De mest deilige kakerDe mest delikate kaker kan bli funnet på matlaging show, som bringer sammen de beste bakerne i verden. Med tittelen på den mest delikate, stor og flott dessert kan konkurrere flere mesterverk av berømte kokker tilberedte fra forskjellige land. Besøkende til utstillingen kan sette pris på ikke bare smaken, men skjønnheten skala, originalitet av hver sendt inn en godbit.
Strawberry Cake
Dens bakt i en liten by i La Trinidad. Han er kjent som jordbær hovedstaden i Frankrike. For å forberede dessert med tre tonn jordbær og rundt tusen egg. Grunnlaget er designet som et rektangel bredde på fem meter lange og sju meter. Vekten var mer enn elleve tonn. Strawberry godbiter prøvd femti tusen filippinere koster per porsjon - tjuefem cent.
Iskrem-kake
Stor iskrem kake klart å bygge kinesisk. Lengden dessert - 4, 8 meter, bredde - tre meter og en høyde-en meter. Vekt kulinariske mesterverk nådd åtte tonn. På overflaten bakere moro fargerike bilder avbildet en familie av bjørn. Mest nyte dette bildet av en fugl fly. Men det er også den største i verden iskrem.
Rice Cake
Dette tradisjonelle Filipino delikatesse - Biko: søt tallerken med kokt i kokosmelk ris med brunt sukker. Det ble utarbeidet i 2004, da det ble erklært det internasjonale året for Rice, og var den største i verden. Dessert rikt dekorert med biter av kokos og presentert for publikum og tasters. Vekten var ca. 2450 pounds. For å forberede det tok hundre og tjue kilo malahkyta, ni hundre and sixty pounds av brunt sukker og 2600 kokosnøtter. Desserter gjort i 1192 pounds.

Sjokoladekake

Grunnlaget for denne delikatessen er kakao og sjokolade. For mange tanker deilig sjokolade laget i Sveits. Landet er ledende innen produksjon og sjokolade forbruk. På gatene i sveitsiske byer er mange små konfekt hvor mote smak søtsaker laget av sjokolade. Utvilsomt vil du bli overrasket mange forskjellige sjokoladekaker som utgjør munnen.
Slik godbit du kan nyte i Tyskland, Frankrike, Alpene, Russland. Det finnes mange oppskrifter på sjokoladekake, men selv vanlig dessert kan bli omgjort til sjokolade mirakel. Noen oppskrift kan endres og gjøres mer interessant og velsmakende ved å legge sjokolade.
Kake kan ikke elske
Dagens kake er ansett som et internasjonalt produkt. I kulturen i nesten alle land representert en rekke oppskrifter dessert. I England, vil du bli tilbudt kake dekorert med nøtter, glasur og kandiserte frukter. Fransk kokkekunst er representert med delikat kjeks dekket med en sky av pisket krem. Egne oppskrifter er i Østen, for eksempel honning butterdeig fylling med nøtter og sesamfrø. For ikke lenge siden, en bonde fra Sør-Afrika funnet på loftet i huset kake som lå hundre år. Han ble en stein, og kan overleve på grunn av det høye innholdet i måltid cognac.
Baking delikatesse har en lang historie. Flere land mener at tradisjonen med matlaging deilig dessert kom med dem. Søtsaker som ser ut som moderne kaker ble oppdaget i utgravninger av egyptiske og greske byer i ruiner. Mor til godbiter føles Italia, som navnet på tallerken har italiensk opprinnelse. Franskmennene mener at utsmykningen dessert de har lært å gjøre, og det er som et kunstverk. I middelalderen i Frankrike bakverk kan være den eneste som hadde talent av kunstneren.
Kake kan betraktes ikke bare en dessert, og en sann utførelse av tradisjon. I dag kan du finne søtsaker rektangulær, kvadratisk, dessert i en rekke former. Og når godbitene peklosya like rundt appell og symboliserte solen og fruktbarhet. I nesten alle kulturer er bryllupskaken, paret er kuttet sammen. Dette symbolet dukket opp i brød. Men i enkelte kretser dessert med figurer av bruden og brudgommen har lenge vært en tradisjonell russisk slutten feiring.
Et utvalg av delikatesser utarbeidet spesielt for barneselskap. Flerfarget glasur med scener av tegneseriefigurer og fe figurer nødvendigvis stearinlys. Dette er ikke bare et ønske om å dekorere barnas dessert, men også en hyllest til legenden, ifølge som, sammen med røyken fra stearinlys på himmelen feie våre ønsker. Og de vil gå i oppfyllelse.
Denne unike dessert oppskrifter kan nå bli funnet veldig lett - med kjeks, kjeks, kaker dekorert med krem, marengs frosting, frukt, inskripsjoner. Og hvis du bake en godbit, og legger en kjærlighet, vil det ikke bare dessert, en ekte perle av en ferie.  
Når du skal kjøre i morgen eller kveldRunning - den mest tilgjengelige sport. Morgen eller kveld joggeturer ikke kreve investeringer eller eventuelt tilleggsutstyr. Denne sporten er egnet også for uerfarne utøvere som ikke har tilstrekkelig fysisk form. Det viktigste - er regulariteten i trening, utholdenhet og deretter ønsket resultat vil ikke gjøre deg vente.
Det vanligste spørsmålet som bekymrer uerfarne løpere - er "Når er den beste kjøre i morgen eller kveld? ". Vurderingene av erfarne folk i sporten fra hverandre. Alle kan ta med en rekke argumenter i favør av en tid kjører.

