Feijoa frukt - bær er en lang, 4-7 cm lang, med en diameter på 3-5. Når en tynn grønn bark er glatt, mør og saftig fruktkjøtt med en eksotisk smak. Bær inneholder vitaminer gruppe B og vitamin C og PP. Frukten inneholder folsyre, og sårt tiltrengt mikro - makro. En unik funksjon av frukten - høy jod innhold. Det jod regulerer metabolisme, har en gunstig virkning på nervesystemet, styrker immunsystemet. Finnes i huden antioksidanter beskytter kroppen mot kreft.
Feijoa med honning oppskrift med bilder

 Feijoa med honning og sitron oppskrift


 Veldig nyttig for sin vitamin og mineralsammensetning er en blanding av eksotisk feijoa frukt med honning, som har unike helbredende egenskaper. Honning myrt bær - en sann vitamin kompleks som tar sikte på å stabilisere blodtrykket, redusere de skadelige effektene av stress, bedre søvn. Honning gjør en næringsrik blanding uten å overbelaste bukspyttkjertelen. I honning mange mineraler som bidrar til absorpsjon av jod fra Myrtle. Også takk til honning blanding supplert med jern, noe som øker hemoglobin. Dette er spesielt nyttig i løpet av forkjølelse og off-season, som det styrker immunforsvaret også.
Feijoa med honning oppskrift med bilder

 Obligatoriske ingredienser:
 • ?? Feijoa - 500g

 •  Sitron - 1 stk eller mer, avhengig av smak

 • ? Honning - 4. l.

 • ?? Forberedelse:?
 •  Ta en moden frukt feijoa, vaske dem godt i et dørslag og oshparyuyemo kokende vann.

 •  Skjær forsiktig av haler. Klar hud er ikke nødvendig, det er veldig nyttig.

 •  Klar sitronskall, hvit hud, delt i skiver og ta ut frøene.

 •  Alle oppskrift ingredienser grundig knust i en blender til grøtaktig tilstand.

 •  I slurry tilsettes honning. Honning kan endres avhengig av smak. På et pund av bær kan ta fire spiseskjeer honning og 300 g.

 •  Glasskrukker er sterilisert og blandingen dekomponeres.

 •  Hold Feijoa med honning og sitron i kjøleskapet du trenger. Det er godt bevart inntil tre måneder.

 •  Spise en blanding av feijoa jam-honning kan være tre ganger om dagen i en teskje og kan brukes bare for te med kjeks og en fylling i bakverk.

  ?? Feijoa med honning og valnøtter oppskrift med bilder


  Feijoa med honning oppskrift med bilder

   Å forberede blandingen myrt honning og valnøtter må ta en halvkilo bær 150 gram valnøttkjerner. Kjerner grundig vasket, renset for mulig plenochek og grundig knust blender. Deretter blandes med andre ingredienser i oppskriften. Hvis du legger banan blanding, vil smaken bli en myk mild kremovist.  
   arennya av feijoa veldig, veldig smakfulle og sunne, fordi dette utenlands bær inneholder en enorm mengde jod, vitamin C, fiber og så videre. Myrt bær er rike på sukker og organiske syrer. Til feijoa var mer nyttig i utarbeidelsen det kan legge valnøtter, honning i stedet for sukker og sitrus syltetøy. Denne uvanlige bær annen rik dyp grønn farge, er det saftig, og massen minner om kiwi, ananas og jordbær smaken.
  Feijoa syltetøy uten matlaging, oppskrift en live jam med bilder

   Oppskrift Photo feijoa syltetøy uten matlaging


   Mengden av sukker kan varieres avhengig av modenhet av myrt. Bærene brukes til å jamme moden, saftig, men hvis du liker jam sur, trenger bare å ta en litt mindre sukker.
   Nødvendige ingredienser:? - Feijoa - 12 kg? - Sukker - en kg? - Valnøtter (kjerne) eller hasselnøtter - en kopp? - Orange - 1 stk
  Feijoa syltetøy uten matlaging, oppskrift en live jam med bilder

  ?? Forberedelse:?
 •  Mine pent bær, sette dem i et dørslag og oshparyuyemo kokende vann.

 •  Kniv nøye avskåret haler, prøver ikke å berøre huden.

 •  Med en skarp kniv kuttet bær napolovynky og store - i kvartalene.

 •  Ren oransje, dele den i skiver, fjern det hvite skallet, fjern frøene. I stedet kan du ta oransje sitron. Bare trenger mer sukker.

 •  Valnøtt kjerner hell kokende vann i 5 minutter. Deretter må du skylle nøtter og fjerne den bitre skallet ut hvordan.

 •  Feijoa, appelsin og nøtter er bakken sammen i en blender. Du kan selvfølgelig ingrediensene i en kjøttkvern til å male, men da vekten vil ikke fullstendig homogen.

 •  I den resulterende slurry forberedt hell sukker og la til sin fullstendig oppløsning under panseret. Sukker kan erstattes med honning.

 •  På denne tiden, steriliserte glass.

 •  Klar rå ananas guava jam mix og råtner i forberedt beholdere. Lukk lokket og fjerne plast i kjøleskapet. Det er de første 2-3 dagene det tykner.

 •  Kjøleskapet jam kan lagres hele vinteren.

