elosyped - er ikke bare en flott gave, men også et godt verktøy for fysisk utvikling. Bruk den til å utvikle gode koordinasjon, lære å navigere gjennom rommet og styrke musklene i armer og ben. I dag velger vi barnas sykler.
Hvordan velge en sykkel barn

 De viktigste kriteriene:
 •  Skal være enkelt (slik at det lett kan flyttes) og svært høy (falle under);

 •  Hengeren;

 •  Hjulet må justeres og rotasjonsbegrenser;

 •  Ønsket stammen eller kurv av leker;

 •  Komfortabelt sete med ryggstøtte og justerbar.

 •  Alder - er det viktigste kriteriet som skal være basert på når du velger jernhesten. Hver aldersgruppe har sine egne særtrekk. For den minste dress tre tohjulstransportmodeller. Hovedoppgaven i denne alderen - for å lære koordinasjon, riktig kjøre styrke foten og leggen. Må være en vekt for føtter, setebelter eller begrensninger.
   Behovelы og to hjul - alternativ for de som er eldre. Må ha en solid ramme og hjul med stor diameter. Her ville det være foran og bak bremser. På kjedene bindende vakt vinger (bidra til å beskytte klær fra skitt).
  Hvordan velge en sykkel barn
   De fleste voksne står fritt til å velge selv modellen, men snarere å styre prosessen. La design og utseende er ikke avhengig av deg, og spesifikasjoner og sikkerhet i din jurisdiksjon. Legg merke til at de riktige størrelse hjul er 20 inches. Naturligvis er ingen sidehjul av sikkerhet. Strukturen design bør inkludere håndbremser flere brytere hastigheter og dempegaffel.

   Hvordan velge en sykkel på veksten av barnet?


   Husk - vokser med barnet og hans sykkel. Kjøpe "for vekst" kan ikke være! I en stor sykkeltur er ikke praktisk, og det er bare farlig. Hyppig fallende og mange skader du har oppgitt. Er det verdt det?
   Ikke kjøp deg kule og kule sykler. Tilgjengeligheten av reservedeler unødvendig distraksjon fra kjøreprosessen. Bedre å ta solide og pålitelige kopier i stedet for frodig, med høyst tvilsom utstyr.
   Få et spesielt antrekk - hjelm og albue. Dette vil gi ekstra beskyttelse og komfort. Å plukke opp et redskap for vekst, sette barnet på rattet. Overflaten på hvilken det er å være lik. Avstanden mellom rammen og bena til barnet bør være om 5-10 inches.
   Så ozbroytes våre tips og se ikke gå seg vill blant de mange merker og stort utvalg.  
   Rulleskøyter kan lett erstatte traumatisk skateboard eller sykkel. Hvis du bestemmer deg for å velge det minste onde og kjøpe videoer for hans barn, vil vi hjelpe deg å velge dem. Følg disse tipsene, og du er sikker på å finne riktig modell.
  Å velge klipp

   Robust og praktisk design - det er derfor du trenger for å bygge. Det er bedre ikke å spare og kjøpe flere skyve Kon'kov. Det vil si, de kan vokse med ditt barns fot. Dette er ganske gunstig, og langsiktige investeringer idrett.
   Gode ​​sko bør ordentlig fordele belastningen, de er obligatoriske sidestøtte, og deres ramme ikke bøye under alle vinkler. De mest kjente merkevarer i dette området:
 •  K2

 •  Rollerblade

 •  Fila

 •  Powers

 •  Roces

 •  Nå vet du nøyaktig hva du skal navigere i butikken.

   Velg reklamer for Baby


   Bena skal ikke henge ut i støvler som makaronyny. Hvis rullene ri zavalyuyutsya i forskjellige retninger, slik at de ikke blir løst opp. Ikke velg en tung, klumpete modeller. De lettere valser, jo lettere for dem å ri. Sports sokker bør være laget av høykvalitets syntetisk til langvarig skøyte føtter var våt, og ikke sklir.
  Å velge klipp
   Hvis du ikke kan finne disse, kan du bruke andre Sommer sport - sykkel eller trekking. Nedturer vil bli mye bedre så kjøp et komplett sett av beskyttelse: hjelm, albue, hofte, palm. Som sådan, kan du ikke bekymre deg for riper og rifter.

