Øvelser for rygg hjemme (bilder)Tilbake mennesker - er en av svakhetene, fordi ryggraden hver dag "bærer all vekten. Et stort antall mennesker lider av muskelstivhet og føler stivhet i bevegelse. Dette er ikke bare ubehag, kan det likevel føre til alvorlig sykdom. Så selv om du ikke kan gå regelmessig til gym, ta oppmerksomheten tilbake hjemme. Jevn utføre flere oppgaver vil styrke muskelsystemet, som "ta" i ryggraden en liten belastning, redusere smerte, ikke bare i denne delen av kroppen, men også i bena.
Forberedelse til øvelser for rygg
Øvelser for rygg hjemme (bilder)

Det er velkjent at kroppen og musklene over hvilke planla å jobbe, må du varme opp før treningen. Men i tillegg til det vanlige warm-up, bør treningen igjen hjemme også starte med å strekke ryggraden. Dette er nødvendig for å forebygge ubehagelige konsekvenser, for eksempel en klemt nerve.
Som en oppvarming hjemme, kan du gjøre her er øvelser for ryggen:
- Ligg på magen og plasser hendene nær kroppen på brystet nivå. Trekk tilbake det mest, får opp og lener seg på hendene. Du definitivt føler at hele ryggraden rettet ved å gjøre 7-10 ganger slike bevegelser.
- Sett deg ned og bøy bena på kneledd. Prøv å få hodet til knærne.
- Stå mot veggen rett overfor polushaha i en avstand på 30-40 cm Hands trekke opp og se på et øyeblikk..
- Tenk deg at du drar dem. Deretter plasserer hendene på veggen og trekke brystet og haken til henne før du berører overflaten, men beina bør være på plass. Hvis du absolutt ikke føler at hele ryggraden er strukket, er det nødvendig å bevege seg bort fra veggen litt lenger og gjøre øvelsen igjen. I endepunkt must zafyksyruytes. Denne øvelsen å varme opp ryggen kan være komplisert: snu hodet mot høyre og berøre veggen med venstre kinn, så vend igjen til den andre siden.
- Det strekker og skulder belte, stå nær veggen side (høyre / venstre) og fjerne veggen arm (høyre / venstre). Etter sakte snu kroppen til side armer og endepunkt Hold i 10 sekunder.
Øvelser for rygg hjemme (bilder)

Etter varme opp litt hvile og deretter fortsette å utføre grunnleggende øvelser for ryggen.
Grunnleggende øvelser for rygg
For å styrke ryggmusklene hjemme i flere øvelser. Den mest effektive ups forskjellig fra posisjonen til kroppen når en person ligger på magen. For eksempel, er det denne startposisjon, holder sin hånd (venstre) på hodet, heve overkroppen og strekke til siden (høyre). Gjenta 15-17 ganger, og etter en kort timeout gjøre slike tilbøyeligheter i motsatt retning. Hvis du ikke er den første uken hjemme, kan det være komplisert øvelse, ta begge hendene bak hodet. Det viktigste trenings musklene så ikke løfte bena.
Øvelser for rygg hjemme (bilder)

Å styrke musklene i ryggen hjemme, kan du gjøre øvelsene, stående på alle fire. Zoom kneet (høyre) til albuen (til venstre) for å inhalere, puster runde igjen, og få mest mulig ut av disse trekke opp og hånd på utpust. Igjen innhalere og tilbake. I denne øvelsen, det viktigste - ikke vingle, og holde balansen og ikke bare hender og føtter og sykling og anstrengt tilbake muskler. Gjenta denne øvelsen for ryggen behovet for å gjøre 10, men nødvendigvis, vekslende arm og ben.
Neste øvelse som vil styrke ryggen gjøres best på magen, liggende på sengen. Du må gå slik at sengen lå bare øvre del av kroppen din, kan bena til bekkenet henger. Hold på den ene siden av sengen eller rekkverk, sakte løft bena, holde dem sammen til linjen torso og ben blir parallelt med gulvet. Til fots vekt bør være minst 4-5 sekunder, deretter sakte senke deres behov.

Øvelser med manualer tilbake til

Øvelser for rygg hjemme (bilder)

Manualer - ideell sportsutstyr for trening hjemme. Det er best å vekter var utskiftbare pannekaker. Godt å kjøpe en fitball, som det vil hjelpe diversifisere trening hjemme. Å trene tilbake ved hjelp av dumbbell passer følgende øvelser:
- Lå på matten, hender trekke langs torso, løfte dem og jeg vil bringe tilbake, som om flytende. Beina kan være en liten tåre fra gulvet. Gjenta minst 10 ganger.
- Stå rett opp og bøye kroppen fremover slik at den er parallell med gulvet. Hendene må bøye litt på albuene. Nå stramme dem opp, sprer seg utover. Dette er en stor oppgave for arbeids interscapular regionen igjen hjemme.
Øvelser for rygg hjemme (bilder)

