Hirse grøt med melk

 Ingredienser


? 1 kopp hirse,
? 2 kopper vann
? 2 kopper melk
? 2 ss. skjeer smør.

 Forberedelse


 Hirse byste, skyll 5-6 ganger i kokende vann, hell varmt vann, legg i brann, salt, fjern skummet raskt fordampe alt vannet inntil hirse ennå ikke har klart rozvarytysya. Fyll opp varm melk og stek over middels varme grøt, og deretter redusere varmen og la det småkoke til blandingen tykner. Kokt korn fylle med olje og sukker etter smak.  
Hvordan koke bygg grøt på vann og melk?
 I antikken våre forfedre brukte i kosthold korn mye mer enn vi gjør i dag. Det er mulig at på grunn vokse korn virkelige helter. Nå forsømmer vi mange nyttige produkter. Husk at du matlaging noe annet enn korn av ris eller bokhvete?
 Sjansene er sjeldne og har glemt hvordan du koker bygg grøt. I mellomtiden, en tradisjonell russisk parabolen er den første maten for helse og skjønnhet.
 Nyttige egenskaper av bygg grøt
 Byggkorn - er behandlet ved å knuse bygg. Denne kilde for næringsstoffer, aminosyrer, vitaminer og mineraler. Siden gryn medlennousvoyaemыh består hovedsakelig av karbohydrater, bygg grøt porsjon spist på morgenen, slik at glemme sult og gir energi for dagen og forbedrer immunitet. Med regelmessig bruk rensing av kroppen, og som en bonus - kvitte seg med allergiske reaksjoner.
 Cellulose, som er så mye i bygg, løser problemer med mage-tarmkanalen og normaliserer fordøyelsen. Inneholder 10% protein i næringsverdi overlegen hvete og spaltet med 100%. Derfor ernæringseksperter anbefaler bygg grøt til de som mister vekt, eldre og barn. Det er foreskrevet for magesår, nyre og blodårer. Det hindrer dannelsen av fett opphopning i kroppen og fjerner eksisterende.
 Tilberedningsmetoder
 Hvis du tror at bygg grøt er deilig, du vet bare ikke hvordan du koker det! Måter å tilberede grøt med yachky mye, men uansett hva du velger, vil dra nytte av det være mindre. I antikken sin forberedelse gikk til fem timer i dag - omtrent en halv time.
 Før du vasker kornene før matlaging, husk at i utarbeidelsen av sitt volum økt fire ganger. Grøt kan lage mat smuldrete og klissete. Det hele kommer an på proporsjonene av vann. Først brygget i 1 sekund til 25 til 1 til 4. Vanligvis smuldrete kokt vann og brukt som pynt, en bunt - for helmelk eller halv fortynnes med vann og brukes som en egen antenne.
 Bygg grøt med melk
 - 400 g av melk;
 - 80 g byggkorn;
 - 40 gram sukker;
 - 20 desember smør;
 - Salt.
 I koke melk legge byggkorn, salt. La det småkoke i 20-30 minutter på svak varme til det tykner. Før slutten tilsett sukker, og umiddelbart satt olje før servering.
 Bygg grøt med vann
 - 400 gram frokostblandinger;
 - 900 ml vann;
 - 1 bord. matolje;
 - 1 ts. skjeen av salt.
 Solsikke og kokende vann, røring, hell en tynn stråle rumpe. Etter 3-5 minutter grøt tykner. Det er på tide å fjerne den fra varmen og innpakket i et varmt teppe for 3-40 minutter. Etter dette tidspunktet vil bare legge smør og rør. Ved å følge denne enkle oppskriften matlaging bygg grøt vil være lett.
 Det er en annen måte, er at grøten er kokt på ovnen i 20-30 minutter under omrøring forskjellen på hvilke. Deretter tilsett smør og la det sette mot.
 Ofte grøt krydret med surmelk, fløte, rømme og ost. Men hun er flink med grønnsaker, korn polurazvarennoy å legge sauteed løk og gulrøtter og servert på bordet som en siderett til kjøtt eller saus. Noen ganger vegetabilske tallerken strødd med smeltet ost og semi grøt kan putte i en panne, spres med egg og dryss med brødsmuler og sende i ovnen til de er gyllenbrune.
