Å sitte på hyssing hjemmeEvne til å sitte på hyssing alltid "snakker" om god helse av ryggraden, utvikle styrke, fleksibilitet og elastisitet i musklene. Visuelt, ser dette ut som en bedre strekk besittelse av kroppen hans. Derfor, i alle aldre, bør alle kvinner lære å sitte på hyssing, spesielt siden det kan gjøres enkelt, selv hjemme.
Hvorfor sitte på hyssing
Ofte muligheten til å sitte på hyssing med idrettsutøvere og dansere. De trengte for å øke underholdning og gode strekker bena. Men ledninger - er også hva som bidrar til normal drift av sirkulasjon i ledd, leddbånd, bekken og sacrum, i magen. Folk som jevnlig sitter på hyssing selv hjemme, ha god holdning, ikke lider av åreknuter, og kroppene deres er mindre utsatt for ulike skader.
Men ikke alle nyttige ledninger. De som har hatt hip betennelse eller alvorlige ryggskader, og de som lider av høyt trykk og ryggsmerter, er det bedre å forlate en slik praksis. Andre kan begynne
Hvordan lære å sitte på hyssing
For å lære hvordan du raskt og riktig sitte på hyssing, trenger bare å utføre komplekse spesielle tøyningsøvelser. De er ikke komplisert, men de må gjøre regelmessig.
Før du tar fatt på kurset, alltid følge treningen. Dette vil bidra til å varme opp de gode beinmuskulaturen og beskytte deg mot skader. Jo lavere nivåer sportpodhotovky, jo lenger det skal vare treningen. Å varme opp dress kjører på plass, hoppe tau, mahi ben, knebøy. Også godt å varme opp musklene hyssing varmt vann behandling, fordi klassene hjemme kan gjøres etter et bad.
Øvelser for å hjelpe sitte på hyssing, nykommere trenger å gjøre i dag, men så snart treningsgrunnlag øker, gå til daglige aktiviteter. Hold øvelsen utføres for hver etappe samme mengde tid, og hvis du ikke kan sitte på den ene siden av kroppen så dypt som den andre, så må du begynne å trene for dette partiet.
Hovedregelen klasser, kan du bruke hjemme for å sitte på hyssing - behovet for å strekke mild smerte. Skal lide bare 15 sekunder. Dermed smerte ubehagelig, men de "snakke" at musklene er strukket. Det er også viktig når du utfører et treningsprogram hjemme ikke å holde pusten. Alltid puste dypt og jevnt. Dette gjør at du raskt sette deg ned i ønskelig posisjon.
Øvelser for hyssing
Du kan raskt og riktig sitte på hyssing, hvis du utfører forskjellige tøyningsøvelser: sittende, stående yoga. Slik at musklene vil arbeide mer grundig.Effektive øvelser for streng som kan gjøres hjemme er:
- Sitt på en myk matte og bøye benet (til venstre), slik som å sette sin fot i låret (i sin indre overflate). Plasser hendene på hver side og lene seg fremover uten å bøye andre etappe (til høyre).
- Sitt på en myk teppe og bringe føttene sammen, plassere dem på hendene. sakte utvannet albuene på knærne. Du kom vinkel 180 grader? Kjempebra! Nå begynner å vippe overkroppen fremover som om du ligger på foten.
- Fra stående stilling for å sette seg opp, og etterlater den andre side. Sokk rett ben trekke over og vыpryamlyaytes. Gjør denne øvelsen for 5 minutter hyssing og deretter endre ben.
- Fra en stående stilling tar den bøyde ben vypryamyvshy og lett å skyve den andre veien. Utvid din torso mot den bøyde ben (kne grunn ut 90 graders vinkel) og flytte det hele vekten. Tilbake til startposisjonen og umiddelbart gjenta 10 ganger.
- Sitt på en myk matte og vippe overkroppen til beina (utretting). Prøv å ta tak i hendene på foten. Zafyksyruytes i denne posisjonen i fem sekunder og deretter løfte det ene beinet, holder det i kaviar.
Knele, bena spredt åpen, stole bare på tærne (hæl bør være på hver side av bekken).
Prypodnymaytes og gå ned litt å hjelpe seg selv med hendene, prøv å berøre baken gulvet.
- Ta en vertikal posisjon, hodet rett for stsepyte hånd og dra i hæl, grotting rygg mot rygg. En slik holdning til å sitte på hyssing bør holdes på minst 30 sekunder.
- Sett tilbake oppreist og bøye kne, skulder etter å ha fått under låret. Plasser håndflatene på gulvet og rulle bekkenet. For hver etappe gjenta denne øvelsen for sverdet må være minst 10.
- Stå opp og følge flytter føttene i høyden. Ikke bry deg om at foten ikke stiger over midjen. Dårlig stretching - et problem annenhver person. Men bare to uker av klasser, vil du se at foten er hevet mye høyere.
- Sett opp i stolen og gjøre skråning til gulvet. Gjøre 10 ganger og endre ben.
Sett deg ned på en myk matte til fots, lene seg på hendene og knærne fra hverandre, følger spenstige bevegelser, prøver å plassere knærne bredere. Gjør minst 30 repetisjoner.

