Hvordan koke ris for ruller hjemme

Å koke ris for ruller vi trenger: en spesiell trespatel for å blande bolle og tre for å tørke den. I tillegg trenger vi rørsukker, havsalt, ris vin eddik og eller kurs Fig.
 Hvilke funksjoner du skal velge?
 Valget av ris bør vies spesiell oppmerksomhet. Det var fra ham vil avhenge av resultatet av ditt arbeid. Vinn-vinn situasjon for deg ville ris "Sushi -. Mesja" Siden det er forberedt Ruller i Japan. I tillegg til disse formålene, kan du kjøpe "Sushyky" eller "Spit -. Hakary" Begge varianter er perfekt for alle orientalske retter. I en klemme, kan du ta noen Round ris, men jeg ønsker at det skal være minst 5 mm i diameter. Runde korn holde sammen godt når du lager mat som vi trenger.
Hvordan koke ris for ruller hjemme

 Matlagingsinstruksjoner
 Å starte ris bør skylles med kaldt vann. Dette bør gjøres så lenge som vannet strømmer fra risen blir gjennomsiktig. Slik at du ikke bare rengjøre rumpe av gjørme, men bli kvitt overflødig stivelse.
 Etter vask av ris bør sette "hvile" i 40 minutter. I løpet av denne tiden har han tatt opp fuktighet, og granulater svelle litt. For ikke å vente så lenge, kan du bare 10 minutter helle ris vann.
 For kan ta en vanlig bolle matlaging ris (helst emaljert) eller dampbåt. Hvis du har valgt for pannen, er det viktig å dekke til å tilberede den mest tett inntil denne.
Hvordan koke ris for ruller hjemme

 Så, hell i pannen vasket ris. Hvis du ønsker å gi den en unik smak? Tilsett ris nori tang blader. " Men etter at vannet koker algene skal fjernes. Etter kokende ris bør koke på middels varme et sted rundt ti minutter, og deretter fjerne den fra ovnen, pot og vikle et håndkle i ytterligere 10 minutter.
 I løpet av denne tiden, utarbeide en løsning, som deretter tilsett kokt ris. For å gjøre dette, ta sukker, salt og eddik. Husk at hvis du ønsker kan du bruke vin eddik. Løs opp i en bolle med sukker og salt, laurbær av eddik. Beregningen av den nødvendige mengden vil være tilnærmet : 180 g ris (tørr) trenger en spiseskje med eddik, 5 gram sukker og en halv teskje salt. Den tilberedte løsningen må helle kokt ris.
 I det neste trinn vi trenger tre padle og bolle. Ha risen i en bolle og bland godt med en trespatel ham og deretter la det tørke. Risu må gi tid til det lekket eddik dressing.
Bakverk for pai. Oppskrift for deigen

 Anbud, smuldrete, lys - alt dette preger shortbread deigen. Hva bør gjøres for å ham ut kulinariske produkter nøyaktig som dette?

 Sand deig blir brukt som et grunnlag for paier. Hans matlaging tar ikke mye tid - 10 minutter på et minimum nødvendige ingredienser for pai shortbread deigen er klar. Bakt for fort, men krever litt kunnskap.

 For å fremstille deigen danner en diameter på 24 cm, er den følgende oppskrift. Det bør være 200 gram mel, en klype salt og 100g usaltet smør, kjølt tidligere (men ikke zaledenevsheho). Den mest vellykkede forholdet - et mel og smør i et forhold på 2: 1.

 Ha mel i en bolle og salt (salt bør sette enda matlaging desserter) og tilsett smør, kuttet i små terninger. Forsiktig gni fingrene smøret i melet til blandingen får en slags små brødsmuler. Hendene skal være kaldt, eller deigen tilberedes riktig, oppvarmet av varmestopp.

 Legg 2 ss. ss kaldt vann og kna deigen med en kniv for å aggregere matt. Hvis deigen kom ut tørr, tilsett litt vann. Men ikke overdriv, ellers deigen skal være klissete og det vil være vanskelig å rulle ut. Ta oppmerksom på at det ikke er anbefalt å helle vann på en gang, som væsken er absorbert inn melet jevnt.

 Last ned deigen til en ball, legg den på en overflate drysset med mel og kna rykninger. Må forlate homogen og elastisk masse. Ikke trening deigen lenge det er av sand kan bli "leire" og tøff.

 Legg deigen i en film, og definere den i kjøleskapet i 30 minutter. Dette vil gjøre den fleksibel og baking vil ikke sprekke. Klar shortbread deigen kan være nedkjølt i tre dager, i tillegg, det kan fryses. Fjern deigen ut av kjøleskapet for å varme opp til romtemperatur. Rull den med et tynt lag på overflaten melet. Deigen skal være slått i å rulle ut til en sirkel. Diameteren av testen må være 5 cm større enn diameteren av skjemaet.