Hvis du kjører i morgen

Preferanse er gitt til en morgen kjøre såkalt "lerker", folk som pleide å gå til sengs tidlig og stå opp tidlig, så morgenen av kroppen er den mest produktive.
Noen mener at joggetur fører til tone kroppen deres og gir energi til hele dagen. I tillegg, hvis du står stille, vil det ta lang tid å remake en haug av tilfellene.
Morgenluften er mest rene og fri for avgasser. Dette vil i økende styrke luftveiene. Gaten hadde også folk bidrar mindre hektisk og mer fokus på kroppen hans.
Når problemer med ryggraden, men i fravær av kontraindikasjoner å løpe, jogge om morgenen spesielt nyttig, siden i morgen ryggvirvel komprimering betydelig lavere.
Hvis du kjører sent, om morgenen kjøre mest best for deg. Som kvelden kan du neppe der styrken i fysisk aktivitet.
Det er folk som tror at å kjøre i morgen - er mye stress på kroppen. Og de har rett i noen tilfeller. For det første kan det skje på grunn av det faktum at de starter en joggetur umiddelbart etter oppvåkning. Kroppen trenger tid til oppvåkning, et gjennomsnitt på 30-60 minutter og være sikker på å varme opp er nødvendig å varme muskler og forebygge skader. For det andre, hvis du hadde en hard natt, og du ikke sover, kjører morgen kan føre til skader på nervesystemet. Som et resultat, øker nivået av stresshormoner blod, som fører til stress og emosjonell ubalanse i løpet av dagen. Tredje, har japanske forskere konkludert med at kjørte i morgen er assosiert med okklusjon av cerebral fartøy på grunn av økt blodlevring på dette tidspunktet.
Hvis kjøre på kveldene
Kjør kvelden ofte foretrekker "ugler" de senere faller og får opp sent. Slike folk er utrolig vanskelig å våkne opp tidlig om morgenen. Spesielt tvinge meg selv til å kjøre om natten mye enklere enn om morgenen.
Kjør kvelden veldig bra for kroppen, inkludert lever, dets celler regenerere og oppdatert og nyre fjernes raskt.
I løpet av kvelden jogging belastningen er hovedsakelig på musklene, i motsetning til om morgenen, der kroppen, våkner opp og tuning, last også hjertet og hjernen. Derfor, i denne kjøretidshyggeligere og roligere.
Med kveld jogging forberede deg selv for en sterk og sunn søvn. Men ikke glem at et løp må avsluttes senest to timer før sengetid. Denne gangen er nok at kroppen innstilt til å sove.
Også kjører på kveldene nyttige for nervesystemet, samt en kveld jogge kan du fjerne stress akkumulert i løpet av dagen, endring av virksomheten, spesielt hvis du har en stillesittende jobb.
Og de som jobber fra tidlig morgen, ingenting å gjøre, men foretrekker de kvelden går.
Cons kveld løper har økt gassinnhold og tilstedeværelsen av mange mennesker på gaten.
Så, den treningstiden bør i hovedsak fokusere på sine biorhythms, lytte til kroppen. Spiller også en viktig rolle terreng og rute der du kjører og nærhet til motorveier og fabrikker dem. De mest aktuelle alternativene vurderes stadioner og parker.
Hvilken tid på dagen ville du velge, jogging, i alle fall, er den mest effektive sport for vekttap, generell helse og styrke kroppen. Det viktigste - det er en vanlig øvelse en halvtime oppvarming og stretching før du kjører etter ham. Ved å følge disse enkle ord, har du mest raskt og effektivt oppnå de tilsiktede resultater.  
Øvelse vannaerobic (foto)Aqua, som ofte kalles vannaerobic, en av de beste og tryggeste måten å gi kroppen din en god form. Vanligvis øvelser utføres i et svømmebasseng. Hvis du delta på spesielle klasser i aerobic, utført av en instruktør som står overfor uprazhnyayuschymsya show og spesielle øvelser for armer, ben og kropp. Vanligvis varer trening 45-60 minutter som trening rutine, det begynner med en varm opp, tar en stor del ender og strekk. Når riktig planlagt øvelser på en trening kan du miste opptil sju hundre kalorier.
Fordelene ved trening med aerobic
I likhet med andre former for trening med aerobic, har vannaerobic en positiv innvirkning på formen på kroppen din, bidrar til å redusere vekt, senke blodsukkeret, redusere de negative effektene av stress, lavere blodtrykk, hvis du har reist. Men er vannaerobic og ekstra fordeler. Gjennom støtte til vann som støtter 90 prosent av kroppsvekten din, gjøre øvelser i vann kan være hvem som helst, uten hensyn til faktorer som nivå av form, fedme, alder, helsetilstand. For eksempel trene i vannet - en flott måte å starte trening for nybegynnere. Disse laster påvirke alle muskelgrupper, og har en positiv innvirkning på det kardiovaskulære systemet og lungene.
Aqua aerobic øvelser for mennesker med overvekt
For folk som lider av overvekt aerobic - et alternativ trening. En av de viktigste årsakene til at folk blir full selv begynt å gjøre, raskt forlate trening - for mye stress på leddbånd og sener, som kan gi opphav til smerte og skade. Med vannaerobic hoveddelen er under vann, slik at leddbånd og sener og ledd er mye mindre stress. Dette bidrar ikke bare redusere risikoen for skader, men også tillater folk å nyte treningen. Og det er - en av de viktigste motivasjonsfaktorer.
Vannaerobic for personer med skader
Vann øvelser er svært nyttig for dem som har lidd traumer eller kirurgi. De er også ideell for mennesker med hjerte-, leddgikt, ryggsmerter, osteoporose og andre. Beroligende virkning av vannet gjør utøve et mykt organ, men samtidig utøve effektivitet forblir høy. Mange kjente idrettsutøvere, bli skadet, bruke den til å gjenopprette vannaerobic, fordi vann kan redusere belastningen på den skadde kroppsdelen.
Trening i vann for gravide
Vann aerobic er svært nyttig for kvinner som venter barn snart. På grunn av økningen i magen og andre deler av kroppen, vektøkning, de fleste kvinner ikke er i stand til å velge øvelser som de ville vært praktisk å bære. I tillegg, når en kvinne i stillingen, er risikoen for skader lår, rumpe og andre deler av kroppen er sterkt økt. Frykt for skade faktisk er den vanligste grunnen til at kvinner nekter å trene under svangerskapet. Samtidig skal vi ikke glemme at å være gravid kvinne må holde seg i form for å lette levering og bli en sunn mor for sitt barn. Løftekapasitet vann bare opphever risikoen for skader, slik at forventningsfull mor slappe av. Plus, vann øvelser gir en mulighet til å bære belastningen som ut av vannet for tungt for kvinner.
Øvelse vannaerobic for seniorer
For seniorer aerobic - den perfekte form for trening. Mange av dem lider av ulike sykdommer, ofte fra benskjørhet som gjør dem til å gjøre øvelsene. På samme tid, i fravær av øvelsen risiko for hjertesykdom og skader øker sterkt. Vann øvelser gir en mulighet til å unngå mange sykdommer og få myk, men uniform og intens stress på kroppen. Gruppe øvelser i bassenget og også gi psykoterapeutisk effekt - eldre mennesker få nye bekjentskaper, for å hjelpe dem å unngå ensomhet.
Et sett med øvelser vannaerobic
Nedenfor er en kompleks kan kalles grunnleggende eller initial. Den passer perfekt til alle grupper av mennesker som er nevnt ovenfor. Også bra disse øvelsene påvirke barn. Starter med disse enkle øvelsene, over tid, kan du supplere utvalget av mer komplekse og varierte øvelser.
Som med noe trening, aqua aerobic øvelser begynne med en varm opp.
Øvelse vannaerobic (foto)

