Hvordan koke ris? Trinnvis oppskrift ris med skarp video
 Kokt ris er den vanligste fatet på planeten vår. Mange unge damen visste ikke hvordan å koke ris, så det kom ikke ut slypshymsya, podhorevshym eller kokt. Åpne hemmeligheter, hvordan å koke ris slik at den ser fin og skarp.
 Hoved nyanser
 Ris og vann ta et forhold på 2: 3 (2 deler ris og 3 - vann). Først, sørg for å skylle risen i kaldt vann og kjører. Cook ris i en kasserolle bedre med gjennomsiktig deksel, vil det vel styre hele prosessen med matlaging. Vær vann til å koke, tilsett ris og dekk med lokk tett.
 Hvor lang tid å koke ris?
 Vi koker, bokstavelig talt etter time, 3 minutter på høy, 7 minutter i gjennomsnitt og 2 minutter på svak varme. Slå av brann, la risen stå under tak en annen 12 minutter. Steam - er det mest verdifulle i matlaging når den angitte tiden er over, ta av lokket og vi har hvit, vakker og skarpe ris. Nå, hvis ønskelig, tilsett ris og salt smak ved hjelp av krydder, men tro meg, er det vanlig ris selv deilig.
 Varianter av ris "høydepunkt"
 Det finnes mange varianter av ris og noen er ganske vanskelig å lage mat smuldrete, og er ikke egnet for utarbeidelse av garnityr.
 Brun ris. Når behandlingen er rengjort bare det øverste laget av skallet, og er et korn av brun hud skygge. Hun og han skylder sitt navn. Kjennere setter pris på denne pic for utrolig smak og aroma. Å koke rekke ris skarp, bør ta to deler ris og 6 deler vann. Matlaging tid vil være ca 40 minutter.
 Jasmin ris er veldig øm, med en bestemt smak. Når du tilbereder det kommer ut veldig klissete og luft.
 Basmati ris har en myk tekstur og karakteristiske smaken av nøtter. Den brukes for utarbeidelse av nasjonale retter som krever sterk vedheft.
Hvordan koke ris? Trinnvis oppskrift ris med skarp video

 Arborio ris, Risotto. Hovedformålet med denne klassen er allerede klart fra tittelen - en risotto, italiensk rett, basert på den tykke risengrynsgrøt. Seed Arborio er i stand til å absorbere den mengden av væske i fem ganger sin egen vekt. Selv italiensk kokk koker dette vil ikke smuldrete ris.
 Rice paella, Valencia. Med denne milde grade bare forberede paella.
 Svart ris er ganske sjelden å se på hyllene i våre butikker, og det er dyrere konvensjonelle flere ganger. Dette tallet, som har en spesifikk urte smak, som brukes for tilberedning av mat og orientalsk bør ikke være smuldrete.
 Red Risu iboende tydelig nøtteaktig smak. Det ganske mye kokt myk og går til asiatiske matlaging salater.
 Koke ris i mikrobølgeovn
 Du kan lage skarpe ris i mikrobølgeovnen? Dette er et spørsmål ofte spurt av moderne husmor. Dette kan gjøres, men en forutsetning - tilstedeværelsen av varmebestandig kokekar. Prinsippet om matlaging ris er den samme: først, vaske den godt. Deretter koke vann, deretter sovner i en bolle og sett risen i en mikrobølgeovn. Velg en middels strømmodus og vente 12 minutter. Når mottatt ris med mikrobølgeovn, sørg for å la ham gå. Nå kan du legge til krydder og bringe til bordet.
 Cook ris i et vannbad
 I et vannbad, også kan lage mat deilig og sprø ris. I tanken dampskip bør helle den nødvendige mengden av vann i instruksjonene og sette dampkurv. Figur vi nøye vasket og dekket i en utpekt bolle. Tilsett olje, så det vil ikke være for tørr, og hell vann like over sitt nivå. Tilsett vann, være sikker fordi bare nok for et par myke ris. Sett bollen i en kurv, toppdeksel og kok 20 minutter.
Hvordan lage en kake napoleon? Napoleon kake oppskrift

 Det finnes flere versjoner, fra navnet på denne kaken. Ifølge en av dem i 1912 for å feire hundreårsjubileet for slaget ved Borodino, utarbeidet butterdeig kokker en trekantet form som ligner en lue keiser.

