Hvordan å pumpe opp skuldrene?
 Kraftig menn skulder vil alltid være i øynene av jenter og kvinner et symbol på mot, veldig i styrke og pålitelighet. Alle av oss har hørt uttrykket "stole på mannlig skulder", "gjemme seg bak den brede ryggen mannlig" og mange andre. Pumpet opp musklene i skuldrene, i motsetning til andre, vil alltid være synlig under alle klær og din innsats vil ikke gå ubemerket det smukke kjønn. Hvis du trenger å arbeide på sine skuldre at de var verdige av de beste adjektiver, så foreslår at du lese vår artikkel hvordan å pumpe opp skulderen hjemme.
Først av alt la oss huske hva den består av ryggmuskulaturen og hva du har å jobbe. Som du vet, musklene i skulderen belte består av to hoved muskler: trapezius og deltoid. Trapezius med en trapesform og faller fra baksiden av halsen til midten av ryggen. Deltamuskelen eller delta har en trekantet form og er plassert på toppen av skulder leddene i hendene. De består av tre deler, kalt anterior, lateral (midten) og bakre delta. Profesjonelle kroppsbyggere for å bygge den ideelle skulder i trening betaler like mye oppmerksomhet til hver av disse delene.
 Hvor fort pumpe skuldre hjemme.
Å konstruere den ideelle skuldre huset du kan begynne med pushups i fronten på hender, føtter lent mot veggen. For denne øvelsen må du sette hendene skulder bredde hverandre, ca 15 inches fra veggen. Deretter løfter det ene beinet, den andre gjør en push, røre beina på veggen, ta vekt hendene i en stående posisjon opp ned. Starter push-ups på gulvet.
I begynnelsen kan du trenger for å hjelpe sin partner for å lære hvordan du kan gjenopprette en posisjon for push-ups. Ikke gjør denne øvelsen hvis lider noen forstyrrelser av hjernens funksjon så vel som under gjennomføringen er et stort rush av blod til hodet.
 Hvordan å pumpe opp skuldrene på bar.
Vi blir fortalt i artikkelen om hvordan du kan lære å ta igjen på den linjen som trekker i de tidlige stadier kan hjelpe deg å pumpe opp skuldrene. Det er best å trekke skuldrene vil arbeide direkte bredt grep og trekk hodet. Komplisere ytterligere innstramming kan bruke gaffeltrucker.
 Hvordan å pumpe opp skulder vekter.
For de som er seriøst grublet spørsmålet om hvor raskt pumpe opp musklene i skuldrene, ikke kan gjøre uten trening med manualer.
 Øvelse №1.
Løfte manualer poste.
Øvelse for side deltaer. Delvis lastet delta foran og underarm.
Ta manualer, stå rett opp, bredde føttene skulder fra hverandre. Hendene skal være litt bøyd, håndflatene vendt mot hverandre. Løfte manualer i en bue til sidene før de når skulderhøyde. Hold i ett sekund og lavere. Gjenta flere ganger. Du kan utføre denne øvelsen på benken. Dette vil isolere deltaet og skontsentryruete byrde på dem.
Hvordan å pumpe opp skuldrene?

 Øvelse №2.
Løfte manualer fremover.
Øvelsen utvikler delta front. Ta manualer, stå rett opp, bredde føttene skulder fra hverandre. Hendene skal være litt bøyd, palmer rettet til tå. Løfte manualer i en bue frem til de når skulderhøyde. Hold i ett sekund og lavere. Gjenta flere ganger. Du kan utføre denne øvelsen på benken. Dette vil isolere deltaet og skontsentryruete byrde på dem.
Hvordan å pumpe opp skuldrene?

