Hvordan lage en kuk med sukker?
 Sukker kuker kommer fra vår barndom, gjorde de ikke kjøper i butikken, og stek i noen minutter hjemme. Behandler kom ut deilig, ingen urte kosttilskudd, kun naturlige ingredienser som varierte avhengig av kulinariske fantasi.
 Det er ingen hemmelighet at selv et barn kan fullt takle en så enkel oppgave som hanner lage mat med sukker sirup. I dag har vi introdusere deg til teknologien og oppskrifter av deilige søtsaker med sukker.
 Oppskrift kuk med sukker
 I utarbeidelsen av søtsaker med sukker sirup viktigst - lære å opprettholde riktig størrelsesforhold. For å starte, få en støpejern form, noe som vil være klar til å oversvømme kuker varmt. For 10-hanner trenger 1 ss. sukker, 10 i. l. vann, 1 ss. l. eddik og litt smør eller olje for å smøre formen inne.
 Har cockerels sukker kan være farget, dette mens matlaging, legger mye av litt konditorfarge (vanligvis klype). Hvis du ønsker å gjøre mer nyttige kuker, erstatte vann i eplejuice.
 Metode:
 1. I en kjele hell en liten mengde sukker, tilsett vann kan sive sukker, og bland satt på den minste brann.
 2. For å kuker ut søtt, ingen bitter smak, og må holde i ca 30 minutter på svært lav varme under omrøring.
 3. Når sukkeret er oppløst og begynte å få en gyllen nyanse, kan du legge til andre ingredienser: eddik, konditorfarge og smakstilsetning.
 4. Blandingen ble fjernet fra varmen og umiddelbart helt over i form av Iris. Hvis du ikke hell den varme sukker sirup, så etter fem minutter. prystыnet den til bunnen av pannen.
 5. Form, som er skjenket sirup må forhånds smøres med vegetabilsk eller smør.
 6. For å cockerels var på pinner, hver form tannpirker inn ovenfra.
 7. Fornøyd med formen satt i fryseren i en halv time, de fryser raskt og godt unna formen.
 Rask oppskrift Iris
 Hvordan lage en kuk med sukker, hvis du ikke har en spesiell form? For dette formålet skjeer av rustfritt stål, er smurt med olje, og de helle varmt sukker sirup.
 Du kan også gjøre en runde lollipop tømme innholdet i en grunn bolle. Etter størkning golden circle kniv lett delt inn i flere deler og gjerne fest på hjemmelagde godbiter.
 Iriser kan koke i 15 til 20 minutter, senke oppskriften i to, og forholdet mellom sukker og vann til å bringe andelen av 3/1. Sukker bør oppløse over middels varme til bobler gå først, etter en gyllen nyanse vises, redusere flammen og få til en mannlig kylling farge og konsistens.
 For godteri prøver å kjøpe en stor sukker slik at den ikke umiddelbart oppløses i vann, men ikke brent krystaller under høy temperatur. Vekten av utgangs bør være viskøs, har en lysebrun farge. Når du heller bruke grytekluter til varm blanding drypper på hånden: tykke varm væske varige brannskader fordi under matlagingen cockerels sikkerhet først.  
 I sørlige nasjoner Kjøkken spesielt populære krydret krydder og sauser, Adjika intet unntak, som det stimulerer appetitten og fantastiske farger parabolen nye og uvanlige smaker.
 I tillegg bestemte stoffer som finnes i pepper lett drepe bakterier som kan forårsake matforgiftning, noe som er svært viktig i varme sørlige landene.
 Mange mener at hjemlandet er et interessant krydder Georgia, men det er ikke, fordi faktisk det ble oppfunnet Adjika i Abkhasia. Interessant, vil den abkhasiske språk real Adjika høres ut som "aparpыl-dzhyka" som betyr "pepper salt" og ordet "Adjika" oversatt "salt".
Hvordan å lage en deilig hjemme Adjika?

 I å tolke dette navnet ligger essensen av alle de grunnleggende krydder i betraktning: den klassiske oppskriften forberedt med frynsete Adjika salt med varmt pepper og urter.
 Ifølge den gjeldende versjonen, er nå en populær krydret og duftende krydder som kom fra abkhasiske gjetere som kjørte flokker hver vår i fjellene, hvor dyrene ble aktivt spiser og legger på seg. Hjemme dyr ga hyrde salt at det forårsaket tørst sau, og tvinger dem til å spise mer og drikke raskere og dermed økende vekt.
 På den tiden salt var ganske dyrt produkt til sauebønder brukt det til sin fordel, vertene blandet det med pepper. Men ressurs gjetere her funnet sin fordel: det virker hvis salt blandet med pepper, berike urter og hvitløk, viser det seg utrolig velsmakende og krydret krydder, noe som kan være flott å legge til ethvert måltid!
 I dag er det mange måter å forberede ditt hjem Adjika, men klassiske og mest av alt det riktige: pepper, salt og hvitløk slagsmålet på en flat stein, til utdanning masloobraznoy adzhychnoy blanding.
Hvordan å lage en deilig hjemme Adjika?