   Hvordan velge størrelse på rullene?


   Ikke overse råd fra konsulenter. De har bare ikke får betalt. La barnet pomeryt skøyter sin størrelse fra ulike selskaper, noen ganger forskjellen kan være betydelig. Med fingeren for å sjekke videoene var stor. Vi har nå til å stå opp og bøy knærne. Du bestemme om knuser ham i fingrene. Tiltaket tar ca femten minutter til fots brukes for å starte og aldri gnidd.

   Hvordan velge et hjul for reklame?


   Relatert til forbruksvarer. Med aktiv ridning må endre dem om en gang i sesongen. Varierer i diameter og stivhet. Denne informasjonen kan finnes på rattet. De store, ikke for hardt (78-85 A) hjul - et kompromiss for barn.
   Små og harde velge fagfolk til å utføre ulike triks. Gjør deg klar til å erstatte lagrene. De er slitt med hjul og varierer i presisjon polering detaljer. Barn har en tendens til å bruke høykvalitets kulelager afer-3 (for nybegynnere) og afer 5 (for gode skiløpere).
   Det gjenstår å merke seg at banen er mulig bare i tørt vær og på faste overflater. Ingen pytter, våt asfalt og sand - ikke bare ødelegge skøyter, men også veldig farlig. Lykke til og et utvalg av ski!  
   Dermed den vanlige metoden for å reise du ikke lenger er fornøyd, og du bestemmer deg for å velge en scooter? Gratulerer - du beveger oss i riktig retning. I dag ser vi på hva som gjør opp scooter og hva du skal se etter når du kjøper den.
  Hvordan velge en scooter

   Nå forstår, er det disse typer to-hjulinger. I - Faktisk er det bare to: selve presse og futbayky. For typisk scooter enkel design, hjul, ramme og små hjul. Den er ideell for urbane områder - er kompakt og lett å håndtere. Futbayk i sin tur har en stor ramme og hjul. I utgangspunktet er det brukt for skøytesport.
   Neste bestemmes med ansettelsen - hvis du liker å hoppe fortauskanter og formen på forskjellige kule ting, vil du nærmer deg en spesiell trick sparkesykkel. Han har små hjul, hjul lav og det kan ikke være. Å flytte til en Tettsted bedre valg city scooter med store hjul holdbare, god lastekapasitet og sofistikert design, det var lettere å transportere og lagre.

   Hvordan velge en scooter barn


   Barn scootere kommer også i ulike former: tre hjul, to hjul mellomstore hjul og hjul med store hjul. For barn opp til fem år, det er modeller av tre-hjul scootere med en bred plattform, stor foran og to små bakhjul. Fordelen med disse modellene er at de er meget stabil og pålitelig. Et utmerket valg for trening og ferdigheter av gode ski og koordinering.
   Barn eldre jo bedre valg er noe alvorlig. Foretrekker lettere modeller med en smal to hjul plattform og stilig design. I denne alderen, utseende like viktig som pålitelighet. Ta hensyn til detaljer som shopping for leker, reflekterende elementer, musikalske effekter.
   Ti år eller eldre. På dette punktet er det nødvendig å ta vare på de mest avanserte modeller. Penger angrer ikke verdt det, fordi det vil tjene barnet i årene som kommer. Velg en stabil plattform med sklisikker overflate, komfortabel og holdbar hjulrammen.

   Hva du bør ta hensyn til?


