Hvordan lære å stå på hendene?
 Stå på hendene er en av de grunnleggende øvelser i gym. Det er også mye brukt i parkour og yoga. Som fysisk trening på hendene helt jevn belastning gjennom ens kroppsvekt musklene i overkroppen og armene. En fin bonus i evnen til å stå på hendene, er at den ikke kan gjøre en masse mennesker, og du kan gjøre en slående inntrykk på de som ikke har denne ferdigheten. Lær å stå på hendene er ikke så vanskelig som mange tror, ​​og det er helt i stand til alle som vie litt tid å utvikle de nødvendige ferdigheter.
 Generell fysisk trening
Stå på hånden krever tilstrekkelig styrke og utholdenhet i hele kroppen din. Denne øvelsen involverte musklene i overkroppen (Delta, triceps og bryst) og midtre og nedre deler som tillater deg å holde din holdning og balanse. Hvis du ikke trener, fysisk aktivitet, kan du oppleve problemer bare fra den øverste gruppen av musklene i kroppen hans på grunn av deres manglende styrke og utholdenhet. Løse dette brist rettes i første omgang, utføre en serie av push-ups og pull-ups på gulvet i baren.
 Ekstra trening for skulderen belte
Ideelt sett er kroppen i hendene av mennesket danner en rett linje fra topp til tå. Denne situasjonen krever krever økt fleksibilitet og utholdenhet av musklene i skulderen belte, som kan bygges ut ved hjelp av følgende øvelse.
Ligge på gulvet. Hendene ned, plasserer hånden til gulvet. Ben bøy i knærne og på gulvet foran ham på avstand litt bredere enn skulderbredde fra hverandre. Løft overkroppen og hoftene opp fra bakken som du kan. Fikse kroppen i denne posisjonen, deretter sakte senke ned. Prøv å jobbe musklene i hoftene i denne øvelsen var minimal. Gjøre flere repetisjoner av denne øvelsen.
Når du utvikle muskler og fleksibilitet i skulderen belte og denne øvelsen vil ikke føre til store problemer, desto vanskeligere vypryamyvshy ett av bena og bagasjerommet stiger utfører stole på den andre foten. Alternative ben og følge riktig pust. På utpust, bør du bli en bro ved inngangen for å gå tilbake til utgangsposisjonen.
 Stå på hodet
Posisjonen til å stå på hodet, vanligvis ikke forårsake problemer for folk flest, og er ett skritt til for å lære å stå på hendene. Foran på hodestøtten er tre poeng, som i stor grad forenkler vedlikehold av likevekt. I tillegg kan den delvis bli kvitt frykt uvanlig stilling, noe som kan føre til å falle fremover.
For ytelse tellere gå til veggen. Sett litt hender skulder bredde hverandre i en avstand på 20 cm fra veggen. Hode uprit gulvet i nærheten av veggen. Legg opp føttene på veggen. Vent 5-10 sekunder foran.
Når stødig på hodet mot veggen vil bli mestret prøve det uten støtte fra en vegg i midten av rommet på Palace eller myk madrass. På dette punktet må vi stoppe opp og si noen ord om sikkerhet.
De farligste øyeblikk foran på hodet og hendene tipper forover. Hvis zavalyvshys slik at du bare instinktivt komme opp på sine føtter og ikke bli skadet, kan da falle tilbake få ganske alvorlige skader.
For å unngå dette, må du øve sine ferdigheter og glatt handling faller frem. For å gjøre dette, vil du trenger å øve gjør saltomortale på et mykt belegg fra sittende stilling og står på hodet. På tidspunktet for tumbling haken kjører ut i kroppen, for å hindre skade på halsvirvler og bøy tilbake buen for jevn rulling. Jobbet ut ferdigheter hjelpe deg å gruppere kroppen hvis uhell faller fra en stående posisjon på hendene.
 Stå på hendene, tegning på veggen
Du er nær målet, og du er ett skritt bort fra å være i stand til å lære å stå på hendene. På dette stadiet må du jobbe på en stødig hånd tegning på veggen. For å gjøre dette ut i poluprysede la hendene litt bredere enn skulderbredde avstand på ca 25 cm fra veggen og la vegg føtter. Når føttene berøre veggene og følelsen av trygghet begynner vekselvis løsner fra veggen første og deretter det andre benet. Prøv å løsne fra veggen med begge føttene og holde balansen. Deretter vil du falle, fordi det er en vegg, og faller tilbake en retur til startposisjon. Lær å balansere, tar føttene fra veggen.
Den viktigste måten å opprettholde balansen i denne posisjonen - det er fingrene. De bør være langt fra hverandre, noe som øker lagerområdet. Når du føler at du begynner å riste vegger, prøv å strekke fingrene og gjenvinne balansen. Fingers spiller en viktig rolle i å balansere kroppen, men også ikke glem om kropp og ben.
Engasjere stabil mot veggen så lenge du ikke vil ha en riktig forståelse og en følelse av hvordan behovet for å balansere kroppen sin foran på hendene.
 "Rengjør" stå på hendene
Når du lære å holde en god balanse av veggen kan prøve det og si farvel til å utføre en "ren" stå på hendene. Å få henne følger de samme trinnene som brukes for å få tilgang til de stabile hendene på veggen, men i siste øyeblikk, merk at veggen vil ikke være behov for å etablere en balanse i neste punkt etter å kaste ben. Bruk hjelp av sin partner, som vil pidstrahovuvaty deg først. I fremtiden vil du være i stand til å klare seg uten hans hjelp.
Regelmessig og vedvarende trening må du lære å stå på hendene. Først, ikke vil gå for å holde balansen, så vil du falle forover, så tilbake, men til slutt må lære denne øvelsen.
Stå lettere på hendene er gitt til de som er i stand til å gå på hendene. I dette tilfellet ville det bare være til å lære å balansere på en statisk posisjon. Så hvordan å lære å gå på hendene lettere enn de står, kan det være fornuftig å starte med dette.  
Aprikossyltetøy, detaljerte og deilige oppskrifter med aprikossyltetøy