 Innpakning deigen rundt kjevle, topp, lå den på skjemaet. Trykk deigen i formene til overmål hengende fra sine sider. Gå rundt kantene danner en kjevle, kutte av overflødig deig. Stakk den med en gaffel på flere steder som ikke var i utarbeidelsen av bobler. Kjøle den i ca 20 minutter, deretter bake kaken.

 Oppskrifter deig
 Kringle med ost. Ta 75 gram mel istedenfor maismel (polenta). I sand smuler tilsett 50 g knust parmesan og 1 ss. skje med kaldt vann. Heftig og sted test skjema. Bake 10 minutter i ovnen døren lukket. Stuffing kan gjøres med tomater, rødløk og rømme.

 Kringle med valnøtter. 50 gram mel, tilsett 75 gram smør, 1-2 ss. l. kaldt vann og 50 g malt valnøtter. Heftig og legg deigen i skjemaet. Bake 10 minutter i ovnen døren lukket. Fylling kan være som følger: 280 dl fløte 3 egg, 75g raskroshennoho ost, 50g valnøtter, pepper. Bake til kokt.

 Søt shortbread deig. Legg til mix ytterligere 25 gram smør og legge til smuler 25 g melis. Tilsett 1 eggeplomme blandet i en beholder med 1 ss. skje med kaldt vann. Legge deigen i 6 avtagbare danner en dybde på 6 cm og en diameter på 8 cm. Bake 10 minutter i ovnen døren lukket. Deretter må du smøre egg og stek i 5 minutter. Cool, legge søt krem, banan skiver, krem ​​eller andre ingredienser. På toppen dryss med revet sjokolade.  
Oppskrift Svinekjøtt aspic med tillegg av kjøtt kylling

 Aspic - en av de viktigste rettene på ferie tabellen. I daglige menyen er det også veldig populært, spesielt i den kalde årstiden.

 Aspic av svinekjøtt skiller delikat smak og aroma, men sammenlignet shovyazhym han får mer skyet, men denne mangelen er lett reversibel.

 Hvordan å lage mat svinekjøtt gelé?
 For det første er det gelé anbefales ikke å koke kjøttet på den ene, og med tillegg av den nedre delen av benet. Bedre kjøp shin, ikke podverhavshuyusya frysing, er det lettere å definere sin smak og friskhet. Ta et stykke svinekjøtt. Kjøtt kan tas med eller nedsatt scapulær av mascara. Å smake gelé var lysere, må du legge til noen form for kjøtt. Som vi anser gelé oppskrift med svinekjøtt, kylling kan ta fordi de smaker godt komplementære. Det viktigste kravet for kjøtt - det bør ikke være for fet. Overflødig fett er bedre å fjerne.

 Sette alt inn i potten, tilsett gulrøtter, løk, en haug med persille relatert tråd. Salt og sette lapskaus. Når kokt, fjern skummet nøye. Varighet koke gelé avhenger av mengden av retter, minst 4-5 timer, men kan defineres som følger: hvis inndampet ved lav kokning i 2-4 inches av væske, gele kan betraktes klar. Selvfølgelig, hvis nok tid har gått og kjøttet er tatt bort fra benet.

 Deretter må du få kjøttet avkjøles litt og deretter analysere hender.

 Kjøtt, kuttet demontert, satt i en dyp tallerken. Nå må du bestemme på et design, om du vil kjøtt og gelé ble blandet eller lag. Hvis lagene, så det nederste laget av kjøttretter lært, prymynayetsya skje og nøye hell suppen på toppen. Datoer fryse. Hell så et lag med kjøttkraft å kjøle igjen. Gjenta så mange ganger du vil. I lag kjøttkraft kan legge skiver hakkede grønnsaker, egg, greener.

 Hvis du ønsker å kjøtt og gelé ble blandet, bland innholdet i et måltid flere ganger for å kjøle seg ned.

 Nå hvordan jellied svinekjøtt gjennomsiktig. Selv gelé og forskjellig fra overfylte mangel gelatin i jellied svinekjøtt er bedre å legge det til. Etter tilsetning av gelatin fettet jevnt fordelt inne gelé lysner og blir gjennomsiktig.

 Tjene gelé kan være i samme tallerken. Eller utelate bunn retter i noen sekunder i varmt vann og deretter slå den på en flat plate. Skjær i porsjoner stykker. Tradisjonelt gelé servert med sennep eller pepperrot.


