Hva du skal gjøre for middagHver eier har gjentatte ganger spør seg selv spørsmålet: "Hva gjør du til middag? "Ja, faktisk mange alternativer, men noen ganger fantasy er oppbrukt, dessuten noen ganger du ønsker å gjøre er ikke bare et deilig måltid, men også nyttig. Måltider spiller en viktig rolle i menneskets metabolisme. Eksperter på området sier kveldsmåltid bør være tre timer før sengetid, da den ikke skader helsen din og figuren din vil ikke legge ekstra pounds. Hvis du ikke vkladayetesya i denne modusen, er det bedre å bare bite i kveld lett måltid.
Vanligvis består middag med kjøtt eller fiskeprodukter. Ofte er slike retter serveres side retter. På grunnlag av deres preferanser, folk tenker og hva de skal gjøre for middag.
La oss se på noen retter som kan gjøres for middag.

Kjøttretter

Kjøtt kan gjøres mange forskjellige retter til middag. Advance bør bestemme hvilken type kjøtt og hvordan å forberede seg. Kjøtt kan steke, koke, bake i ovnen, sette ut og sveve. Premien vil rett som ble tilberedt i et vannbad og slett kokt i vann.

Kyllingretter

Kylling regnes som et kosttilskudd og med nyttige. Mange muligheter for matlaging, for eksempel, kan gjøre kylling burgere eller koteletter.
Fisk
Fisk gjør også mer godt enn skade, vil kroppen din takke deg for denne retten til middag. Det er en lett produkt, og det kan gjøre en rekke forskjellige retter. Mange gjør fiskeburgere eller stekt fisk i tomatsaus.
Pynt
Så, hvis du har valgt hovedrett, bør du tenke på hva du kan gjøre med en siderett til middag. Kjøtt, for eksempel, går bra med grønnsaker (squash, aubergine, blomkål og salat med agurker og tomater) eller bakt potet. Fisk også sendes med mashed eller ris og kylling er godt kombinert med pasta.
Ofte middagsmenyen inneholder flere retter. Disse kan være sandwicher, salater, kjøtt eller fisk hovedrett, siderett, dessert eller fruktkaker og noen drinker (te, kaffe, juice). Selvfølgelig, til annen lage middag noen ganger sårt mangler, men det er bedre å lage din egen rett som er sunn og velsmakende, ikke kjøpe ulike mellomprodukter. Ingen nytte av dem, men også kan forårsake skade. Slektninger og venner vil takke deg for måltid laget med kjærlighet og omsorg.  
Oppskrift av de mest delikate kylling grill i ovnen
 Grillet kylling, som kan kjøpes i nesten alle supermarked - produktet er definitivt velsmakende, men ikke alltid nyttig, kokt i en "transportbånd" forhold kylling grillet vrimler ikke de mest nyttige, og ofte skadelige ingredienser, inkludert - beryktet smaksstoffer, konserveringsmidler, smaksforsterkere.
 Hvor nyttig, og viktigst, mer naturlig - grillet kylling, kokt hjemme. Hendene grillet kylling kan tilberedes i ovnen, tilbringer hele prosessen litt mer enn en time av fritiden. Vi foreslår at du leser vår trinnvis oppskrift.

 Metoder for matlaging kylling grillet i ovnen


 Det finnes to grunnleggende metoder for matlaging kylling grillet i ovnen hjemme, som alle er like enkelt - de skiller bare tiden som kreves for forberedelse.
 Den første måten - for å forberede kylling på grillspyd (metallspyd er utstyrt med alle moderne ovn).
 Den andre måten - forbereder grillet kylling på grillen i ovnen. I steking kylling på grillen i ovnen er en stor ulempe: hvis kyllingen er ganske stor, det er en risiko for at det kan vel ikke propektysya. Det er derfor matlaging kylling på grillen anbefales å behandle fuglen i ovnen og stek noen av delene - for eksempel, fine oppnådd ved å bake i ovnen på grill kyllingvinger, ben eller lår.
Oppskrift av de mest delikate kylling grill i ovnen

 Kombinerer både metoder for matlaging kylling grillet med hendene bare én - faktisk, i begge tilfeller må du først marinere kyllingen. Det forklarer marinade tynn, intens og uvanlig smak grillet kylling i ovnen.

