Bokhvete - overraskende nyttig og velsmakende produkt, som er en av de mest slående eksemplene på det som kreves av kroppen vitaminer trenger ikke å betale mye. Naturen har tatt vare på den "har fullført" i dette rotet maksimalt utbytte. Bokhvete er forberedt på ulike måter og oppskrifter fra hennes deltakelse ikke telle, men den vanligste og raskeste måten - koke vann. Ja korn mister minst sine nyttige egenskaper. I hver familie har sin egen "hemmelige teknikker" matlaging. Det ville synes at det ikke er noe enklere enn å lage mat bokhvete på vannet, fordi det er nesten umulig å ødelegge. Men en eller annen måte, i noen svinger den myk og deilig, mens den andre går grøt-saft. Vi viser deg hvordan du koker bokhvete smuldrete til pynt eller som en egen rett, vurderte ulike metoder for matlaging.

 Hvordan å lage mat bokhvete


 Til mat har alltid vært deilig og saftig, men ikke slått inn uappetittlig rot, må du følge noen enkle regler:
 •  Å lage mat bokhvete i vann, bruker bare høy kvalitet varianter yadrytsi. Også før matlaging er det tilrådelig å se på tilstedeværelsen av småstein og svarte korn som kan ødelegge smaken. Skyll i kaldt rennende vann, fjerne alle skall og små rusk.
  Hvordan å lage en deilig smuldrete bokhvete vann - 5 enkle trinn

 •  For å oppnå rozsypchastosti, må du steke mais på en tørr stekepanne. Dette gjelder bare lette varianter. Hvis det er allerede mørkt, kan det ekstra varmebehandling ødelegge en tallerken.

 •  For matlaging, bruker bare ren eller filtrert væske sammenslått (ikke kokt).

 •  Følg alltid riktig forhold og flytende produkt. Hvis den er for lav, til din squash pryhoryt for hardt lykkes. Hvis for mye fuktighet, vil kornet ikke være i stand til å absorbere det fullt og være ovennevnte grøt-saft.

 •  Cook nødvendig i støpejern potten med en konveks bunn eller andre tykke vegger container. Emaljert gryte er bedre å ikke bruke det.

 • Hvordan å lage en deilig smuldrete bokhvete vann - 5 enkle trinn

   Selv om mange produsenter hevder at deres produkt er av utmerket kvalitet og krever ikke skott og vasking, anbefales det å utføre disse manipulasjoner. Roast trenger bare en tørr stekepanne (helst støpejern eller nonstick), ca 5-7 minutter under omrøring til frøet ikke brent. Umiddelbart etter vask i kaldt rennende vann hell i en varm panne yadrytsyu at det prosushylas og litt prokalylas. Dette vil kutte i halve tiden av matlaging.
   Væske for matlaging er også viktig. Hvis det er for stramt, vil det smakløs grøt. Bedre å bruke filtrert, men hvis dette ikke er det, kan du myke opp det selv. For å gjøre dette, fyll med vann og strø forsvare legge til det en spiseskje olje. Dette eliminerer ikke bare ubehagelig ettersmak fra husholdningskjemikalier (blekemiddel), men også gjøre lunsj mer flavorful og rik.
   Når det gjelder verdien av væske og produktet, bør man huske på en gang for alle at ethvert korn bør fremstilles i et forhold - en del korn til to deler vann. Hvis kokeflaten ser ut til skum bør fjernes med en skje eller skimmer, da dette er en indikasjon på at bønner rester fint støv eller skrelle.
  Hvordan å lage en deilig smuldrete bokhvete vann - 5 enkle trinn

   Hvor lang tid å lage mat


   Cook bokhvete på vannet raskere og enklere enn melk. Totalt vil du være 20 minutter. til en time, avhengig av fremstillingsmetoden, volum og pan volum.
   Hvis du tidligere har obsmazhyly korn panne, hell dem i kaldt saltet vann, sette på en langsom brann, kok opp og la det småkoke i 15-20 minutter. Dette er den raskeste og enkleste måten å tilberede bokhvete på vannet. Husk at volumet vil øke med 25-3 ganger, så bedre å velge en panne med aksjen, men ikke altfor velykyy.Z 200 gram rå korn oppnådd 600 gram ferdig produkt. Mens matlaging i alle fall bør ikke blande!
  Hvordan å lage en deilig smuldrete bokhvete vann - 5 enkle trinn

   Å lage mat bokhvete på vannet i en dobbel kjele, hell en kopp saltet væske, helle frokostblanding inn i det og koke en halv time før steking. Å legge smak til med salt, kan du legge til en spiseskje med smeltet smør.
   Matlaging yadrytsyu i multyvartsi enkel. Vi trenger bare å legge den nødvendige ingrediensene bolle, sette bilen mode "Bokhvete" eller "Milk grøt" og vent 20 minutter til kokt middag.
  Hvordan å lage en deilig smuldrete bokhvete vann - 5 enkle trinn