- Stå med hendene langs nedre torso og trekker opp skuldrene. Ikke koble av armmusklene, mens i løpet av den samme øvelsen vil fungere musklene i rygg og nakkemusklene litt.
- Du har en fitball? utmerket! sette ballen i nærheten av veggen og ligge på magen hans, slik at føttene hans hvilte på veggen. Sette kroppen, rette hele ryggen, og gå ned, men den eneste måten å enda lavere poenget med øvelsen er ikke avslappende tilbake.
Øvelser for ryggen vektstang
Øvelser for rygg hjemme (bilder)

Kan brukes under trening innlegget. En av de grunnleggende øvelser med data idrett en stå oppreist, bøy bena litt og trekke et skudd mot magen hans, redusere blad. Sakte senke bar igjen og gjenta.
Øvelser for rygg hjemme (bilder)

Det er umulig å forestille seg uten slike opplæring rygg øvelser som trekker boet. Det er umulig å fullt trene denne delen av kroppen i gym og ha et innlegg, kan du utføre denne øvelsen hjemme. Stå rett opp, litt bøy ryggen rett og kroppen din gå ned ned til det vil være parallell med gulvet. Hvis du sterkt avrundet rygg, ikke gå ned svært lav. Når det er et problem med midjen, bedre å kjøpe spesielle sportssone, det vil beskytte deg mot skader under trening.  
Pusteøvelser (foto)Pusteøvelser - en av de universelle metoder for kampen med å være overvektig. Gjør dem, trenger ikke å opprettholde en streng diett, delta i utmattende treningsøktene og gi dette mye tid. Slike øvelser er viden kjent i områder som Body flex og Oksysayz. Noen øvelser brukes selv om gravide kvinner til å forbedre deres helse.
Øvelser Body flex
Pusteøvelser (foto)

Body flex - et bad som består av femten pustetrening som krever besøker treningssentre, men det kan gjøres hjemme, aller viktigst, gjør det tidlig på morgenen. Sin essens er å utføre noen handling positurer og jobber med fleksibilitet av muskler, vil du trenger å gjøre begge deler, og pusteøvelser. Selv en måned løpet av lærdom kan gi betydelige resultater for både menn og kvinner! Positiv utvikling i vekttap når du utfører Body flex observert hos mennesker som følge nøye med kostholdet, og de som er å telle kalorier og lar snack fet og stekt mat.
De viktigste pusteøvelser i Body flex er:
- Sakte puster ut all luften som er i lungene gjennom munnen;
- Pust så mye luft gjennom nesen akkurat fort;
- Med rask blenderåpning puster all luft;
- Trekk magen og hold pusten 8-10 sekunder;
- Pust rolig.
Siden øvelser basert på pusten, kan det ikke komme til alle som ønsker å gå ned i vekt og få kroppen opp. Kontra ganske mye dette:
- Unormalt blodtrykk;
- Hodeskade;
- Astma;
- Glaukom;
- Brudd på intrakranielt trykk;
- Hjertesvikt;
- Arytmi;
- Tilstedeværelsen av brokk;
- Forverring av kroniske sykdommer;
- Graviditet;
- Overaktivitet i skjoldbruskkjertelen;
- Cholelithiasis;
- Kropps hypertermi.
Når du har minst ett av kontraindikasjoner, bør du ta hensyn til andre treningsmetoder åndedrett, som for eksempel sysselsetting Oksysayz system, som er mer trygge for helse.
Øvelse Oksysayz
Pusteøvelser (foto)

Resultatene fra treningsklasser er imponerende! I løpet av uken kan du bli kvitt de par centimeter i volum. Øvelse Oksysayz ingen kontraindikasjoner og mette kroppen med oksygen, slik at de kan gjøre selv gravide og de som nettopp har født. Også kan utføre pusteøvelser og personer med hjerte-og karsykdommer.
Alle øvelsene Oksysayz vi alle vet, fordi de fleste av dem vi utførte fysisk kultur i skolen. Ennå noen nyhet, og det gir Oksysayz - diafragma puste. Det er, i klasserommet du må puste slik at skuldrene forbli urørlig og bryst, og buk, tvert imot, var aktiv. Dette systemet skiller seg fra kroppen flex utøvelse av det faktum at den kan utøves ikke bare om morgenen, men i løpet av dagen.
Oksysayz resultatene kan være svært imponerende, men bare hvis klassene er systematisk, hver dag uten mellomrom og gi opp fet og stekt mat. Riktig pust gir kroppen med en rekke av oksygen, som er involvert i prosessen med lipolyse. Dermed alt akselerert metabolisme og fettforbrenning oppstår. I tillegg pusteøvelser aktiver Oksysayz gjøre som en slags indre organer massasje som bidrar til å forbedre fordøyelsen, musklene og trene mye raskere og gjøre en bedre jobb med noen av mage-tarmkanalen.
Pusteøvelser (foto)

