Hva kan gjøres med tre (produkter)Uten tvil, treet - en vakker og frodig materiale, som, faktisk, kan du gjøre noe!
Folk har lært gjennom trærne oppvarmede, produsere papir, blyanter, møbler, husholdningsartikler og diverse suvenirer - vanskelig selv for å liste opp alle de viktige og nyttige, gi menneskeheten et tre.
Dette naturlig materiale rett og slett har til kreativitet og produksjon av ulike produkter. Selv om du aldri har jobbet med dette materialet, og ikke en profesjonell wizard kan du lage vakre ting fra trevirke. Vi hjelper deg med det!
Cute for nøkler med trær
Og for det første, kan du prøve å lage en tre nøkkelring. Selvfølgelig, dette er ting lett å kjøpe, men ser du, laget for hånd hver ting er verdsatt mye mer. Forresten, kan du improvisere en sjarm ikke bare for seg selv, men også for sine slektninger og venner. Utvilsomt vil de være glade for at gaven. Videre foreslår vi at du gjør ikke de vanlige pyntegjenstander og personlig. Og følge våre instruksjoner, kan du gjøre det uten store vanskeligheter.

Men for dette må du ha stykke tynne treplater. I tillegg trenger du:

- Tilbehør til sendere (ringer med kjeder)
- Letters kuttet fra tykke fargerike stoffer
- Lim til tre,
- Børste, flat og tynn drill med en drill.
Hva kan gjøres med tre (produkter)

Prosessen med å lage dette, setter vi på vår trestykke med en børste et tynt lag med lim og forsiktig stikke bokstavene. Når limet er tørt - boret i toppen av arbeidsstykket hullet med tang og sette det i hardware. Hvis du foretrekker det, kan du oppdage charms lakk.
Hva kan gjøres med tre (produkter)

Hva kan gjøres med tre (produkter)

Det er alt. Som du kan se, lett, enkel og veldig søt.
Hva kan gjøres med tre (produkter)

Melding på treklosser
En annen original gave som kan være laget av tre med hendene - en melding på treklosser. Slik gave bedre enn noen ord å si om dine følelser og vil være et perfekt dekorasjon for interiøret.
For å gjøre en slik uvanlig melding, vil du trenger en liten tre firkantstenger. Deres antall avhenger av antall bokstaver i ordet du vil skrive.

Også, for du vil trenge:

- Sandpapir,
- Lim til tre,
- Brush
- Saks,
- Decoupage lim (du kan bruke en gjennomsiktig akryl spraymaling)
- Letters trykt på papir meldingen
- Og de bildene du vil ha på din uvanlig melding.
Hva kan gjøres med tre (produkter)

Vi anbefaler at du først skrive ut bilder riktig størrelse, trenger de ikke å trimme før du limer.
Vær oppmerksom på at bilder som skrives ut med en blekkskriver kan rozplyvtysya når det er vått, så det er best å bruke dem for utskrift laserskriver.
Så, først bestemme på temaet for meldingen din og antall enheter som kreves. Når du plukker de bildene du ønsker og skrive bokstavene du trenger - kan du gå videre til å utforme budskapet.
Hva kan gjøres med tre (produkter)

Bruker sandpapir behandle treklosser, deretter børste dem med et tynt lag med lim og lim nøye forberedte bilder og bokstaver. Når limet er tørt - nøye klippe det overskytende. Nå klar til å dekke blokkene med spesielt lim for decoupage eller akrylmaling - det vil bidra til å holde budskapet i lang tid.
Hyller av tre
Hvis du er ganske trygg på sine evner, og er klar til å gjøre noe med trær mer aktive og funksjonelle samtidig - prøv fra trevirke slik en nyttig ting som en hylle. Enig, det er nødvendig i alle hjem og vil passe inn i ethvert interiør. Klar hylle laget av tre er ikke billig, men du vil være i stand til å improvisere, nesten gratis. Naturligvis, hvis det er nødvendig for materialet. Det er en utrolig mengde alternativer for hyller. Deres valg avhenger av formålet og utformingen av rommet.
Hva kan gjøres med tre (produkter)

Vi foreslår å begynne å prøve å gjøre de enkleste alternativet åpne hyller for bilder. Det ser veldig stilig og gjøre det så enkelt at selv du vil bli overrasket!
For å produsere en slike åpne hyller vil du trenge to plater av samme størrelse og en tynn tablett av samme lengde, som vil fungere som en side til våre hyller. Dessuten vil du trenger for å kjøre en god snekker er lim, drill, skruer, skrutrekker eller skrutrekker, snekring maling (vi brukte mørk valnøtt farge) og børste.
Hva kan gjøres med tre (produkter)

Således, ved hjelp av trelim løse to rammer, som vist på figuren, men for større pålitelighet, feste dem med baksiden av skruene. Nå fikse med lim tynn plate - lister våre hyller. Når limet er tørt - vi åpner vår regiment maling. Vi henger på veggen, sette bilder og dekor elementer og beundre resultatene av deres arbeid.
Snowman med tre
Interessante ting og produkter kan fremstilles ikke bare fra et enkelt stykke av tre, men også med sine avfall. Et eksempel kan tjene her er morsomme snømenn som du ser i bildet. Du kan ikke tro det, men de er laget av avfallstrevirke. Og alt det tok for å gjøre dem - en fantasi, litt tid og noen materialer, for eksempel sand papir, tøystykker, babysokker, snekker er lim og akrylmaling i hvitt, svart og oransje.
Hva kan gjøres med tre (produkter)

