Hvordan å lage mat rips kompott?
 Rips bær ikke bare deilig, men også veldig vakker. Lys og gjennomskinnelig, har de bedt om å bli spist. Og disse bærene er svært nyttig. De inneholder en mengde av vitaminer og mineraler, fordelaktig for menneskekroppen. I tillegg Solbær rik på pektin, regulerer fordøyelseskanalen, og tanniner og flavonoider. Rips juice har anti-inflammatorisk og febernedsettende effekt, og dermed perfekt bidrar på ulike forkjølelse. Korint bær stimulere appetitten og slukke tørsten er ikke dårlig.

 Det er mange retter som kan tilberedes med rips. Denne variasjonen i sauser og gelé og syltetøy og, selvfølgelig, kompotter. Kanskje det enkleste å lage rips kompott.

 Hermetisert frukt kompott

 Å unne deg deilige bær, for eksempel i den døde av vinter, er å fylle opp med noen glass med rips kompott. Forberede en drink ganske enkelt. For ham trenger vann, sukker og rips selv.

 Friske rips skal være grundig vasket for å fjerne ødelagte bær, og hvis ønskelig, og grener av stilken. Trenger også en god vask og sterilisere krukker med lokk.

 For hver liter kompott trenger om lag en tredjedel kopp sukker. Imidlertid kan dette tallet varierer avhengig av din preferanse.

 Hver krukke fylt med rips ca en tredjedel eller mindre. Deretter ble vann og sukker sirup fremstilles. Når det kommer til en byll, hell den kan trygt inn krukker med bær. Etter hvert glass du trenger for å raskt lukke lokket.

 Det gjenstår bare å vente til kompott kult, og du kan sende den til lagring i et skap eller pantry.

 Det er viktig at hver krukke med lokket lukket kompott var tettest. Ellers komme i luften, og raskt støvler kompott. Tettheten av forsegling bør være spredt ut på et flatt underlag papir (du kan bruke noen gamle aviser) og sette den i krukker, snu bunn til topp. Hvis den neste dagen finner du på ett av glassene våt flekk, da det ikke er ordentlig lukket. I dette tilfellet bør det tappes fra sirup, koke og hell den over bærene, og deretter lukker lokket, men mer forsiktig.

Hvordan å lage mat rips kompott?
 Assorted Kompotyk


 Det er ikke nødvendig å forberede kompott med bare ett rips. Tross alt, er dette bær perfekt kombinert med andre bær og frukter. Ja, godt ut av forskjellige typer frukt drinker rips, rød, svart og hvitt. Du kan legge dem bringebær, stikkelsbær, plommer, jordbær eller jordbær. Men ikke bruk for mange forskjellige bær. Tre eller fire varianter er nok.

 Deilig vil kompott av rips og epler. Mange mennesker liker kombinasjonen av pære, rips, og selv legge til noen appelsiner.

 Hvis du noen gang forberede sirup, kan det være litt annerledes. Sette sukker direkte inn i bankene til bær, og hell alt det kokende vannet og lukke lokket. Da vil du gjentatte ganger riste glasset forsiktig for å løse sukker.

 Oppskrift for hver dag

 Å forberede kompott av rips bær i sesongen sin samling, er det nødvendig å koke en liter vann for å oppløse den tredje kopp sukker, bringe alt til en byll og tilsett godt vasket bær. Det er nok til en kopp bær. Cook kompott trenger tjue minutter.

 Akkurat som i hermetisering stuet frukt, tilsett rips andre tilgjengelige frukter og bær. Men det bør være oppmerksom på at rips raskt kokt myk, så hvis det i tillegg til hennes kompott gitt fastere frukt, er det fornuftig å sende dem i pannen i fem til ti minutter før.

 En deilig drink med frosne bær

 Mange moderne husmor lang forlatt hermetisering stuet frukt for vinteren. I stedet er de frosne bær. Dermed i en rips lagret mye mer vitaminer, og om vinteren kan du lage mat med det noen retter, inkludert en deilig fruktdrikker.

 Det finnes to versjoner kompott matlaging med frosne bær rips. I det første tilfelle blir drikk fremstilt på samme måte som med friske bær, bare litt øker koketiden. I en annen utførelse, først med vann og sukker sirup er forberedt og deretter helte kokende sirup frosset bær, og alt er omtrent en og en halv time til nastoyavsya kompott.

