Hva kan erstatte ris eddik?
 Japansk mat er dypt forankret i vårt daglige liv, og ofte må lage eksotiske retter hjemme. Den mest populære sushi og rundstykker, ingredienser som kan ikke alltid bli funnet på salg. For eksempel, eieren stadig må løse problemet med hva du skal erstatte ris eddik ruller. Japansk ris er også forskjellig fra innfødte varianter, men på riktig forberedelse kan det skjule dette faktum. Det er viktig at risen ble smuldrete og ikke overtørket.
 Ris eddik er en viktig del av japansk mat. Det ble opprinnelig importert fra Kina og kun ment for gourmeter. Det tok flere århundrer å bli en verdifull ingrediens domene massene. I Japan er ris eddik produsert ved destillasjon av riskorn. Produktet skiller søt smak og ikke så skarp enn vestlig design. Eksotisk krydder har en høy verdi, myk smak og antibakterielle egenskaper, som er svært verdifullt faktum, gitt at mange av rettene er rå fisk.
 På grunn av mangel på innenlandske tellere opprinnelige japanske ingrediens, har våre landsmenn lenge funnet en måte å erstatte ris eddik når du gjør sushi. Opplevd elskerinne ved hjelp av vanlig vin eller et lignende produkt som gir enkle retter og sure smaken. En annen måte å erstatte eddik er en lekkasje i form av sitronsaft med sukker oppløst i kokende vann.
 Tips erfarne kokker:
 - Balsamicoeddik svart som en erstatning japansk ingrediens ikke engang vurdert;
 - Grape, eple eller ren eddik bør fortynnes til en konsentrasjon på 4%;
 - 1/3 kopp flytende blanding tilsatt sukker (2. L) og salt (1,5 h L..). Den resulterende oppløsningen blir satt på bålet og brakt til en høy temperatur (men ikke kokende). Sammensetningen bør røre hele tiden inntil innholdet er fullstendig oppløst.
 Ris eddik hjemme kan tilberedes med soyasaus. Du vil trenge:
 - Den vanlige 6% eddik (hvitvin, eple) - 50 ml;
 - Sukker - 20g;
 - Soyasaus - 50 ml;
 - Salt -. 05 h L.
 For ikke å ødelegge den glatte smaken av japanske retter, bør krydder mengden reduseres noe. Hvis du ønsker å oppnå den perfekte smaken krydder, kan du koke ris eddik hjemme. Du trenger en ren runde kornet ris (40g), forskjellige typer korn, sukker eller honning vann løsning (1 L), ris gjær. Så forbereder kokumotsu eddik (su). Hvis korn utelukke fra oppskriften, får du eddik yonedzu.
 Teknologi av ris eddik
 Fig pre-gjennomvåt i 4 timer og deretter plassert over natten på et kjølig sted. Vannet skal renne risen og tilsett sukker til det med en hastighet på 075 g / 250 ml i 20 minutter i et vannbad til det er oppløst sukker. Deretter, til blandingen, som legges 1/4 ss gjær, satt i et varmt sted og gjæret. Fermentering skjer innen 4 - 6 dager. Som et resultat av reaksjon gir alkohol, som senere blir til syre. Videre bør løsningen helles i en ren retter og la den i en måned. Eddik anses klar hvis det ikke føles tilstedeværelsen av alkohol og søtsaker. Før tapping innholdet, koke og press gjennom flere lag med gasbind.
 Den resulterende eddik er gjørmete konsistens. Å rense det før prosessen med kokende blandingen du ønsker å legge pisket protein. Produktet kommer søt, duftende, myk og mild.
 Forberede deg ris eddik, husk noen nyanser:
 - Bankene må dekke innholdet i gasbind;
 - Blandingen skal bare forstyrre med en treskje;
 - Ris eddik er rike på aminosyrer, og kan brukes for marinering av kjøtt.
 Forberedt krydder brukes ikke bare for japansk mat, men passer for salater, sauser og diverse brus. Riseddik gradvis erstatte tradisjonelle krydder for europeisk og internasjonal mat er veldig populært.  
 Asparges - en grønnsak ganske nytt for våre kunder, bare noen få hundre år siden, det ble med rette ansett som en utsøkt delikatesse gourmet representert av konger og keisere. Asparges dyrkes nesten hele Europa, i tillegg kan det også bli funnet i Vest-Asia og Nord-Afrika.
 Hovedsakelig brukes i mat bare skuddene som nettopp hadde kommet ut av bakken. Hvis du går glipp av dette punktet og la bladene begynner å utfolde seg, og stengler tykne, så flyet ikke kan spises.
Hvordan lage grønn asparges?

 I dagens verden, betyr dette vegetabilsk tilhører ikke den billig mat, på grunn av sin relativt komplisert prosessen med å vokse og kort holdbarhet: fra ett anlegg for en sesong kan du samle ca 10 skudd, som vil vare i bare to porsjoner med matlaging side retter!
 Interessant, asparges kjent for folk siden antikken, før den ble dyrket og høstet utelukkende til medisinske formål, så godt en blod-rensende og vanndrivende.
 Hans voldelige populær asparges ervervet gjennom et rikt utvalg av næringsstoffer og vitaminer, men i tillegg, asparges - kalori produkt som kan være bra for folk som følger dietten.
 B-vitaminer A, E, C, folsyre, mangan, kalium, kalsium, selen, kobber - og dette er bare en del av den stort sett av elementer som beriker den menneskelige legeme er i stand til asparges.
 For å nyte all smaken av produktet, og ikke gå glipp ingen nyttig sporstoffet nødvendig å vite hvordan å lage mat asparges grønt, fordi det er - den mest hyppig besøkende av våre butikker.
 Forresten, bør det bemerkes at asparges er annerledes: grønn - den vanligste fordi det er vokst helårs utendørs og i fruktene høstes gjennom hele året.

