Berusende aroma, smak sødme, som litt myker smaken av fennikel og ler blanding varmet vin og rum - Hele denne punch, drikken som er så elsket av sjømenn og pirater.
 Denne cocktail sin uvanlige sammensetning og svært oppkvikkende effekt av sjeler vunnet de mest modige og modige sjøfolk, og ble senere raffinert og drikke av konger og høy samfunnet i Europa.
Hvordan kan du lage en deilig punsj?

 Under en lang og kontroversiell historie av sin eksistens, punch forandret, tapt og vunnet noen ingredienser, men likevel forble en favoritt og veldig "Convivial" drikke rasprobovat hemmelig og delikate toner av noe som er mulig bare på en morsom og sammenhengende venner.
 Det antas at navnet på denne drinken kommer fra ler staroyndyyskoho "Punch" som betyr "fem". Dette faktum var ideen om at den første slag var en streng oppskrift forberedelse besto av fem komponenter: rum, honning, krydder, vin og fruktjuice.
 Først senere var også andre komponenter - vann, te, kaffe og andre krydder og honning substitutter.
 Det antas at sjelen punsj er knyttet til sterke cocktails som grog og gløgg, men det han fikk mest "intellektuelle" berømmelse.

 Snarere kan det tilskrives det faktum at han forbereder tøffere enn gløgg og har en mye lavere alkoholinnhold enn grog, som vi har sagt, har denne drinken funnet sine fans selv blant konger.
 Over tid, kom mote punch til vårt land, prosessen med matlaging og servering, førte til en storm av følelser, som satt i brann bolle med en behagelig aroma av frukt og vin var i stand til å provosere varig glede.
 Nå punsj forbereder enklere presentasjon og innlevering redusert til et minimum, men deres "magiske" egenskapene til dette mistet han: den som prøver det en gang, elsket smaken for livet.
Hvordan kan du lage en deilig punsj?

 Naturligvis, vi snakker om kvalitet cocktails, så koker det med alle relevante bagateller ikke så lett, men vi vil prøve å finne ut av det. Så hvordan kan du forberede en deilig punsj?
 Legg merke til at her, som andre steder, er den største hemmeligheten i krydder, legg dem være forsiktig, fordi mengden og kvaliteten av aromater i stand til å påvirke utfallet av din innsats.

 Det finnes en myriade av gamle oppskrifter drikke og dens varianter og moderne grener, fordi mange mennesker, så mange smaker og tradisjonelle fem komponenter periodisk erstattes og konvertert.

 Forberedelse Metoder punsj


 Punch - en spesiell drink som, i motsetning til sine kolleger Grog og gløgg kan gis som kald og varm, avhengig av bruksforholdene.
 Naturligvis, i den kalde vinterkvelder vil ha noe varmt og varm, og punch det - en god følgesvenn. Det minste mengden alkohol du vil ikke hodepine neste morgen, men bare en liten avslapping og behagelig ettersmak.
 Forresten, er det oppskrifter på slag, som ikke bare går alkoholholdige drinker, men også myk og rikdom, avhengig av smak, ikke er endret.
 Den viktigste komponenten i denne klassiske og drikke er rum, selv om det var gutter som forbereder slag fra bourbon, whisky og selv absint!
Hvordan kan du lage en deilig punsj?

 Som for vin, noe som gjør dette oppkvikket cocktail anbefalt å velge rødvin, kan du prøve og hvitt, men da oppvarmet det blir surere.
 Hvis det var ingen tørr vin, kan du eksperimentere med spise merker, men i dette tilfellet, vil redusere mengden tilsatt sukker og frukt sirup.
 Hvis du ønsker å nyte en lysere smaken drinker, kan fra vin være helt forlatt. Den største forskjellen punch av gløgg - den inneholder alkoholisk base, noen ganger brukt te, fruktdrikker, juice og konsentrater, noen foretrekker rent vann, og for spesielle gourmet alternativer er selv med melk.
Hvordan kan du lage en deilig punsj?

 Et annet viktig poeng - bruk av urter, fordi de bestemmer kvaliteten på forberedt drikke. Den klassiske versjonen av slag innebærer å bruke kanel og nellik, men det utelukker ikke bruk av muskat, ingefær og andre krydder, så lenge de kombineres til dine smakspreferanser.
 Viktigere, alle disse tilsetningsstoffer som skal brukes på en helhetlig måte, og ikke som en bakkepulver, slik at de skal drikke all sin smak og aroma, foruten en helhetlig form av enkle å bruke til pynt.

 Under fremstillingen er det viktig ikke å ta med vin til å koke til en maksimumstemperatur på 70-75 °, etter å tråkke over terskelen, den mister noe av sin smak og aroma av de flyktige elementer ganske enkelt fordampe.
 På bordet slag må gjelde varm eller kald (hvis det dreier seg om resepten) i den generelle skål, hvor den helles i glass med en bred hals med varmebestandig glass.
 Dette er den type cocktail som ikke er tjent med hovedretter, og brukes som en dessert. Og nå gå direkte til saken og ta en titt på hvordan å forberede noen slag og dens varianter, som jul, frukt eller mynte.

 Jule punsj


 Vi trenger:
 •  300 g tørr hvitvin;

 •  sukker - 1 ss;.

 •  Sitron - 1 stk;.

 •  orange - 1 stk;.

 •  hvit rum - 0.5 c;.

 •  hermetisert frukt.

 •  Skjær små strimler sitronskall og oransje, grundig gni det med sukker, og hell en liter kokende vann. I den resulterende massen presset sitronsaft, hell alt rum og la til å sette i tre timer i en lukket beholder lokket. Etter Sil suppen tid og legge oppvarmet vin, appelsin juice og frukt. Gi kjølig, sende noen timer i kjøleskapet og tjene ved bordet i kulden.

