Øvelser for mage skrå muskleneDrømmer om krasyvyvyy flat mage og midje skissert en sofistikert, mange kvinner utfører regelmessige øvelser eksklusivt for recti ikke oppnå ønsket resultat. Og alt fordi de glemmer om trening for skrå musklene. Men dette er øvelser som gir dette mest aldeles nydelig midje og bidra til å fjerne fettet på magen.
Men er det for sent å rette opp feilen og umiddelbart begynne å gjøre øvelser for interne og eksterne skrå muskler! Spesielt for øvelser for å styrke disse musklene du ikke trenger spesiell opplæring og dyre besøk til idrettslag. Det er nok å legge på gulvet matte, og du kan begynne å gjøre øvelser for å styrke de skrå musklene bra!
Skråning står for de skrå magemusklene
Øvelser for mage skrå musklene

Startposisjon for denne øvelsen: bena langt fra hverandre, med knærne litt bøyd, kroppen litt på skrå fremover, hendene foldet i slottet på halsen. Sakte utføre dype tilbøyeligheter vekselvis venstre og høyre, anstreng skrå musklene.
Alle de følgende øvelsene utføres mens du ligger på ryggen på gulvet.

Øvelse "skrå vri" i liggende stilling for de skrå magemusklene

Øvelser for mage skrå musklene

Startposisjon for denne øvelsen: bena bøy i knærne og plassere dem skulder bredde hverandre, hæler vpyrayemosya gulvet og hendene bak hodet stseplyaem slottet, spre albuene ut til sidene. Deretter prøver å rive av gulvet høyre ben og venstre arm dra albue til kne, strai skrå musklene. Rolig tilbake til startposisjonen og utføre øvelsen i motsatt retning.

Oblique vri med en utstrakt hånd for å styrke de skrå magemusklene

Øvelser for mage skrå musklene

Startposisjon for denne øvelsen: vpyrayemosya hælen på hans høyre fot til kne av venstre ben, høyre hånd på gulvet med hånden opp og til venstre er på baksiden. Belaste musklene i magen, flytter du venstre albue til høyre kne og sakte tilbake til startposisjon. Vi gjentar denne øvelsen i den andre retningen, strai skrå musklene. Hold albuene så utenfor, og bekkenet ble presset hardt.

Lateral kronglete med armene utstrakt til de skrå magemusklene

Øvelser for mage skrå musklene

Startposisjon for denne øvelsen: bena bøy i knærne, hæler ordentlig vpyrayemosya gulvet og trekk hendene langs kroppen med hendene opp. I denne posisjonen, kan du prøve å rive kroppen vår fra gulvet, strai obliques, og bærbare hånd høyre. Rolig tilbake til startposisjonen og utføre øvelsen i motsatt retning.
Øvelse "double twist" til de skrå magemusklene

Øvelser for mage skrå musklene

Startposisjon for denne øvelsen vi alle bare liggende på gulvet, bøy knærne litt og løft føttene opp fra gulvet, strai muskler og holde føttene på vekten og litt heve hodet, hender og trekke fra hverandre. Vekselvis drar hendene ned, prøver å få dem, og dermed belaste obliques.
Slår føtter liggende til de skrå magemusklene
Øvelser for mage skrå musklene

Til slutt, styrker den siste foreslått øvelse abdominal skrå, svinger frem på toppen av et ubevegelig legeme.
Startposisjon for denne øvelsen: beina er litt bøyd og holde på vekten, men hendene er på sidene. Vi utfører uventede vendinger å slippe høyre og venstre kne, strai obliques og skulder hugging tett til gulvet.
Tro meg, det er nok bare tre ganger i uken for å finne tid til disse øvelsene som styrker de skrå musklene, gjøre dem 10-15 ganger bokstavelig 2-3 tilnærming - og en slank midje og trakk magemusklene du gitt!
Video øvelser for de skrå magemusklene
 Slim kan oppnås på forskjellige måter. En effektiv hjem treningsutstyr for vekttap er en fitball, og en av de mest populære trenings er fitball trening.Et sett med øvelser på fitball for vekttap Fitball øvelser bidra til å utvikle styrke, øke muskelmasse, bly figur i orden. Gymnastikk ball kan engasjere mennesker med ulike sykdommer i ryggraden, ledd, barn og eldre. Klassene er enkelt, morsomt. De ligner på spillet, og hvis du legger til musikk og velge en lys farge ballen, er munterhet og positiv stemning gitt til deg. Som et resultat av trening med fitball må du tilbake de ekstra pounds. Fitbol øvelser
 Komplekse studier på fitball for entry-level opplæring omfatter ulike øvelser. Du må først lære å holde balansen på fitball, deretter gå videre til trening. Engasjere anbefales to til tre ganger i uken, men trenger å spise sunt og unne anti-cellulite protseduram.Nachynaem som alltid varm.


 Warm-up

 For å varme opp musklene, gjøre noen sit-ups, holde ballen foran ham. Sitter på kanten fitball, hvile føttene på gulvet, tviholdt på ballen på et raskt tempo postrybayte fortsatt og går videre. Deretter kan du komplisere denne øvelsen: postrybayte flere ganger på ballen, da sitter på den svinger skarpt til side torso svinger, deretter postrybayte på fitball med å flytte på komnate.Vot du er godt varmet opp. Gå til grunnleggende øvelser.


 Øvelse for hofter

 Stå opp, sette fitball mellom innsiden av lårene. Trekk magen, klemme fitball og sikker posisjon for 50-60 sekunder. Neste å slappe av på postrybayte nosochkah. Gjenta 10-12 ganger.


