Hva kan du gjøre et multyvartsiDette mirakel av moderne teknologi som Trykkokere, som nylig kom inn i våre liv. Og bare en gang en stor assistent og ble en favoritt blant kvinner og menn. Dette er forståelig, fordi multyvartsi alle, selv det er ikke i stand til å forberede en person kan skape en ekte kulinarisk mesterverk. Dette trenger ikke å koke nesten ingen innsats: du bare lå i Trykkokere utarbeidet i henhold til reseptbelagte produkter og stille inn ønsket modus av forberedelse. Alt annet Trykkokere forberede seg!
Dessuten er hun i stand til, og kok dampet, og lage mat, bake. Dette og spare din tid og energi og produkter, holde dem sunne og ernæringsmessige egenskaper.
I multyvartsi kan du koker nesten alt: deilige supper og kjøtt- og fiskeretter, desserter, kaker og diverse delikatesser som du kanskje aldri har hørt før. Og for en deilig sprø frokostblanding det ut! Disse kan fremstilles eneste virke russisk ovn. Generelt, noe mat her kommer meget velsmakende. Prøv det og se selv. Og vi starter, selvfølgelig, den første retter.
Cream "Dyubarri"
Hva kan du gjøre et multyvartsi

Og for å starte, foreslår vi at du forbereder en multyvartsi fransk suppe "Dyubarri."

For å gjøre det, trenger du:

- En liten kål blomkål delt i buketter,
- 300 g hakket poteter,
- 300 ml vann,
- 200 ml melk,
- Pepper og salt - til smak.
Separat forberede 60 g revet ost 200 ml fløte og muskat.
Så legge våre Trykkokere ovenfor forberedt suppe ingredienser unntatt fløte, revet muskat og vi vil legge til senere. Slå modus for "høytrykk" for nøyaktig 15 minutter.
Ferdige produkter slå ut i en egen beholder og slo med en mikser.
Nå hell vår suppe tilbake i bollen Trykkokere og installere programmet "Lagre et varmt måltid." Tilsett fløte, revet ost og litt muskat.

Fransk suppe "Dyubarri" klar!

Risotto Milanese
Hva kan du gjøre et multyvartsi

Den andre foreslår at du prøver den risotto Milanese. Selv om du aldri har tilberedt denne retten før, tro meg, Trykkokere du ikke vil ha noen problemer. Som alle andre frokostblandinger, vil risotto i multyvartsi rett og slett fantastisk!

For å gjøre det, trenger du:

- 2 kopper ris dovhozernystoho,
- 500 ml olivenolje
- 100 gram skinke,
- 1 løk,
- 100g sopp,
- 400 ml kyllingkraft,
- Tomatsaus "passatvindene"
- Parmesan,
- Pepper,
- Salt.
Så helles olivenolje på bunnen av bollen Trykkokere. Sett det vasket ris, skiver skinke, løk og sopp, tilsett kyllingbuljong, salt, krydder og bland godt alt. Vri program "Pilaf". Ferdigretter serveres med parmesanost og tomatsaus "passatvindene".
Vats
Hva kan du gjøre et multyvartsi

Hvis du lukker kaukasisk mat, kan du enkelt lage en tradisjonell georgisk fatet multyvartsi - vats.

For ham, trenger du:

- 500 gram biff eller lam,
- 3pomydora,
- 1 løk,
- 400 g poteter,
- 1 aubergine,
- En søt pepper,
- 4 fedd hvitløk,
- Urter,
- Pepper,
- Salt,
- Hop-suneli.
Lå en kopp terninger Trykkokere kutte kjøtt, tilsett skrelt og hakket tomater, salt og krydder.
Sette en time ved Mode "slukke".
På denne tiden, ren og skjær alle andre grønnsaker og en time slukke kjøtt spredt lag av poteter, løk, paprika og aubergine. Salt og pepper grønnsaker.
Putre 45 minutter, tilsett hvitløk og to skiver tomater, turn mode "Dimming" i ytterligere 15 minutter. Den ferdige retten dryss med fersk persille.
Damp koteletter
Hva kan du gjøre et multyvartsi

Hvis du er en fan av diett mat - Trykkokere du bare finne! Det kan dampes og grønnsaker og saftige burgere damp.For deres fremstilling i multyvartsi du trenger:
- 2 løk,
- 0, 5 kg kjøtt (okse, svin eller fjærkre på ditt valg)
- En halv brød,
- 2 egg,
- Salt,
- Pepper,
- Brødsmuler.
Som med vanlige koteletter, først forberede stuffing: kjøttdeig, løk og brød. Tilsett egg, salt, pepper, form karbonader og rull dem i brødsmuler.
Fyll en bolle Trykkokere nødvendige mengden av vann Sett koteletter å justere for steaming og kok dem 35 minutter med "steaming".
Etter pipetonen - Steam hakker klar for servering.
Paella
Hva kan du gjøre et multyvartsi

Like deilig i multyvartsi og fiskeretter. For eksempel, spansk paella. Ikke forberede slike mesterverk? Ikke bekymre deg, din mirakel assistent du gjøre noe!

