Sykling - en hyggelig, hjelpsom og uformell hobby for hele familien. Terrengsykler kan brukes til transport av produkter og ting veloprohulyanok park og reise. De er komfortable, holdbar, pålitelig og holdbar.
Hvordan velge en terrengsykkel

 På en terrengsykkel kan du sykle overalt, og klatre opp bakken og rase nedover motorveien, og bevege seg i hele off-road. Velge et stort fjell, må du forstå hvor du ønsker å ri den, og hva som var forventet av ham. Hvordan velge en terrengsykkel? Lær mer om å velge en to-hjul venn vi vil dekke i denne artikkelen.

 Typer av Mountain Bike


 Terrengsykler er av to typer: hardteylы og dvopidvisy. La oss se på hver av dem.
 Hardteylы - en sykkel med dempegaffel (foran suspensjon), har front støtdemper. Hvis push fra teori, Hardtail egnet for nybegynnere eller de som ønsker å sykle i noen bratte stigninger, riding i eller ofte gå på naturen.
Hvordan velge en terrengsykkel

 Dvuhpodvesnye sykler er utstyrt med to dempere. Disse syklene tyngre og dyrere hardteylov. De glatte ut ujevnheter belegg kan lage skarpe svinger i høy hastighet. I utgangspunktet, hvis du liker fart og kjøre levetid drøm tur på grov, gjørmete og steinete vei russisk, og generelt nyte ekstreme, dette er flott for deg.

 Hvordan velge størrelse terrengsykkel


 Rammestørrelse når du velger en sykkel er viktig. Det er en veldig viktig regel: rammehøyde på ca ti centimeter bør være under midjen din. Generelt bør ramme tillate deg å få rattet litt bøyd hender når du sitter på sykkelen. Ja turen vil være praktisk og komfortabel. Introdusere deg til å bestemme størrelsen på bordet ramme for vekst. Sørg for å ta hensyn til det.
Hvordan velge en terrengsykkel

 Utvalgskriterier


 Før du sykkel ordningen, som viser elementene som bør se etter når du velger et kjøp.
 For en komfortabel ridning veldig viktig å velge riktig sal. Ofte de er vanskelig, fordi mange selv legge meg i ræva myk klut eller pute. Saler kan justeres i høyde og vinkel. Du må være fulle pedalene ikke nå henne tå. Omsorg for din bekvemmelighet. Hvis du går for en lett sykkeltur, stoppe valg for en bred og lang sal. For fort for racing dress smal og stiv salen.
Hvordan velge en terrengsykkel

 Hastigheten er så bemerkelsesverdig. I mange terrengsykkel hastigheter fra 8 til 27. Nykommere nok og 10 hastigheter. Så dette kan spare. Bytte bare, er de som er montert på styre. Fra hastighet avhenger av arbeidsmengden.
 Ta hensyn til hjulstørrelse som er mest populære 26-tommers.
 Vi tilbyr klarhet ser en video leksjon
 braschayte oppmerksomhet på hjul! hennes 8 til 27. yahkuyu klut eller pute. Russisk måte, og som alle ekstreme, denne store hvordan du velger en terrengsykkel.
 Lykke veien medvind og heltemot.
 Verden er alltid kommer opp med noe nytt, overraskende og forheksende. Du har hørt om Jolie dzhamrerah? Nei?! Og de hopper over hele verden. Jolly-hoppere (jollyjumper) - er spesielle enheter som er festet til beina. Med andre ord - stylter. Men de er kalt "sju-league boots." De spesielle hopping Jolie jumpers mulig å utføre de mest utrolige stunts.
Jolie jumpers

 I denne artikkelen vil vi beskrive i detalj om denne fantastiske contraption vise deg bilder og videoer, samt fortelle deg hvor mye Jolie jumper.

 Opp eller Jumping Jolie jump


 En liten historie. Oppfunnet Jolie genser i Haffn amerikanerne Bill og Tom Weaver.
 I 1954 opprettet de en spenstig stylter og kalte dem Pogo stylter. Men de klarte ikke blitt populært. Holde balansen var bare av idrettsutøvere og hoppe som barn. Alexander Beck fra Tyskland zmetykuvav at ideen er verdt, og forbedret design. Word jollyjumper oversatt fra engelsk så morsomt løper. Ja, folk i Jolie jump ligne kenguruer hopping, løping og selv flyr. Generelt, slik en nyhet - en drøm for mange. Jolie genser sunt, hjelper miste vekt trening med ham morsomt og spennende, og hastigheten og hoppe høyde rett og slett fascinerende.
 Hvordan jollyjumper? Foten er festet til en gummisåle. Kneet er faste, beinsnorer festet stramt. En bærende ramme består hovedsakelig av aluminium og plast.
 Hopping Jolie jumpers anses ekstrem sport. Men instruktører si at for å lære å gå på stylter ingen slik komplisert og ikke mer farlig enn å lære å sykle. Jolie hoppere kan bruke folk som veier opp til 120 pounds.

