Som fett salt i saltlake: deilige oppskrifter
 Salo, uten overdrivelse, populært favoritt produkt. Engangs ernæringsfysiologer slå alarm, sier at slik mat som en negativ innvirkning på kolesterolnivået. Men i dag er det fullstendig rehabilitert, fordi den inneholder mange fettsyrer som ikke finnes i planteføde. Så var det bare ett spørsmål - hvordan å pickle i saltlake fett rett?
 Hva du trenger for beising?
 Selvfølgelig er hver familie oppskrift. Og det viktigste i noen av dem - er det riktige valget av det opprinnelige produktet. Du trenger frisk, ikke stri smult, som må være ensartet i farge og tekstur. De mindre årer på det - jo bedre. Det er kvaliteten på fettet vil avhenge smaks avledet matvarer. Det andre viktige punktet - hvor mye fett salt i løsningen? Det hele avhenger av hva du gjør narezhete kuber. Jo tykkere stykket - jo lengre vil være prosessen med salting.
 Enkel oppskrift zasolky
 Salting metoder er ganske mangfoldig. Det enkleste alternativ er som følger:

 renset og kokt vann - 1 liter;

 6. skjeer av salt, helst store sliping;

 6 fedd hvitløk;

 knust laurbærblad, sort og hvit pepper og andre krydder etter smak.

 Bacon skåret i små båter.
 Forberede saltlake: Vannet skal koke, så kult, legge den knuste hvitløksfedd og pepper banket tidligere. Deretter må du legge til saltvann - konsentrasjonen av løsningen vil være veldig sterk aroma føltes bra. Men smaken er bedre ikke å prøve.
 Når saltlake er klar, plasserte han pre skiver bacon barer. Vanligvis alt er i en glasskrukke og venstre i flere dager ved romtemperatur og deretter i samme periode er tatt i kjøleskap. Men vi kan handle annerledes - bare sette blandingen i kjøleskapet i fire dager.
 Når bacon er klar, barer, banker tar ut, tørket ved hjelp av papirservietter og servert til bordet. Lagre det ferdige produktet best i folie.
 Andre måter
 Det finnes også andre varianter av denne oppskrift. I dette tilfelle har hvitløk og krydder ikke legge saltlake, men fortsatt fett de trenger for å strø før du setter glasset med saltlake i kjøleskapet. Forresten, for å gjøre stolpene bør være svært stramt og ønskelig - under press for å oppnå optimale resultater.  
Som fett med hvitløk salt?
 Salo med hvitløk - produkt, elsket av mange, men ikke altfor fremmer harmoni. Det finnes flere oppskrifter for å lage det. Men i alle tilfelle, kan deles inn i to fremstillingsmetode - "tørr" og "våt", det vil si bare med salt og hvitløk eller hvitløk i saltoppløsning. Siden saltet smult med hvitløk?
 Vilkår for valg
 Nøkkelen til kulinarisk suksess - er det riktige valget av bacon. Ved å kjøpe dette produktet, vær oppmerksom på fargen. Det må være homogen, nesten hvit, med en svak rosa skjær og uten striper. Rødlig farge indikerer at smaken blir verre - enten det er i saltlake eller du skal steke den. Ingen gråaktig eller gulaktig skjær i frisk smult i prinsippet bør ikke være. Skallet skal være glatt, hvit eller litt gulaktig. Brun skorpe betyr at smolyly fett, og det er en behagelig aroma.
 Oppskrift salting kan være noen. Den enkleste alternativet:
 - For å ta frisk bacon;
 - 5-6 fedd fersk hvitløk;
 - Salt, pepper og laurbærblad.
 Fett bør kuttes i pene båter. Hver av dem kan gjøre flere små snitt, men for ikke å skade huden.
 Hvitløk bør kuttes i skiver.
 Salt blandet med pepper (og andre krydder hvis du ønsker å bruke dem).
 Alle kiler bør rulle i en blanding av salt og krydder og pålegge sine skiver av hvitløk.
 Salte baconskivene opp tett i en dyp beholder. Hver brusochek overslaurbærblad.
 Deretter satte beholderen under press, la stå i flere timer ved romtemperatur, deretter kjøle rengjøres minst daglig.
 Varighet salting avhenger av tykkelsen av stykkene. Så ut fettet, renses for overflødig salt - og det kan bringe til bordet eller lagres i en fryser.
 Variasjoner
 Det er flere måter i saltlake salting bacon med hvitløk. Du kan blande knust hvitløkfedd med renset vann koker, tilsett salt og kok saltlake så. Alternativt hver bar nashpyhuvaty skiver av hvitløk og deretter sette saltlake. Mer vыnutoe med saltlake fett kan frakk med hvitløk og la i kjøleskapet i flere timer. I alle fall, hvor mye hvitløk, samt andre krydder, avhenger av dine personlige preferanser. Men prøv å ikke bli involvert - ekstra skarphet for magen ikke gå.  
Hvordan lage ruller ut? Oppskrift ruller hjemme