 Forbereder kompott i den kalde årstiden, hyggelig å legge til litt krydder til det, slik som ingefær, kanel eller vanilje. Og hvis du drikker drikker bare voksne, gjør det ikke vondt et par spiseskjeer med vin eller en dråpe konjakk.
Cider hjemme
 Cider - lav alkohol, deilig, forfriskende, sprudlende drikke. Et annet navn for cider - eple vin, fordi det er forberedt hovedsakelig fra epler. Cider kan kalles eplejuice med et høyt innhold av karbondioksyd.
 Hvis du har dannet uavhentede lager av epler, må du vite hvordan du skal gjøre cider hjemme.
 Velge riktig utvalg av epler
 Under utarbeidelsen av cider eplejuice bør streife så sure eple varianter er ikke egnet. Epler bør være søt og sur smak og en liten mengde sukker.
 På eldre varianter mest egnet vil bli strømmet hvit. Siden høst dress borovynka, Isla silt lang. Vinter varianter av epler, som kan tilberedes cider - det Antonovka, Kars, Polly kaunytar, Tartu roozy, ynltsamaaskoe vinter.
 Blande ulike varianter anbefales ikke.
 Forberede epler
 Før du begynner å lage mat cider, bør epler innsamlet nøye undersøke for tilstedeværelse av råte, vask grundig og sette frukt å modnes i noen dager. Epler er egnet for fremstilling av drikken skal være myk, men ingen spor av nedbrytning.
 Alle epler skal deles opp i klasser, og anvendes for en type cider bare en rekke. I frukt stilken fjernet og forblir begerbladene. Den mørke, skadet, vakkert sted - fjernet.
 Hvordan lage eple cider hjemme
 Det finnes mange oppskrifter på cider og de alle ser like. Endre bare andelen av epler - sukker i noen oppskrifter anbefales å legge vann. I denne artikkelen vil vi se på de tre mest populære metoden for å lage eple drikke, slitesterk og rask.
 To langtidslagring av cider.
 Oppskrift №1
 1. Epler skåret i biter, deretter sveiv gjennom en kjøttkvern eller bruke en blender.
 2. Den resulterende eple vekt bør legges i en bolle, tilsett sukker. På kilo kake - 150 gram sukker.
 3. Topp beholdere bør binde gasbind og deretter satt på et varmt sted.
 Noen dager atskilt fra kake sprette og saft og juice igjen i bunnen av kokekaret.
 4. Sil den resulterende juice og presse bagasse.
 5. Til juice, tilsett sukker (per liter juice - 150 gram sukker) og hell den i flasken.
 Lukk flasken lokk med et spesielt hull i hvilket det er satt inn en fleksibel langt rør. Den ene enden av enden av røret vil være i saften og den andre faller i en krukke med vann. Således vil den luft som er dannet under fermenteringen saft falle ned i glasset med vann.
 Saften er satt til å gjære i ytterligere 20 dager. Når gjæringen er ferdig, juice blander Hevert og pakket i flasker eller bokser som krever umiddelbar nedleggelse.
 Den resulterende drikke er mer som saft enn vin, og holdt rundt to til fire måneder.
 Oppskrift №2
 1. Ripe og saftige epler passere gjennom en juicer.
 2. drenert juice i en stor glasskrukke eller flaske med mørkt glass.
 3. Tilsett sukker, per liter juice - 200 gram sukker.
 4. begrave en beholder med juice med vann tetningshus (lokk med et strå).
 5. Be banken til et varmt sted, etter å slippe den andre enden av røret i en krukke med vann. Gjæringsprosessen tar ca seks måneder.
 Når gjæringsprosessen er fullført, skal saften være nøye strømmet gjennom et rør inn i en annen beholder, tilsett sukker etter smak og nok en gang satt til å gjære.
 Klar cider bli rik amber hue, og overflaten slutter skummende.
 Flaske cider flasker og umiddelbart koble dem.
 Denne drinken vin kan kalles for innenfor festningen, han ser ut som en tørr vin. Lagret vin i kulden i fire til seks måneder.
 Teknologi av cider er alltid den samme, endre eneste ekstra komponenter oppskrifter. I drikke kan legge honning, kanel, nellik, appelsin, pære.
Cider hjemme
Salat "Mimosa" ost: en uvanlig oppskrift
 Mange av oss er fans salat "Mimosa". Saftig, vårlig lys appetittvekkende det fører til sult angrep er bare på mer omtale. Salat "Mimosa" ost vil dekorere ethvert bord. Denne retten kan serveres som en middag for sin elskede familie og gjester tar en høytidelig anledning.

 Du vil trenge:
 • fem egg;
 • 100 gram smør;
 • 100-150 gram ost durum;
 • En krukke av hermetisert fisk (saury eller sardiner);
 • løk;
 • majones.
Salat "Mimosa" ost: en uvanlig oppskrift


 Forberedelse
 1. Først koke eggene. Deretter skille hvite fra yolks og gni dem på et fint rivjern; gjøre det samme med ost.
 2. Fisken mos med en gaffel, og løk skåret i terninger og hell eddik (for å fjerne den bitre smaken og spicing).
 3. Nå begynner å undervise lag: eggehviter, ost, og topp halv bokser. Det første lag av fett majones.
 4. Hell eddik med løk og sette på den siste delen av salaten. På toppen av løken på et fint rivjern rist litt frosset smør, som bør sette resten av fisken og fylle dette laget med majones.
 5. Pynt med revet eggeplommer. For å gjøre våren humør og lysstyrke kan bli satt på en tallerken dill eller persille.
Salat "Mimosa" ost: en uvanlig oppskrift


 Hva er fordelene med denne retten?
 Denne enkle forberedelser, tilgjengelige produkter, delikat smak, lite kalorier (for de som ser sin figur) bahatovariatyvnist. Avhengig av hva som er i kjøleskapet ditt, kan du bruke forskjellige versjoner (med laks, smør, eple).  
Яндекс.Метрика