   Å lage middag i en trykkoker, hell det to kopper vann, salt, helle et glass stekt bokhvete og kok i 20 minutter.
   Å forberede i mikrobølgeovnen bør hell væsken i en dyp skål for mikrobølgeovn, solsikke hennes rumpe søvn, slå ovnen på maksimal effekt i 5 minutter. Etter utløpet av tiden til å redusere strømforbruket til midten (600-700 W) og stek bokhvete på vannet i ca 15 minutter.
   Å lage middag i posen, kaste det nødvendige antall porsjoner i kokende vann, reduser varmen til lav, vente 15 minutter, deretter forsiktig fange pose med en gaffel, utvide og tjene fatet på bordet.
  Hvordan å lage en deilig smuldrete bokhvete vann - 5 enkle trinn

   Hvordan lage deilig og smuldrete


   Nyttige tips:
 •  hvis du trenger så raskt som mulig for å lage middag, kan du ta med vann til en byll med korn på maksimal varme, men så snart den første boble, redusere strøm og dohotuvaty over svak varme;

 •  bokhvete på vannet - mager rett som kan variere, og legger det grakse eller stekt løk til de er gyllenbrune. Også deilig sende dette slurry, okropyvshy sitronsaft og soyasaus;
  Hvordan å lage en deilig smuldrete bokhvete vann - 5 enkle trinn

 •  hvis mulig, umiddelbart etter koking zakutayte gryte med grøt i håndkle og la stå i en halv time. Da denne retten vil bli enda mer intens og saftig.

 •  Å alltid holde seg frisk og god, slår bokhvete i vann eller melk i kostholdet ditt, og etter en måned vil du merke en dramatisk endring til det bedre!
  Hvordan å lage en deilig smuldrete bokhvete vann - 5 enkle trinn
   I dag nesten hver familie på kjøkkenet er Trykkokere. Denne enheten er rett og slett uunnværlig for den moderne kvinnen som ønsker all sin fritid holder ovnen. Maskinen er matlaging, steking, forberede desserter og drinker mens du tilegne deg tid og kjære. Forberede rotet det lett, men hver modell har sine egne anbefalinger. Vi anser de mest populære modeller og praktiske råd om hvordan å lage mat bokhvete i multyvartsi.

   Bokhvete i multyvartsi: det grunnleggende


   Til tross for forskjellene i oppskriften og teknikk av matlaging bokhvete i Trykkokere forskjellige modeller, er det allment aksepterte regler og retningslinjer for matlaging.
   Så, før du helle frokostblanding i vannet, er det nødvendig å ta nøye og sørge for at blant korn er ikke en bortskjemt korn eller små steiner. Selv om du har kjøpt en dyr produktkvalitet, bedre sørge for at ingen "hnylushek."
   Deretter rumpe bør gjentatte ganger skylles i kaldt rennende vann til den blir gjennomsiktig. Denne prosedyren blir kvitt fint støv og skall.
   Hvis man fikk krupp lys brun farge, kan det bli antent i en tørr panne. Noen få minutter med intens steking behov for å fatet var smakfull og skarp.
   Salt bør ikke rote Væsken før du sovner i hennes korn. Å dempe og gi en rik smak med salt kan legge til en spiseskje smør eller olivenolje.
   Husk at korn absorberer væske og øke i volum med 2-3 ganger. Så, med 100 gram tørre frø ut 250-300 gram bokhvete. I multyvartsi bør vurdere størrelsen og antall fremtidige cup porsjoner.
  Tips ledende produsenter - hvordan å lage mat bokhvete i multyvartsi

   Tips for matlaging bokhvete i multyvartsi fra Redmond


   Hvis din hjemme er Trykkokere Redmond, bokhvete forbereder enkel og velsmakende! Prosessen vil ta minimum av din tid og nyte måltidet hele familien. Den kan serveres som en siderett eller som en egen rett til frokost.

   Obligatoriske ingredienser:


 •  bokhvete (yadrytsya) - en kopp

 •  Vann - 25 kopper

 •  smør - 2 ss. l.

 •  Salt - en klype

 • Tips ledende produsenter - hvordan å lage mat bokhvete i multyvartsi

   Metode:


 •  Yadrytsyu skylles under springen, sitte i et dørslag, antent i en gryte og hell en kopp Trykkokere.

 •  Oppløse en klype salt i den nødvendige mengden av ren filtrert væske og legg den i bollen.

