Øvelser for mage og sider (bilder)Mange kvinner kan torturere deg selv hele tiden variert kosthold, i håp om å bli den mest grasiøs og vakker, men oppnådde ikke ønsket gjennom et felles problem - tilstedeværelsen magen og sidene. Kontroll av disse problemområdene kjente til hvert sekund av det smukke kjønn. Det er bare ikke hver av disse kvinnene vet at for å takle de ekstra inches på hver side av magen og hjelpe noen kosttilskudd restriksjoner og mosjon.

Hvordan gjøre øvelser for mage og sider

Noen øvelser virkelig bidra til å redusere mage og midje, men de gjør ikke klippe nødvendig. Faktisk utføre enhver oppgave, det er tilsvarende som ikke gjør noe. Det er best å velge den mest likte og undersøke og implementere dem i et system som er hver dag i flere arrangementer. Bare på denne måte vil ikke bare minske i volum på magen og på sidene, men med dem gå slapp hud og dårlig humør.
Alle øvelser bør begynne med en varm opp. Dette settet med lette øvelser som tar sikte på å varsle musklene i kroppen din. Etter oppvarmingen bør utføres tøyningsøvelser. Og så kan du gå direkte til de fysiske aktiviteter som vil tillate deg å fjerne de ekstra inches.
Mange kvinner frykter at etter trening vil de oppleve muskelsmerter. For å unngå dette bør du gradvis øke belastningen, start med lette øvelser og repetisjon av liten, men over tid er det nødvendig å gå videre til mer komplekse laster.
Trening hjemme for sidene og buken
Når du begynner å slite med ekstra inches, betyr det - du har erklært krig mot fett deponering i dette området av kroppen din. Og for å gå den ekstra fett, må du lede sine muskler i tone. Hvis du stadig press og muskelvev sløse kalorier, vil fettet på sidene og buken smelter foran øynene våre. Ingenting fører til at musklene som er ansvarlig for utformingen av midjen, i en tone som mageøvelser abdominal.
De må gjennomføre en etter en: først, de som involverer skrå magemusklene, og koble den øvre trykk, da - bunnen. Denne tilnærmingen vil raskt bringe til normal tilstand magen og midjen.
Øvelser for mage og sider (bilder)

Mageøvelser du kan gjøre uten å komme ut av sengen! Våkne opp, prøve så mye som mulig for å trekke pusten og magen i noen sekunder (5-10) holder pusten, så puster sakte kan. Gjør denne øvelsen flere ganger. Etter løft bena, bøy deres kneledd og zimituyte sykling. Først må du "vri" vanlige pedalen sakte, deretter gradvis du kan legge tempo.
Etter slike øvelser ikke rush å senke beina, og i rett vinkel for å prøve å sette dem helt fra begynnelsen selv uten å snu kroppen, da - til venstre. Disse trekkene følger 15 ganger.
Etter en slik effektiv lading for mage og sider kan klatre ut av sengen og gå å vaske. Men står foran et speil, ikke kast bort tid forgjeves, tegne hoftene "åtte". Fem minutter av denne opplæringen vil være nok til å begynne å endre kroppen din!
Øvelser for mage og sider (bilder)

Gå på jobb, sitter på en stol ved skrivebordet eller sammen med venner på en kafé i lunsjpausen, ikke glem en svært viktig forutsetning: du må holde magemusklene, ikke la den henge lax. Permanent opphold i uvisshet venne musklene til å være i god form, og etter en stund du merker at magen stram og nesten ingen sider.
Som endte dagen på jobb. Kommer hjem, gjør alt husarbeidet, jeg ønsker å se dine favoritt show. Kjempebra! Men dette bør gjøres til fordel for kroppen hans. Du kan se på TV mens du ligger på gulvet. For ekstra inches "go" fra magen og sidene ligger på siden og følg foten beveger seg opp. Deretter perekyntesya den andre siden og gjøre de beveger seg i samme mengde andre beinet.
Øvelser for mage og sider (bilder)

Deretter ligge på ryggen, bøy kneledd og lukk hendene bak hodet. Deretter begynne å ta hodet opp fra gulvet og trakk albuen til motsatt kne - til hverandre og til en annen 30 ganger. Ja, tvinger du de skrå musklene til å arbeide sin buk at børsting midjen din, fjerner overflødig fett fra magen og sidene.
Uten å endre kroppsstilling, gå til neste øvelse: ta hendene langs kroppen hennes, tett clutching midjen til gulvet. Ta en pust og nå involverer mage, bekken og plukke opp så mye som mulig. Stoppe i denne posisjonen i 5-10 sekunder, gå tilbake til start. 15 ganger - den mest effektive for en gitt mengde mosjon.
Øvelser for mage og sider (bilder)

Neste utføre den samme øvelsen liggende. Hendene skal settes under baken og bena strukket rett ut, og løft dem 15-20 cm. Fra gulvet og gjøre trekk ned, vekselvis krysset deres dem. Det bør gjenta denne øvelsen 10 ganger, fortrinnsvis 3 sett. Gjør øvelsen, sørg for å se på livet ditt - det skal prylezhat tett til gulvet.
Øvelser for mage og sider (bilder)

