Hvordan lære å gå på hendene?
 Mannen som går på hendene i øynene av utenriks- og uerfaren observatør er mye mer imponerende enn den som er i hendene på bare stående. Faktisk, gå til hendene er mye enklere enn å holde dem stabile, som rack krever mer styrke og bedre kondisjon musklene i skulderen belte til kontroll og vedlikehold av balanse. Når du går på hånden muskelspenninger vil om kort tid, vil gi balansen litt forskjøvet fremover i retning av tyngdepunktet unna, som styres enkelt i gang beveger hendene.
Lære å gå på hendene, kan man fortsette å bli fortalt hvordan du gjør det. Men først er det nødvendig å minne om forholdsregler.
 1.  I løpet av stativet eller gå på hendene i skulder, albueledd, håndledd overført tung last. Inconvenient bevegelse og det var en hånd kan føre til skader som forstuinger og dislokasjoner. Dette vil bidra til å redusere sannsynligheten for pre styrke musklene i skulderen belte, og deres "varme opp" før treningsøktene.
  Den farligste øyeblikk av å lære å gå på hånden er sannsynlig falle fremover. Mislykket fall kan føre til ryggskader i livmorhalsen og korsrygg. Derfor bør treningen gjennomføres eller med en partner som vil forsikre deg, eller på et mykt underlag. Tidligere nødvendigvis føre gruppe ut Change kroppen for en mulig fall. Først utføre den vanlige tumbling fra sittende stilling, og fra en stående posisjon på hodet og hendene.
  I den stilling av legemet når foten ender opp på toppen og bunnen av hodet begynner å gå tungt blodstrøm. I noen tilfeller kan det være ledsaget av en uklarhet av øynene, svimmelhet, flyr "stjerner" og "flyr". Hvis du observerer disse symptomene i deg selv eller lider av vaskulær sykdom i hjernen, fra studier i form av å gå på hendene bedre midlertidig forlate eller i det minste forsinke dem så lenge du ikke prokonsultuyetesya med legen din.
   Hvordan lære å gå på hendene: A Practical Guide
  Begynne å lære med anbefalte å styrke musklene. For denne skikket til å starte med en enkel push-ups og trekk den slutter å ligge på bar. Deretter kan du prøve push-ups på gulvet mens du står på hendene mot veggen og lener seg på føttene. Håndflatene mot veggen stativ bør plasseres skulder bredde hverandre eller litt bredere enn fingrene og fortynnes for å øke arealet av støtte.
  Prøv å lære å gå med dette stabile stående posisjon mot veggen, bøyer seg frem, sette hendene på gulvet og kaste bena til sideveggen. I fremtiden vil du bruke denne ferdigheten til å flytte stativet på hendene og begynne å bevege seg ut av det.
  Når man står på siden, vil du finne styrke og selvtillit du kan prøve å starte dem gå. Det er to alternativer.
  1.  15 meter fra veggen, legg et tykt teppe eller matte trening, noe som kan dempe fallet. Observere at i området mulig fall på gulvet igjen av noen produkter som kan føre deg skade.
   Kom tilbake til veggen og slette innlegget for hånden slik som pyatyaschyysya kreft. Bøy knærne litt og la ned sine tilbake, litt skiftende tyngdepunkt. Prøv å gå frem på hendene uten å bøye albuene. Noen få skritt du må gjøre. Etter dette vil du finne deg selv foran matten, hvor du kan gå tilbake til vanlig posisjon i bena. Som ferdigheter bedre sirkulasjon i hendene på matten kan presse tilbake lenger og lenger, og en dag vil du være i stand til å klare seg uten det.
   Klikk på et stativ på veggen uten hender og prøve å holde på hånden. Ved første, spør noen til å forsikre deg mot eventuelle fall. Etter en viss mengde trening kan du gjøre uten hjelp av selskapet.
   Ikke ta hensyn til mindre tilbakeslag. Ingen er født med ferdigheter til å gå på hendene. Alle som holder tilbake, får muligheten til å gå på hendene bare utholdenhet og trening.  
Som salt i saltlake fett?
 Å pickle i saltlake fett, trenger du et ferskt produkt, fortrinnsvis fra markedet. At det var deilig, ser for godt avrundet, med myk hud fett, ikke stri, medium tykkelse, hvit eller svakt rosa. Salo zasolku i saltlake kan velges med en slot (stripete kjøtt) eller uten. I fett trenger du et glass tre-liters krukke, rent vann, salt, hvitløk og krydder (pepper, laurbærblad og annet tilleggsutstyr). I de tre-liters krukke tar vanligvis to pounds av fersk bacon.
 Som fett salt i saltlake - steg for steg instruksjon
 1.  Fat rengjøres grundig med en kniv eller vaskes under rennende vann, gi vann til å renne, skåret i like biter som måler ca 5 x 5 cm.

   Biter av fett er plassert i pre-forberedt tre-liters krukke ren. Setter løs at fett på salting ikke kvalt. "

   Saltlake for å forberede bacon i en panne, som hell 5 kopper vann og tilsett 1 kopp salt. Den saltlake skal koke i 10 minutter. Deretter må det være avkjøles til romtemperatur.