Stående i bassenget, sette føttene hofter bredde hverandre og la hendene på hoftene. Langsomt gjør beveger seg med klokka, rotere hoftene, noe som gjør åtte sirkulære bevegelser. Deretter gjentar den samme øvelse, men denne gangen i motsatt retning. Deretter går du til hoved trening. Hele komplekset vil ikke ta mer enn ti minutter av din tid.
Øvelse vannaerobic (foto)

Sett føttene sammen, hendene fri lavere på begge sider av kroppen hans. Litt sitte. En bevegelse tilbake til venstre, heve armene til skulderhøyde og hoppe igjen rundt to meter ved å løfte og dra med sin høyre fot. Returnere til gulvet bassenget nosochok land på venstre ben. Sette begge føttene sammen og nedre arm. Lage fire hopp på venstre fot, deretter gjenta den samme for den høyre foten. Å øke belastningen og forhindre ryggsmerter, belastning på en pressekonferanse hopp.
Øvelse vannaerobic (foto)

Stå med føttene satt sammen og underarmer på hver side av kroppen hans. Heve begge armene til skulderhøyde, stå på venstre ben knebøy inntil hoftene blitt nesten parallell med gulvet i et basseng. Hodet bør forbli på vannet ditt. Trekk høyre fot til venstre og senke hendene. Ta fire raske skritt venstre ben, og gjenta med høyre ben.
Øvelse vannaerobic (foto)
Яндекс.Метрика