Først maler vi våre tre barer for å unngå skader, og color dem med akryl maling, bruke en hvit base, og deretter trekker vår snehovychkam person.
Når malingen er tørr - moroa begynner: vi satt på våre julegjester. Og du kan fantasere som du vil, finne opp ulike alternativer for å dekorere dine vakre jule figurer. For eksempel barn med sokker - du kan improvisere sine hatter, og bitene av stoff - miniatyr skjerf og hansker. Fikse det med lim.
Hva kan gjøres med tre (produkter)

Du kan ta med denne spennende kreative prosessen og dine barn, og deretter forberede for det nye året vil bli en mer interessant og mer moro!
Hva kan gjøres med tre (produkter)
Canning tomater

 Vi tilbyr deg den enkleste måten å hermetisering agurker. Oppskrift detaljering.
 For en liter volumkapasitet kreves:
? 500g tomater,
? 500 g vann,
? 1 ss. teskje salt
? 1 tablett av aspirin
? 1/3 t. Ss sitronsyre,
? rød pepper klemme,
? krydret greener smake,
? 1 fedd hvitløk.
 Forberedelse
 Greener og agurker Blanch. Tett satt i krukker. Lavere aspirin, salt, sitronsyre, pepper. Hell kokende vann roll.
 Slå på lokket og langsomt avkjølt under et teppe.
 Oppbevares i romtemperatur.  
Hvordan å lage mat biff leveren?
 Fordelene med biff leveren helse kan snakke uendelige. Hun leder i kjøttprodukter for jern, vitamin A, tyamynov, B-vitaminer og vitamin C og inneholder svært viktige mineraler fosfor, selen, mangan og sink, omega-3 og omega-6. Det anbefales for barn mellom seks måneder og folk med lave hemoglobinverdier.
 Retter av leveren øm, duftende og deilig, godt med grønnsaker og ris. Å vite noen hemmeligheter og prinsipper for hvordan å lage mat biff leveren, kan behage husholdningen og gjester uvanlige deilige salater, snacks, paier og varme retter.
 Det er ikke anbefalt å kjøpe frossen lever etter behandling så kaldt det mister vitaminer. Fersk lever forskjellig glatt, smidig overflate glatt rødbrun farge, bør det være verken for lys eller for mørk. Fersk Leveren har en behagelig, litt søt smak. Biff leveren, i motsetning til svinekjøtt, dekket med en tynn film som er sikker på å ta av før matlaging, lett berøring av kniv og trekke tærne. Du kan deretter fjerne alle hard årer og blodkar.
 I motsetning til den myke svinekjøtt, kylling, kanin lever, før du koker deilig biff leveren, er det pre-behandlet på forskjellige måter. Til retter av oksekjøtt lever var myk og mild, det dynket i melk, smurt med honning, stenket med sitron eller fruktjuice.
 Til stekt lever ut lys, duftende søt smak, uten striper og film - kjøtt skåret i plater med tykkelse mindre enn en centimeter og grundig vasket under rennende vann. Deretter hver brikke skal smøres med en liten mengde natron, og en time igjen grundig vasket under rennende vann. Først etter lever salt, pepper, mel innhylle, eller nedsenket i røren og stek i smør ikke lenger enn fem minutter på hver side. Serveres drysset med hakket grønn salat, ris eller potetmos.
 Forberedt på denne måten kan bli invitert leveren med rømme og forhåndsstekt løk - er den vanligste metoden for å tilberede stekt lever.
Hvordan å lage mat biff leveren?
 Særlig utsøkt og delikat smak og aroma blir stekt dersom leveren fremstilt og vasket stykker promarynuvaty i 15 minutter, børste dem med et tynt lag av en blanding av like deler av honning og sennep. Stek i olje bør ikke være mer enn tre minutter på hver side, deretter til med salt og pepper og hold på svært lav varme i ca fem minutter. Denne retten kan tilberedes interessant saus, legge fett steke lever etter en bit av smør og en halv kopp vann og rødvin eller fersk juice av en appelsin, og deretter varme opp under omrøring et par minutter, uten koking. Serveres på tallerken, vanning saus og pynt med appelsinskiver.
Hvordan å lage mat biff leveren?
 Lett og enkel hjem kokk kan leverpostei, luftig, mørt og smakfull. For å gjøre dette, vasket og skåret i små biter av kjøtt biff leveren bør putre over svak varme til kokt i en gryte med pre-stekt i smør med hakket løk og gulrøtter. Fem minutter til kokt blanding kan være salt og pepper, om ønskelig add muskat. Det ferdige vekt bør være kjølig, passerer flere ganger gjennom en kjøttkvern med en fin rutenett, og deretter legge en halv kopp buljong og omtrent hundre gram smør, pisket i en blender eller mikser. Lim kan være dekorert med mesh majones eller smør.  
Яндекс.Метрика