 • Feijoa syltetøy uten matlaging, oppskrift en live jam med bilder

   I stedet for plasthetter kan gjøres for å dekke bredden av kalkerpapir eller bakepapir. For dette papiret trenger å gjøre 2-3 lag, satte glasset og knytte med hyssing. I denne utredningen topp cap puste. Å produsere caps med matpapir må du klippe ut sirkler på størrelse med flaske bredden av skjørtet. Deretter må du fukte krus, gjøre 2-3 sammen og våt sjal rundt halsen krukker og bind med hyssing. Når dekselet er tørr, og det natyahnetsya vlyazhetsya rundt halsen.
   Hvis plutselig under lagring topp jam mørkne, så er det ingenting galt med det, det kommer naturlig oksidasjon. Denne live feijoa jam-jam kan spises med kjeks, te, som brukes til baking.  
  Hvordan lære å fange opp på bar?
   Trekke - er en av de beste øvelsene du kan gjøre på treningsstudio. Enda bedre oppfylle sine utendørs, hvis mulig. Trekke omfattende trent armmusklene, skulder belte, pectoral og tilbake lat. Det er derfor folk som ikke aspirerer til å bli verdensmester i bodybuilding, trekke mye bedre vanlige gym øvelser prorabatыvayuschyh hver muskel separat som sparer tid og utvikler funksjonell styrke som kan brukes i all annen idrett, eller andre typer fysisk aktivitet.
  Pull-ups utføres vanligvis hardere enn spinne som du legger sine hender hele vekten av kroppen din. Så hvis du trenger underutviklede muskler, trekker du ikke kan komme ut umiddelbart. Så hvordan å lære å fange opp på baren for de som aldri kan fange opp? Det er spesielle teknikker, som er beskrevet nedenfor.
  Vurdere de mest populære metodene for pull-ups for å øke vanskelighetsgraden av øvelsene.
  1.  Trekke omvendt grep.
   Den mest enkle i utførelsen, som utføres hovedsakelig av kraft biceps, som er ganske godt utviklet hos alle barn, i motsetning til musklene i skulderen belte.
   I å utføre øvelser som involverer biceps brahyalys, store runde bredeste og ryggmuskulaturen. For gjennomføringen ta sine hender mot folket, ta tak i tverrliggeren skulderbredde fra hverandre og prøve å dra, bøye albuene.
   Hvordan lære å fange opp på bar?

    Dra rett grep.
   Det er den tradisjonelle måten å trekke fra skolen og etterbehandling trening i spesialstyrkene.
   I å utføre øvelser som involverer de bredeste ryggmuskler, nedre deltamuskelen, den nedre delen av brystmusklene, triceps lang del, midtre del trapetsevydnyh rhomboid muskler og ryggmuskulaturen.
   For gjennomføringen, gripe den horisontale linjen håndflatene vendt fremover, litt bredde på skuldrene. Prøv å dra, bøye albuene og bringe spader, overlevert til haken bar.
   Hvordan lære å fange opp på bar?

    Trekk bred riktig grep.
   Denne metoden er svært lik konvensjonelle direkte grep pull-ups, men er ganske komplisert for forsvarlig gjennomføring.
   Under sin opptreden vekt forskjøvet å laste den bredeste runde og ryggmuskulaturen.
   For å korrigere denne øvelsen du bør foreta monteringsflatene vendt fremover, omtrent det dobbelte av bredden på skuldrene og bøye albuene for å prøve og prøve å redusere bladene berører bar øvre del av brystet.
   Hvordan lære å fange opp på bar?

    Trekke hodet rett bredt grep.
   Trening er svært lik den forrige, men ikke gi hode trekke i forkant av strålen og ikke bak, som alle andre øvelser. Trening er den mest traumatiske av alt den drar og ikke anbefales å utføre for folk med dårlig mobilitet av skulderledd.
   Den største byrden faller på rundt ryggmusklene og den øvre og midtre del av de brede ryggmusklene.
   Bredden av grepet er den samme som i foregående øvelse. Bøye albuene, og bringer bladet vippe hodet ned og prøve å ta den horisontale linjen under halsen avsnittet.
   Hvordan lære å fange opp på bar?

   Hva med de som nettopp har begynt å jobbe på bar og lære å fange opp på bar? Først av alt må vi begynne med øvelser 1 og 2. Hvis du ikke mener det bør legges til rette trekke på følgende måter.
    "Return" trekke.
   Plasser front horisontal stol og stå på det. Ta tak i tverrliggeren direkte grep som i øvelse nr 2 og aksepterer vilkårene som du bør ta etter tiltrekking. Haken bør være i strålen, og hendene til å bli bøyd ved albuene. Deretter, med bena i kors og henger på bar, sakte rette albuene du bør henge på utstrakte hender. Så igjen stå på en stol og sakte henge opustytes.Delayte trening for 5-7 repetisjoner i tre tilnærminger. Så du forberede musklene i skuldrene til de vanlige pull-ups.
    Trekke på en gummi bandasje.
   På slutten av baren fast gummi bandasje eller tourniquet passende lengde, er endene av som fast på stativet. Du blir gummiføtter på bandasje, eller hoppe over det under én bøyd beinet ved kneet og begynne å trekke. Etter en stund du utfører pull-ups uten hjelp bandasje.
   Hvordan lære å fange opp på bar?

    Trekke gjennom partner.
   Du kan be om hjelp partner du utføre pull-ups. Det viktige punkt. Lagkamerat skal hjelpe deg å utføre pull-ups bare i sluttfasen, når styrken i musklene dine er ikke nok til å nå til haken trålen. Mesteparten av arbeidet du har til å utføre sine muskler.
   Gå inn for ikke mer enn 2-3 ganger i uken, som musklene trenger minst to dager å komme seg. Først vil du gå glipp av makt, men du kan fange opp 8-12 ganger, så vil du ha tilstrekkelig styrke for videre fremdrift vil du trenger for å utvikle utholdenhet. Vi håper at vi gjennom vår artikkel om hvordan du kan lære å fange opp på baren, kan du oppnå disse resultatene innen 2-3 måneder med trening. Det er ekte.  




  Яндекс.Метрика