 •  Det første på hjul. For bevegelse i byen fit hjul medium størrelse (180-200 mm). Med de beste materialer polyuretan eller gummi - en sterk, rask og mest populære hjul til sparkesykkel;

 •  Styring. Gjør det mulig å justere rattet under veksten av barnet og vil vare mye lenger;

 •  Handbrake. Det må være bedre å inhibering ble på grunn av det bakre hjulet. Dette vil eliminere mange faller;

 •  Sofistikerte modeller. Praktisk og lett å vedlikeholde hvis du har liten plass;

 •  Høy kvalitet på lagrene. De er ansvarlig for hvordan hjulet vil spinne. Variere i nøyaktighetsklasse best - AVES7 og AVES9.
 •  Ecser Valentinsdag er svært forskjellig fra alle andre fordi det har stor strategisk betydning. For eksempel kan det være starten på et nytt forhold, gå til linje deres offisielle versjonen, er måte å sikre de obligasjoner som holdes eller gjøre dem "pepperkorn". Derfor triviell tilnærming til sin organisasjon ugyldig:
   • Først bestemmer hva du skal lage mat til 14. februar velge en favoritt eller mest uvanlige oppskrifter, fortrinnsvis med afrodisiakum på lager. For eksempel - med ost, sjømat, sjokolade, bananer, ost, salat, egg, rømme og kaviar
   • For det andre, prøv å unngå "tung" mat og alkohol, så du trenger ikke vondt fortsette gastronomisk nytelse mer aktiv sensuell
   • Tredje, sørg for å tenke over etableringen av hensiktsmessige, intim atmosfære ved hjelp av lys og "hjerte" symboler. Forresten, hjerter er relevant ikke bare på tallerkener, servietter, duker. I hjertet form kan utformes og fremstilles måltider.
   Vi tilbyr deg et menyvalg som koker den 14. februar, elskede, som inkluderer alle disse nyansene.
  Hva å lage mat for 14 februar

   Kylling ruller med ananas og ost


   Disse lette, saftige rundstykker, panerte med nøtter finner du, hvis du tror at kokken 14. februar kjøtt elskere. De ikke bare vil glede sine uvanlige smakskombinasjoner, men vil dekorere ferie bordet.
   Å skape en slik interessant i hvert måltid for to, ta følgende ingredienser:
   • kylling - 2 stk.
   • ananas (hermetisert, i form av ringer) - 2 ringer
   • Melk - 1 ss.
   • ost (hard) - 50 g
   • Egg - 2 stk.
   • mel, brødsmuler, hakkede nøtter (for panering)
   • Vegetabilsk olje
   • salt og krydder (karri for kylling, svart pepper).
   Matlaging vil ruller gradvis:
   1. bearbeiding av kjøtt, suge den i 20-25 minutter i melken, og deretter klippe hver filet på den ene siden for å få en "lomme". Kjøtt salt, pepper, dryss utvalgte krydder;
   2. forberede stuffing: ringer av ananas halvert og rull dem i mel, ost, skåret i tynne langs skiver
   3. fylt filet, lå i "lommen" ananas, dekk dem med ost
   4. lage rundstykker, fylt filet i sving ruller. Du kan fikse resultatet tråden. Rå Logging ruller på alle sider Paneer i mel, deretter i pisket egg med salt, deretter rulle i smuler blanding av nøtter og stek på alle sider.
   Tjene denne raske og deilig varm tallerken på bladene av salat.
  Hva å lage mat for 14 februar

