Øvelser til slanke midje (foto)Slank midje til enhver tid dekorert kvinne gjort henne slankere selv med små bryster og brede hofter. Det er derfor de som ønsker å gjøre figuren mer attraktivt bør jevnlig utføre øvelser som fører til veps midje.
Hva gjør øvelser for midjen

Øvelser til slanke midje (foto)
Utmerket for studiet av muskel fit midje bøyle. Du kan bruke vanlig metallic, men det er best å spinne hula-hoop. Få denne treningen med 15 minutter og gradvis bringe den til en time. Resultatet vil glede og behage komme raskt. Selvfølgelig, en uke ekstra inches fra magen din forsvinne, men det er en måned senere med et par av dem du poproschayetesya at denne kroppen er veldig viktig.
Øvelser til slanke midje (foto)

Det er svært effektivt for å redusere midje øvelser utføres med gymnastikk plate. Krutyachys på denne platen, vil du styrke magemusklene og gjøre en tynn midje, men det bør gjøres regelmessig. Bør begynne å spille med 20 vendinger. Du kan synes at det er svært liten, og du ikke fungerte i full kraft, men magemusklene fungerer perfekt på sirkelen, så gradvis øke antall repetisjoner.
En obligatorisk opplæringsprogram for denne kroppen inkluderer øvelser for magemusklene og cardio trening. De bidra til å fjerne uønsket fett innskudd i dette problemområdet, og vil være gode forebyggende ekstra inches, selv om du har perfekt figur.
Øvelser for midjen på fitball
Øvelser til slanke midje (foto)

Utmerket fitball bidrar til å understreke midjen. Denne effektive sportsutstyr som er svært ustabil og i klasserommet eller bare sitte på den, må du holde balansen og bruke samme midje muskler. Fitball fordel er at det tillater deg å gjøre midjen selv de som lider av slike problemer som åreknuter, fordi det ikke er trening last ben.
Styrke alle magemusklene, spesielt spytte curl med alternative strekker hendene. For å utføre denne øvelsen, ligge rumpe og midje til din fitball, bøy bena i rett vinkel, og knyttet til knyttnever hendene hvile på kragebeinet. Nå løfter skulderbladene, anstreng trykk og dra knyttneve (høyre) kne (til venstre), og vice versa. Før vi går tilbake til den opprinnelige posisjonen, følger hånden din hver 4 bevegelse. Det er viktig i denne øvelsen for å overvåke amplitude, fordi hvis du har til magen et tykt lag med fett, det hindrer bevegelser. Drag som mulig. Gjør det tar 2-3 serier, og hvile 2-3 minutter mellom dem.
Gjør midje på fitball mulig og bruke øvelsen "Felling av tre." For gjennomføringen du trenger en ball eller dumbbell (1, 5-2, 5 kg). Hold begge hendene lasten oblokotytes tilbake på fitball. Legemet på gulvet bør være i en vinkel på 45 grader. Stram trykk og samtidig løfte lasten opp litt skiftende det venstre / høyre hvis zamahyvaetes, slår den øvre side av den andre siden og slippe til utsiden av låret vekter. Gjør påfølgende 2-3 sett med 10 repetisjoner.
Øvelser til slanke midje (foto)

Styrke magemusklene, og derfor gjøre en tynn midje, kan du, hvis du regelmessig gjøre på fitball kronglete. For å gjøre dette, bare du opprette hendene bak hodet og satte føttene på ballen (90 graders vinkel). Push trykk, og deretter løfte hodet (bare skyve den til brystet) og blader. For å unngå skader, holde lumbar tilbake: det alltid bør være godt presset til gulvet.
Effektive øvelser for midjen
Øvelser til slanke midje (foto)

