Øvelser for sidene og midje (foto)Vekttap i midjen begeistrer millioner av kvinner. Dette skyldes det faktum at de fleste av rettferdig sex, er dette legeme problematisk, at selv den minste vektøkning vil vise dem nøyaktig i midjen og sidene. Men det er ikke bare uestetisk, men også farlig. Fettet i disse områdene kan forstyrre de indre organer, noe som fører til forekomsten av alvorlige sykdommer. Det er derfor du trenger å se sine sider og buk støtte på dette området muskeltonus. Det er best egnet for denne spesielle ytelse trening.
Hvordan gjøre øvelsene for sidene og midje
Øvelser for sidene og midje (foto)

Den beste assistent i den vanskelige krigen med ekstra tomme - bøyle. Tynget modellen vil i løpet av få uker vil du bli gledelig overrasket med resultatene. Dersom klasser bøyle er ikke for deg, må du utføre noen spetsuprazhnenyy, som er rettet mot å jobbe ut musklene i midjen, daglig eller i det minste gjøre komplekse tre ganger i uken.
Utføre alle øvelser rettet modellering vakre sider og midje kan være noen heftelser Da vil du bare "synke" fett på problemområder. Hvis du ønsker å skrå musklene skiller seg ut, må du få bruke manualer eller flasker (0, 5 l) fylt med vann.
Arbeider på sidene og midje, vil du se de beste resultatene, hvis du stadig alternative øvelser, kombinert med sofistikert lys, endre skjema klasser, øke belastningen. Hvis du ikke legger til antall repetisjoner eller redusere pause mellom settene, effekten av treningen vil det være.
Øvelser for sidene og midje (foto)

Husk at du gjør øvelser som involverer arbeidet til sidene og midje, bør du ikke løpe ut og puste riktig. Fra dette er også avhengig av et godt resultat.
Før du utfører mer kompleks øvelse og trenger å varme opp muskelvev i midjen og på sidene, det vil si å klargjøre den for trening. For best å oppnå dette området strekker:
- Stå med hendene, plasserer beltet og gjøre tilter til 7 ganger på hver side;
- Sett deg ned, trekker det ene beinet, og en annen bøy i kneet, og deretter gå tilbake til 7 ganger fra side til side (bare gå tilbake til hele kroppen, snarere enn skuldrene);
- Ligg på ryggen og la begge hendene på brystet, sakte trekke dem opp foran ham, overordnede ryggen din så mye som mulig.
Effektiv trening for sidene og midje
Effektive øvelser som involverer muskler og gode rene ekstra inches er tendenser. De kan utføres med manualer og uten i noen mengde. Hvis du føler at selv med manualer sider og / eller midje ikke får riktig belastning, gjør "trekanten". For å gjøre dette, stå oppreist, føttene litt bredere enn sette sine skuldre, armer parallelle med gulvet, hold sidene. Fra utgangsstillingen bøye seg fremover og umiddelbart trukket hånden (høyre) til foten (til venstre), og vice versa.
Øvelser for sidene og midje (foto)

En annen øvelse for å brenne fett Zhirkov i midjen og sidene en sitte på hælene og holde hendene på midjen eller brystet nivå. Gå på knærne og sakte sitte ned på gulvet (fem til høyre). Sakte tilbake til startposisjon og deretter sitte på din venstre tå. Sørg for å se tilbake, bør det alltid være rett, uavhengig av posisjon. Gjør disse øvelsene bør være 20-25 ganger i hver retning.
Umiddelbart etter denne opplæringen kan starte en annen øvelse som utføres mens du sitter på setet. Bøy kneledd, hender og lene seg på gulvet av kroppen. Lukkede knærne berører gulvet dekker til venstre og deretter til høyre for ham. Samme belastning kan gjøres liggende nede, men i dette tilfellet vil holde kneet venstre / høyre side av kroppen i 10 sekunder kan du synes at det ganske enkelt å utføre og bare strekke på musklene, ikke jobber hardt, men det er ikke så . I løpet av disse øktene er økt fett tap!
Også, liggende på ryggen, kan vi utøve løfte bena.For eksempel etter at du heve begge føttene vertikalt, plassere dem på gulvet til høyre, slik at mellom dem og overkropp gikk rett vinkel. Det samme bør gjøres og til venstre. Og du kan legge på ryggen, bøye benet (høyre) kne og flytte den til venstre, berøre gulvet, må det være sterkt tilbake lår. Venstre fot umiddelbart rette og sakte tilbake til startposisjon. Disse øvelsene gjør 10 ganger på hvert ben.
Øvelser for sidene og midje (foto)