Etter dette settet med øvelser, prøv å sitte på hyssing. Så kanskje du ikke kan sitte dypt, men gjør strekker til smerte er nødvendig. Prøv å utføre langsgående og tverrgående ledninger. Ja, vil kroppen din bli vant til en slik anstrengelse, og snart du sitter på de riktige ledningene sanne.
Videoer liker å sitte på hyssing
Øvelser for å strekke hyssingHyssing - en gymnastisk øvelse som kan være svært enkelt for noen mennesker, og svært vanskelig for andre. Selv om kroppens fleksibilitet er begrenset, kan du fortsatt sitte på hyssing, er nok til å gjøre den nødvendige mengden av innsats.
Den beste måten å sitte på hyssing eller gjøre det dypere - implementering av en rekke ulike belastninger som strekker seg fra den enkleste og gradvis flytte til mer avanserte. Hvis du bare starte din reise til hyssing, ikke overdriv det, starte med de mest enkle belastning for å unngå å skade muskelen.
Pass på at du utfører hver øvelse strekke for begge parter, og for høyre og venstre ben strekker bør være like intens.
Øvelser for å strekke hyssing

Vær forsiktig når du utfører stretching. Laster presenteres nedenfor er anbefalinger bare. Hvis du har en sykdom i muskel-skjelettsystemet, eller noen annen tilstand der gjennomføringen av utvidelser kan påvirke helsen din, bør du konsultere legen din.
Tøyningsøvelser med to bøyde knær
Øvelser for å strekke hyssing

Ta en knelende posisjon, plasser den ene foten foran den matte eller en annen gjenstand som er i en høyde på to meter over gulvet. Bøye knærne nitti grader og plassere foten flatt på matten.
Med hofter rettet til matten og flytte den andre etappen tilbake, bøye kneet på ryggen, helt til du ikke får en mini-splitt fra kne til kne.
Skyv hoftene fremover så mye som mulig, prøver å ett hundre og åtti grader fra kne til kne. Brystet skal vende opp og hendene er på forsiden av kneet.
Hold denne posisjonen for å strekke de tretti eller seksti sekunder av gangen.
Tøyningsøvelser med ett strakt ben

Øvelser for å strekke hyssing

Ta en knelende posisjon, plasser den ene foten foran ham til matten. Ta kroppen tilbake slik at bare din nosochok sto på matten. Ryggen foten bør være i en vinkel på nitti grader og hoftene bør danne et kvadrat - de må rettes til matten, men ikke returnert noen ene eller den andre veien.
Hold fremre benet rett, sakte lene deg tilbake så langt som mulig. Hold stretch posisjon for 30-60 sekunder.
Tøyningsøvelser med to strake ben
Øvelser for å strekke hyssing

Fra en stående posisjon, begynne å utføre denne strekningen. Sett en rett ben foran matten. Holde begge bena rett og hoftene dannet en firkant, lene seg tilbake så mye som mulig. Ryggen foten bør derfor forbli på gulvet, begge føttene må være lik eller litt bøyd.