Alle øvelsene er ment å gjøre midjen tynn, det er best å gjøre sammen. Dette skyldes det faktum at hver av dem bruker en separat muskel eller muskelgruppe. For harmoni midjen bør trene alle deler av kroppen. Komplekset kan omfatte følgende oppgaver:
Ligg på ryggen, bøy bena ved kneet, og bære våpen bak hodet og ben. På utpust, sakte løfte brystet til gulvet og puste inn, sakte senke den tilbake. Ryggen bør være godt presset til gulvbelegget og hake - oppover. Hvis du ønsker å komplisere denne øvelsen for livet, ikke senke hodet helt, stopper 1-2 inches fra gulvet. Det er ønskelig å øke antallet repetisjoner til 30 repetisjoner.
uten å forlate ut forrige øvelse, ta en pust og løft skuldrene, snu dem til høyre eller venstre, puster ut. Pust inn og gå ned til startposisjon. I en tilnærming er nødvendig å slå rundt 25-30 ganger i hver retning.
Ligg på ryggen og løft bena opp (vertikalt) og krysse dem. Hendene skal plasseres langs kroppen, håndflatene ned. Løft bekkenet og sakte senke den igjen flere tilnærminger 5.10.
Sitt på en stol og hold hendene i setet sitt, løft haken, og tilbake for å rette. Løft bena og slå dem rett. Umiddelbart etterpå, trekk knærne mot brystet og sakte senke dem. Denne øvelsen er vanskelig for liten midje, så hvis du bare starte å gjøre, gjør 10 reps, men deretter gradvis øke antall og bruk vekting.

Øvelser til slanke midje (foto)

Til midjen opplæring må omfatte bakker. De vil gjøre figuren din ser ut som en god sand klokke. Sett føttene om skulder bredde hverandre og ta hånd "låse inn" på baksiden. Ta 15 torso venstre / høyre, uten å bøye beina. Antall slik opplæring for tynn midje kan øke over tid. Etter ferdigstillelse tilnærming, gjør tilbøyeligheter, men bena litt bøy.
Øvelser til slanke midje (foto)

Utmerket arbeid kraft skrå muskler beveger seg nedover. For eksempel kan du gjøre 15 reps på denne øvelsen, ligge på ryggen, bøy knærne og senke dem til side, vekslende høyre / venstre. De som trener virker enkelt, det er viktig å bruke en vekting.  
 Nesten hver tradisjonelle retter av verden kan finne en rett som ligner våre kjøttboller, kjøttdeig formes til små kuler kan gjøres i de mest uventede og interessant skjema.
 I Russland og Ukraina kjøttboller, ofte funnet i supper, selv om det finnes unntak: stekt eller bakt kjøttboller perfekt utfyller en annen rett Dernest, men i så fall, ofte kalt noisettes. Hvordan vet jeg kjøttboller og kjøttboller - er det samme kurset eller, fortsatt er det noen grunnleggende forskjeller?
Hvordan lage saftige og smakfulle kjøttboller?

 Det viser seg at de er veldig nære, bare forskjeller som ikke kan fylles med kjøttboller noe utenforstående (bare kjøtt og krydder, de fleste egg), men noisettes ofte utfylle ris, brød, grønnsaker og andre.
 Likevel, grunnleggende forskjeller de ikke, og dermed oppskrifter matlaging for en lang tid og noen blandet prinsipper og ingredienser.
 Kjøttkaker, bør alle reglene være liten i diameter som ikke er større kirsebær eller valnøtt, er det nødvendig å sikre at de er godt rozvaryuvalysya og bekvemt anbringes i munnen på en dag. Kjøttboller - velsmakende og enkel rett å tilberede at det vil være lett selv ung dame.
 Videre slike köttbullar har en betydelig liste over fordeler: for deres fremstilling og bruk enkle ingredienser tilgjengelig, de tåler frysing godt, så mange husmødre forberede dem for fremtiden, slik at du raskt og enkelt å forberede den første retten.
Hvordan lage saftige og smakfulle kjøttboller?

 Plus, kan de være et godt grunnlag for nesten enhver rett, med forskjellige tilsetningsstoffer, sauser og sideretter, for å skape nye og uvanlige retter.
 Köttbullar kan lage noen form for kjøtt, og noen husmødre gjerne bruke og fisk. Selvfølgelig mest delikate kjøttboller kommer bare fra fersk og kvalitet kjøtt, selv om noen eksperter sier at ideelt sett bør de være forberedt fra en blanding av flere typer, som for eksempel svinekjøtt med biff, lam eller svinekjøtt.
Hvordan lage saftige og smakfulle kjøttboller?

 Noen hemmeligheter og anbefalinger


 •  Til suppe med kjøttboller dekket med ingen ubehagelig fet film, er det bedre å ikke bruke altfor fett kjøtt. For disse formålene ideell skulder, nakke, rygg, noen av bakbena og bryster. Ikke ta høy kvalitet og klipping sti, som biff, kan kjøttboller bli ganske tørr.

