Hvordan å lage en deilig plomme kompott?
 Det er ganske mange varianter av plommer, som tamme og ville. Deres frukt er ikke bare velsmakende, men også veldig nyttig, ikke bare av innholdet av vitaminer og mineraler, men også takket være masse pektin. Dette stoffet er svært gunstig for fordøyelsessystemet.

 Hvordan lagre plommer for hele året

 Plommer bidra til å etablere fordøyelsen selv når du bruker dem i en saus, syltetøy, kompotter eller tørket. Disse bærene har bare en ulempe, som er at de ikke kan lenge holde frisk. Det er derfor vertinne laget av plommer ulike typer arbeidsstykket.

 Noen foretrekker å fryse bær for å kunne legge til plommene i vinter kake, koke kjøtt basert saus å lage deilig og plomme kompott. Denne metoden er bra fordi det tillater deg å lagre maksimalt næringsstoffer. Men ikke alle har tid til å lage de samme fruktdrikker regelmessig og romslige frysere er ikke i alle hjem. Så ofte med plommer høstet kompotter, syltetøy og syltetøy.

 Kompott banker

 Det enkleste alternativet er å forberede hermetisering kompott. Det er ikke nødvendig å bruke så mye tid på en jam. I tillegg kompott legge mindre sukker, som ikke bare kostnadsbesparelser, men også et nyttig alternativ for helse.
Hvordan å lage en deilig plomme kompott?

 Forberede seg til vinteren plomme kompott ikke utgjøre mye arbeid. Som kan håndtere selv nybegynner elskerinne.

 For blanks trenger ikke mye:

 glassbeholdere med lokk for hermetisering;

 de fleste plommer;

 sukker;

 vann.


 Noen legger sitronsyre, men spesielt behov i dette, som i plommer inneholde nok naturlige syrer som fremmer konserveringsprosessen.

 Først av alt bør det være grundig rengjort og ta plommer. Hvis du ønsker å fjerne frøene.

 Rene, helst steriliserte glass fylt med om lag en tredjedel bær, deretter helle varmt vann. Vent til vannet kjøler ned i bankene, helles den i en gryte, tilsett passende mengde sukker og kok sirup. Når sukkeret er oppløst, kok opp sirup og helles i glass med bær.

 Sukker er satt til å smake. Hvis du vil ha en klassisk plomme kompott, er kompott per liter til ca en tredjedel kopp sukker.

 Men du kan tilberede mer konsentrerte og søte drikker. For å gjøre dette, må du fylle krukker bær i halv eller til toppen, og en liter vann til et glass med sukker eller litt mer. Dette kompott kan være en fin dessert. Og du kan like før servering for å fortynne det med vann. Konsentrert fruktkompott er bra at det er bedre bevart og tar mindre plass.
Hvordan å lage en deilig plomme kompott?


 Cook og drikke

 Men forberedt plomme kompott ikke bare for fremtiden. Du kan forberede denne drinken og en halv. Det er også ganske enkel.

 I tre liter vann vil trenge 300-500 gram bær og mindre cup sukker. Vann put kokt i en stor gryte. Etter koking tilsett plommer og sukker. Naturligvis, plommer må først nøye og ta god vask. Når sukkeret er oppløst, reduser varmen til minimum og fortsette å lage mat for en annen fem minutter kompott. Når det er nødvendig for å gi det ferdige kompott kul og stativ. Klar til å drikke best tjent tidligere oholodyvshy i kjøleskapet.
Hvordan å lage en deilig plomme kompott?


 Oppskrift frosset plomme kompott

 De som foretrekker å ikke plomme bevare og fryse, og kan alltid hengi seg utmerket kompott. Fra frosne bær kompott er utarbeidet like enkelt som med frisk. I utgangspunktet kan du bruke oppskriften som tilbys av for en drink av friske bær, øke steketiden. Men du kan gå en annen vei.

 I tre liter vann tar omtrent tre hundre gram sukker og de samme eller litt mer bær. Fra sukker og vann for å lage sirup og bringe den til en byll, deretter legge til plommer og slå av komfyren. Neste kompott trenger bare stå i ca en time. Hvis du vil, kan du legge litt (en eller to spiseskjeer) av tørr vin eller konjakk, vanilje eller kanel stick, ingefær klype eller andre krydder etter smak.

 Dette kompott er bra at det ikke er en plomme kokt myk. Han vil elske både barn og voksne.

 Kompott av tørkede svisker

 Et annet alternativ plomme kompott er en drikk brygget fra tørkede svisker. Matlaging kan være så bær, kjøpt i butikken, og siden du har tørket din egen.

