Hvordan lage en kalkun? Smakfulle oppskrifter i ovnen med Video
 Kalkunkjøtt er ikke bare velsmakende, men også svært nyttig. Studier har vist at det er lavt kolesterol, men den har en rekke av jern, magnesium, selen, kalium og fosfor inneholdt så mye som i fisk. I tillegg har denne kjøtt mange B-vitaminer og aminosyrer. Til slutt, betyr det ikke forårsake allergi.
 Så mange husmødre lurte på hva du skal lage kalkun. Faktisk, mange retter. Det kan være burgere, rundstykker, terrynы. Men kanskje det mest populære alternativet - fylt kalkun, bakt i ovnen. Det er et stort utvalg av alternativer. Som fyllet kan ta frukt og kastanjetrær, og ris - alt er deilig. Det viktigste - bare følg oppskriften som lett Overtørkingskalkunkjøtt.
 Matlaging kalkun, grunnregler
 Hvis du bestemmer deg for å lage en kalkun i ovnen, må du følge noen enkle regler. Den første angår fylling. Den bør være klar til stat eller myk, men ikke ost. Under steking fugl regelmessig vannes saft dannet på dekk.
 Tid høner vanligvis oppgitt i oppskriften. Men siden mye avhenger av vekt, har følgende andel: for hver kilo gå 40 minutter, pluss at du må legge til ytterligere 20 minutter total tid.
 Forberedelsesfasen
 Det er viktig å ikke bare vite hvordan å lage en kalkun, men også som bearbeidet fjørfe kadaver. Tilsynelatende kan dette trinn bli kalt den viktigste. Så, før du gjør kadaveret bør brenne helt fjerne de gjenværende fjær og overflødig fett.
 Frossen kalkun, selvfølgelig, tines. Så ut giblets, deretter grundig vasket i kaldt vann og tørk med tørkepapir.
 Etter at du belegge kalkun marinade som du vanligvis bruker for kjøtt, og la i kjøleskapet i flere timer.
 Like før baking kadaveret tett fylt med forberedt stuffing og slips bein og vinger kulinariske tråden. Så du sette en fugl på en stekeplate dekket med folie, og deretter bake til ferdig. Dermed selv ferdig kalkun umiddelbart kutte: det skal stå en liten pre-suge og juice.
Hvordan lage en kalkun? Smakfulle oppskrifter i ovnen med Video


 Kalkun, servert med sitrus saus
 I bakt kalkun viktigst - det er mettende og saus.
 For denne oppskriften vil du trenger basert på slaktevekt 5-6 kg av en sitron, fem små appelsiner, 50 gram smør, til en teskje malt kanel, salt og sort pepper etter smak.
 Oljen skal smelte blandet med krydder og så smøre stammen på innsiden og ut.
 Sitron skåret i fire deler, tre appelsiner - seks stykker hver.
 Deretter fylt kalkun sitrus, sette på en stekeplate og stek i ovn forvarmet til 180 ° C. Periodisk fugl vannes juice dannet.
 Bake kalkun i 3-4 timer, avhengig av vekt. Deretter fjernet fra ovnen og tillates å stå i ca. 20 minutter.
 Sausen ble fremstilt som følger. Juice igjen på dekk, nøye filtrert gjennom cheesecloth, og det øverste laget av fett fjernes.
 Deco er fjernet fra ovnen, sted på en tallerken på en langsom brann, hell på toppen av ca 75 ml orange likør, og forsiktig zshkribayut fett som dannes på overflaten under stekingen. Resultatet vil kjøttkraft du ønsker å drenere og deretter blande med juice. Dette vil være den saus.
 Appelsiner skrelles, skjæres i skiver, spredt rundt kalkun og hell sausen. Parabolen kan være dekorert med stjerner anis og kanel pinner.
 Hva krydder brukes til kalkun?
 Valget av krydder i stor grad avhenger av fyllingen. Men ville den mest allsidige alternativet timian, rosmarin, salvie, sort pepper. Kombinert med sitrus kan bruke malt kanel. Hvis du foretrekker en mer krydret krydder, curry prøve. Også med kjøtt kalkun godt med koriander, basilikum og salt.
Hvordan pumpe opp pressen hjemme jente

 I denne artikkelen ser vi på noen øvelser for å pumpe presser jenter i form av bygningen, samt måter å pumpe opp sin mest raskt og effektivt.
 Hvordan du laster ned presse
 Før du begynner å utføre en øvelse nødvendigvis trenger å varme opp skikkelig. I dette tilfellet, tar det bare trenger varme opp muskleneOg derfor er det mulig å danse til favorittmusikken eller hoppe tau. Det bør bli husket at tung last i trening og under pumping Trykk strengt kontraindisert. Du ønsker ikke en kraftig og voluminøs trykk i stedet vakker og passform?
Hvordan pumpe opp pressen hjemme jente