En annen super øvelse, som fjerner sidene og midje vakre modeller er svinger. Oppfylle deres behov liggende på siden på gulvet. Hendene skal være basert, og siden leg raise samsvar med maksimal amplitude. For de som trener det virke lett fra samme startposisjon skal utføre klatrer opp begge bena. Trenger du 2-3 sett med 30 ganger på hver side. For de som ikke har vektingen kan komplisere denne øvelsen gjør "gå" alle de ekstra inches på hver side og / eller midje, stopp, dvs. den maksimale høyeste punktet under oppstigningen du vil trenge dorahuvaty til 10 og deretter sakte senke benet.
En annen effektiv trening - sykkel. Bare vri behovet for å ikke utøve sykkel mens du gjør en etterligning av torsjon pedaler på gulvet. Du må ligge på et mykt belegg for å forsegle en lås hendene bak hodet og løft overkroppen (skrutytysya), inntil da bena pedal kryss dra albuen (til venstre) kne (høyre), og vice versa. Dette bør gjøres minst 20 ganger og gradvis bringe antallet til 100.
Et sett med øvelser for midjen og sider
Øvelser for sidene og midje (foto)

Høy effektivitet i bekjempelsen av kroppsfett er en kompleks øvelse. Du kan bruke følgende eksempel trening, og kan supplere eller endre sine andre fysiske aktiviteter, så lenge den totale mengden av tid brukt på komplekset var minst 30 minutter.

Komplekset inneholder følgende roller:

- Gjør de varme opp bakker eller knelende, gjør rulle begge veier;
- Sitt på fitball, skulder bære tilbake og holde ryggen rett og skuldrene tilbake bære. Bena kan stå på gulvet og kroppen skifter vekselvis venstre / høyre;
- Lå på gulvet, bøy knærne og plasser føttene på fitball. Last ned det skutt venstre / høyre i minst 3 minutter;
- Lå på gulvet, hendene satt under din rumpe og ben bøy i en vinkel (90 grader). Sakte løft beina slik at fem "så opp, tar sin skål på gulvbelegget. Gjør denne øvelsen er konstant overvåking posisjonen til føttene, bør de være sammen, ikke "falle fra hverandre" i partiet.
- I sittende stilling, lener seg på hendene er bak ryggen hans, trekk og løft med bena ca 30 inches fra gulvet. Hvis du ønsker å komplisere det lastes, bruker mer muskel midje og sidene flere ganger i bena opp / ned. Gjenta må være minst 20.
- Tak tak i stolpen horisontal bjelke og løfte benene, slik at det mellom dem og legemet dannes en rett vinkel.  
Øvelser for bena (foto, video)De kvinnene som ønsker at deres ben var slank og estetisk uten nødvendigvis å gå på treningsstudio. For å oppnå gode resultater i dette tilfellet kan være i hjemmet.
Gjøre øvelser for bena
For å oppnå betydelige resultater i bare to uker vil utføre komplekse øvelse som tar sikte på å studere beinmuskulaturen hvis du absolutt vil gjøre det daglig på tom mage, alltid om morgenen. Et riktig kosthold i denne perioden øker effektiviteten av slik trening. Men hvis du ikke forfølge raske resultater, er det best å utføre øvelser hjemme 3-4 ganger i 7 dager, men sørg for å regelmessig.
Øvelser for bena (foto, video)