For å forberede paella i multyvartsi du trenger:

- 2 kopper ris "Jasmine"
- 500 gram laksefilet,
- 2 ferske tomater,
- En søt pepper,
- 2 løk,
- 2 kopper vann
- 100 gram olivenolje
- En klype safran
- 2 ts salt
- 1 hvitløk og krydder etter smak.
Vi konkluderer paella ingredienser i følgende rekkefølge: bunnen av koppen helle olje, lå godt vasket ris på toppen - finhakket løk, tomater, da - kutte store stykker av pepper og skiver av laks medium størrelse. Sentrum av pan put skrellet hvitløk skall. Matlaging paella i "Pilaf". Når et pip ta ut hvitløken, rør og slå på fatet i 10 minutter programmet "Oppvarming". Klar paella dekorere med greener, sitron, og hvis du vil - sjømat.
Salat "Mara"
Hva kan du gjøre et multyvartsi

Vel, med de første og andre kurs skjønte nå gå videre til salater. Ja, ved hjelp Trykkokere kan forberede salater. Selvfølgelig, gjorde hun ikke kutter sine ingredienser, men med det de er mer rik og deilig.
Prøv for eksempel å forberede salat "Mara", som vil være et originalt alternativ til velkjente "sild under en pels."
For å gjøre det, trenger du:
- Sild
- 2 poteter,
- 1 løk,
- En bete,
- 1 gulrot,
- 100 gram ost.
For fylling, majones, salt og hvitløk.
Så vaske grønnsaker, rengjøres og kok i "Cooking for et par." Denne modusen bidrar til å holde grønnsaker alle næringsstoffer. Mens gulrøtter, poteter, rødbeter kokt - shinkuem løk, hvitløk og klikk kutte biter av sildefilet. Klar grønnsaker kjølig. Poteter og rødbeter - gni revet gulrot og ost skåret i terninger.
Nå legge ut en salat lag: først - saltede poteter med majones, det spredte seg med hakket løk, da - sildefilet, saltet og spre videre blandet med hvitløk majones og rødbeter, og til slutt, spre majones blandet med gulrøtter og ost.
Det er alt! "Mara" er klar! Du kan dekorere det på egen hånd.
Ost Pudding
Hva kan du gjøre et multyvartsi

Til slutt, gå til det søte. Det neste trinnet - deilige desserter. Og vi forberede dem vil være i samme multyvartsi. Og prøver å forberede oppstart av møreste ostekake.
For å gjøre det, trenger du:
- 2 pakker av sur råolje,
- 150 gram sukker,
- 1 ss smør
- 150 g rømme,
- 2 egg,
- 4 ss mel
- 0, 5 ts vanilje,
- 1 ss rosiner og litt kanel.
Å starte maktkampen ost med sukker til sukkeret er oppløst. Tilsett vanilje til blandingen, smør, eggeplommer, salt, rosiner og kanel. Elt deigen godt. Nøye tilsett pisket eggehvite og spredning i en panne, smurt. Forbered ostekake i "Baking" i 1 time. Men ikke ta det ut umiddelbart og la stå i 10 minutter for å gjøre det litt kaldt. Tjene pudding med rømme eller syltetøy.
Lemon Cupcake
Hva kan du gjøre et multyvartsi

Og, selvfølgelig, er å prøve å bake noe i våre multyvartsi. For eksempel sitron kake.
For å gjøre det, trenger du:
- 150 g litt myknet margarin,
- 150 g sukker,
- 4 egg,
- Juice og skall av 1 sitron
- 0, 5 ts bakepulver,
- 210 gram mel og smør til smøring av fatet.
Å starte gni myknet margarin hvitt, legge den til egg, revet sitronskall og sitronsaft. Pisk blandingen med en mikser. Separat, sile melet, tilsett mel, bakepulver og forsiktig bland det med egg-margarin blanding. Elt deigen til vår glatt og sette bakt.
Bare 50 minutter med "Baking" og leiligheten er fylt med deilige aromaer. Etter 25 minutter etter baking sitron kaken kan fjernes fra formen og tjene umiddelbart til bordet.
Som du kan se, kan dine multyvartsi kokes første, andre og salat, og desserter, bakverk. Men det er ikke alt. Med kraften i denne unike enheten, kan du forberede deilige drinker. For eksempel, varm melk. Prøv en smak i ovnen!
Bakt melk
Hva kan du gjøre et multyvartsi

Å forberede varm melk du selvfølgelig trenger er melk. Bedre, selvfølgelig, et hjem, men du kan prøve denne deilige drink og butikk. Vi tilbyr en resept for tre liter melk. Før du kan legge det til å smake 1 ss sukker, men du kan gjøre uten det.
Fyll forberedt melk (du kan med sukker, du kan ikke) i bollen og slå Trykkokere mode "Milk grøt." Og så snart Trykkokere frakoblet, fortsette matlaging drink i "slukke" minst 4 timer. Å farge varm melk var mer intens - du kan la den stå i standby oppvarming på hele natten. I morgen vil du bli gitt før frokost bakt melk kan du drikke som en uavhengig, og kan legges til morgen te eller kaffe.
Ryazhenka
Hva kan du gjøre et multyvartsi

Forresten, hvis fortsatt varm varm melk du tilsett fløte og la over natten - om morgenen får du en ekte ryazhenka! Proporsjonene gjøre dette nyttig drikke som følger: 3 liter fersk melk du vil trenge 300 gram fersk fløte. En gretten gjæret bakt kreves ved 40 grader.  
Яндекс.Метрика