 Cook yachku og søte komponenter - tørkede aprikoser, rosiner, svisker, bananer, valmuefrø, gresskar. Å legge sødme vanlig sukker kan erstattes med honning, syltetøy og syltetøy.  
Hvordan koke hirse grøt
 Hirse er en av de eldste og sunne frokostblandinger.
 Ikke rart i, hirse maisgrøt var så populær som vant anbudet kalt "gull nibs." Fordi det ikke bare kokt korn, men forberedt supper, desserter og selv brygge øl.
 Hirse er utrolig rik på protein, inneholder vitamin A og vitamin B, fosfor, magnesium, kalium. Med antall proteiner det foran ris, mais, bokhvete og byggryn. Hirse renser perfekt kroppen for giftstoffer og lindrer hevelser.
 Hvordan å lage mat hirse grøt?
 Først av alt hvete bør skylles grundig først med kaldt og deretter varmt vann, er det litt rasparte rumpe. For å forberede grøt er best brukt neэmalyrovannuyu panne med en tykk bunn. Cook hirse kan være vann, melk eller en blanding av vann og melk i forholdet 1: 1. Mengden av væske for matlaging avhenger av hva slags konsistens du ønsker å lage grøt, smuldrete, tykk eller væske. For skarpe korn 1 kopp hirse ta 15 glass vann eller melk, tykke - 2-25 glass væsker og viskøse til - 3-35 kopper.
 Det er flere måter å lage mat hirse grøt.
 Den første metoden. Vask med mye korn helle kokende vann og kok til den er myk. Deretter tappe vannet, hirse å legge varm melk eller kokende vann, salt (sukker), smør, dekk og kok til de er møre over svak varme.
 Den andre metoden. Hirse helle nødvendige mengden av vann eller melk, bare legge smør, salt og / eller sukker, kok opp. Lavere gass og kok til tykk grøt, under stadig omrøring. Etter nær pannen med et lokk og la rot å vansmekte i en time på svært lav varme.
 Den tredje vei. Glass korn helle to kopper kaldt vann, satt i brann. Noen få minutter etter koking, tilsett 2 flere kopper varmt vann eller melk og kok opp igjen. Legg smør, salt (sukker) og koker hirse grøt 10-15 minutter til de er møre, under stadig omrøring.
 I hirse grøt kan legge epler, rosiner, gresskar, svisker, aprikoser, gulrøtter, tørket frukt, sopp, ost eller sjø grønnkål. Svisker og aprikoser vanligvis fremstilt separat fra hirse og tilsatt til en ferdig grøt. Gresskar og sopp begynne å forberede litt tidligere deretter lagt til dem hirse. Epler, gulrøtter, rosiner, ost og hakkede laminariapulver sette et rot når det er nesten klar. Først tørket brygget med hirse.
 Her er et eksempel på enkle oppskrifter for matlaging hirse grøt med gresskar og sjø grønnkål.
 Ingredienser: hvete - 300 g gresskar - 500 g melk - 1 liter kokt tang - 100 g smør - 2 ss. ss sukker - 2 ss salt - etter smak.
 Gresskar skall og frø, finhakk, hell kokende melk og kok i 10-15 minutter. Å legge til gresskar grundig vasket hirse, salt og sukker og under omrøring, kok til tykk. Deretter tilsett hakket tang, bland. Panorere med grøt dekselet og plasser i ovnen for å varme opp for noen få minutter til uprivannya. Til Millet grøt ikke er brent, kan kokekaret anbringes i en skål med vann. I det ferdige grøt legge smør.  