 Ingredienser for matlaging kylling grillet i ovnen


 Alt du trenger for å tilberede grillet kylling hjemme (bortsett fra, selvfølgelig, den faktiske fjærfe) - er ingrediensene til marinaden. På sammensetningen av ingredienser mulig, i prinsippet, å eksperimentere på din egen smak og skjønn. Vi tilbyr deg klassisk oppskrift marinade til grillet kylling i ovnen.
 Å forberede marinade, vil vi trenger følgende ingredienser:
 Soyasaus
 Rømme (du kan, hvis ønskelig, erstatte yoghurt med høyt fettinnhold)
 Krydder: svart eller rød pepper, oregano, karri, hop-suneli
 Salt for matlaging marinade vanligvis ikke nødvendig som soyasaus i seg selv er ganske salt.
Oppskrift av de mest delikate kylling grill i ovnen

 Å forberede marinade bør blandes i like proporsjoner rømme og yoghurt, tilsett en halv teskje av krydder, bland til en jevn røre. Hvis marinaden var meget tykk, kan den fortynnes med litt vann. I den resulterende behovet for å suge stykker marinert kylling eller, hvis du foretrekker å lage Kourou grillet perfekt, klar mix fugl pelsen helt. Til riktig så la kjøtt marinade, er det nødvendig å la marinere i minst to timer.
Oppskrift av de mest delikate kylling grill i ovnen

 Hvordan lage grillet kylling i ovnen på spyd


 Denne metoden er ikke for ingenting er den mest enkle - noen forhånd forberedelser for det er ikke nødvendig. Alt du trenger - er tredd på en metall spidder kyllingen og stek i ovnen ved å plassere pan i fjærfe kadaveret til løslatt juice smurt ovn. Matlaging Kourou grillet i ovnen i en time er nødvendig - en halv time ved en temperatur på omtrent 240 grader. Klar kniv kjøtt bedre sjekk.

 Hvordan lage grillet kylling på grillen


 For å forberede kylling grillet i ovnen på rutenettet fjærfe må først bli behandlet. Marinerte kyllingen trenger å spre ut på grillen og legg den i ovnen i omtrent på midten, og satt under grillen for et brev dryppende fett. Cooking Kourou trenger for 25-30 minutter i kjøttstykker bør slå et par ganger for å pidsmazhylasya god skorpe.
 Vi håper at vårt trinnvis oppskrift med bilder for å hjelpe deg å svare på spørsmålet om hvordan å lage mat grillet kylling i ovnen.
 Forfatter: Lily Romanov  
Øvelser for thorax ryggraden (foto)Thorax ryggraden (nedre del av halsen til midt på ryggen) er ofte igjen uten tilsyn av utøves, noe som absolutt ikke kan gjøre, fordi de kan forårsake problemer ikke bare med ham, men også med andre virveldyr verter.
Stiv thorax ryggraden kan føre til smerter mellom skulderbladene, nakke og skuldre, og ofte hodepine. I noen spesielt vanskelige tilfeller herdet thorax kan føre til osteoporose manifestasjoner som hump, som er forårsaket indurasjon i bunnen av halsen.
Problemer med thorax ryggraden, som mange andre problemer led av moderne mennesker forårsaket av dårlig holdning, mangel på fysisk aktivitet, langvarig opphold i sittende stilling. I faresonen omfatter også profesjonelle idrettsutøvere.
Øvelsene rettet mot strekking av ryggraden har mange fordeler. For de som er bare å begynne å oppfylle dem, smerter i dette området og løse opp spenninger må være årsaken til deres start. Som avhengighet til å utføre vil utvikle fleksibilitet, god innvirkning på holdning og forbedre den generelle helsen.

Den grunnleggende sett av øvelser for thorax ryggraden

Øvelser for thorax ryggraden (foto)

Med dette settet med enkle øvelser må du velge minst to gjøres en gang eller to ganger om dagen i fem minutter.
Pleas skuldre
Ta bladet er å ta en stående stilling eller sitte og rette ryggen din, løft hendene bak ryggen til slottet og hode på denne tiden vende tilbake.
Omvendt bøying
Ligg på gulvet, hennes ansikt til bunnen. Heve skuldrene, hold den i denne posisjonen i fem til syv sekunder, deretter slappe av.
Øvelse "Seal"

