Hva gjør whisky? Prosessen med å lage og drikke varianter

 Whisky - sterk og velduftende brennevin, mest vanlig i USA og England. Du spør, hva som gjør whisky? Lage whisky - en svært vanskelig prosess. For sin produksjon er nødvendig spirer hvete, bygg, rug eller mais - de viktigste komponentene i denne populær drikk.

 Fremstillingsprosessen
 Fremstillingsprosessen begynner med at bygg (rug, mais, hvete) fuktet i kar med vann, hvor kornet er 2-4 dager. Deretter byggen blir fjernet og helles på gulvet i tørkekammeret. Der innen 12 dager av korn daglig snu for hånd og vente til de spire. Når spirende byggstivelse at de inneholder delvis konvertert til sukker. Så går han til mølla, og deretter inn i tanken fugemasse.

 Det bygg helte varmt vann og rørt til sukker som finnes i den, forsvant, og kom vørter. Vørter avkjøles og helles i beholdere, så er det tilsettes gjær. Som et resultat av fermentering av vørter sukker omdannes til alkohol. Prosessen tar omtrent to uker. Resultatet er en væske som kalles malt melk som går til destillasjon.

 Et viktig element
 En av de viktigste faktorene når du lager whisky er Driving kube form, kan det påvirke mye "tegn" drikke. For eksempel, hvis kuben Kjøring kort hals, er whisky en mer intensiv oljeaktig lukt, og hvis kuben har en lang hals eller høy, kommer mindre oljeaktige og med en lett duft whisky. Malt melk varmes passerer gjennom den første kube, alkohol damp stige opp og gå inn i spolen gjennom tilbaketrekning. Destillat følges i andre alkohol alembic og prosessen gjentar igjen. Følger med væsken helles i en glassbeholder.

 Det hele avhenger av erfaring Vinokur. Prøve smak eller lukt av væske han ikke kan, og da for å separere hoveddelen av destillatet som inneholder alkohol høyere kvalitet av destillatet er giftig den bestemmer "av øyet". Mesteparten av alkoholen går til lagringskapasitet, hvor svekkelsen blandes med vann. Da er alkohol helles i fat for videre modning.

 Hvor mye tid er nødvendig for modning av whisky?
 Teoretisk kan destillasjon være ferdig i en uke, men whisky må modnes i minst tre år. I praksis modnes malt whisky, vanligvis 8-15 år.

 Utholdenhet
 Det siste trinnet i utarbeidelsen av drikke whisky er aldring på eikefat, der bygg alkohol ved gjæring og omgjort til whisky. I prosessen med whisky i fat mørkner, får sin karakteristiske farge, smak og aroma.

Hva gjør whisky? Prosessen med å lage og drikke varianter


 Whisky

 Amerikansk whiskey
 Det finnes flere varianter av amerikansk whiskey:
 American blandede (forskjellige varianter av whisky blandet med nøytral korn whisky).

 American Rye (minst 51% rug).

 Bourbon. Mest produsere bourbon i Kentucky.

 Kvalitet er ofte forveksles med Tennessee bourbon, men det har en funksjon - produksjon av whisky, før rå strømmet til fat for aldring, går det gjennom kullfiltre laget av sukkerlønn varianter. Denne whiskyen varianter av Tennessee har en spesiell nytelse.

 Kanadisk whisky
 Typisk er denne typen laget med rug med tillegg av korn og bygg. Aldringsprosessen varer i minst seks år.

 Irsk whiskey
 Ingen steder, bortsett fra Irland er utført. Den er laget vanligvis fra byggmalt med tillegg av korn whisky. Aldringsprosessen tar minst fem år.

 Scotch whisky
 Det virker som den mest populære drikken i verden. Nesten alle land i en bar, vil du alltid finne minst en flaske "Scotch".  
Hvordan å drikke Jack daniel s?

 Jack Daniel, hvis navn har fått verdensomspennende berømmelse og fødselsdato vil for alltid forbli glemt, nesten hele livet drømt om å skape en whisky, like i kvalitet som ikke var i verden. I en alder av syv rekrutterte han redskaper til den åndelige far Dan og begynner å forstå alle nyansene i produksjon av alkoholholdige drikkevarer. I 1863 får Jack Distillery og tar fatt på sine drømmer.

 Ny teknologi
 Jack tok en av metodene hans lærer, som ble ugle andre produsenter ånder. Det involvert whisky filterteknologi gjennom en tre meter lag av trekull, ikke med de første gjeldende trær som sukkerlønn. Jack vendte sin oppmerksomhet til det faktum at smaken av whisky i stor grad bestemmer smaken av vannet som brukes i produksjonen. Disse to ukompliserte komponenter som ikke er villig til å bruke tid og krefter vyskokuren andre eiere, Daniel gikk bort konkurrenter.

