Hvordan velge en treningsklubb

 Hvordan velge en fitness klubb? Dette spørsmålet stiller seg alle som ønsker å se på skjemaet. Alt vi vet alle at en aktiv livsstil har en positiv effekt på helsen. Dette er forståelig, har stillesittende, stillesittende livsstil ingen brakt store fordeler, men beklager. Men de fleste av oss bor i urbane områder, de fleste som arbeider på kontoret, hvor fysisk aktivitet er redusert nesten til et minimum.
 Den eneste veien ut av denne situasjonen - treningssenteret, hvor du kan gi kroppen din trenger for å utøve den. Men hvordan å velge en treningsklubb? Dette reiser flere muligheter som møter de fleste jenter som begynner Finne gym.

 Hvordan å gjennomgå fitness klubb


 Hvordan velge en treningsklubb, gym riktige valget - dette er svært viktig. Forklaringen på dette er - om hvordan du riktig og effektivt utstyrt gym vil avhenge av utfallet at du til slutt får. Så, hva bør jeg se etter når du velger et treningsrom?

 Når du skal komme klokken hall


Hvordan velge en treningsklubb

 Først, er det best å komme til eksamenslokalet i en tid der du kommer til å gå - om morgenen, til lunsj eller på kvelden. Den eneste måten du kan lære å være fullt hus, spesielt i perioden fra 1700 til 2100. I praksis er det den tiden den største tilstrømningen av kunder i hallene. Det var den første regelen, hvordan du velger en treningsklubb.

 Utstyrsrom


 Andre, ta hensyn til hvordan utstyrt treningsstudio, hvor mange trenere er tilstrekkelige manualer, spesielt for jenter, slik at lite vekt. Også i rommet bør være en god område som er laget for den mer rettferdig halvparten av menneskeheten. Det var det som er rent kvinnelige trenere og annet utstyr som trener bare jenter. Det var den andre prinsippet, hvordan du velger en treningsklubb.

 Komfort på rommet


Hvordan velge en treningsklubb

 Tredje, ta hensyn til hvor komfortable tilbud. Det er nok lys utstyr, godt ventilert rom eller etc. Det er obligatorisk å inspisere garderoben, der individuelle skap for klær som er stengt på låsen. Det er dusj og varmt vann, samt vask etter trening er ønskelig, men ikke alt dette er et viktig kriterium.

 Tilstedeværelsen av trenere eller instruktører


 Chetvetrtoe viktig regel "hvordan å velge en treningsklubb," det gir en gym instruktør eller trener. Dette punktet er spesielt viktig for de jentene som er bare begynnelsen for å delta på treningssentre i dette tilfellet ikke har noen erfaring. Det er kjent for å bare en coach eller trener kan hjelpe en nybegynner, sto for et treningsprogram, kosthold, og det var han som lærer forsvarlig gjennomføring av øvelser - teknologi.

 Video hvordan å velge en treningsklubb


 Må se denne videoen om hvordan du velger en treningsklubb. Video fra en profesjonell trener bodybuilding.
Hvordan lage en kiteUnn sommer barnet ditt og gjøre ham til en kite med hendene. Denne morsomme som utløser en kite, spesielt hvis det vil være på elv eller innsjø der regjerer fylt med fersk lys sommervind, gir glede lys ikke bare barnet, men også deg selv. Det er veldig lett som ikke vil gjøre deg bryte hodet over hvordan å lage en enkel flue papir i form av diamant. Fordi den lagret alle de nødvendige materialer og fortsett til produktet. Men før det, noen ord om utseendet og bruk av drager i vitenskapens verden.
Historien om en kite
Ikke overraskende, fødestedet til dragen, zapuskayuschehosya på himmelen, er det Kina. Men den tidligste omtale at det er mer i det andre århundre f.Kr., forholder seg til slange-drage. En drage er kjent, er en av de viktigste symbolene på landet.
Så først, akkurat som i dag, ble kite brukt som en distraksjon som spesielt liker barn. I lang tid han ikke fant absolutt ingen praktisk anvendelse. Og det tok mye av tyve århundrer at de ble ansett som mer nødvendig enn noensinne. Et sted i det attende århundre slanger ble brukt til å studere atmosfæren og andre naturfenomener i løpet av diverse forskning og eksperimenter. Med disse drager forskerne målte temperaturen i atmosfæren på ulike høyder studert og natur lyn som senere bidro oppfinne lynavleder, arten av sollys.
Senere har disse flygende diamanter blitt brukt til meteorologiske observasjoner, og bidratt til etableringen av radio (med deres hjelp mottakerantenne hevet til en betydelig høyde). Denne studien flygende drager evne til å ta riktige beregninger tillatt løft for ulike størrelser av fremtidig fly.
Dermed drager gjort betydelige bidrag til utviklingen av vitenskap, for det er å gi dem gavene sine.
Hvordan lage en kite med hendene
Så nå presenterer vi deg trinnvise instruksjoner som gjør en kite med hendene. Vi vil imidlertid gjøre en mindre versjon av slange som vil male hver detalj vise instruksjoner. Hans produkt er en flygende slange du kan øke til et nivå som du trenger. Like det eller ikke, men fortsatt er det store slanger kan skape uvanlig idé i luften, hamlet opp høyt i luften.
Trinn 1: Forbered materiale.
For å lage en kite med hendene må du tykt papir (men dette bør ikke være papp) hvilken som helst farge du likte. Vi valgte blå A4-papir. Det vil også trenge saks, markør, linjal, tape, silke tape, holdbar nylontråd (ikke for tynn) og to trepinner. Silkebånd som vil "hale" av dragen, kan du velge en annen farge, ikke nødvendigvis i den fargen på papiret, som vil bli gjort kite.
Hvordan lage en kite