 Prisene Jolie Pullovere


 Først av alt, å kjøpe Jolie hoppere, er å fokusere på sikkerhet. Så kjøp dem "på hånden" er ikke nødvendig. Bare ikke glem den spesialutstyr. Ved jollyjumper trenger du en hjelm, knebeskyttere og albue pads, shin pads for.
 Som for prisen, prisen varierer 4000-12000 avhengig av modell. Det avhenger av produsenten av et produkt, vekt og alderskategori.

 Anmeldelser av Jolie jump


 Mange har forsøkt å få JollyJamper. Etter å ha analysert flere steder, vil vi gjerne ta med noen vurderinger.
 Seven-league boots vurdert applaus:
 « Bruk dem til å nå hastigheter på 32 km / t, det er kult »,« Jeg elsker alle typer tau, og disse hopperne - et mirakel "," Dette er en veldig morsom og daglig fysisk trening kan tjene, og det er veldig nyttig for helse 'Jeg ".
 « Ridning med sin kone, hadde en god tid, akkurat som et barn ".
 På den negative følgende:
 « Fall pleide å være. Hvordan ellers til enheten som er fullstendig bygget på en balanse ".
 « Blåmerker og skrammer var, men det var ingen blåmerker selv ".
 « Langdistanse krefter og manglet dyhalky ".
 Vi tilbyr også se i videoen sies å leve som folk hoppe på hoppere.
 Movement - det er livet. Et liv på farten - enda brattere bekrefte en som har prøvd speed simulator for løping og hopping. Vær modig!  
 Hvis du liker å slappe av i naturen, reise og streife skogen, før du spørsmålet hvor og hvordan du vil tilbringe natten? Telt - er ditt hjem for kampanjen, et tak over hodet. Derfor bør det være grundig valg. Hvordan velge et telt? Les vår artikkel.
Hvordan velge et telt for en tur, camping og fiske

 Hvordan velge et telt for en fottur og camping


 Hvordan velge en reise telt? For å begynne, bestemme om du vil tilbringe natten i det alene eller gå fotturer mengden. Kapasitet er viktig. Tror ikke at pomistytesya seks av dem i fire mestke. Ikke glem om vekten av ditt hjem. Du har til å trekke det på sine skuldrer, så foretrekker liten vekt på 15 kg.
 Camping telt forskjellige lag. De kommer i enkelt lag og dual layer. Den andre modellen består av en enkeltseng med et rutenett som toppen dekket med en spesiell telt. Således, er det en utmerket luftsirkulasjon inne. Single-layer er beregnet for sportsfiskere som fisker om natten.
 Legg merke til om den "hus" vinduer, myggnett, to outs, lomme, behagelig gulv. Disse faktorene forbedre kvaliteten på livet i det. Det er lite sannsynlig at du vil ønske å tilbringe natten under svart markise og samle det om natten vil være svært ubehagelig, så velg en lys farge.
 Camping telt bør ikke bli våt, må være i stand til å beskytte deg mot regn og sterk vind. Bunnen trim av slitesterk polyetylen. Sett din hjemme vil du være på plenen eller i skogen, og det vil ikke være et flatt underlag.
Hvordan velge et telt for en tur, camping og fiske
 Og så, guidet:
 •  kvaliteten av materialet

 •  vekt

 •  stabilitet

 •  Disse er de viktigste kriteriene for valg.

 •  Hvordan velge en vinter telt


   Desperate eventyrere selv om vinteren er ikke å sitte stille. Det viktigste er ikke å fryse. Evnen til å varme telt - et stort pluss.
   Vinter telt husene må ha åpne vinduer som kan åpnes tilstand ikke vil tillate det dannes kondens og dermed holde på varmen.
   Velge lav modell - slik at de vil være mer stabil i sterk vind og raskere prohriyutsya. Innlogging må være utstyrt med en vestibyle der du kan gjøre alle dine vinterklær og lage mat.
   Og til slutt, bør markise enkelt møte. Det er ingenting verre enn å rote med samlingen i kulden.

   Hvordan velge et telt for fiske


   Det finnes to typer av fiske - sommer og vinter. For sommersesongen plukke Camping telt som vanlig for kampanjen. Ta hensyn til hennes vekt, må det være kompakt og lett.
   En god funksjon - evnen til å sette ytterteltet uten å sove rommet. Dermed kan du gjøre i et telt hus eneste måten, hvis du ikke kommer til å være en overnatting. Et telt satt enklere og raskere.
   Sommeren regner ofte. Derfor telt bør være vanntett. I form av korte regner nok modeller med 1500mm vannmotstand. I sesongen vår / høst vann motstand bør være 4000mm.
   Hvordan velge et telt for vinterfiske? På isen kalesjen utsatt for sterk vind, så huset må være bærekraftig: stativer, stropper og monteringsplugger kan sikre denne faktoren.
   Bare telt må være laget av lett materiale. Denne funksjonen eliminerer behovet for flere kilder til lys fiske.  
  Яндекс.Метрика