 Så hvordan å lage kaken "Napoleon"? Det finnes en rekke oppskrifter. La oss fokusere på basen.

 Ta 200 gram mel og margarin og stakk en kniv i fine smuler. I 200-grams glass hell omtrent halvparten av vodka (det vil skjørhet fremtidige tortillas) og legge til randen med vann. Bland mel og elt deigen nekrute. Du må kanskje legge litt mel for å se ut som test. Dele inn 5-6 baller og satt i kulden i 2 timer.

 I mellomtiden må vi forberede en bløtkake. For denne halv kopper mel stek i en panne med 1 ss. skjeen av smør. Hvilken farge vil yngel, og få en krem ​​- fra lett krem ​​til beige. Koke 25 kopper av melk, tilsett 1 kopp sukker og vaniljestang. Et par spiseskjeer væske hell i mel og gni grundig. Bare da, banket denne grøt, tilsett resten av melken. Avkjøl. Nå kan du banke vaniljesaus kake mix med 300g mykt smør.

 Margarin som en del test i løpet av nedkjølt frosset, som vil tillate oss å få akkurat den prosessen med baking av kaker puff. Rull ut hver ball inn i et tynt lag. Bedre å gjøre det på papir for baking. Punktere det flere steder med en gaffel og stek til de er gyllenbrune. Ikke perederzhyte kake i ovnen, ellers vil det være svært skjør.

 Hver kake er klar med nødvendig avling ønsket form. Du kan gjøre dette med en stor flat tallerken. Avling og samle noen få minutter igjen satt i ovnen til pidrum'yanylysya til skjørhet. Deretter mos dem med en kjevle på et papir for baking i små smuler.

 Montere kaken. Avkjølte kaker trenger rikelig smøre krem ​​og vend hverandre. Spres med krem ​​sidene av kaken. Ta opp med begge hendene på toppen og bunnen av produktet og rullet som et hjul, litt etter litt. Når kremen på sidene vil bli dekket med et jevnt lag av smuler, fett toppen og strø smuler.

 Sett kaken i kjøleskap i flere timer, fortrinnsvis over natten, behandling.

 Dette, som allerede nevnt, den grunnleggende oppskriften kake "Napoleon". Det finnes andre. For eksempel, kan testen bli hakket 2 kopper mel og 200 gram margarin, tilsett 200 gram krem, som satte en klype salt og en klype natron. Bare dele inn baller og hold i kulden i 2 timer. Kjevle ut og bake.

 Noen liker øl batter. For dette formål, 200 g margarin for baking skåret i smuler med tre kopper mel og tilsett 200 g av øl. Selvfølgelig, baking øl er motstandsdyktig ånd, men deigen til en meget mild og myk.

 Tilsvarende annerledes kan være krem. Kan tre. skjeer av melk blandet med 4 eggeplommer, 2 kopper sukker og 4 ss. spiseskjeer mel. Stek under omrøring, til tetthet. Cool. Beat med 200 gram mykt smør.

 Eller, hvis du ikke har tid til å skyte ned en krukke av kondensert melk (vanlig eller kokt) med 250-300 gram smør.

 Nå som du vet hvordan du skal lage mat "Napoleon" riktig. Nyt et teselskap!  
Hvordan lage eple cider eddik hjemme? En detaljert oppskrift av eple cider eddik

 Å forberede virkelig velsmakende og eple cider eddik, bør du bruke en virkelig høy kvalitet på produktene. I tillegg bør du nærmer prosessen med matlaging de mest seriøse og ansvarlige - bare i et slikt hjem eddik vil i stor grad overstige kjøpesummen i sin grunnleggende egenskaper og karakteristikker. Beskrive hvordan å lage eple cider eddik hjemme, som siterer flere enkle og tydelige oppskrifter.