 Øvelse №3. Løfte manualer fra en utsatt posisjon på siden. Utvikler side av deltaet. Ta en manual i den ene hånden og ligge på gulvet eller benken. Løft dumbbell armen litt bøyd.
 Hvor fort pumperene bruker vekter.
Til tross for at få mennesker har råd til å utstyre hjemmet gym vektstang, er hennes arbeid ekstremt effektiv for skuldre og vår historie ville være ufullstendig uten hensyn til øvelser med det.
 Øvelse №1.
Benk stang sittende. Det er foran og delvis tryseptsы Delta. Sitte på benken. Ta en sjanse på halsen beslag halve bredden på skuldrene og låse på brystet. Løft barbell overhead og lavere til startposisjon. Gjenta flere ganger.
Hvordan å pumpe opp skuldrene?

 Øvelse №2.
Benk stang fra hodet sittende. En lansering i utgangspunktet gjennomsnittlig deltaet. Er lik den forrige øvelse, bare heve bar ut på hodet, ikke overfôring.
Hvordan å pumpe opp skuldrene?

 Øvelse №3.
Løfte vekter fremover. Øvelsen bruker deltamuskelen og øvre del av brystmusklene. Stå rett opp, føttene skulder bredde hverandre å sette på. Ta en sjanse på den øvre nakke grep litt bredere enn skuldrene og hold bunnen nær hoftene. Dette er utgangsposisjonen. Høyne terskelen til brystet og tilbake til startposisjon. Gjenta.
Artikkelen handler om hvordan man skal forholde seg til gym, ble vi fortalt hvordan du effektivt trene musklene dine. Ta to treningsøkter med vekter nærmer 30-35% mindre enn siste tredjedel av arbeiderne og deres arbeid for å skape maksimal vektbelastning på musklene som forårsaker dem hypertonus tilstand, og gir disse muskelvekst samtidig som vi respekterer riktig hvile og ernæring.
Denne grunnleggende øvelser for nybegynnere å pumpe skuldre. Prøv dem med sikkerhetstiltak, gradvis øke intensiteten av stress og over tid bli eier mektige skuldre.  
Hvordan kjøre på kveldene?
 Evening Run - en flott måte å del med stress og negative følelser som hadde samlet seg i kroppen din i løpet av dagen. Selvfølgelig, hvis du hadde rett rute, rett tid og velge komfortable klær. Ellers Running vil ikke gjøre deg noen glede. Oh, og ikke glem om riktig pust, mens du kjører utnyttes ikke bare musklene, men også lys, økt stress på det kardiovaskulære systemet, fordi kroppen trenger mer oksygen.
 Når du kjører?
Det hele avhenger av din biologiske rytme. Men ikke glem at etter en kveld jogge vil du trenger tid til å bli klar for senga. Derfor er det best å kjøre 18-22 timer før kroppen er full av energi.
Det er ikke anbefalt å kjøre på tom mage. Spis lite hvile (40-60 minutter). Middag er ment å være en lett salat, kopp yoghurt, fettfattig suppe eller litt frukt.
 Hvor du skal kjøre?
Det beste alternativet - en park eller skog clearing i nærheten av huset. Kom og idrettsanlegg med tredemøller, utstyrt med et spesielt belegg. Kjør langs hovedveier og bruer med aktiv trafikk anbefales ikke, inspirert av eksosen.
Som en siste utvei hvis ingen andre valg, kan du kjøre rundt ditt eget hjem eller område. Bare kaste den rette veien, redusere de fleste av skjæringspunktet med de livlige bygatene.
I vintersesongen, når temperaturen falt under - 10? C, er jogging bedre å flytte til nærmeste treningsstudio eller treningssenter. Det er også bra å kjøpe din egen tredemølle og gå hjem. Men hvis du er trygg på sine evner, ikke lider av kroniske sykdommer og farlig konsultert legen kan fortsette å kjøre på gata: disse øvelsene bare hjelpe deg til å styrke kroppen din.
 Hvordan du kjører?
Varighet kveld jogge arbeidsmengden i løpet av dagen og body fitness. Hvis du har praktisk talt ikke er engasjert i fysisk kultur, den første uken, kan du prøve å kjøre 10 - 15 minutter å gradvis justere og komme i rytme. Så når du føler du er i stand til å kjøre lenger, øke tiden jogge i 5 minutter. Gjenta dette så lenge lengden på arbeidsforholdet når 30 - 45 minutter.
Run anbefales 2 - 4 ganger i uken. Hvis du vil, kan du gjøre hver dag, men ikke overdriv. Du trenger ikke å tømme kroppen unødvendig.
 Løpeteknikk
Før et løp, lage en liten treningsøkt. Stignings føtter svinger, knebøy - Enhver øvelse som du liker. Dette vil bidra til å forberede kroppen litt til lasten.
Etter oppvarmingen kan begynne å bevege seg. Alle mens jogging delt inn i tre like deler:
Den første fasen - sakte tempo;
andre fasen - kjører med akselerasjon;
tredje stadiet - sakte tempo med en gradvis overgang trinn.
Når du jogger, prøver å følge pusten. Inhalerer luft gjennom nesen, pust ut gjennom munnen. Ikke sving hendene, holde ryggen rett, litt vippe kroppen fremover og bøy knærne.  
 For mange søtsaker som legges pålegg kokt kondensert melk, fløte hjem, men forberedt på dette grunnlaget, mye bedre smak. Og du kan sjekke og sikkert se dette i person, og vi vil fortelle deg hvordan du gjør kremen av kondensert melk alene.