 Hvis du forbereder deg selv høstet svisker, at det kan være bare litt pre-skyllevann. Fra kjøpt tørket frukt forberedende prosessen litt forsinket. Du må første svisker skyll under rennende vann, deretter gjentatte ganger oshparyty kokende vann og skyll igjen.
Hvordan å lage en deilig plomme kompott?


 Per liter vann tar ca en halv kopp med svisker, tre kvart kopp sukker og litt sitronsyre eller sitronsaft.

 Opprinnelig hele svisker helle vann og la stå i minst en halv time. Deretter vann helles i pannen og kok. I kokende vann, legg svisker og sukker, alle tilberedt på lav varme i ca tjue minutter. Deretter tilsatt sukker og sitronsaft og deretter kokt kompott selv femten eller tjue minutter. Du kan legge til en kompott noen krydder etter smak.

 Dette vil være en perfekt kompotyk hjelp i forebygging av anemi og kampen mot fotsopp.

 Til slutt er det verdt å merke seg at uansett hvilket alternativ du velger kompott, ikke nødvendigvis begrenset til plommer. De går perfekt med en kompott av epler, kirsebær og annen frukt. Kokeprosessen er ikke endret.
Hermetisering grønne erter: en detaljert oppskrift hjemme

 Hvem gjør blanks for vinteren? På hyllene i mørke skap eller kjellere kan finne noe: syltet tomater og agurker, vannmeloner og epler dynket, surkål, syltet sopp og pærer. I god vertinne alltid finne et par bokser med hermetisert grønne erter.

 Nyttige egenskaper erter
 Denne representanten belgfrukter rik ikke bare vegetabilsk protein, men vitaminer, aminosyrer, mineraler og antioksidanter. Fiber finnes i erter, bidrar til å redusere kolesterolet, fjerner giftstoffer fra kroppen, forbedrer mage-tarmkanalen.

 B-vitaminer har en positiv effekt på nervesystemet og hjerte-systemer av mennesker. En nukleinsyre forbedrer vevsregenerering som forlenger ungdoms legeme. Biologiske komponenter som utgjør de grønne erter, øke mental aktivitet, bidrar til å bekjempe tretthet, forbedrer visjon.

 Til tross for det faktum at kaloriinnholdet i produktet er høy, det er kost diett av folk som er obese. Gitt alle de ovennevnte som grønne erter, er det trygt å si at dens ernæringsmessige verdien er svært høy, og viktigst av alt, de er lagret i bevaring. Hermetisk erter kan bli lagt til ulike salater, koker dem suppe, som brukes som tilbehør til kjøtt, fisk eller fjærkre.

 Her er en enkel oppskrift for hermetisering erter

 Alle ingrediensene ta per vanlig bank 1/2 liters kapasitet:

 • 650 gram renset ert
 • liter vann,
 • 1 ts salt 1/2 stolovыe,
 • 1 1/2 ss sukker stolovыe,
 • 3 oz. sitronsyre.

 1). For hermetisering ta bare umodne pods av erter melkeaktig scene. Overmodne pods for hermetisering er ikke brukt, da de har mye stivelse, kan det fremme dannelsen av gjørmete sediment.

 2). Sukkererter med pods skrelle, fjerne skadede og ødelagte korn, fyll i et dørslag, skyll under rennende kaldt vann og slipp i 2-3 minutter i kokende vann.

 3). Forbered marinade, vskypyatyv vann og oppløst deri sukker, salt, sitronsyre.

 4). Forvellet erter varmt sterilisert glass for å oversette og hell marinaden zakypevshym, nedolyvshy ca 1 centimeter til flaske banker.

 5). Dekk med lokk forberedt på forhånd, og benyttet i en panne for ytterligere sterilisering. Vannet i kjelen bør ikke overskride temperaturen av marinade i banken (ca. 70 ° C). Når vannet begynner å koke i en kjele, sterilisert krukker til ca tre timer, og deretter få bankene nøye og tett rulle opp deksler.

 6). Rullet opp bankene setter opp ned på et flatt underlag, vikle et varmt teppe, og ikke åpne for å kjøle seg ned.

 Bevaring funksjoner
 Husk at hermetikk erter hjemme trygt. Selv i en tett pakket en eventuell utvikling og utvikling dødelig for enhver person botulisme. Fordi disse bakteriesporer kan motstå timer med koking og drepte bare ved 120 ° C. Naturligvis, i hjemmet ikke kan gi slik behandling.

 Det er derfor du trenger å være spesielt oppmerksom på sterilisere krukker, erter trenger lang tid å koke den og legge sitronsyre. Hvis du etter fire dager, innpakket i en marinade bankene ikke endre farge, deretter erter suksess, kan du lagre 6 til 12 måneder i kjøleskap eller kjeller. Hvis marinaden var overskyet, da dette ikke kan spise erter.

Яндекс.Метрика