 Klassisk oppskrift
 For produksjon av eddik i samsvar med denne oppskriften, vil du trenger å samle modne epler (egnet selv overmoden frukt eller nedfallsfrukt). Vask eplene, deretter skjære dem veldig små biter (du kan også knuse frukt eller knuses i en morter ved hjelp av en blender) og plassere den resulterende blandingen i en liten kasserolle (emalje).

 Tilsett sukker, teller 50 g per 1 kg av søte varianter (hvis du bruker til matlaging eddik sure epler, kan du øke mengden av sukker 100 g). Nå hell mye vann med en temperatur på ca. 70 ° C (husk at kokende vann for dette formål kan ikke benyttes) - vannet skulle stige over eple blandingen i 4 cm.

 Grunnleggende matlaging er ferdig, nå må plassere en kjele med eple blandingen i et varmt sted (bare unngå direkte sollys) og vente. Husk at eple cider eddik - er faktisk en gjæret saft av epler. Og at gjæring fortsatte som nødvendig og eple massen ikke pidsyhala ovenfor, bør det periodevis røre - gjør det to ganger om dagen.

 Hvor mange hjem stativ eddik?
 Eddik skal stå i to uker, da han forsiktig filtrert gjennom cheesecloth (snu dette materialet i 2-3 lag) og helles i glassene, som vil fortsette prosessen med gjæring. Og husk, du trenger ikke å fylle banker "til øyeepler" - la det være minst 5-7 inches topp til ledig kapasitet at væske kan stige under gjæring. Disse bankene eddik skal stå i to uker, etter som han er helt klar til bruk.

 Lagring
 Vær forsiktig så du ikke rister, fått eddiken bør helle en spesielt forberedt flasker (rester bør ligge på bunnen av bokser). Flasker med eddik kork trenger tett (du kan bruke parafin) og deretter plassert i et mørkt sted og oppbevares ved romtemperatur.

 Det er en annen enkel oppskrift på eple cider eddik, som vi beskriver nedenfor.

Hvordan lage eple cider eddik hjemme? En detaljert oppskrift av eple cider eddik


 Oppskrift Dr. Jarvis
 Den berømte legen of America J. - C. Jarvis tilbudt sin egen versjon av utarbeidelse av eddik, som han sa, kan ikke bare vedlikeholde, men også øke alle de næringsstoffene modne epler. Eddik, utarbeidet denne oppskriften vil variere høyeste kvalitet - sannheten og tiden av sin forberedelse nødt til å bruke mye.

 Forberedelse
 Nøye utvalgte modne eller overmodne epler bør vaske under rennende vann, deretter gni revet (med kjerne og hud) eller ved å bruke kvern til å male. Den resulterende massen blir plassert i en glasskrukke eller i en panne belagt med emalje, og hell meget varmt vann, holde forholdet 1: 1. Å legge vekt honning (1 liter blanding bør ta ca 80 g honning), ca 20 gram brød (tørr) og ca 10 gram gjær. Alle disse stoffene er nødvendig for å gjenopprette kaliummangel i blandingen, så vel som for å øke intensiteten av fermenteringen.

 Utholdenhet
 Beholdere fremtid eddik skal brygge på et lunt sted i 10 dager. De må dekke vanlig håndkle og tre spatel røre innholdet - det bør gjøres tre ganger om dagen. Sil deretter væsken, legge til en annen 50 - 80 g per liter honning, helles i en container og plugget i skatannoy rull gasbind som er lagt inn i varmen igjen. Deretter ca 50 dager, det er en prosess med gjæring og ta eple cider eddik kan være forberedt på bare når det er helt gjennomsiktig.

Яндекс.Метрика