   Frukt punch for konjakk


   Vi trenger:
 •  Brandy - 125 ml;

 •  eplejuice - 1 liter;

 •  eple - 1 stk;.

 •  sukker.

 •  Brandy varmet opp til en temperatur på 80-90 °, tilsett eplejuice, bringe tilbake til en skikkelig temperatur, tilsett sukker og bland alt godt. Drikken avkjøles og helles i glass, som kaster et stykke eple.

   Mint punsj


   Vi trenger:
 •  tørr rødvin - 200 g;

 •  sukker sirup eller honning - 25 g;

 •  varmt vann - 125 g;

 •  Sitron - 1 stk;.

 •  mynte - 2 sprigs;

 •  kanel, nellik.

 •  Klar sitronskall på, klemme saften og bland den med sukker sirup. I blandingen tilsett mynte, så fint kuttet sitronskall og legge den der, røre.

   Deretter sovne krydder og hell rødvin for ham - varmt vann, røre og sette på en plate pidihritysya temperaturen til 70 °. Mynte punsj servert varm i små kopper.  
  Pannekaker med Pripek, Burgas: trinnvis oppskrift

   Pannekaker med Pripek, Burgas - opprinnelig russisk rett. Ingen produkter Pannekake vanskelig å forestille seg en søndag frokost. En pannekake, slik at du kan spise for en uke pannekaker med forskjellige fyllinger. Det er mange måter å tilberede pannekaker, i dag ser vi pannekaker med trinnvis Pripek, Burgas. Hver eier har en dokumentert oppskrift, men tørsten for eksperimentering gir en rekke måltid. Den opprinnelige oppskriften pannekaker Pripek, vil Burgas raske familien.

   Pannekaker med Pripek, Burgas oppskrift hjemme


  Pannekaker med Pripek, Burgas: trinnvis oppskrift

   Å forberede pannekaker Pripek, bør Burgas smelte smør og litt kjølig. I denne oljen siktet mel, sukker og eggeplommer. Alt du trenger å røre. Deretter legger yoghurt for å få konsistens som minner om flytende krem. Deigen skal stå på i 20 minutter "hvile". Proteiner gjenværende behov for å slå ned. På dette avhenger suksessen av pannekaker. For fluffy skum du ønsker å legge til en klype salt.
   Proteiner er satt inn i deigen og bake kan begynne. God stekepanne varme, varmet olje og fett put. Hell så pan test for pannekaker. Bake som vanlige pannekaker. Pannekaker med Pripek, kan Burgas koker bokhvete, hvete, ris, fersk eller blandet.

   Fylling for pannekaker Pripek, Burgas


   Dette kan være en fisk som finhakket, krydret og stekt. Du kan ta pære og vårløk og lett stekt, kokte gulrøtter, noe undervisning. Spesielt populære er pannekaker med sopp Pripek, Burgas. Du kan bruke det som er i kjøleskapet, pølse, ost eller behandlet, kokt kjøtt. Nok til å vise fantasi og nyte deilige pannekaker.

   Video oppskrift på pannekaker Pripek, Burgas


   Din oppmerksomhet er gitt en video oppskrift på pannekaker med forskjellig solskinn.
  Hvordan lage pannekaker? Oppskrift på pannekaker

   "Pannekaker" i Russland kalt ryddig og små, men tykke pannekaker laget av syrlige dough basert yoghurt. Med grillet sur deig pannekaker, pannekaker og selv donuts. I dag under pannekaker forstår produkter fra hvetemel blandet med vann eller melk med tilsatt gjær. Små deler av deigen stekt i olje.

   Etter beredskap pannekaker kan smøre krem, syltetøy, honning, etc.

   Typisk er tykkelsen av pannekaker er ferdiglaget er omtrent 5-6 mm. Så, la oss se hvordan du skal lage pannekaker?

   Pannekaker. Oppskrift

   Gjør denne parabolen produkter:
   1/2 kg hvetemel, ca 2 kopper kald melk, 25 hpekarskyh gjær, 2 egg, noen (etter smak) 1-2 ss. skjeer av sukker, minst fire. ss smør, 1/2 t. teskje salt, vegetabilsk olje til steking.

   Du må først løse opp gjæren i en liten mengde rent vann, og hell melken, tilsett mel og forsiktig kna etter. Deretter er det nødvendig å definere deig på et varmt sted for en god gjæring.

   Da bør de sette egg, salt, sukker nødvendig, smør og la deigen heve for andre gang (etter dough fritters kreves konsistens bør være flere ganger tykkere enn pannekake).

   Deretter kan du steke pannekaker i en liten stekepanne, og legger olje for hver ny porsjon.

   Pannekaker anbefalte å tjene med smør, de er deilig rømme, ost, syltetøy, honning og syltetøy. De kan bare dekke og deretter dekorere blandinger, for eksempel, pisket krem ​​blender (eller kremfløte), frukt eller sirup, ulike søte sauser og kremer.

   Du kan også vurdere noen deilige oppskrifter på tradisjonelle russiske krydder til vår oladushkam.

   Orange olje
   Ca 1/2 kopp mykt smør grundig, 1-2 ss. ss appelsinsirup, ca 2 timer. ss finrevet appelsinskall.

   Du må først blande naturlig appelsin sirup og mykt smør, så du trenger for å slå ned all blender eller mikser til jevn og bland med finrevet skall.

   Kirsebærsaus
   Ca 300 g naturlig kirsebær syltetøy og omtrent 1/4 kopp vanlig varmt vann.

   Du må blande med kirsebær jam med vann og deretter bringe den til en byll, mens du rører forsiktig og kontinuerlig.

   Serve dette hot sirup er nødvendig.  
  Яндекс.Метрика