 Ifølge reglene, bør være mer pepper og røkt, som i dag forbereder forenklede regler: pepper brukes frisk, du kan legge til andre krydder, og russisk mat er også lagt tomater å føre ut mer mild smak.
 God Adjika er en utmerket måte å forbedre appetitten og stabil drift for forebygging av sirkulasjons-og fordøyelsessystem. I tillegg, chilipepper inneholder en spesiell substans som bidrar til å bekjempe forkjølelse og bakteriesykdommer.

 Typer og omfang


 Online kan du finne to hovedtyper adzhika: så frisk og tørr saus Adjika. Sistnevnte er vanligvis laget ved å blande tørre pepper, krydder og hvitløk.
 Ofte tørre Adjika brukes som et krydder for supper eller sauser, blir det lagt til stuinger, samt kylling og fisk marinade, slik at en litt krydret bitter smak.
 Ferske Adjika utarbeidet av behandlingen fersk pepper. Du er sterkt feil hvis du tror at det kan bare være rød, så det vil være hvis det var forberedt fra modne røde paprika. Men hvis det brukes til matlaging nedospelыe grønn pepper pods, så Adjika få grønt og mindre bitter smak.
Hvordan å lage en deilig hjemme Adjika?

 Mest akutt, ofte frisk rød Adjika henne blir servert stekt kjøtt går bakt, grillet kylling, det kan legges til retter av grønnsaker, belgfrukter og egg, samt supper og ris. Siden grønn Adjika mindre akutt, er det vanligvis lagt til stuinger, fisk og fjærkre, noen oster, sauser, vegetabilske stuinger, samt squash og aubergine kaviar.
 Adjika kan være et godt grunnlag for å lage en deilig og krydret saus som er ideell for smøring fugler før du sender den bake i ovnen. Resultatet er en deilig skorpe og rødme, og maten blir behagelig aroma og krydret smak.

 Hemmeligheter matlaging deilig hjemme adzhika


 Det er forskjellige måter å tilberede denne retten ofte husmor forbereder Adjika høst, og bevare den for vinteren for å la den kalde perioden skjemme bort deg selv frisk og velduftende krydder.
 Tradisjonelle oppskrifter abkhasiske eller georgiske adzhika tomater ikke er brukt, ble de lagt i russisk mat, fatet viste seg å ikke være så skarp. Hvis du bestemmer deg for å bruke tomater, kan de være av noen grad av modenhet, så lenge ikke moden.

 Oppskrift Grønn abkhasiske adzhika


 Å forberede trenger du:
 •  Capsicum grønn pepper - 1 kg;

 •  grovt salt mel - 100 g;

 •  korianderfrø - 0,5 t skje.;

 •  koriander - en gjeng;

 •  Hvitløk - 1 fedd.

 •  Vi begynner behandlingen paprika, kuttet i to og fjern kjernen. Hvitløk skrelt, kuttet i store båter. Min koriander og tørket og deretter kuttet i stor også.
  Hvordan å lage en deilig hjemme Adjika?

   Vi trenger nå en morter knust koriander og salt og pepper, koriander og hvitløk kjøttdeig eller knust i en blender. I total masse legge banket koriander og salt, bland alt godt, sortere ut de banker, nære og sette i kjøleskapet.

   Oppskrift georgisk adzhika


   Å forberede trenger du:
 •  Red Hot Pepper - 500 g;

 •  Hvitløk - 1 kg;

 •  Dill - 2 bjelke;

 •  persille - 1 bunt;

 •  koriander - en gjeng;

 •  krydder "Hop-suneli" - 50 p;

 •  salt - 1 ss. skjeen.

 •  Peppercorn grundig vasket og kuttet stilkene, kan frø fjernet, men da vil Adjika mindre akutt. Persille, dill og koriander samt vasket under vann og kutt. Bakken i en kjøttkvern eller blender, pepper og urter, tilsett salt og humle-suneli. Hold Adjika enkel: å spre ut bankene og send til nederste hylle i kjøleskapet.

   Adzhika oppskrift med tomater


   Å forberede trenger du:
 •  cayenne pepper - 2 stk;.

 •  tomater - 1 kg;

 •  pepperrot - 100 g;

 •  Paprika - 1 kg;

 •  hvitløk - 100 g;

 •  eddik 9% - 100 ml;

 •  sukker - 2 ss. skjeer;

 •  salt - 1 ss. skjeen.

 •  Grønnsaker vasket i vann, pepper renses av stilken og fjern frøene fra pepper kutte haler. Pepperrot renset og gnidd på et fint rivjern, blender legge opp bitter og søt paprika, tomater, skrellet hvitløk, grind. Deretter legge til den totale vekten av forberedt pepperrot, kledd alt salt og sukker, brytes bankene og oppbevar i kjøleskapet.
  Hvordan å lage en deilig hjemme Adjika?

   Under utarbeidelsen av denne krydret og spennende retter bør likevel observere noen regler for din sikkerhet: det faktum at chilipepper inneholder capsaicin, som i små mengder, men nyttig for kroppen, men på samme tid, kan forårsake brannsår.
   Derfor dyrke paprika, må nødvendigvis være reservert hansker, og se til at han ikke fikk på slimhinnen i øyet, så ikke lene for lav til blender eller jeksel.

   Det er også viktig å vite at misbruk slike krydder, ikke verdt det, spesielt de som lider av sykdommer i mage-tarmkanalen, og avstå fra bruk av de som har sår eller irritasjon av munnen.  
  Яндекс.Метрика