Komme inn i en av Oksysayza positurer, å puste gjør veldig dypt, fylle magen med luft, så må du gjøre ekstra tre korte åndedrag. Utpust bør være trippel, å miste alt luft. På denne tiden, er det viktig å strekke musklene i magen. Slike pusteøvelser bør være ti per stilling.
Øvelser for gravide
Pusteøvelser (foto)

Være svært nyttig å være i stand til å puste gravide kvinner, er et av elementene for forberedelse til fødsel og forløsning. Så mange leger anbefaler også fremtidige mødre gjør pusteøvelser.
Under svangerskapet, blir livmoren vokser, noe som fører til forskyvning av membranen opp og redusere volumet av lungene. Men voksende baby krever mødre til å øke antall inhalert oksygen førti prosent. Utføre nye krav tillate mødre kroppen klasser pusteøvelser. Varigheten av denne gymnastikk for mor dag bør ikke overstige ti minutter. Det er tider da med et dypt pust begynner å snurre i dette tilfellet, bør utpust fortsette i tjue sekunder og svimmelhet pass.
Pusteøvelser (foto)

De komplekse pusteøvelser
For å gå ned i vekt eller mette kroppen med oksygen, ikke obligatorisk spesialutstyr. Du kan utføre en enkel pusteøvelser. De er inndelt i typer:
- Fôring pust - luften fylt brystet og magen pust ikke;
- Puste med en forsinkelse - hvis innånding eller utånding bør ta pause i noen sekunder i lengde;
- Grunn puste - puste inn og ut grunne, praktisk talt ikke magen;
- Intermittent puste - og skarpe grunne åndedrag;
- Abdominal puste - puste i utgangspunktet fungerer magen, brystet en pustende;
- Full puste - puste sakte og dypt bryst og mage.
Pusteøvelser (foto)

En av pusteøvelser aktiverings lungene. Den tar sikte på aktivering av disse cellene absorbere oksygen. Trenger du den forsiktig med svimmelhet bør hvile en stund.Ordningen er enkel nok:
- Bli nivåer;
- Dyp og sakte inhalerer;
- Når du føler at lungene er fulle av, hold pusten og ta et slag i brystet;
- Sakte puster ut, lage beats på brystet hans tappe fingertuppene;
- Gjør rengjøring puste, puste igjen og vydyhnuvshy som du pleide å gjøre.
Du kan lage en pust. Praksisen med yoga beviser at det er pust veldedig innvirkning på arbeidet til fordøyelsessystemet, luftveiene, nervesystemet, sirkulasjonssystemet.
Pusteøvelser (foto)

Forsinkelse krets er:
- Bli nivåer;
- Ta et dypt åndedrag;
- Hold luften i brystet som mulig;
- Med kraft puster;
- Gjør rengjøring puste.
Varighet pust i denne øvelsen, avhenger av dine fysiske evner.
Til pusten var riktig, bør ribbeina trenes og strukket.Dette vil bidra til denne øvelsen:
- Bli nivåer;
- Hvordan kan presse armene over hendene til kroppen, snu ryggen til tommelen, fingre, og alt slår til brystet. Må gi inntrykk av at du ønsker å komprimere hender brystet;
- Pust;
- Air tak i noen tid i seg selv;
- Sakte puster ut, presse armene og brystet.
- Gjør rengjøring puste.
Menneskekroppen er utformet slik at mengden av brystet med lite bevegelse kan svekkes. Derfor bør noen øvelser være utformet for å gjenopprette volumet.For eksempel kan du gjøre følgende øvelser:
- Bli nivåer;
- Pust;
- Hold luften;
- Hender med nevene klemt trekke fremover på sine skuldre;
- Ta tilbake hendene;
- Dramatisk puster;
- Gjør rengjøring puste.
Tilfeldig tur kan brukes til trening pusteøvelser. Det avgjørende er at din gangart var glatt, målt, holdning rett, skuldre åpen og løftet haken. I denne posisjonen, må du gjøre pusten, som varte i åtte trinn, som nødvendig og puster gjennom neseborene. Følgende trinn bør følges av åtte pust. Gjør denne øvelsen til utmattelse.
Hvis du gjør pusteøvelser i morgen, vil effekten av den komme snart.God morgen trening er:
- Stå rett, Trekk magen, skuldre bære rygg og armer med lavere klemt nevene;
- Rising på tærne, inhalerer;
- Stå på tærne, hold pusten;
- Exhaling, stå opp lik;
- Gjør rengjøring puste.
Gjenta flere ganger.
Pusteøvelser (foto)


Aktivere blodsirkulasjon kan ikke alle puste trening. Den beste måten å takle det slik pustekrets:

- Bli nivåer;
- Gjør pusten, hold pusten;
- Lener frem Plukk opp en pinne, klemme så mye som mulig med all makt;
- Dramatisk lufte stick hender og vypryamtes gjør langsom utpust;
- Flere ganger Gjenta 3 og 4;
- Gjør rengjøring puste.
Stokk i denne øvelsen, og du kan ikke bruke helt forestille forestille sin kompresjon ved å påføre den ønskede effekt.  
Яндекс.Метрика