 Fløte kondensert melk


 For å gjøre denne delikate og velsmakende krem ​​du trenger:
 •  Bank klar kokt melk (du kan kjøpe rå og koker det selv)

 •  pakke med olje (fra 72% fett)

 •  fra 50 til 100 ml av rå kondensert melk

 •  få korn av vanilje (etter smak).

 •  En halv time før steking fløte, melk og smør, fjerne fra kjøleskapstemperatur å være omtrent lik, deretter Sett kondensert melk i en dyp beholder og tilsett hakket i små biter av smør og rør godt både produkt og deretter visp blandingen med en mikser. I prinsippet er kremen klar, slik at du kan bruke den for å smøre krem ​​kaker og som vaniljesaus fylling for bakverk.
   Men det kan gjøre mer delikat og raffinert, hvis du legger litt vanlig kondensert melk og bland igjen bland med en mikser. For å gjøre det opprinnelige - Legg vanilje.
  Hvordan lage deilig og enkel krem ​​kondensert melk kokt

   Shuscheno-rømme


   Svært lønnsomt krem ​​krever et minimum av komponenter, men gir ekte glede fordi hver kvinne bør vite hvordan å lage krem ​​av kondensert melk og fløte å forbause og glede dine gjester kjære.
   For å gjøre det, må du ta:
 •  En krukke av kondensert melk (470 ml)

 •  400 ml fersk krem ​​høyeste karakter (fettinnhold mindre enn 20%),

 •  1 ts flytende vanilje ekstrakt (eller i det minste vanillin)

 •  20-50 ml sitronsaft.


 •  Først slo kremen i en dyp emalje bolle til den frodige, luftkondisjonering (3-5 minutter enheten må operere i høy hastighet). På denne tiden er det mettet med oksygen og får en tykk konsistens.

 •  I pisket krem ​​tilsett kondensert melk og slå igjen ingredienser etter å helle juice, vanilje og slå igjen alt er bra.

 •  Hele prosessen bør ikke ta pisking mindre enn en time, og en fjerdedel av den tid som er nødvendig for å arbeide ved høye hastigheter. " Kremen skal nå bli snø-hvit sky, uten et snev av brystene.
  Hvordan lage deilig og enkel krem ​​kondensert melk kokt

   Klar krem ​​bør dekke med plastfolie (cellofan eller plast disponibel kulechkom) og plass på nederste hylle i kjøleskapet, for et par timer for å gjøre det sterkere zahus og avkjølt. Hvis du etter at du har forberedt en av hans mesterverk (kake eller brownies), litt fløte, legg den i en tørr og ren glasskrukke, lukker lokket og nylon butikken i kjøleskapet i mer enn en uke. Selv om det er lite sannsynlig at du vil det, fordi små og store søt tann vil finne her er en godbit og spise det selv uten et fundament.  
  Яндекс.Метрика