   Salat med reker kake


   Hvis du er ute etter deg hva du skal lage mat for 14 februar bilde - vår oppskrift salat puff hjerteformede oppfyller alle krav retter å feire Valentinsdag. Den inneholder aphrodisiacs, en symbolsk form for helligdager og ikke skape unødvendig tyngde i magen.
   Hva du trenger for å forberede en slik uvanlig usøtet kake:
   1. Klargjør de nødvendige produkter, for eksempel:
   • 05 kg reker
   • 1 avokado 1 sitron
   • 2 egg
   • Kokte poteter og gulrøtter - 1 stk
   • 05-tallet. Vann
   • 2 timer. L. gelatin
   • majones, rømme
   • Grønn
   • krydder til matlaging reker (for sjømat krydder, laurbærblad, pepperkorn, salt)
   • rød kaviar til pynt
   2. Kok reker, koke vann, tilsett krydder og slippe den i 3 minutter reker. Etter reker kjølig og ren
   3. Forbered gelatin, fyll den med vann, og deretter hoven gelatin oppløst i et vannbad eller i mikrobølgeovn. Bland og avkjøl
   4. Lag "krem": den avkjølte gelatin blandet med majones og rømme, tatt i like mengder
   5. lage en salat kake: Du kan bruke ferdig-sectional form i form av hjerte eller gjøre det med papp (tykt papir). Skjemaet må vystelyty film slik at endene var på kanten, smøre bunnen "krem".
   Undervise lag som kreves i følgende rekkefølge: hakket egg, hakket i små biter avocado, reker, hakket og terninger gulrøtter, revet poteter. Et lag av egg, gulrøtter og poteter trenger et element, avocado og dryss med sitronsaft. Hvert lag av lo "cream". Spør innhentet salat i kjøleskapet i minst en halv time. Så må du nøye slå den på tallerken, fjern folie og forme og dekorere toppen med rød kaviar.
   Det faktum at denne retten er fantastisk på alle måter, definitivt!
  Hva å lage mat for 14 februar

   Sjokolade ostekake med jordbær


   Denne versjonen av søte festlig måltid vil ende tryllestav for de med baking til "du" og leter etter hva du skal lage den 14. februar for en dessert uten denne type matlaging. I tillegg tilbyr vi ostekake oppskrift garanterer deg mange hyggelige sjokolade og ost og jordbær sensasjoner.
   La oss starte med det faktum at forberede oppskrift ingredienser:
   • For deigen: sukker informasjonskapsler - 150g sjokolade - 50 g smør - 60g
   • For fyllet: ost - 05 kg, rømme eller fløte (30% fett) - 05 kg kopp sukker og sjokolade - 150 g melk 25-tallet. l., jordbær 200-300h, 10-30h gelatin, vann 35-100h.
   Forberedelse
   1. Forbered deigen kake: Bland knust (i en blender eller revet) kjeks med revet sjokolade på middels rivjern.
   2. helle det smeltet smør og rør alt raskt. Som et resultat, bør vi får en ensartet fettmasse.
   3. Vi sprer det i folie skjema vыstelennuyu høye støtfangere og en diameter på ca 22 (minus). Denne ostekake kan gjøres hvis du ønsker å gjøre hjerteformet, med riktig skjema. Folie spredning i overflod, er at slutten av det skal henge over kantene litt form. Nederst helle deigen, forsegle den og nivå, sette et skjema i kjøleskapet.
   4. Gå til fyllet: suge gelatinen i kaldt vann, avhengig av hva vi trenger tetthet dessert. For myk gelatinforholdet av vann og 10 g, 35 g, for høy tetthet - 20g: 70g for tykt - 30 g, 100 g. Hovne gelatin oppløses fullstendig i vannbad eller i mikrobølgeovn.
   5. Rømme eller krem ​​for å slå en sterk skum og sjokolade biter løses i varm melk. Mixer, slo ost med sukker, sjokolade oppløst, hell gelatin og til samme slå på. Deretter legger mye av pisket krem ​​og forsiktig allerede en skje, bland, hell tilbake hakkede mellomstore jordbær biter og rør forsiktig forsiktig.
   6. Under fylle vår kake allerede frosset, slik at vi får den formen og spredt på ham stuffing. Forsiktig flick skjema å fylle "sat" og sammenlikne over. Vi setter vår dessert i flere timer i kjøleskapet, men bedre - om natten.
   Når det er fullt stivner, fjerne den fra sjakler av form og dekorere i henhold til deres egen begrepet skjønnhet.
   Vi håper at vårt forslag til meny vil gjøre kvelden 14 februar ikke bare deilig og hyggelig, men minneverdig.  
  Яндекс.Метрика