I hvert land har sine egne tradisjonelle retter, hemmeligheter og grunnleggende oppskrifter som er overlevert fra generasjon til generasjon, og noen retter er symboler på sine hjemland. I Georgia, en tallerken - er kjent nesten over hele verden, khachapuri, takket være sin enkle forberedelser og utrolig øm, duftende og deilig del av sine kjære langt utover fjellet georgisk plass.
Hvor deilig å lage mat hjemme khachapuri sant?

 I hver region, i hver storby eller outback georgiske khachapuri bakt sine egne oppskrifter, men de alle har felles trekk og egenskaper. Utenfor khachapuri er kake eller pai deig som toppen (og noen ganger på toppen og innsiden) fylt med ost, sylte.
 Smaken av mat, selvfølgelig, avhenger av produkter som brukes for sin forberedelse, men spiller en betydelig rolle og var i stand til å arbeide kokk som alltid setter i et stykke av hans sjel. Navnet på denne tradisjonelle parabolen kommer fra de to ordene "Puri" og "Hacho" som oversatt som brød og ost.
 Hovedregelen, som må følge hver ukrainsk elskerinne - er proporsjonene - og revet fersk ost bør legges minst en luft test.

 Hvis ost er enda mer, denne retten er, selvfølgelig, vil bare legge til. Det antas at de første ost kaker ble tilberedt i middelalderen i fjellandsbyer i nord-vest, deretter oppskrifter spredte seg raskt blant folk, kaker utviklet seg, men generelt prinsippet om utarbeidelse bevart til denne dag.
 Moderne husmødre som alltid er på jakt etter uvanlige og verdige oppskrifter er interessert i hvordan å lage deilig khachapuri huset? For å gjøre en virkelig velsmakende rett, er det ikke nødvendig å bli født georgisk eller lære ferdigheter i de beste georgiske kokker nok kjent med noen av hemmelighetene til matlaging denne retten.
Hvor deilig å lage mat hjemme khachapuri sant?

 Selvfølgelig, kan den virkelige khachapuri prøve bare i Georgia, er det sies å være en spesiell luft og vann, og gir wafer særegen sjarm, men likevel smakfulle og gode khachapuri kan tilberedes hjemme hjemme. Tro meg, etter å ha prøvd denne batch, ingen kan stille seg likegyldig til det.

 Hvordan lage den mest delikate khachapuri?


 Å forberede ost kaker kan bruke forskjellig deig, puff, som regnes som den mest aktuelle for slik mat, fersk, i tilfelle av faste og gjær, som noen liker en elskerinne.
 Denne deigen for baking som Georgia forberede yoghurt, selv om vi ikke ser i ordinært salg, slik at du kan bruke yoghurt, rømme eller yoghurt. De fleste av oss, hvis de prøvde khachapuri, så mest sannsynlig var det mest vanlig, for å si den klassiske versjonen, deigen med ost.
 Men som vi vet, er det mange forskjellige typer pålegg, samt osten selv, avhengig av variasjon og arter, gir fatet sin smak farge.
 Selvfølgelig er den mest elegante og beste alternativet ost suluguni at den tradisjonelle georgianske oppskrift er den viktigste komponenten i denne retten. Men, for å være sikker, denne typen ganske dyrt for daglig bruk, så det er ofte erstattet, uten å ofre smak, andre varianter som for eksempel ost eller Imereti.
Hvor deilig å lage mat hjemme khachapuri sant?

 Fremfor alt, ost var av middels saltinnhold, veldig frisk, eller omvendt, for salt, bare ødelegge måltidet. Hvis fanget veldig salt ost, sin pre-dynket i vann i flere timer til overdreven salt ost venstre.
 I tillegg til ost fylling, kan brukes khachapuri og andre produkter slike varianter har navn som Ajarian khachapuri innlemme ikke bare ost, er hver brikke innredet i seredyntsi rå egg, som må zapektysya og i alle fall ikke spre om på testen!
 I habyshyny (såkalt ossetiske khachapuri) unntatt ost legge poteter, og dyttet med khachapuri nødvendigvis forberedt fra blader av spinat og Burak, som utgjør hoveddelen mettende måltid. Noen oppskrifter ost blandet med ost, legge til en rekke urter som koriander, dill eller persille, kok fylling av kjøtt, og legge til forskjellige krydder og krydder etter smak.
 Deigen for tortillas å være forberedt på ulike måter, er en uskreven regel: 3 deler mel bør gå til en del vann. Men du må fremdeles følge proporsjonene rent visuelt riktige deig khachapuri på en kul tekstur å ligne krem. Som du vet, avhengig av kvaliteten og egenskapene til mel, kan det ha en annen reagerer med vann, fordi noen av ingrediensene kan ta mer eller mindre.
Hvor deilig å lage mat hjemme khachapuri sant?