Morse med frosne tyttebær
 Tyttebær - en kilde til vitaminer som er lagret i bær og etter frysing. For helse, spesielt nyttig juice, som beriker de næringsstoffene kroppen i lang tid, øker immunforsvaret og fremmer rask utvinning i løpet av forkjølelse. Tranebærjuice perfekt slukker tørsten i sommervarmen, vil de erstatte den vanlige morgenkaffe og te, brukes til forebygging og behandling av nyresvikt, som bærene er i stand til raskt å fjerne overflødig vann og giftstoffer fra kroppen. Tyttebær er veldig surt, så fersk at den nesten aldri brukt. For det var på bordet i løpet av året, kan du fryse hele årlige innhøstingen av bær eller tørk dem med litt sukker og la i kjøleskapet for oppbevaring.
 Nyttige enn tranebærjuice
Morse med frosne tyttebær
 Å fylle vitaminer hele året, er det bare å hamstre noen få pounds av tyttebær, fryse den og drikke i løpet av året som en familie for rehabilitering og forebygging av sykdommer. Berry har ingen kontraindikasjoner, tranebærjuice kan forbrukes i ubegrensede mengder.
 Tranebær har en mild innvirkning på leddene, sliter med revmatisme, redusert fra hennes hodepine, hun tar temperaturen under SARS. I sykdommer Pyelonefritt leger anbefaler å ta juice hele tiden for å forbedre nyrefunksjonen. For barn er det også indisert for forebygging av sesonginfluensautbrudd og å løfte immunitet. Tett frukt skall kan du lagre vitaminer i en lang tid fryse påvirker ikke kvaliteten på det ferdige produktet.
 Varm saft fra frosne tyttebær, raskt og enkelt
 Til juice hadde helbredende egenskaper fullt ut, drikke det i form av varme. Etter matlaging bør drikke brygge, kjøpe en lys farge og rikdommen i smak.
 For Morse varme deg trenger 2 kopper frosne bær, 2 ss. l. honning, 2 liter. vann. Bær foreløpige nødvendig å fjerne fra fryseren og la den stå i romtemperatur i 20 minutter, og deretter sette innholdet i en blender, knuses og blandes med vann. Etter koking i ca en time drikke brygget potten bør pakke for å skape effekten av sterilisering.
 Etter tiden i juice legge honning. Dette gjøres som en siste utvei for å ikke miste det nyttige egenskaper av de høye temperaturene. Når honningen er oppløst, er varm juice regnes klar, belastning og drikke det før måltider. Hvis du liker søte drikker, honning, kan du legge til flere.
 Morse å slukke tørsten
Morse med frosne tyttebær
 Sommer frukt drikke - den mest populære drikken, drikker det ofte sur eller selv lage mat. Berry er bedre å tine til semi-solid state (ikke la tyttebær slå inn grøt). De passerte gjennom en juicer masse som brukes til gelé, juice og rør med kokt vann og settes i kjøleskapet ostudzhuvatysya. For rik smak og maksimum mengder av vitaminer til 2 liter. vann til tre kopper bær. Slastyt ikke nødvendig, som smaken av bær i dette skjemaet vil være naturlig, og maksimalt utbytte.
 Tradisjonell tranebærjuice
 Hvordan lage tranebærjuice fra frossen at han likte alle dine familiemedlemmer? Bruke teknologi så mye som matlaging, smelte litt bær. En betingelse: du trenger for å lage juice uten tilsatt sukker.
 Hvis drikken ikke brukes til medisinske formål, varierer oppskrift matlaging ganger avhengig av preferansene til den personen. For eksempel kan tre liter vann i en kjele settes fra 1 til 3 kopper bær. Når du tilbereder være sikker på å dekke beholderen lokk på toppen, slik som tyttebær når de utsettes for høye temperaturer det briste og spray juice. Etter koking bærene skal vansmekte i ytterligere 2-3 minutter over svak varme, ikke mer enn i vitamin C fra høye temperaturer raskt splittet. Deretter saften blir fjernet fra varmen, i en separat beholder kokes helles, og bær gnidd gjennom en sikt. Bein og hud igjen på sikten, og kjøttet skal igjen settes i en pott. Sukker er lagt til smaken rett i koppen. Morse sukker kan ikke redde fordi, en gang tapte vitaminer. Drikken er utarbeidet av tradisjonell teknologi, ta en varm, varm og kald.  
Яндекс.Метрика