 Trening for å stramme rumpe

 Ligg på magen fitball, magre hendene på gulvet. Holde balansen, løft bena parallelt med gulvet og sterkt stram rumpe. Du kan strekke føttene opp så mye som mulig. Roter deretter bena parallelle med gulvet. Slapp helt av. Gjenta 10-12 ganger.


 Øvelse for armer og bryst

 Ta stilling til pushups - fitball under buken, vekt hendene på gulvet. Prøv prokotyty ball under beinet. Deretter otozhmytes 10 ganger, hendene er bredere enn skuldrene. Gjenta, stulyvshy hender og la hendene skulder bredde hverandre. Gjenta syklusen trener minst tre raz.Dlya avslapping postrybayte på fitball på stedet og i farten.


Et sett med øvelser på fitball for vekttap Øvelse for midjen

 Stå opp, ta fitball og heve armene over hodet med ballen. Vippe kroppen din, svinge til venstre, fitball rulle på gulvet. Vypryamitsya ballen over hodet hans. Gjenta i motsatt retning 20 ganger.


 Øvelsen for vekttap magen

 Legg deg ned på gulvet, holde ballen mellom tibia. Raising ben, dirigere ballen til brystet, så skrutytes å ta opp en fitball. Senk beina. Berøre ballen på gulvet hodet, heve overkroppen fremover. Sett fitball mellom bena. Gjenta øvelsen 3-5raz. Slappe av, lene deg tilbake på en fitball, prognuvshis tilbake.


 Øvelser for rygg og trykk

 Ta stilling til pushups. Bøy knærne og gå fitball mage. Holde balansen. Gjør øvelsen 10-12 ganger.


 Fitball øvelser tillate kroppen i konstant spenning musklene gjøre jobben, kontrahering og avslappende. Det forbedrer blodsirkulasjonen i dem, øke metabolismen og brenne ekstra kalorier. Du mister ekstra pounds i en svært kort tid. Disse øvelsene vil hjelpe deg å miste vekt og ser spektakulær. Lykke til!Komplekse nyttig gymnastikkøvelser morgen øvelser

 Hvis du ønsker å være vakker, sunn og fremfor alt glad og munter i morgen? Deretter raskt komme opp, slitasje komfortable klær, åpne vinduet og følge vår foreslåtte sett morgen øvelser. Men ikke vær lat, følger den hver dag og deretter positive resultatene vil ikke holde deg lenge.

 Et sett med øvelser morgen øvelser


 1. Sound på tærne for 40-50 s, mens du utfører alternerende spruter hendene opp - ned.
 2. Lyd på tærne, roterende bøyd på albuer og håndledd til skuldrene er første hånd 4 ganger frem, så tilbake 4 ganger. Følg for 40 - 50 sek.
 3. Den opprinnelige stående posisjon, bredde føttene skulder fra hverandre, hendene på beltet. Utføre en langsom rotasjon av bekkenet 4 ganger i én retning og de andre fire ganger.
 Puste dermed være stille. Gjenta 5-7 ganger.
 4. Den opprinnelige stående stilling, føttene skulder bredde hverandre, hendene ned. Gjør tre elastisk napivprysidannya mens du strekker hendene frem på utpust. Deretter tilbake til startposisjon og inhalerer. Gjenta 10-20 ganger. I konklusjonen riste første, og deretter det andre benet å slappe av musklene.
 5. Den opprinnelige stående posisjon, armene bøyd på albuer og håndledd brakt til skuldrene. Walking with poluprysedanyem. I trinn venstre foten frem høyre hånd pull og slå en liten kropp til venstre. I trinn høyre fot for å gjøre det samme med venstre hånd. Slå deretter hendene til utgangsposisjonen. Utføre minst 12 ganger.
 6. Den opprinnelige stående stilling, føttene skulder bredde hverandre, hendene ned. Har du puster tre tilt til venstre ben, deretter foran ham, så på høyre fot. Tilbake til startposisjon og litt råtten tilbake samtidig med utpust. Utføre 10-15 ganger.
 7. Startposisjon sitter på kne på gulvet, lener seg fremover og strekker ut hendene foran ham. Gjør vekt på hender og overkropp gå fremover, som tar stilling "stående på alle fire." Prognosen tilbake og tilbake til startposisjon. Gjenta 6-9 ganger.
 8. Den opprinnelige stående stilling, frem sammen, armene forlenget forover. Gjøre trekk vekselvis sparker tilbake og til siden. Gjenta 5-6 ganger.
 9. Startposisjon på ryggen med bena utvidet, armene langs kroppen. Heve bena i rett vinkel opp og slipp, sitte ned og lene seg fremover med utstrakte hender, tilbake til utgangsposisjonen. Gjenta øvelsen 10-15 ganger.
 10. Den opprinnelige stående posisjon, bredde føttene skulder fra hverandre, hendene på beltet. Maksimal hule tilbake og tilbake til startposisjon. Gjenta fem ganger.
 11. Utfør sprang på plass av to føtter på en gang, på en fot - etter tur. Dette kan gjøre trekk hendene til sidene og ned eller tilbake og ned. Ta denne øvelsen 5,1 min.
 12. Sound i slow motion for å gjenopprette puste.
 13. Den opprinnelige stående stilling, føttene skulder bredde hverandre, hendene ned. Følg oppsikt venstre og høyre, mens skiftende vekt fra den ene foten til den andre for 20-25 sek.
 Et lite ønske:
 Morning øvelser du kan gjøre på en moderat rask musikk som vil bidra til en mer rytmisk og aktive øvelser.  
Яндекс.Метрика