 Mer nylig skrev vi om hvordan du velger riktig sykkel, og nå ønsker vi å utfylle det forrige innlegget artikkelen på øvelsene i denne sportsutstyr.
 Nedenfor er øvelser for sykkel, som du kan velge en mer hensiktsmessig eller korrigere litt for seg selv individuelt.
Trening på en stasjonær sykkel
 1.  Opplæring i slow motion. Når treningen i sakte tempo godt trent rumpe, lår og legger. Klasser vare 25-30 minutter. Før trening, sørg for at du føler deg komfortabel i setet grå. Bena skal være bøyd i orden. Starter med en fem minutters oppvarming, sakte snu pedalene med lav motstand. Deretter øke din motstand sykkel å tråkke hardt ruller, men belastningen var bare til fots. Pass på at den øvre del av kroppen ikke flytte. Føler ditt eget tempo, engasjert i 20-25 minutter. Senk motstanden på sykkelen og slå pedalene fem minutter av kroppen avkjølt.
   Trening på et raskt tempo. Når trening i høyt tempo utholdenhet forbedrer muskelsystemet. Klasser vare 30 minutter. Tilpass sykkelen din, hva ville du ha vært på det komfortabelt. Ytelsesnivået av resistens mot de laveste, fem minutter med intens pedal på dette nivået av motstand. Etter rozihriyutsya når musklene, styrke nivået på en stasjonær sykkel å tråkke på kurset du føler motstand. Svak økning sats, etter den tid til å puste er ikke mer hyppig til det punktet at du ikke kan snakke. På denne prisen, slår pedalene etter 15 minutter gradvis reduseres tiden med 5 minutter og slå pedalene fritt, uansett hva kroppen din er avkjølt.
   Øvinger intervaller (en vei). Gjør varer 25-30 minutter. Denne typen trening bruke hvis du ønsker å brenne ekstra kalorier. Etter en fem minutters oppvarming i sakte tempo uten motstand, sjekke holdbarheten på en stasjonær sykkel som passer deg, alternative klasser: ett minutt av intens tråkking, deretter ett minutt langsom tråkkfrekvens. Denne vekslingen fortsette i 15-20 minutter. Deretter 5 minutter slår pedalene sakte avkjøling av kroppen.
   Øvinger intervaller (2 veis). Først, ta en fem minutters oppvarming. Øke nivået på motstanden på en stasjonær sykkel og pedal ukrutyte intense 20 sekunder, deretter bytte tilbake til nivået av varme, forsiktig skru pedalene 40 sekunder. Den totale mengden av sykkel klasser minutt. Så med hver påfølgende minutter på ergometersykkelen for å justere motstanden er samtidig ovenfor. Gjør du det til det høyeste nivået du kan overmanne. Til slutt, hva ville kjøle sted motstandsnivå som på trening og rull pedal fem minutter.
   Syklusen sprint. Ta tre minutter å varme opp på tredje nivå av motstand. Forbedre motstand mot 7 og pedal med høy hastighet i ca 30 sekunder, senk deretter motstand til 3 - rull i slow motion pedal 30 sekunder. En slik repetisjon do fem minutter. Senk motstandsnivået lavere enn det varme opp og slå pedalene fem minutter for å kjøle.
   Trening med jevnt tempo. Ta en fem minutters oppvarming, gratis pedal ut av det. Så for 5-10 minutter pedal, holde et jevnt tempo, ikke pedal raskere eller langsommere. Bestemme med tempoet og holde det. Øke motstanden på nivå 2, og fortsette å pedal i samme tempo i 10 minutter. Hvert 10. minutt til å heve det høyeste nivået av motstand, tråkkfrekvens bør forbli den samme. Lavere nivå av motstand på sykkelen en som var på treningen, og sakte snu pedalene for å kjøle seg ned.
   Restorative trening. Gjøre warm-up på tredje nivå av motstand. Deretter alternative fem minutter ved motstand 8 mars minutter på ambolten 6. Denne syklusen gjentas 3 ganger. Senk motstand på sykkelen og to roll-fem minutter gratis pedal.
   Øvelser for rumpe. Fem minutter rozmynayemosya pedaler uten motstand, for å varme opp musklene. Deretter sette motstandsnivå på 6 og alternative, tre minutter pedal på et raskt tempo, to minutter treg. Gjenta 10 ganger. Klikk på første nivå og rull pedalen tre minutter som ville kjøle ned. Husk også at musklene trenger for å komme seg.
  Trening på en stasjonær sykkel
   Skal du på en stasjonær sykkel - en stor oppgave. Når trening proslushyvaytes til kroppen din, ikke overdriv det på trening. Du kan også vurdere biorhythms, hvis du "lerke" bedre engasjert i simulatoren i morgen hvis du "ugle" - i kveld. Hvis du er ny bedre tempo og gradvis øke treningen av hver treningsøkt mer og mer. Trene moderat intensitet i 30 minutter daglig eller sterk intensitet i 20 minutter om dagen, så din trening vil gi deg ønsket resultat.  
Яндекс.Метрика