Lading for bena bør ikke være for lang. Det viktigste at den besto av en rekke elementer. Dessuten er det viktig å varme opp kroppen, til riktige musklene forberedt for de belastninger være når du utfører alle øvelser, og du vil unngå skade. Øvelser for oppvarming - er å hoppe tau, kjøre på plass (kan holdes høye knær) eller trekk.
Effektiv trening for beina
Hjemme, kan du gjøre mange øvelser som vil tvinge musklene til å jobbe. For eksempel, hvis du har vektstenger eller manualer som veier 2 kg, to hender lene seg mot en stol, sette belastning på foten, og fest den som mulig, tærne. Sakte løfte foten opp fra gulvet er lav. Dette er en øvelse som skaper statistisk belastning. Bare noen få sekunder vil du føle spenningen i bena. Universell tid for å holde lasten vekt på det. Bare holde beinet hevet så mye du kan. Men øvelsen for andre etappe deretter gjenta for samme tid. Denne treningen er utrolig bra fordi det ikke bruker bare løftet leggmusklene, men også støtte. Tilnærminger kan gjøre mer.
Du har ingen vekting? Gjør følgende øvelser:
Øvelser for bena (foto, video)

- Klassiske angrep - står rett og la hendene på beltet, gjør et stort skritt fremover ett av bena. Utstilt ben bøyd, men den som skiller seg fremdeles rett. Når du utfører denne type øvelser du kan gi opp å opprettholde en balanse. Det som betyr noe er at kneet har vært riktig vinkel. Avsluttende bestemmelser som er nødvendige for å fikse et par sekunder, strai lår stand.
Øvelser for bena (foto, video)

- Lateral lunges - en øvelse som ligner på den forrige, men vil måtte gjøre et skritt til høyre / venstre. Prøv meter bred bevegelser og gjøre knebøy lav og tilbake til utgangsposisjonen av sjokket. Denne typen trening bør gjøres 15 ganger i hver retning.
Tidligere angrep - angrep den samme som de to foregående artene, men tempoet bør vie mest tilbake. Til musklene fungerte veldig bra, holde kneet etappe, som fortsatt er på plass - det skal være bøyd i 90 grader.
Øvelser for bena (foto, video)

- Knebøy - knebøy 20-25 ganger med rett rygg og uten å slippe hoftene under knærne. Du kan lage 3-4 tilnærminger, og til slutt, når føttene blir vant til en slik belastning, kan du ta noen vekter - manualer, ball, bok, eller vannflasker. Også, gjør knebøy Plieux. I denne type trening i utgangsposisjonen bør utbredte og plassere føttene tærne fra hverandre.
Et sett med øvelser for bena
Øvelser for bena (foto, video)

Hjemme, gi deg tørre ben uten cellulitter og fett sett med spesielle øvelser. Etter en kort oppvarming, gjør følgende øvelser:
- Len deg tilbake på en myk matte, hender satt under baken og beinløft, fortynne dem i hånden. Gjenta øvelsen 15 ganger.
- Stå på knærne, men ikke opyraytesya hender. Sitte på høyre rumpeballe, og deretter bruke spranget tilbake til sin opprinnelige posisjon. Gjenta denne bevegelsen som tar sikte på å trene musklene i begge bena 10-15 ganger;
- Gå til side (venstre eller høyre), øverste beinet bøy og lavere oppfølging med størst amplitude. Endre retning hver 10 stigninger.
- Ligg på magen, bøye knærne og løfter hoftene dine. Utpakkede sokker og slappe av føttene. Øvelsen bør gjentas minst 20 ganger.
- Igjen gå til siden, mager på albuen og heve / senke låret. Endre retning av ytelsen hver 10 reps.
Øvelser for bena (foto, video)

Hvis du trenger å ta med bena i orden i løpet av kort tid, ender cardio øvelser som krever høye energikostnader. For eksempel kan du utføre hopping høyde. Hjemme, hoppe på den lille barnestol. Plassere det foran deg i en avstand på 30 cm og hoppe på det uten å gjøre et trekk sterke hender.
Noen opplæring bør ende med stretching. Etter en treningsøkt, stående rett, hendene lett på gulvet eller hvis du sitter på gulvet, rett ut beina og armene til tå dra. Du kan ordne bena og albuene ned på gulvet.
Øvelsen for vekttap føtter video


Øvelser for bena. Høsting knebukser. Video
Яндекс.Метрика