 Japansk mat har nylig fått enorm popularitet. Mange restauranter tilbyr rundstykker og sushi.
 Tidligere var disse rettene bare tilgjengelig på fine restauranter, nå kan du også bestille en japansk mat hjemme. Og enda bedre - ta egne ruller.
 Prosessen er enkel, men fascinerende. Og hemmeligheten til riktig matlaging ris. Hvordan å lage rundstykker hjemme? Det er enkelt.


 For utarbeidelse trenger vi:

 250 gram ris kruhlozernystoho

 50-70 ml riseddik

 1-15 ts sukker

 05 ts salt

 nori (tang trykket ark kan lett finnes på salg)

 Til fyllet:

 saltet laksefilet

 agurk

 Verktøy:

 bambus matte

 Får det viktigste - matlaging ris. Det bør vaskes 10-12 ganger inntil vannet er klart. Hell risen med vann og kok opp, deretter ned varmen, la proparyuyetsya. Rice har litt rozvarytysya. Deretter forberede fylle ris - eddik, salt og sukker. Bland godt og hell blandingen i risen, røring slikkepott. Ikke konverter ris til grøt. Forstyrre være ryddig. Å vri rundstykker, bør ris være litt varm, men ikke varmt.
 Agurk skåret i små strimler sammen. Også kutte laks.
 Nå videre til den mest kreative og interessant prosess. På bambus matte sette et brev hull. Vi spre litt ris. Fuktet hendene i kaldt vann, fordi det er hender vi vil distribuere ris bladet overflaten. Ingrediensene skal inngå et tynt lag. I et fjernt land reserve 15-2 cm ark uten ris. Med nær hans land put agurk og laks og begynne å forsiktig fold (vri) Roll hjelpe en bambus matte. Klem forsiktig hendene mottatt "pølse" til bedre fylling i tilknytning til ris. Kant hull som er tomt, lett fuktet med vann med fingrene. Det er nødvendig at de ruller ikke er kollapset og velholdt etter at. Nå våt enn i kaldt vann og kutt stygge kanten av en lang rull, og resten skåret i skiver ca 2 cm. Japansk matrett er klar!
 Fylling vil variere i henhold til din smak. Improvisere være svært velsmakende. Nå som du vet hvordan du skal lage ruller hjem. Du må også kjøpe en spesiell japansk saus roll, sennep, wasabi og ingefær. Overrask din kjære. Bon appetit!
Hva snack whisky?
 Eksperter mener at whisky ikke trenger snacks. Men i Russland dette spørsmålet ganske kontroversielt, fordi vår mentalitet ikke gjenkjenner mangel på delikatesser som sendes inn til dyre alkohol. Så hva snack whisky i andre land, og at etikette på dette?
 Tradisjoner i Skottland og Irland
 Bare i Skottland, hjemmet til whisky, er at det på ingen måte være en matbit. I stedet drikke for å tjene brus eller rent kildevann. Dermed vil gjestene kunne fortynne smaken av whisky. På mange måter har de rett. Whisky - en drink med en kompleks og rik smak, og eliminerer snack er nedverdigende.
 I Irland, derimot, en drikk laget snack. Det kan være representert østers, røkt laks, stekt kjøtt og best - spill. Forresten, legg kaffe whisky - irsk oppfinnelse.
 World erfaring
 I dag er det flere whiskyer. Men ingen snacks drikke bare luksusmerket. Faktisk, i dette tilfellet, kan de smak parts produkter drepe en utsøkt smak drikke. Det finnes tilfeller (som innebærer visse varianter), når du kan gå for et kompromiss og serverer snacks.