 •  Legg et par spiseskjeer (ingen lysbilder) av smør. Det er nødvendig å rote kom ut mør og smakfull. I tillegg hjelper smør mildne vann fra springen hvis ingen filter hjemme.

 •  Lukk lokket og angi modus for "grøt". Bokhvete i Redmond forbereder multyvartsi 20 minutter. Denne gangen er nok til å få en smuldrete rotet elastisk, men hvis du liker en hoven, øke steketiden til 30-40 minutter.

 •  Etter signalet på slutten av matlaging, åpne lokket og la grøten "puste" et par minutter, deretter tjene.

 •  Tips for matlaging bokhvete i multyvartsi fra Polaris


   Stek bokhvete i multyvartsi Polaris hjelpe vår rask tutorial.

   Obligatoriske ingredienser:


 •  Bokhvete - 2 kopper

 •  Vann - 4 kopper

 •  salt - 05 h l..

 •  solsikkeolje - 15 i. l.

 •  smør 40 gram

 •  Metode:


 •  Yadrytsyu ta over og skyll under springen, tørke tørke stekepanne.
  Tips ledende produsenter - hvordan å lage mat bokhvete i multyvartsi

 •  Aktiver modus "Multypovar" og temperatur 160S. Yngel bokhvete i multyvartsi, rør av og til slik at det ikke brent.

 •  Stek 5 minutter til de er gyllenbrun, og hell to kopper kokende væske og vente.
  Tips ledende produsenter - hvordan å lage mat bokhvete i multyvartsi

 •  Hvis du har noen skum, fjerner du det med en hullsleiv eller en skje, hell olje, dekk og fortsette å koke i 15-20 minutter, zbavyvshy temperatur til 120S.

 •  Før servering, ta på frokostblanding stykke smør.
  Tips ledende produsenter - hvordan å lage mat bokhvete i multyvartsi

   Tips for matlaging bokhvete i multyvartsi fra Panasonic


   Bokhvete med Panasonic Trykkokere alltid få en deilig og smakfull og nyte selv små barn som ikke liker grøt! Oppskrift litt forskjellig fra matlaging i Trykkokere andre modeller.

   Obligatoriske ingredienser:


 •  bokhvete - en kopp

 •  melk - 4 kopper

 •  Salt - til smak

 • Tips ledende produsenter - hvordan å lage mat bokhvete i multyvartsi

   Metode:


 •  Korn og skyll grundig ta å fjerne vann.

 •  Aktiver modus "Multypovar" på 160S temperatur og stek uten olje mais. Stadig røre til ikke brent 7 minutter, deretter umiddelbart helle fersk melk.

 •  Tilsett salt etter smak, rør og dekk.

 •  Redusere strøm, holder mode "Milk grøt", og kok til de er møre.

 •  Hvis du liker en flytende grøt eller ønsker å lage middag et lite barn, bedre å legge litt mer melk. For en mildere smak med melk kan sette en teskje smør.
  Tips ledende produsenter - hvordan å lage mat bokhvete i multyvartsi

   Oppskrift bedre bokhvete i en kjøpmann multyvartsi


   Bokhvete i en kjøpmann multyvartsi blir din "tryllestav" hvis behovet for å raskt utarbeide en solid og deilig middag. Matlaging kan være noe kjøtt eller fjærfe, men tradisjonelt er svinekjøtt, biff eller kylling, det vil si de kjøtt som er lettest å finne i butikken.

   Obligatoriske ingredienser:


 •  yadrytsya bokhvete - en kopp

 •  kjøtt - 400 gram

 •  løk - 1 stk

 •  gulrøtter - 1 stk

 •  krydder - til smak

 •  bakken muskat nøtt -. 05 h l.

 •  solsikkeolje - 3 ss. l.

 • Tips ledende produsenter - hvordan å lage mat bokhvete i multyvartsi

   Metode:


 •  Fruktskall og skåret i små biter for tanking.

 •  Snu bilen og varme opp oljen i det.

 •  Still mode "Baking" for en halv time og stek grønnsakene først under lokket stengt i ca 15 minutter.

 •  Kjøttet skjæres i små terninger eller strimler, tilsett salt og rulle i krydder. Legg til bollen med stekte grønnsaker, røre og stek de siste 15 minuttene før slutten av regimet "Baking".

 •  Bokhvete ta over og skyll under kaldt vann. Når vil regimet til "baking, rør igjen kjøtt, helle frokostblanding og dekk med kaldt vann. For en kopp vil yadrytsi trenger 3 kopper vann.

 •  Set Mode "Bokhvete" cover og vente til matlaging velsmakende og velduftende middag.

 • Tips ledende produsenter - hvordan å lage mat bokhvete i multyvartsi
  Яндекс.Метрика