 Det er også hvit asparges - smaken og næringsstoffene den satt nesten identisk med den grønne, selv om det koster mer og er dyrket i de mørke områdene. Med denne metoden, skyter, totalt blottet for sollys og vokse mer øm. Den mest utsøkte og eksotiske slag - en lilla asparges, som har den minste lagringstid på 3 dager.

 Secrets of Cooking


 Det viktigste hemmelig - er evnen til å velge riktig asparges. Fra suksessen av virksomheten avhenger 50% resultat, fordi, som vi har sagt, er det fra spesielt vokst frustrert og asparges, som raskt kom til butikkene kan forberede virkelig velsmakende og deilig, full av verdifulle vitaminer og mineraler.
Hvordan lage grønn asparges?

 Ideen om at anbudet skyter avhenger av tykkelsen - falsk. Det viktigste når du kjøper asparges ta hensyn til hennes utseende, bør det ikke være litt treg, men velger skyter med elastisk stengler, frisk kutt og små tette toppen. Hjemme, det kan heller ikke holde lenge, ellers vil den raskt miste sin smak.
 Hvis du likevel ønsker å beholde asparges for en tid, den beste måten for dette - rask frysing. For denne friske skudd, hell kokende vann i 3 minutter, fjern dørslag og hell kaldt vann slik at de ikke fortsette å "dovaryuvatysya" under sin egen temperatur.
 Neste skuddene trenger å pakke i poser og legg i fryseren. Frossen asparges bevarer således den maksimalt mulige mengde av næringsstoffer og smak.
 Si hva du vil, men denne grønnsaken er virkelig fantastisk, fordi mange vitaminer i tillegg til rask og fantastisk smak, det er nok av oppskrifter som slår en annen rett et kunstverk, supper, varme forretter, salater, pizza, asparges for bruk i selvstendig av sin stekt, kokt, stuet og selv hermetisert.
Hvordan lage grønn asparges?

 Men før du satt til å lage en annen rett med asparges, må du lære å rense det, hvis det er gjort feil, så risikerer du å ødelegge et måltid. Dette krever flytting fra toppen av bunnen av stilkene, skrape et tett huden med en skarp kniv og deretter skyter skyll grundig. Lagre dette bør ikke være hud børster, hvordan, eller ikke får den ønskede smak.
 Hvis du bestemmer deg for å lage mat asparges som en egen rett, den enkleste og vanligste måten - det stammer koke det i saltet kokende vann. Erfarne kokker finner ut at du trenger å koke asparges på spesiell teknologi, fordi foten tett sin apex, er det nødvendig om fem skudd en kobling mellom kulinarisk tråd eller pil vårløk, ender snitt med en skarp kniv.
 En slik "bukett", stengler nedre 3-4 cm ned i kokende vann i 5-6 minutter. Så, på tide å provarytysya stammer og topper "nå" for et par, etter gang skyter tilbake i dørslag og vask med kaldt vann. Hvis alt er gjort riktig, resultatet - en lys, saftig og mør asparges, er ikke blottet for nyttige egenskaper.
 Spise asparges ren - ganske kjedelig, ofte, fungerer det som en hovedrett eller siderett som kan suppleres nederlandske saus, som for øvrig er den klassiske akkompagnement.

 Oppskrift Hollandaisesaus


 •  Sitronsaft - 1 ss. skjeer;

 •  Egg - 3 stk;.

 •  smør - 100 g;

 •  chili pepper - 1/4 t skje.;

 •  salt.

 •  Hele prosessen med å gjøre det er viktig å se til at dressing i alle fall ikke koke. Sitronsaft varmes opp i en egen beholder smelte smør, en annen bringe vannet til å koke. Deretter satte pannen som å koke saus på en svært langsom brann (eller enda bedre bruke et vannbad).
  Hvordan lage grønn asparges?

   Separat eggeplommer og hell dem i pannen for saus, visp begynne å skyte dem ned til tykk. Begynn sakte helle kokende vann (akkurat nok fire spiseskjeer), fortsette å churn saus.
   Nå hell varm sitronsaft, ta kjelen med sausen fra varmen og fortsette å kjerne. Deretter legger smeltet smør, salt og pepper etter smak, fortsetter å kjerne. Sausen er klar! Det er viktig å huske at du må hele tiden churn rate og i samme retning, ellers sausen blodpropp risiko.

   Oppskrift asparges med reker og avokado


 •  asparges - 12 stk;.

 •  Avokado - 2 stk;.

 •  rød pepper - 2 stk;.

 •  bønner - 175 g;

 •  reker - 250 g;

 •  olivenolje, sennep, hvitløk, persille etter smak.

 •  saften av en halv sitron.

 •  For en kjent måte asparges bør koke, kjølig og sett til side. Cut bønner koke på dette tidspunktet kokte reker renset fra skallet, slik at bare de haler. Rød paprika sende i forvarmet ovn, hvor han obsmazhytysya til dannelsen av forkullet hud.
   Deretter fjerne den, legg i en bolle og dekk med et lokk i 5 minutter å skrelle bort, og det kan enkelt fjernes, at vi gjør på slutten av tid, og kjøttet fint kuttet.

   Avocado kuttet i to, fjern frø, drysset med sitronsaft. Sett dem i en bolle avokado, paprika, grønne bønner og asparges. Reker smører sennep, stek dem i olivenolje til rosa og gi kjølig. Nå kan du legge til salat, årstid det med salt, hvitløk og urter.  
  Яндекс.Метрика