Hvordan lage sild under en pels? En deilig oppskrift med video
 Kledd sild i dag er en nasjonal russisk rett. Ingen ferie er komplett uten det. Når den først dukket opp? Hva en klassisk oppskrift? Og til slutt, hvordan du koker denne retten? Disse problemene er mange husmødre.
 En bit av historien
 I ekte nasjonalrett, vanligvis ingen oppfinner. Imidlertid har legenden det som sild under en pels kom opp med en kjøpmann Bogomils, som inneholder tavernaer i Moskva og Tver. Som ved disse institusjonene ofte drukket og gjennomført mer politisk debatt (og tidene var turbulent, 1918). Mange produkter var ikke så lett å få, med snack saker ble ikke går bra. Men her hadde traktyrschyku ideen om enkle snacks - sild (som representerte proletariatet), kombinert med poteter (som et symbol på bøndene) og rød bete farge bolsjevik flagg. Gjemt denne retten majones saus, som vi kjenner som majones. En annen historie tilskriver æren for oppfinnelsen lage denne retten Bohomylova, noen Aristarkus Prokoptsevu. Som om ikke det var, det var rundt denne tiden, og har siden blitt populært blant folket.
 Teknologi for tilberedning og servering
 Hvordan lage sild under en pels? Din resept er trolig hver familie. Men til snack ut ikke bare deilig, men også vakker, trenger du riktig tilnærming til sin "konklusjon". Du må tjene a la carte.
 Ta med en stor flat plate, sentrum sette Serving ring, pensle den med smør veggen, og deretter sette alle ingrediensene ryddig lag, ikke for komprimering av dem.
 Når alle lagene er lagt, dekk bollen med plastfolie form og avkjøl. Parabol vil få riktig konsistens i ca 20 minutter. Før servering, fjerne filmen og deretter en ryddig bevegelse pull ring. Pynt fatet kan finhakket grønn løk, persille eller dill.
 Velge ingredienser
 For å forberede sild under en pels trenger ikke fancy ingredienser. Med to store fiskene trenger du 3-4 poteter, 2 rødbeter, gulrøtter 2. Noen oppskrifter lagt løk (en liten løk). Det må være forhånds forvellet å fjerne bitterhet. Til pynt kan du bruke urter eller hakkede eggeplommer. Parabolen krydret majones.
 Dette sild anbefales ikke bare å rydde, gut, og deretter kuttet i biter, men fylle skummet melk. Dette vil bringe nivået av salt til et perfekt balansert. Hell melke fisk igjen over natten i kjøleskapet og deretter helte melk og sild ordentlig obsushuyut og fint kuttet.
 Majones for et måltid kan ta noen, men ikke diett - det er mye verre smak av mettende snacks. Det beste alternativet - en tradisjonell majones.
 Forberedelse
 Poteter, rødbeter og gulrøtter koke til de er møre. Noen husmødre rådes til å bake, det er en smakssak, men den klassiske versjonen fortsatt lage mat.
 Lagene er plassert i den følgende rekkefølge. Først skjære tynne skiver av fisk, deretter (valgfritt) lag med løk, skiver svært tynt.
 Deretter et lag av majones. Poteter skåret i små terninger og plassert neste lag. Her majones kan være mindre.
 Det neste laget - Riv gulrøtter. Topp - mesh majones, bør saus være ganske mye.
 Den endelige laget av revet rødbeter avsluttet, bør det også dekke majones. De som har kunsten carving kan dekorere salat gulrot eller bete greener og rose.
Hvordan og hva du skal drikke konjakk?
 Mange har hørt om denne typen brennevin som konjakk og noen enda prøvd det. Ved at få nøyaktig kan svare på det er denne drinken og hvordan å drikke ordentlig.
 Brandy - mer navn produksjonsteknologien enn spesifikk drikke. Få konjakk med frukt og bær saft, ved hjelp av metoden for destillasjon eller fermentering. De vanligste typer drinker, har en stiv produksjonsteknologi er cognac, calvados og armagnac.
 Avhengig av styrken av brennevin kan deles inn i tre grupper: normal brandy, sterk brandy og grappa brandy. Oftest vi se på hyllene i vanlig konjakk, er sterk brandy brukes som materiale for sterkvin, konjakk og grappa er en befestet drikk som er laget før bruk fortynnet med destillert vann. Så, prøv å finne ut hvordan å drikke konjakk.
 Drikke serveres i en konjakk glass champagne for en spesiell, smalere opp skjema som heter snyfterom. Denne drinken er laget etter å ha tatt mat som fullkornkjeks. Før servering, anbefales det å drikke kjølig til en temperatur på rundt 16 ° C, fordi rett før bruk, varm konjakk gjort i hans hender, og dermed nyter den deilige aromaer som kommer fra drikke. Brandy å drikke i privat og ikke spise.
 Hvis vi ser, hva de drikker konjakk, det første jeg må si at denne drinken er bedre å bruke kaffe og sigarer. Og for dette formålet bør bruke malt kaffe, brygget etter bestemte regler. Dessuten går denne drinken godt med en rekke kjøttretter.
 Noen ganger konjakk heller drikke før et måltid, som en aperitiff. I dette tilfellet er det best å drikke den med is, brus, eller cocktails. Brandy kombinert med god tonic, appelsinjuice og brus.
 Cocktailer med konjakk
 Med kirsebær brandy blandet med oransje likør, lemonade og iskald cocktail går "Charleston". For å forberede den første helle et glass konjakk i baren og brennevin, bland godt rystet, deretter legge is og brus.
 Favoritt varm drikke en cocktail engelske lorder "Er-fot", som er utarbeidet med brandy, mørk rom, egg, varm melk, sukker sirup og muskat. Først i en shaker mix brandy, rum, sirup og egg til en tykk masse, og hell blandingen i et glass, tilsett kald melk og strø muskat.
 Om sommeren kan du forberede en forfriskende cocktail "Brandy-Saur", som betyr "sur konjakk." Dette navnet cocktail var på grunn av bruk av sitronsaft i den. Strukturen omfatter også pulverisert sukker, frukt og isbiter. For å forberede en shaker halvfull med is først, og hell tilbake brandy, sitronsaft og tilsett melis. Den resulterende blandingen blandes grundig og dekorert med frukt cocktail og som ikke synes for syrlig, kan du legge til appelsinjuice.
 Ganske original, som navnet, og sammensetningen er cocktail "sidevogn" som først ble formulert i Paris for besøkende kommer regelmessig til baren i rullestol motorsykkel. Denne cocktailen er laget med konjakk, likør "Tryll C", sitronsaft, knust is, appelsin- og sitronskiver og kirsebær som dekorasjon. Å forberede drikke shaker fylt med is, og hell det i konjakk, likør og sitronsaft, bland godt og ztsidzhuyut i pre-avkjølt glass, deretter dekorere med frukt på toppen.  
Hvordan lage utstoppede kål?
 Vi er alle kjent med denne fantastiske retten som fylte. Ved første øyekast kan det virke som matlaging kål er underlagt utelukkende profesjonelle kokker. Egentlig er det ikke noe flink til å forberede denne retten. Kål ruller er forskjellige: lat (ikke farse innpakket i kål og tushkuyetsya med cut ark) og tradisjonell, hvor stuffing innpakket i kål blad. Her er en enkel oppskrift å lage mat stappet kål.