Trinn to ark.

Ta forberedt papir rektangulær form og sette den foran deg horisontalt.
Hvordan lage en kite


Trinn 3. Bend et stykke papir.

Nå tar dette og brette papiret i to.
Hvordan lage en kite

Trinn 4. Tegn en stiplet linje til krøll.
Deretter, ved hjelp av en linjal Mål femtedel av bredden av papiret brettet. Denne operasjonen er gjort på begge sider. Nå oppmerksom på den stiplede linjen markør bøyd fremover, kobler punktene på toppen og bunnen. Hvis du ikke vil at den stiplede linjen forble synlig på fremtiden produkt, kan du bruke en enkel blyant, som kan tørkes viskelær.
Hvordan lage en kite

Trinn 5. Bøy papiret på den stiplede linjen.
Så, før du ligger et stykke papir, brettet i to i form av bøker og tegne en stiplet linje som noe avviker fra diagonalen dannet bøying rektangel. Nå ta et stykke papir og brett langs den stiplede linjen som vist i Fig. At kurven er innenfor den imaginære bøker.
Hvordan lage en kite

Trinn 6. Bøy papiret igjen.
Den samme fremgangsmåten gjør med den andre siden av papiret.
Hvordan lage en kite

Trinn 7. Forberedelse til kite.
Så, etter å ha gått gjennom de første seks trinnene i denne trinnvis retninger bør du få forberedelse for fremtidig flygende slange (den samme som vist i figuren).
Hvordan lage en kite

Trinn 8. liming to ark.
Nå gå direkte til bygging av slange. For å gjøre dette, må bruke tape holde sammen to deler av papiret. Ta arbeidsstykket, så avleder en buet side og sette den på bordet slik at den bøyde delen forble over. Nå med hjelp bånd liming to ark. Vi ser på bildet.
Hvordan lage en kite

Trinn 9. Legg en pinne.
Nå er det nødvendig å ta hensyn til fremtiden pålitelighet faktor slange. Vi bruker en av de to pre-laget trepinner, og som vil bidra til å balansere kite. Bruke samme stick tape pinne til arbeidsstykket slange slik at det var vinkelrett i forhold til brettelinjene som ble gjort i den femte og sjette trinn på denne trinnvis veibeskrivelse.
Hvordan lage en kite

Trinn 10. Kite nesten klar.
Hvis du slår arbeidsstykket "top down", så bør du få noe sånt som det som er vist i figuren. Vel, hva skjedde? Kjempebra! Deretter gå videre. Ikke finpuss.
Hvordan lage en kite

Trinn 11. Lag hull til tråden.
På den nedre siden av dragen, som brukes som en kant til kjernen av sitt plan, er det nødvendig å trekke en merkepunkt, og ved å bruke saks for å lage et hull i den. Deretter i hullet strekker høstet nylontråd, som strengt tatt er eier av en flygende slange i vinden. Men til sterk vind på dette hullet i papiret er ikke blakk, det bør limes med tape på begge sider (som vist).
Hvordan lage en kite

Trinn 12. Kite klar.
Dermed den siste finpussen - legge til vår slange "hale", dvs. et stykke silkebånd, noe som vil skape effekten av fly i vinden. Imidlertid er dette hale nødvendig ikke bare for skjønnhet, fordi dens viktigste funksjon er å stabilisere, som hindrer slange vendinger i luften og deretter falle håpløst nesen i bakken. Du kan gjøre noen av de haler i forskjellige farger som vil legge mer snake spillet og gjør det mer "levende". Vel, her! Kite laget med sine hender i en forholdsvis kort tid, klar.
Hvordan lage en kite

Nå kan du dekorere din håndverket. Ofte drager malt med fargeblyanter eller markører, tegning på sine lystige snute. Også du kan dekorere overflaten av skiver, kutte folie og fast på med lim. Folie er veldig fin shimmer i solen. Men prøv ikke å overbelaste dine hardt slange ulike ornamenter, som innebærer tungt materiale som det ikke kan løfte, og det vil bare ikke du flyr.
Det forble for små - for å ta med barna og gå til stranden for å kjøre denne vakre slange vakre svevende på himmelen.Du og barnet ditt nyte mange inntrykk og mange hyggelige følelser.
Яндекс.Метрика