 Utenfor khachapuri kan være av forskjellige former, den mest populære - som vanlig kaker, noen husmødre zaschypuyut deig fylt betale to ganger også, slik som butterdeig pleier å gjøre store og runde kaker som etter baking skåret i porsjoner.
 Det er khachapuri som firkanter, konvolutter, trekanter og selv paier, faktisk, spiller det ingen rolle. Bake denne retten kan steke pan drysset med mel for dette, kan du forberede georgisk og kaker i pannen, det er allerede noen som behagelig og kjent.

 Oppskrift khachapuri hjemme


 Vi trenger:
 •  400 g ost (du kan bruke noen hundre, selv behandlet OST);

 •  4. rømme;

 •  200 g ost;

 •  3 fedd hvitløk;

 •  2 egg;

 •  200 g margarin;

 •  salt, eddik, natron, sesamfrø;

 •  eggeplomme for smøring;

 •  dill;

 •  mel - avhengig av antallet av brukte fluidum.

 •  I vannbad smelter til en flytende tilstand margarin, pidsolyuyemo, tilsett ost, pre ordentlig rozim'yavshy sin gaffel. Alle grundig blandet, tilsett to egg, rør igjen. En teskje av brus uten slides må bli avgjort dessert skjeen av eddik, hell væsken i røren.
   Nå begynne å legge litt mel - det skal være nok å fikk deig. Deigen permisjon i kjøleskapet for å gjøre det "moden", men denne gangen flytte fra å forberede fylling.
   På den store ostehøvel gni, tilsett rømme, persille fint shinkuem, knust hvitløk og røre alt, kan stuffing være litt solsikke, hvis du vet at litt salt ost.
   Vi tok ut deigen, del den i to tilnærmet like deler. Den ene halvdelen rozkachuyemo på dekk (ca en tykk), spre fyllet på toppen. Det andre laget er jevnt rullet, dekker fyllingen, zaschypuyemo kake sirkel.

   På toppen av deigen smører plomme, dryss med sesamfrø og sende i ovnen i 50 minutter (temperatur 180 °). Den retten serveres varm, cut trekanter.  
  Salat med blekksprut og lakserogn

   Salat med blekksprut og rød kaviar deilig, næringsrik og rask å tilberede. Kjøtt blekksprut kan betraktes pantry vitaminer og mineraler. Komplekse vitaminer som finnes i kjøtt blekksprut, reduserer kolesterolet - de viktigste årsakene til mange sykdommer. Og gitt sitt lavt kaloriinnhold, de er viktig i dietten og ikke ødelegge din figur.
   Blekksprut tørket, kokt, stekt, inkludert å gjøre supper og fylt. Men den mest populære, selvfølgelig, blekksprut i salater. Og dette er forståelig. Humre ikke har en lys "fisk" smak og perfekt kombinert med andre produkter, selv de mest eksotiske. I salat med blekksprut legge ananas, kiwi, appelsiner, mango. Alle produktene rett og slett ikke telle, snu og stek fancy salat.
   Den mest uvanlige og deilig salat oppskrift - en salat med blekksprut og lakserogn.
   Hvordan å forberede en salat med blekksprut og kaviar hjemme?
  Salat med blekksprut og lakserogn

   Ingrediensene til salat med blekksprut og lakserogn


   Du trenger: blekksprut - 1 kg, 5 egg, 140 gram rød kaviar, løk, majones, persille, salt og pepper.

   Matlaging salat med blekksprut og lakserogn


   Så, hvordan å forberede en salat med blekksprut og kaviar?
   Som alle blekksprut retter hjemme, forbereder han svært raskt. Blekksprut ren fra å dekke deres film og koke.
   Kok eggene kjølig og sted i kaldt vann.
   Løk skåret i tynne halve ringer og parboiled. Dette vil fjerne bitterhet fra baugen, gjøre det smake mer mild, søt og gi mulighet til å legge til smaken blekksprut.
  Salat med blekksprut og lakserogn

   Blekksprut skåret i strimler. Egg er renset fra skallet og kutt halvsirkler.
   Bland blekksprut, egg, løk og finhakket persille, tilsett majones og bland. Tilsett salt og pepper etter smak. På toppen av salaten spredning kaviar.
   Hvis du ønsker å forbedre salat med blekksprut og lakserogn, kan du supplere med andre ingredienser. Ta fra hverandre krabbe kjøtt blekksprut, reker. Legg hermetisk ananas og oliven, og du får eksotisk sjømat salat og rød kaviar legge notatene dine i en utrolig kombinasjon av smaker.

   Salat med blekksprut og kaviar videoer


   For du fant vi videoen "salat med blekksprut og kaviar", se nøye og lære.
  Яндекс.Метрика