Hvordan å lage mat stuffing med pinnsvin?
 Kjærlig kone, som er alltid glade for å overraske familien med noe velsmakende, fortsette å utøve kokkekunnskaper, fanta å tilberede ulike originale retter. Pinnsvin med stuffing er bare de mest favorittrett av mange husmødre i matlaging som ikke er mye tid.


 For å forberede stuffing med pinnsvin trenger du følgende ingredienser:
 - 500 gram. kjøttdeig;
 - Halv kopp ris;
 - 1 egg;
 - 2 middels løk, en stor gulrot, 2 store tomater (eller tomatpuré 1 st.l med mel);
 - 3 st.l melk og smør;
 - Salt, pepper, persille (etter smak).
 Forberedelse
Hvordan å lage mat stuffing med pinnsvin?
 1.  Det første trinnet er å koke til den er myk skylling ris. Det er bedre hvis du gjør kjølig. Således, er det lettere å danne baller.
   Deretter gni gulrøtter og tomater på middels rivjern, etter vasking og rydding huden av ingrediensene.
   Begynne å forberede stuffing. Kjøtt er anbefalt å skylle, kuttet i små biter og kjøttdeig. For å spare tid, kan du kjøpe ferdig stuffing i butikken.
   Kjøttdeig blandet med forhånds hakket løk og ris ostyvshim.
  Hvordan å lage mat stuffing med pinnsvin?

   Deretter legger i hakket egg og melk. Alt godt blandet.
  Hvordan å lage mat stuffing med pinnsvin?

  Hvordan å lage mat stuffing med pinnsvin?

   Fra den resulterende kvernet form er ikke veldig store baller, rull dem i mel og forsiktig spredt på en oppvarmet panne. De beste ris baller stek i smør på begge sider til de er gyllenbrune utseende.
  Hvordan å lage mat stuffing med pinnsvin?

  Hvordan å lage mat stuffing med pinnsvin?

   Deretter spredt på en pan revet gulrot, yngel og legge litt tomatpuré eller tomat. Sauser bør ikke være tykt, som pinnsvin absorberer mye væske. Til dem ut saftig under stekingen de må være to tredeler dekket suppe.

   Ikke glem å legge salt. bråkjøling utfører i 20 minutter.
  Hvordan å lage mat stuffing med pinnsvin?

   På noen få minutter til kokt tilsett løk og dryss med pepper eller andre krydder. Du kan også legge finhakket persille.   Noen vertinner foretrekker å lage ris piggsvin uten panne og stek i ovnen i en fløtesaus. Prinsippet med å forberede det samme, bare stekt til gylden brun ris piggsvin spredt i en ildfast form, og hell fløte og salt. Du kan strø med revet ost. Stekes i ovnen er anbefalt i 20-25 minutter.
   Serve piggsvin kan være en egen rett, og garnityr. Faktisk er det ikke så vanskelig. Du kan fantasere, for å vise sine kokkekunnskaper og stadig overraske sine kjære. Håper det smaker.  
Som salt i bacon tuzlutsi: opprinnelige metoden
 Fat tradisjonelt ansett ukrainsk produkt. På dette emnet er det enda mye av vitser. Men selvfølgelig, det er populær ikke bare i Ukraina, men også i Polen, Tsjekkia, Tyskland, Russland og mange andre land. Det er spist fersk, røkt, stekt, men ofte - salt. Det finnes mange oppskrifter. Hva saltet bacon i tuzlutsi?
 Hva saltlake?
 Saltlake - et ord som kom til oss fra Tyrkiske språk. Det betyr vanlig saltvann, bare mer konsentrert. Oppskriften er veldig enkel:
 1 liter. behandlet vann;
 200 g salt, fortrinnsvis et stort måltid.
 Vannet bør være varmt, deretter tilsett salt og rør ordentlig. Det antas som krever konsentrasjon oppnås når kastet i vannet renset rå potet spretter opp. Så det hende du trenger mer salt. Prøv å snakke løsning er ikke nødvendig - konsentrasjonen er for høy. Når oppløsningen er klar, bør den være kul. Vanligvis kuldebærer som brukes til å lage tørket fisk, men det kan brukes om bacon.
 To metoder for matlaging bacon i tuzlutsi
 Det første alternativet
 Mest sannsynlig enkelt, men ikke rask matlaging metode - ta frisk bacon, skåret i barer (små, gjennomsnittlig 5h15 cm) vertikalt benyttet i glasskrukker eller annen lignende beholder og hell saltlake saltlake.
 Eventuelt kan du legge til krydder, hvitløk, pepper, laurbærblad. Fat holdt i banken i 10-14 dager. I dette tilfellet er det best å sette banken i en kjølig, ikke for kaldt sted. Vanligvis ved bruk av grovt salt prosessen er raskere, men der de samme oppløsning brukes som koke kan ta opp til to uker.
 Det andre alternativet
 Den andre metoden innebærer en foreløpig "obvaryuvannya." Du trenger å slippe barene frisk smult, som tidligere fjernet hud i en gryte med kokende vann. Ikke for lange - bare 2 minutter, deretter raskt fjerne baren.
 Så fett er mør, tilsett salt og det kan være for bare én, ikke to uker. For øvrig, mykere, er det mye lettere å absorbere eteriske oljer fra krydder. Så etter salting det kan være litt tørr, jakke alle sider med en blanding av hvitløk og pepper, pakk i plastfolie til dags dato. Deretter satte i kjøleskapet. En dag for å få, tørk forsiktig krydret blanding - deilig bacon klar!  
Suppe mat i multyvartsi: Forskrift Cooking
 Suppe fo - en av de mest delikate og populære retter som kaukasisk (eller snarere georgisk) mat. Som andre retter som er landsdekkende kjærlighet, gjør det ikke kanoniske resept. Det finnes mange ulike alternativer for å gjøre det. Den mest moderne av dem - en suppe i fo multyvartsi. Her er de samme tre ingredienser - biff, saus og valnøtter tkemali.
 For suppe fo vi trenger:

 05 kg av okse;

 valnøtter - ca 50 m;

 mellomstore gulrøtter - 2 stk;.

 2 middels løk;

 noen hvit ris - en kopp multvarky del;

 vann;

 tkemali georgiske krydder, salt - til smak.

Suppe mat i multyvartsi: Forskrift Cooking


 Mat: matlaging oppskrift

 Pan sett mode "suppe".

 Biff skåret i små biter. Deretter kjøtt bør plasseres i koppen Trykkokere, legge 15-17 liter vann og kok i ca en time. Neste buljong filter og hell i en egen bolle.

 For å forberede suppen i fo multyvartsi må bruke en annen modus - for steking løk og gulrøtter. Til dette legges koppen litt vegetabilsk olje, deretter kaste hakket løk og gulrøtter og stek lett ned (ca 5 minutter) 0,4. Deretter helle en kopp anstrengt buljong med biter av kjøtt. Igjen setter mode "suppe". Deretter satt i en bolle vasket ris og stek i ca 20 minutter.

 Valnøtter er knust i en blender, tilsett buljong. Etter det, tilsett litt suppe tkemali saus, krydder (f.eks hop-suneli), salt. Den resulterende væsken bør kokes i noen minutter. Gi suppen stå i minst 10 minutter.

 Denne oppskriften kan bli erstattet av en populær saus eller tomatpuré tkemali bland dem i like proporsjoner. Men selvfølgelig, dette alternativet kan ikke kalles mat i tradisjonell forstand.
Hirse grøt med gresskar

 Ingredienser:


? 1 kopp hirse,
? 2 kopper vann
? 2 kopper melk
? 1 kopp gresskar puree
? 3. ss smør,
? 05 kopper fløte,
? 1 egg.

 Forberedelse


 Kok melk hirse grøt, bland det med tilberedes most gresskar med melk, finhakket kokt egg, en halv deler av smør.
 Oversett til lappe potten med tykke vegger eller skrøpelige potten, smurt med smør inni. Sett i ovnen i 15 minutter.  
Bokhvete grøt

 Hvordan lage deilig bokhvete? Hvordan å lage mat uvanlig bokhvete? Her koker bokhvete grøt med melk zucchini.

 Bokhvete grøt med melk zucchini


 Oppskrift på 4 porsjoner
 Ingredienser:
? 500 g squash,
? 15 kopp bokhvete
? 4 kopper melk
? 3. ss smør,
? Artikkel 15-2. skjeer av sukker,
? salt.
 Metode:
 1. Surr i smør bokhvete til gul.
 2. Slettet squash kuttet i biter, legg i en kjele sammen med melk og kok til den er myk.
 3. Hell ristet korn i melk med zucchini, rør og kok opp, deretter tilsett 1 ss. en skje med smør, sukker og salt.
 4. Bland frokostblanding, cover og sette i ovnen i 30 minutter.
 Serveres med smeltet smør.  
Яндекс.Метрика