   Da fem skrelles fedd hvitløk og trykk ned hver kniv.

   Nøtter også bedre knuse pepper, men ingen pulver og lett.

   Når saltlaken er avkjølt, tilsett hvitløk og krydder er blandet.

   Fyll fett saltlake, dekk med et lokk, men ikke stramt, at produktet kan "puste".

   Salting bacon bør finne sted under betingelser med kald, slik at banken med bacon i saltvann skipet i kjøleskap eller andre kule sted (kjeller, kjeller) i minst en uke.

   Saltet smult trekke ut av saltlake, gi det til å renne, dusjet krydder og lagre i fryseren.
   Saltet fett lagret på denne måten i lang tid, ikke gul og ikke alder lenger enn vanlig salting.
   Akutt fett i saltlake med løk skall
   Dette krydret oppskrift for dem som elsker alt krydret. Saltlake er forberedt fra 7 glass vann, kopp salt og en håndfull av løk. I den kokende saltoppløsning dyppet baconstykker og koke i 10 minutter, slik at fettet i saltlake med løk skall per dag. Fettet er fjernet, obsushuyut, gni rød pepper og hvitløk. Ready-to-eat stykker innpakket i folie eller papir og plassert i lagring i fryseren. Fett lagres i lang tid, bevarer friskhet og fantastisk smak.
   Oppskrift salt bacon-raskt
   Du kan lage mat bacon i rask at produktet var klar til bruk i løpet av 2-3 timer. For dette salt, hvitløk og krydder blandes sammen biter av bacon roll i denne blandingen og plassert i banken ekstra lag av fett helle blandingen. Innholds banker hell kokende vann og kjølig på et kjølig sted. Etter 2-3 timer bacon er klar.  
Lagman på usbekisk - deilig oppskrift forberedelse Lagman på usbekisk

 I Lagman, som mange populære retter, er det mange ulike tolkninger, prinser unna bortskjemte, syuyra, hyuyra og andre. Å lære å lage dem alle mye tid og krefter, men for å forberede klassiske Lagman, i nærheten av europeiske tradisjoner, spesielle tiltak har å gjøre. Derfor, i denne artikkelen vil vi fortelle deg hvordan du skal tilberede i den usbekiske Lagman hjemme.

 Den største høydepunkt Lagman - Er noodle, som skal trekke en eneste tråd uatskillelige. For å lære hvordan du koker det, kan du lime rikelig med deigen, så for å forenkle oppgaven kan ta en vanlig nudler.

 Oppskrift Lagman på usbekisk

 Ingredienser:
 • 05 kg kjøtt. Denne østlige parabol, så det er best å bare fårekjøtt, ikke svinekjøtt og oksekjøtt ikke;
 • Friske tomater, kål, aubergine;
 • krydder (hvitløk, dill, reddiker, løk, persille). Du kan eksperimentere og legge koriander, selleri og andre krydder;
 • nudler.

 For å forberede Lagman du trenger en dyp gryte eller panne.

 Plasser potten på komfyren og hell det i ca 50 gram vegetabilsk olje. Når oljen begynner å koke, sette 5-6 fedd hvitløk. Når hvitløk kokt, fjerne den.

 Kuttet kjøttet i små terninger, dypp i kokende olje og bland. Når kjøttet blir gylden brun, tilsett hakket løk og bland.

 Etter fem minutter tok hakket 4 paprika, 2 stk. gulrøtter, 1 aubergine 100 gram kål.

 Av og rør blandingen. Når grønnsakene er tillatt juice og myk, tilsett hakkede tomater. Hvis du ikke kan sette en god rett kjøttfulle tomater, er det best å plassere potten i et par spiseskjeer med tomatpuré.

 Parallelt, kan du koke nudler. Hvis du er en hjemmelagde nudler er matlaging, kan du forberede deg. Hvis ikke, ta regelmessige spaghetti. Å bryte dem er unødvendig, og bare helt fordype pivpachky i saltet vann. Når nudlene er kokt, ikke skyll den med kaldt vann. Drenere nudler og sted i 2 ss olivenolje.
 På den tiden da forbereder nudler, tomat juice isolert, så legg inn gryten 2-3 poteter, skåret i små terninger.

 Krydre med salt en rett til å smake, pepper red hot pepper, om ønskelig, tilsett 1 teskje koriander. Hell blandingen kaldt vann til vann-nivået når bredden på flaten Fried. Legg brann, kok opp og deretter redusere varmen. Cook tar ca 30 minutter.

 Mens forbereder Lagman, få greener. Cut greener, persille, dill, koriander, vårløk og hvitløk. Dele inn i deler og sette bunnen av dype skåler. På toppen av kjølt sted å date nudler.

 Slå av brannen, som er utarbeidet med lam saus og la det potomytysya lokket på i 10 minutter. Deretter Sett sausen i en bolle, der lag av utvidede greener og nudler. Top rett kan dryss med urter.

 Bon appetit!


Яндекс.Метрика