 •  Hvis du bruker kvernet magert nok kjøtt (biff eller kylling), for sin saftighet og ømhet, kan legge litt ost, rist og sende den totale vekten, så å si, i vinduet på italiensk mat. I et fett kjøtt (dvs. svinekjøtt eller lam) kan ikke legge til noe, som stuffing ut og så ganske saftig.

 •  Å finne uvanlige köttbullar røkt smak som er perfekt for ertesuppe eller bønne i total vekt kan legge litt hakket røkt kjøtt.

 •  Til kjøttboller kom ut veldig søt og saftig, de fortsatt noen ganger tilsett løk fint smuldret hvis jeg gjør veldig lite, så den endelige parabolen vil føle det er ikke, bare legge en lett aroma og en behagelig konsistens. Du kan legge til så rå og stekt løk.

 •  Mange oppskrifter anbefales å bevare ømhet og skjema baller, legge egg, men som det viste seg, er dette ikke nødvendig. Bare gjør det motsatte, hvis du overdriv med protein, de kan gå for hardt og pisket, og til at dette skjer, bør du hoppe over stuffing flere ganger gjennom en kjøttkvern med en fin rutenett. Deretter kna den godt, frastøte, så din köttbullar ikke bare falle fra hverandre under koking, forresten, vil det også påvirke størrelsen: små kjøttboller absolutt ikke miste formen, som kan skje med store baller.

 •  Å gi spesielle ømhet kjøttboller, kan du legge dem litt "utenlandske" ingredienser som ris, brød dynket lite eller semulegryn. Sistnevnte bare legge til en spiseskje med 500 gram kjøtt, sveller det og absorberer godt kjøtt juice, noe som gjør kjøttboller svært mørt og saftig.

 •  Mange som kjøttboller som et andre måltid for dem eller stek det i en panne til de er gyllenbrune, og hell sausen og lapskaus til ønsket grad av beredskap.

 •  Hvis du bestemmer deg for å bake köttbullar i ovnen, så de er ideelle for hjemmet som sauser, tranebær, basilikum og mynte yoghurt saus eller "Tajin".

 •  Den mest nyttige og kosttilskudd kjøttboller ut hvis de koker i vannbad eller multyvartsi - de kan være en perfekt tallerken for barn eller alternativ for folk som trenger å følge strenge mat eller se din figur.

 •  Oppskrift grønnsakssuppe med kjøttboller


  Hvordan lage saftige og smakfulle kjøttboller?

   Å forberede trenger du:
 •  klar for stuffing kjøttboller - 300 g;

 •  Poteter - 3 stk;.

 •  pepper - 1 stk;.

 •  kål - 200 g;

 •  løk - 1 stk;.

 •  gulrøtter - 1 stk;.

 •  tomat - 2 stk;.

 •  salt, laurbærblad, allehånde.

 •  Vi satt i brann tre-liters gryte med vann, kok opp. Mens vannet varmes opp, rene poteter, vasket og skåret i små terninger, deretter shinkuem kål, paprika ren og skjær små strimler. Når vannet kokte, da det spredte poteter, kål og paprika.
   Mens grønnsakene koker, begynner å danne små kjøttboller, rør godt, send dem til suppen. Mens suppen vil igjen komme til en byll, rene løk og gulrøtter skåret i små strimler, stek i en panne og deretter sende i en kjele, koke 5-7 minutter mer.
   På slutten tilsett kokende vann, kuttet i små halv ringer, tomater, salt etter smak og tilsett resten av krydder, kok 10 minutter mer.

   Oppskrift kjøttboller i Swedish


   Å forberede trenger du:
 •  kjøttdeig (svinekjøtt, oksekjøtt +) - 300 g;

 •  salt, pepper, krydder etter smak (med kjøttdeig);

 •  løk - 2 stk;.

 •  For saus, kremfløte - 50 ml;

 •  Kylling kjøttkraft - 1 kopp;

 •  salt, pepper og mel.

 •  I forberedt stuffing tilsett krydder etter smak igjen nøye brett den og fortsette å danne baller. Preparerte kjøttboller stekt i smør eller solsikkeolje med løk til de er gyllenbrun.
   Sausen er forberedt separat, stek i smør en spiseskje med mel, tilsett forberedt kylling buljong, krydder og fløte. Gi sausen koke i 5-7 minutter, og deretter sette dem i pannen med saus, kjøtt kjøttboller slik at de blir helt dekket.

   Etter pokypily baller i saus skamfert 10, er retten klar. Serveres best med hakket dill eller grønn salat.  
  Яндекс.Метрика