Ligg på magen, med ansiktet ned lavere. Sette kroppen din til midjen, og deretter snu kroppen fra side til side. I dette tilfellet bør du føler for å strekke musklene dine tilbake.
Utøvelse av bar
Ta en lang bar, for eksempel håndtaket på en mopp, hold den som vist på bildet, og deretter rotere overkroppen fra side til side, prøver å oppnå maksimal spenning.
Direkte bend
Få på alle fire og bøye ryggen som en katt. Lene på begge knær og begge hender. Hvis toppen av ryggraden krever trening, hvile på albuene og senk brystet. For å trene nedre rygg, følger øvelsen med fokus på hender og knær. Rette ryggen på inhaleres og puster bøye det.
Øvelser for fleksibilitet torakalkolumna
Presenteres nedenfor øvelser - tøyningsøvelser og legge fleksibilitet. Dersom resultatet for noen av dem, føler du smerte, stoppe umiddelbart.
Strekke øvre rygg
Øvelser for thorax ryggraden (foto)

Fat - er spesielt utstyr som brukes til pilates øvelser. Hvis du har dette utstyret på hånden der, kan du erstatte en tønne ball puter og andre elementer. For å utføre denne øvelsen, sitte foran fat, slik at korsryggen hadde god støtte. Hands stsepyte en lås på halsen, men vær forsiktig så du ikke å presse hodet fremover. Ta et dypt pust og som du inhalerer, starter vdavlyvatsya tønna og sakte strekke øvre del av ryggen. Sørge for at kontakten mellom den nedre del av ryggraden og fat, opprettholdes på et tilstrekkelig nivå. Når du har nådd full strekk, ta et dypt pust og gå tilbake til posisjonen der du startet henrettelse. Gjenta ti ganger, utføre bevegelser sakte.
Den samme jobben du kan gjøre hjemme på sofaen i stedet for å bruke fat arm sofa. Sett noen puter i armlenet og sitte grunnlag for å gi god støtte for ryggen. Gjenta bevegelsen beskrevet ovenfor.
Øvelse skøyter
Denne øvelsen - en flott måte å slappe av tilbake etter en lang arbeidsdag, etter sport eller lang arbeid på huset. Plasser objektet der du kan gjøre ski i lengde langs ryggraden og ligge på ham, bøye kne ledd. Pass på at hodet er godt støttet. Ta noen dype åndedrag. Hold denne posisjonen i noen minutter.
Hvis spesialutstyr for denne øvelsen du ikke gjør det, så kan du bruke en tett rullet håndkle eller pute.
Øvelser for thorax ryggraden (foto)

Når ryggen blir vant til denne øvelsen, som strekker seg mer du kan bruke ekspander du ønsker å strekke hendene som du fullføre øvelsen. Stretching er på inspirasjon og gå tilbake til startposisjon - puster ut.
En annen type belastninger på hesteryggen kan gjøres hjemme ved hjelp fitball. Heldigvis, sportsutstyr er i dag tilgjengelig i nesten alle hjem. Hvis hjemmet ikke tilhører disse, kan du enkelt endre dette ved å kjøpe fitball nesten ethvert supermarked.
Ligg på en benk eller seng, sette fitball fremover. Sett begge hender håndflatene ned på fitball og banke forsiktig på ballen. Kotit ball mot deg, samtidig heve hodet av kroppen din. Prøv å holde nakken i tråd med kroppen og ikke altfor trekke korsryggen. Gjenta sakte 10-12 ganger.
Ligg på gulvet og legg ballen foran ham. Sette håndleddet på fitball og lett trykk. Flytte ballen mot deg, da albuene bør forbli utvidet. Sørg for at du ikke er for vanskelig å trekke korsryggen. Også prøve ikke å heve skuldrene til ørene, mens du strekker den øvre delen av ryggraden. Gjenta ti ganger treg ytelse.
Viser seg å ligge
Øvelser for thorax ryggraden (foto)

Ligg på din side på gulvet, bøy kneet til omtrent nitti grader. Legg hendene foran seg, sender sine hender med hverandre. Sakte løfter overtaket over den nedre, beveger seg mot brystet og skulderen. La kroppen tilbake, og sakte trekke armen, og albue. Dra fingrene bak hodet og slå i retning av armen. Sørg for at dine rumpe og lår var i forrige situasjon. Gå tilbake til den posisjonen som starter. Gjenta seks ganger, deretter perekyntesya på den andre siden og gjenta for den andre siden.  
Яндекс.Метрика