 Ingredienser:

 Hvit kål (ca 2 pounds)
 Kjøtt eller forberedt stuffing (05-08 kg)
 ris (1 kopp)
 løk (1-2 stk).
 salt, krydder (etter smak)
 gulrøtter (1-2 stk.)
 tomat (100g)

 Oppskrift for utstoppet kål:
 Først må vi myke opp og skille bladene fra kål hode. Dette er rett og slett gjort med en vanlig mikrobølgeovn. Pre-laget dype kutt ca 4 kocherezhky, sette hodet ut i mikrobølgeovnen i 5-10 minutter, og slå den på full effekt.
Hvordan lage utstoppede kål?
 Deretter river av kutt fra ark som mye arbeid. Når bladene ikke lenger lett skilles igjen gjøre snitt rundt kocherezhky og gjenta prosedyren med en mikrobølgeovn (igjen ikke mer enn 5 minutter). Brevene våre bør være store nok kan de vikle stuffing. Klipp av arket igjen satt i ovnen i 5 minutter:


Hvordan lage utstoppede kål?
 Etter prosessering i mikrobølgeovnen, de er myke og godt sammensatt. Deretter gjenspeiler forsiktig sterk tilknytning hammer.
 Nå kan du begynne å lage fyllet for vår kål.
Hvordan lage utstoppede kål?
 I butikktyv stuffing råde tilsett løk, krydder og ris. Hvis du bestemmer deg for å lage stuffing selv, må du først bla gjennom kjøttkvern sammen med rå løk. En deilig stuffing ut av flere typer kjøtt, for eksempel svinekjøtt og oksekjøtt. I hakket legge litt nedovarennыy ris, salt og krydder:


Hvordan lage utstoppede kål?
 Når vi har funnet ut kjøtt, kan du begynne å lage mat hovedrett.
 Sette 1-2 ss. spoon stuffing i kål blad og pakk den ut som en pølse innpakket i papir i sovjettiden:


Hvordan lage utstoppede kål?
 Så litt stekt kål ruller innpakket i en panne. Deretter legger litt vann, la det småkoke dem til fullstendig fordamping av vann ca 5-10 minutter: Saus
Hvordan lage utstoppede kål?
 Saus er enkelt. Potushkuyte i en dyp stekepanne gulrøtter og løk, til slutt, tilsett tomat. Deretter helle litt vann i pannen og la stå 5 minutter sausen over svak varme. Ikke glem salt og krydder. Nå kan du legge klar fylt på en tallerken og hell sausen dem:


Hvordan lage utstoppede kål?
 For de som ikke liker saus kan spises fylt med rømme og grønnsaker:
 Det er alt. Som du kan se, er det ganske enkelt. Det gjenstår bare å presentere resultatet av arbeidet ditt på en vakker tallerken og invitere familie og venner til å prøve denne fantastiske parabolen. Bon Appetit.  
Яндекс.Метрика