 Aprikossyltetøy - hva kan være mer deilig kald vinter, da kopp te varmer ikke bare kroppen, men sjelen og syltetøy duftende og saftige frukter minner om en lys og solrik sommer? Aprikossyltetøy er forberedt veldig lett, og for å glede deg selv og familie denne vinteren søt dessert, trenger du ikke mye arbeid.

 Så er det tid når disse solar modne frukter høsting kan ta dem for vinteren. Matlaging oppskrifter aprikossyltetøy butikk som er en til å velge? Til å begynne med, noe som gjør syltetøy du kan bruke som aprikoser med frø og steinfrie. Vurdere de beste og enkle oppskrifter:

 Oppskrift 1 (steinfrie):

 Vi trenger:
 - 1 kg sukker;
 - 2 kg aprikoser.

 Forberedelse:
 - Vask aprikoser, delt i to og fjern groper;
 - Sett aprikoser i en dyp panne og fylle med sukker;
 - Sett en liten kjele på varmen og kok opp kokt vekt (aprikoser vil småkoke i sin egen juice);
 - Når kokt syltetøy, skjærer og kok 15 minutter det. Deretter slår du av varmen og gi syltetøy å kjøle;
 - Gjenta to ganger (hvis du ønsker marmelade, trenger du å lage mat lenger);
 - Pre-forberedt steriliserte glass;
 - Sett i steriliserte glass og lukke de varme jam prosterylyzovannыmy lokk;
 - Snur bankene og sette dem i et varmt teppe, toppdeksel med et varmt teppe;
 - Gi jam avkjøles.

 Oppskrift 2 (med frø):

 Vi trenger:
 - 1 kg aprikoser;
 - 7 kopper sukker;
 - 6 glass vann.

 Forberedelse:
 - Vask aprikoser;
 - Hver aprikos tannpirker boret på steder 9-10;
 - Forbered sukker sirup på forhånd, ved hjelp av seks kopper vann og 7 kopper sukker;
 - Sett aprikoser i en kjele og hell varm sirup forberedt;
 - Reserve av 10 timer;
 - Da koker matlaging for 5 minutter i tre tilnærminger;
 - Matlaging observere en pause mellom 08:00;
 - Når alle tre passert matlaging - ruller knipe inn steriliserte glass og legg kjølig.

 Oppskrift 3 (steinfrie):

 Vi trenger:
 - 1 kg aprikoser;
 - 6 kopper sukker;
 - 5 kopper vann.

 Forberedelse:
 - Forbered sirup, Bay 6 kopper sukker fem kopper vann, kok opp;
 - Deretter forsiktig fjerne frøene fra aprikoser, nadrizavshy deres fure;
 - Sett aprikoser i en kjele og hell sirup;
 - Opprettholder aprikoser i sirup 3 timer og begynne å lage mat;
 - Den første gangen for å holde varme i 5 minutter, og ta ut og avkjøles helt gi;
 - Tre timer senere gjenta prosedyren;
 - Sett jam i krukker og zakatuyemo;
 - Sett kjølig.

Aprikossyltetøy, detaljerte og deilige oppskrifter med aprikossyltetøy


 Oppskrift 4 (med frø):

 Vi trenger:
 - 25 kg sukker;
 - 3 kg aprikoser;
 - 3 g sitronsyre.

 Forberedelse:
 - Aprikoser skal være fast, du kan til og med gjøre dem litt nedospevshymy;
 - Rengjør dem grundig;
 - Del i to og fjern frøene;
 - Skyll frøene og satt i brann, kok i en halv time;
 - Deretter kan du kjøle dem og dele ved å trekke ut kjernen;
 - Denne gangen aprikoser halvdeler i pannen og spre hvert lag blonder sukker;
 - Permisjon for 12 timer;
 - Når aprikoser la saften, sette dem på bålet og kok opp;
 - Under matlaging forsiktig røre syltetøy, aprikos halvdeler å forbli intakt;
 - Utseendet av skum, ta den ut og reduser varmen;
 - Trenger du å lage mat flere tiltak intervaller mellom dem - ca 20 minutter;
 - Når kokeprosessen kommer til en slutt, legger sitronsyre;
 - Seed kjerner, tilsett syltetøy;
 - Ta det til en byll;
 - Jam underviser i steriliserte glass;
 - Lukk lokket og la den avkjøles.

 Nå vet du hvordan du skal lage aprikossyltetøy. Denne prosessen er komplisert og skjør, og resultatet vil gi deg de lange vinterkvelder. Bon appetit!

Яндекс.Метрика