for, eller bare hoppe eller tau. Hvis du vil, kan du bare danse til favoritt fengende musikk. Slik at du ikke bare pidbadorytesya seg selv, men også stimulere blod tilgang til muskler og generelt alle prosesser i kroppen.
Når du varmet opp nok, fortsett til trening. Ikke gjør noen brå bevegelser, fordi de kan føre til muskelspenninger og klassene må glemme sin full gjenoppretting. Følg konsistens ikke hold pusten og utpust. Anbefalte ledninger for å lære å gjøre sport matte-Penko.
Øvelse streng "Tilt fremover"
Sitt på en matte å presse de bredeste føtter. Lene fremover, holde ryggen rett og brystet prøver å få til gulvet. Fortsett å trene minst ti minutter. Deretter kan du prøve å gå buken opp, så en annen. I første fase vil det bare vippe, men til slutt vil du.
Øvelse string "Ballerina"
Bøy det ene beinet ved kneet og sette seg ned ved henne, trekke tilbake en maksimum. For det første kan det være vanskelig fordi ikke forbudt å hjelpe seg med hendene. Ryggrad prøve å holde jevnere.
Noen få minutters gange til kneet, flytte hånden tilbake og prøve å la hånden på kneet rettes tilbake ben. Hvis en hånd ikke fungerer, kan du vippe kroppen litt, men prøv ikke å miste din holdning.
Når en hånd er på hans kne, flytte til samme sekund i 3 minutter. På dette tidspunktet vil du føle spenningen i forholdet føtter. Bøy kneet rettet seg opp, trekke foten til baken i et minutt uten brå bevegelser. Deretter endrer beinet.

Øvelse string "Butterfly"

Det er litt mer komplisert. Sitt på en matte og prøve å sette knærne på gulvet, pause ved maksimal poenget med sine muligheter for noen få minutter.
Øvelse string "String i luften"
Len deg tilbake på matten. Trekke det ene kneet mot brystet for et øyeblikk, mens den andre benet rett. Et minutt å rette en bøyd ben og hold vertikalt i luften, kanskje for hånd. Selv et minutt endrings ben. Deretter ligge på siden og løfte hver etappe opp til et halvt minutt.
Hvis du regelmessig og uten juks oss selv å gjøre disse enkle øvelser som i løpet av en måned vil du sikkert være i stand til å mestre snorer uanstrengt, og generelt i stor grad forsterke tonen i kroppen din.  
Яндекс.Метрика