 Under øvelsene bør holde pressen i konstant spenning, og gjøre øvelsene riktig.
 Toget bør aktivt gi seg selv trening helt - Fordi å få ønsket resultat skal være riktig og jobbe intensivt.
 I tilfelle du ikke har erfaring med tilsvarende opplæring, eller du har begynt å trene etter en lang pause, bør du begynne klasser forsiktig og gradvis.
 Gjennom hele treningen se pusten din. Under trening, prøve å involvere den fremre vegg av magen og magemusklene stamme utgang. Inhalering ikke slappe av musklene - er avgjørende.
 Last den ned trykk minst tre ganger i uken.
Hvordan pumpe opp pressen hjemme jente

 Vurdere mer noen øvelser for pumping av medier.
 Øvelse №1
 Sitte på kanten av sofaen og uprit i sine egne hender. Løft rette ben og begynner å bøye seg for henne, og deretter rette ryggen. Gjenta for tretti ganger.
 Øvelse №2
 Ligge på gulvet. Resten bed head, holder hendene. Sett føttene i rett vinkel mot gulvet. Gjenta for tretti ganger.
 Øvelse №3
 Ta samme tilstand som i forrige tilfelle. Heve bena i posisjon på vekt hvis Pedal. Slapp helt av.
 Øvelse №4
 Ligge på gulvet på magen, bøy knærne og prøve å nå knærne til brystet.
 Øvelse №5
 Len deg tilbake på gulvet og legg føttene på sofaen. Løft hendene sammen og prøve å nå dem på sine knær. Følg tretti slike bevegelser.
 Dersom det er ønskelig eller nødvendig, kan du enkelt øke antall tilnærminger til hvilken som helst av de betraktes øvelse og øke den totale tid og antall klasser, vesentlig å øke aktiviteten til trening og dermed effektiviteten av resultatene.
Hvordan å lage mat pilaf usbekiske

For å forberede den klassiske versjonen usbekiske pilaf bør ta en halv kilo kjøtt, et halvt kilo ris, fire små løk, en halv kilo gulrøtter, to hundre gram vegetabilsk olje, en klype salt og pepper etter smak, og krydder i en krydder, ziry og berberis. Også hvis du ønsker å legge til en leder av hvitløk og persille.
 Rice er anbefalt å bruke en runde, og skyll den til vannet etter skylling forble ren. Løk bør være kuttet halvsirkler, gulrot kjepper og kjøttstykker. Pilaf skal fremstilles i en stekekaret.
Hvordan å lage mat pilaf usbekiske

 Utarbeidelsen av den usbekiske pilaf
 I en pott helle vegetabilsk olje og tror det Gray. Seng kjøtt og stek det før skorpedannelse (golden). Legg løk og gulrøtter. Litt slukket, salt og pepper, og tilsett krydder etter smak, er det ikke overdrive det og all den resulterende masse mix.
 På dette grunnlaget seng av ris, fyll den med kokt vann, men ikke røre. Vi satt på brannen og se etter måltidet. Gi pilaf koke i fem minutter, reduser varmen til lav og gradvis kommer pilaf måte. Når du ser at risen er nesten klar i midten av sengen av hvitløk.
 Etter at potten bør brytes eller i et varmt rom for full modning av usbekiske pilaf. Etter en stund risen er klar for konsum.
Hvordan å lage mat pilaf usbekiske

 Hva vi vet om ris?
 Usbekisk pilaf er en favorittrett elskere av orientalsk mat, spesielt den mannlige halvdelen av befolkningen, så denne retten så menn elsker å lage mat.
 I øst, før de spiser, som alltid etter å ha tatt drikke grønn te. Etter endt teselskap på bordet er usbekiske pilaf.
 I dag er det et bredt utvalg av matlaging usbekiske pilaf, men de er annerledes ved at de ikke kan lage mat uten gulrøtter.
 Pilaf er en tradisjonell rett fra Sentral-Asia. Hovedelementet i usbekiske pilaf er kobber. Zirvak er en kombinasjon av kjøtt, krydder og vegetabilske produkter, noe som gir produktet et unikt rik aroma og smak.
 Tommelfingerregel når du kjøper ris for matlaging pilaf - det bør ikke være en fin struktur. Rice skal kjøpe tykk og rund, og at det var færre Széchenyi - knuste korn, siden dette Risu trenger mindre tid til å forberede seg på det øyeblikket når kokt ris basis.Яндекс.Метрика