En annen øvelse som du kan gjøre hjemme, vil bli sparker trekk. Det har en tendens til å avta over sidene, men også involverer magemusklene litt. Bare løft høyre ben frem og tilbake minst 20 ganger i 3 sett.
Øvelser for mage og sider (bilder)

Øvelser for trening i gymsalen
Du kan gå til treningsstudio? Mage og sider "gå mye raskere. I trening er det nødvendig å slå ups på en skråning bord føtter fra en utsatt posisjon, ben stiger i Wiese og løft overkroppen i det romerske stol.
Kvalitativt trene magemusklene og fjerne ekstra inches på hver side og hjelpe vanlige "hjem" øvelser utføres med en byrde. Som kan vippes til siden vil effektivt redusere volumet hvis du gjør dem med manualer og hver trening kan øke antall repetisjoner. Over tid, er det nødvendig å håndtere ved hjelp av vekting med vekt. Dette gjelder spesielt for øvelser for å redusere side.  
Hvordan lage fermen bakt hjemmeI en rekke slanke meieriprodukter - populær yoghurt og whey byokefyrov - en helt spesiell posisjon er gjæret bakt. Hun har mange fans og motstandere. Motstanderne aksepterer ikke kalori (tross alt, er den mest delikate gjæret bakt melk fra melkefett), og fans - beundret av en unik, nesten karamellsmak, tetthet og "gjæret melk" fordel. Butikken velge ferske og kvalitetsprodukter i dag er vanskelig, så mange husmødre begynner å forberede gjæret bakt selv hjemme. Så langt så plagsom som den riktig forberede og lagre, har vi nå beskrive.

Hva gjør ryazhenka hjem

Ryazhenka tilberedt med varm melk, denne gnisten og dens forskjell fra andre meieriprodukter. Derfor kremovatыy skånsom farge, nesten karamell smak. Bakt melk du kan kjøpe i butikken. Men selv i en vanlig ovn kan få smeltet melk. Og for å gjøre ryazhenka bygge en virkelig "fra" og "til" beste kjøp melk fra private eiere og mest protopit det etter visse regler:
- Ta hele, lettmelk og fløte;
- Kok opp i en kjele med tykk bunn;
- Melke kokt send til vansmekte i en forvarmet 150 graders ovn eller i en slik populært i dag Trykkokere har mode "Oppvarming" eller yoghurt.
- Permisjon for en og en halv (eller på det tidspunktet at programmet tilbyr automatisk kjøkken gadget) time.
Det er viktig å hindre re-koker melken. Det bør koke sakte varm. Ved å justere tidspunktet for lengsel, kan du gjøre fremtiden ryazhenka litt kremet eller nesten "sjokolade". For mange er svært viktig i bruk av innenlandske surmelk fargen.
Hva gjære fermen bakt hjemme
Forberede bakt melk - er bare halvveis til utarbeidelse av sur melk. Nå må det bli konvertert til meieriprodukter. Mange husmødre praktisert kjøpe ferdiglagde meieri startkulturer av bakterier. Men enklere å bruke et par skjeer rømme.
- Bakt melk før kjølig til ca 35 grader;
- To liter væske, tilsett 2-3 ss rømme;
- Bland forsiktig;
- Wrap og forlate "moden" varmeste stedet i leiligheten (i fyringssesongen kan stå rett ved radiator oppvarming);
- 5-7 timer får du en flott hjem ryazhenka.
Opplevd vertinne rådet etter noen tid til å se nøye på banken, og vurdere hvordan gjæret bakt melk tykner. Men for ikke å forstyrre hekkende meieri bakterier. Fordi hvis du overdriv blanding i et varmt hjem, en risiko i stedet for kremet surmelk blandet med whey få den krøllet som curd protein.
Omsider du en unik oppskrift Produkter ryazhenka hjem - til ønsket tykkelse og farge på produktet. Eventuelt kan du drikke lett søtet med sukker.

Hvordan å holde hjemmet ryazhenka

Klar ryazhenka hjem som butikk, oppbevares i kjøleskap lenger enn 4-5 dager. Der vil de bli tykkere og rikere. Levende melkesyrebakterier, som du reist med rømme på kjøkkenet, zamrut i sin utvikling, men er fortsatt like gunstig for kroppen. Du kan helle ryazhenka hjem i steriliserte glass, slik at det ikke blir forverret i forkant av fristen.
Det synes som hjemme matlaging surmelk - for plagsom okkupasjon. Kanskje. Men de som elsker naturlige produkter uten kjemikalier vil fortsatt være tid til å ofre for å få til helse og unik nytelse. Dyr vil være fornøyde, fordi dette vil være nyttig ryazhenka eneste som holder varmen i din sjel og innsats.  
Яндекс.Метрика