Utøve fulle splittelse

Øvelser for å strekke hyssing

Klikk på gulvet og prøve å gjøre fulle splittelse. Når du er ferdig ledninger, må du kontrollere at:
- Tvashi lårene er vinkelrett stilling til kroppen. Your Body "ser" fremover, ikke veket;
- Både rett og føttene litt slått ut;
- Dine sokker hentet;
- Bryst og ryggen rett, dere otkydыvaetes derfor ikke lene seg fremover.
Tøyningsøvelser for komplikasjoner hyssing
Å sørge for at lårene er vinkelrett på kroppen, kan du prøve å gjøre strekke veggen. Din tilbake kne skal nesten berøre veggene, og beinet skal være bøyd på nitti grader opp. Sørg for at din fot tilbake beinet er rettet mot taket.
For å utføre denne strekningen, kan du ty til den andre, at han holder foten din og hjelper foten rettes oppover.
Utøve komplisert ledninger
Øvelser for å strekke hyssing

Hvis du utfører forrige øvelse på gulvet, nå er det på tide å sette føttene på matten. Denne øvelsen vil hjelpe deg å strekke på bena for å utføre en kompleks rekke mer enn ett hundre og åtti grader.
For mer strekk, gjør denne øvelsen mellom to matter.
Øvelse ring splittelser
Øvelser for å strekke hyssing

En annen øvelse som er relatert til avansert. For å gjøre det, lene seg tilbake, overordnede ryggen, løfter ryggen din fot til hode. I denne øvelsen kan du også hjelpe hverandre å holde hendene og holde foten i posisjon. Foten bør rettes til hodet rett og ikke på skrå.

Tips for tøyningsøvelser

- De fleste kan ikke oppnå den nødvendige fleksibilitet for en kort tid. Du klarte å sitte på hyssing, utføre stretching bør være regelmessig og kanskje for en stund. I dette tilfellet, avhenger mye av egenskapene til kroppen din.
- Hvis du er i stand til å sitte på hyssing og du ikke ønsker å miste den fått fleksibilitet, sitte ned hver dag, og helst flere ganger om dagen. Gaps kan føre til hva du har å starte helt på nytt;
- I trening hver dag, kan du øke din egen fleksibilitet ved å utføre last til mer avanserte nivåer. Stopper ikke der.
- Når utfører forstuinger må se riktigheten av pusten din. Pust dypt trenger, noe som gjør dype åndedrag og like intense exhalations. Riktig pust hjelper deg raskt oppnå målet og ta de dypere ledninger.
- Etterbehandling strekningen, komme seg ut av posisjon sakte, eller kan skade muskler. Generelt i øvelser bør ikke være noen brå bevegelser. Dette vil ikke bare gjøre dem mer effektive, men også hjelpe deg å unngå skade.
- Arbeidet med stretching kan ta ganske lang tid, prozanimavshis så få uker, stopper ikke der. Jevnlig trene og tror på suksess, og du må alle arbeide.
- I frakte masser alltid se knærne. I de fleste tilfeller bør de være rett.
- Prøv aldri å gjøre kroppen fleksibel over natten. Muskler kan ikke tåle en slik belastning, og du bare skade helsen din. I dette tilfellet er hovedprinsippet - gradvis.
- Gjør strekke på glatte og glatt underlag enklere, men vær forsiktig med slike overflater, fordi de du lett kan skli og falle eller skade.
- Som du har å gå sammen, prøver å gjøre strekke veggen. For å gjøre dette, det ene beinet rett på veggen, holde balansen på den andre foten og hendene på gulvet. Roztyahuytesya for vanlig streng, men denne gang på veggen.
- Hvis du føler smerte, stopp umiddelbart strekke, la kroppen slappe av, og å plassere den skadde fest kaldt. Hvis smertene lenge vedvarer, bør du oppsøke lege.  
Яндекс.Метрика