 Ved klassetrinn White Horse Fin Gammel, lærerens Highland Cream (dvs. de som har uttrykt en fruktig eller røyksmak) serverer fugl, biff tungen eller en spesialitet som foie gras. Hvis du velger urte aroma av whiskey (Jameson), helt riktig å komplettere sin sjømat.
 Av myke whiskyer velge en annen forrett - det ville være bedre å røkt fisk. Det er bedre å spise laks whisky. Vel, hvis du liker forskjellige retter av okse eller lam, da de er mer egnet smoky-torv whisky.
 Innenriks tilpasning
 Heldigvis, i vårt land valget av snacks å inkludere whiskey er mye mer demokratisk. Det antas at praktisk talt alle slags drikke fit frukt eller sjokolade desserter. Lag din egen tradisjon og supplement drikke kjøtt og salater, inkludert potet. Tross alt, kan du alltid velge klasse - spesielt hvis du har mottatt en gave flaske. Du kan også sende til amerikansk stil av whisky og soda. Men Coke er ikke nødvendig å bli involvert - av mange grunner, men først og fremst fordi det er lett å sette deilige duften av dyr drink.  
Oppskrift supper med pølse
 Enhver husmor vet som er en tradisjonell salt. Salt - en tykk, meget rik og meget sterk suppe, som brukes for fremstilling av mange ingredienser. Og dessuten, Salt - en original og velsmakende første parabolen som vil vurdere alle foodie. Naturligvis finnes det oppskrifter på supper i moderne matlaging mye. I dag skal vi snakke om hvordan å lage et virvar av pølse - en av de mest enkle og billig oppskrift av denne retten.
 Den klassiske oppskriften supper med pølse inneholder eneste rimelige ingredienser som du kan kjøpe i hvilken som helst butikk. Og du trenger:
 - 200 gram kokte og røkte pølser;
 - 4-5 poteter;
 - 2 middels tomater (tomater i vinter kan erstatte tomatpuré);
 - 1 løk;
 - 2 små størrelser pickles;
 - 10-12 stykker pitted oliven;
 - En halv sitron (trenger å dekorere retter);
 - Ulike urter, sort pepper og salt (til din smak).
 Den tradisjonelle måten å tilberede supper med pølse
 1.  Potet Skrell, vask og kutt i små biter. I en dyp panne, hell 3 liter rent vann, kok opp, og hell potetene der. Den trenger å koke i ca 15 minutter til potetene er kokt, kan du gjøre forbereder andre ingredienser.
   Finhakk løk og stek i vegetabilsk (solsikke eller oliven) olje til de er gyllenbrune. Deretter legger løk tomater, skåret i små biter. Merk: dersom du bruker tomater i stedet for tomatpuré, ikke sette den på ennå pan, straks legge pølse og agurk.
   Begge typer av pølse skjæres i strimler som kreves. Samtidig bør bli knust pickles (skåret i terninger), og sammen med pølse, legg dem i en stekepanne. Bland med løk og litt stushkuyte, og deretter legge hele innholdet i pannen inn i suppen. Kok til de er møre.
   10 minutter før turn off din fremtidige sammensurium, er det nødvendig å legge de resterende ingredienser: oliven, hakkede skiver, salt og pepper, persille, laurbærblad og tomatpuré (hvis du bruker den i stedet for friske tomater). La suppen koke, deretter koke på svak varme og slå av.

   Serveres med pølse sammensurium være varm og pynt hver plate med sitronskiver. Få 6 standard porsjoner.
   Legg merke til at antall forskjellige ingredienser kan selvsagt variere, avhengig av dine smakspreferanser, eller hvilke produkter er i kjøleskapet ditt. Men den klassiske oppskriften supper med pølse det er.  
Яндекс.Метрика