 Whisky "Jack Daniels" i dag
 Et århundre teknologi gjør dette populær drikk er ikke endret, noe som gir det en merverdi i øynene av tilhengere av etablerte tradisjoner. Som en hundre år siden, whisky nøye filtrert gjennom kull, og lang modning i fat eik laget for hånd. Ingen kan si sikkert når du er klar til å bruke det nye partiet drikke. Etter tradisjonen, whisky fra tid til annen på grunn av smaken og smaker det eller gjenkjenne klar til bruk, eller la for modning.

 Raffinert produksjon
 Produsenter legendariske whisky ikke avvike fra tradisjon noe. Som før blir fat laget for hånd fra utvalgte kunstnere ung hvit eik, utsatt avfyring. De er gitt som en verdi som lynchburhskyy anlegget, ikke stole på de andre produsentene, foretrekker å opprettholde produksjon av egne fat.

 En viktig rolle i etableringen av populære spiller whisky og vannkvalitet. Lukk vyskokurennoho plantekilder er, hvis vannet har en konstant temperatur og helt blottet for jern, noe som gir den som unik mykhet, og der kjente whisky Jack Daniels.

 Hvordan å drikke Jack Daniels?
 I dag er det flere varianter av Jack Daniels. Sanne elskere av denne legendariske drikke tro at det er bare én måte hvordan å drikke Jack Daniels - ren, ufortynnet. Men kan blande drinker som bruker eple eller sitronsaft og, selvfølgelig, noen isbiter. Noen ganger kan du møte og bland med Coca-Cola. Ifølge den etablerte skikk, anbefales snack whisky sitron.

 Hvis du ønsker å nyte smaken, farge og unike smaken av ren whisky Jack Daniels, er å helle drikke i høye glass. For cocktailer er mer egnet brede briller, tykk ved basen. For å få fullt utbytte av kvaliteten på whisky, må du drikke det ved en temperatur på 18-21 grader, og dermed unngår tap av aroma og smak forverring.

 Alt dette er selvfølgelig bare generelle retningslinjer. Faktisk, strenge regler, drikker Jack Daniels eksisterer ikke som en hvilken som helst drikke whisky utelukkende krever kreativitet, tar hensyn til deres preferanser og smak, og, selvfølgelig, bare humør for positive følelser fra bruk av de beste whisky i verden.

Hvordan å lage mat med tomater Adjika hjemme?

 Hva kan være bedre enn i de døde av vinteren for å åpne en krukke med pickles?! Umiddelbart minner om sommer, vitaminer, rikelig med grønnsaker og frukt. Men foruten pickles er deilig krydder - alle kjente Adjika. Dette dressing som mye for sin krydret smak og bland med nesten alle parabolen. Handle Adjika annerledes enn hjemme. Og hvorfor bruke penger når du kan gjøre dette selv krydder og mye bedre.

 Kokeprosessen vil ta litt tid, men resultatet vil bli glad for å legge smak til dine favoritt retter. Hvordan å lage mat med tomat Adjika - vurdere mer.

 For sin forberedelse trenger vi:
 - 25 kg av modne røde tomater
 - 500 g av søte røde paprikaer
 - 500 g gulrøtter
 - 300 g løk
 - 200 gram hvitløk
 - 3 stk. red hot pepper (for de som liker skarpe litt tatt større antall)
 - 150 ml vegetabilsk olje
 - 2 ss eddik 9%
 - Salt
 - Svart pepper

 Siden alle grønnsaker er gått gjennom en kjøttkvern, så fint kuttet de ikke trenger - for å ha gått gjennom instrumentet. Tomater ønskelig Skrell og skjær i skiver. Ren gulrøtter, løk og paprika. Daglig hverandre. Klar skrelle av hvitløk. Når alle grønnsakene er forberedt, får vi en kjøttkvern. Skipping gjennom det alle renset og hakket grønnsaker. Hvis du ønsker å Adjika ut mer akutt, øke mengden av chilipepper.

 Den resulterende massen helles i en gryte eller emalje bolle og sette på en langsom brann. Tilsett vegetabilsk olje, eddik og salt og pepper etter smak. Cook alle ingrediensene to timer, rør av og til.

 Ved slutten av matlaging steriliserte glass. Det er en meget enkel og rask måte - i en mikrobølgeovn. For å sette det i mikrobølgeovnen i 3 minutter, 2-3 banker i hver helle 1 cm vann. Under vann begynner å koke, og dampsterilisert Bank. Deksler sterilisert i kokende vann i vanlige 15 minutter.

 Den resulterende grønnsak blandingen helles i krukker og lokk kronglete. Det er alt. Vi har utarbeidet et hjem Adjika. Få deilig - ikke engang nøle. Det gjenstår å gi henne litt tid til å brygge.

 Bon appetit!

Яндекс.Метрика