Som røyk fett hjemme?
 Bacon, kokt hjemme blir stadig mer populært produkt. Den utmerker seg med fantastisk smak, appetittvekkende utseende, lav pris og 100% naturlighet. Denne nyttige og velsmakende delikatessen som brukes innenfor rimelighetens grenser, ikke bringer noen skade på kroppen. Det er nok av oppskrifter som lar deg lage mat røkt bacon hjemme. Dette er ikke en komplisert prosess som krever mye erfaring og dyktighet. Kunnskap om spesifikke regler gjør det mulig å oppnå gode resultater. De beste eksperter på dette området er kjent ukrainsk.
 Ingredienser:
 For røyking bør:
 - 15 kg fett;
 - 5 liter vann;
 - 05 kg salt;
 - Svart pepper;
 - Hvitløk;
 - Tørr sennep;
 - Bay blad.
 Prosessen med å røyke
 Å forberede hjemmelaget røkt bacon behovet er klar røykeri. Hvis den ikke gjør det, men det er en ovn i huset med peis, kan fettet henges i skorsteinen. En dag vil være klar. Den optimale temperatur røyking bør være i området fra 25 35 ° C Skall valnøtter eller rosmarin, som er involvert i prosessen, gir den en unik smak og farge.
 Som brikken du trenger å strippe kam eller fra nedre del av magen, bortsett fra der det er fett og kjøtt. Før røyking prosessen du trenger en god fett salt og pepper, gni sennep, hvitløk, knust laurbærblad og la salt oppløst i et kjølig sted i 3-5 dager. Etter den tid produkt vaskes med varmt vann og henges til tørk.
 Så hvis kokt i smult røyking, må du være reservert på forhånd eple, kirsebær eller or grener som skal suge i noen minutter, og benyttet i en spesiell skuff røykeri. Koptylnoe enheten er installert på en liten brann, og på toppen av det plassert en gryte med vann til avløp fett. Fett er røyk tørke i 40-45 minutter ved 50 ° C +35+. Røyking bør starte med lav varme, gradvis bringe den til det maksimale. Prosessen er ledsaget av store tap av fuktighet, noe som sikrer lang holdbarhet.
 I ekstreme tilfeller kan ryke produktet være på loftet på klossene. Pre-behovet for å bygge en boks med en skyvedør sånn inne stoppede platejern. Det må kobles til via hull med dempere til skorsteinen. Inne i skapet bør omfatte kroker til å henge produkter.
 For røyking ofte brukt to metall sider, koblet vertikalt. En er gjørmete og den andre med bjelker - røyking. Bygging av topp stengt strie.
 De ovennevnte metoder er knyttet til den varme metode, bortsett fra der det er kaldt røkt, krever mye tid. Fremgangsmåten utføres ved en temperatur på 20 ° C og karakterisert helt forskjellig smak innkjøpt produkt. Det er to populære måter å røyke uten røyking fett.
 Kaldrøykt bacon hjemme
 Metode 1:
 1.  Trenger du å fett vekt 3 kg og skjær den i flere biter 5-6 cm i størrelse. Fett bør være ensartet og ikke stri.
   Hver brikke bør gni hvitløk, sennep, pepper og laurbærblad.
   Neste, må du forberede saltlake, oppløst i 2 liter vann 500 gram salt.
   Legg til det en glass av røyk.
   Legg igjen en fett løsning i en uke.

   Tørkede produkt suspenderes i 2 dager.
   Metode 2:
  1.  Oppløse 250 g salt i 2 liter vann, og legger til løsningen koriander, krydret og søt pepper, laurbærblad og hvitløk.
    Topp opp 250 ml flytende røyk.
    Sette alt i brann og bringe løsningen til en byll.
    Koke bacon i saltlake i 15 minutter.
    Ta ut og kjøle det ferdige produktet.  
Som kål lapskaus panorere?
 Av mangfoldet av grønnsaker vi ofte spiser poteter og kål, som anses rimelig, sunn og velsmakende mat. Alle sporstoffer, så vi trenger som finnes i naturen og hverandre bær frukt eller grønnsak attraktive på sin egen måte. For eksempel vil kål nyttig spise i noe beløp: rå, varmebehandlet gjæret og saltet. Hun - en kilde til vitamin C, vegetabilsk perfekt renser kroppen for giftstoffer, toksiner og gir næring til cellene med mineraler, fosfor, jern, kalsium og mangan, å takle mangelsykdommer. Kokt, dampet og stekt kål er også nyttig som bruker den rå. En smak av produktet vil direkte avhenge av de kulinariske evner. Det sies at det er 101 metode for matlaging kål, noen av dem i dag, og vi vil snakke.
 Hvordan slukke kål i en panne
 Avhengig av variasjon av kål (farge, kålrabi, hvit, blå) anbefaler steke grønnsaker og kok med vann.
 Oppskrift nummer 1 "kål kiler"
 Kachan kål veier opp til 1 kg skåret i fire stykker, som hver er finhakk eller rist. Varm en stekepanne helle bunnen 5 i artikkel.l. vegetabilsk eller olivenolje, hell hele kål og gi henne litt brunet fra forskjellige vinkler for å få gylden brun, deretter å gjøre det minste brann, tilsett en halv kopp med vann på toppen og dekk i 30 minutter. Husk at vann kan fort koke bort, så ofte løfte lokket og rør fatet. Er pålagt å steke løk i et stort antall av olje gjennom den avsatte tiden til å legge kål, salt innhold. 5 minutter før slutten av leskende i pannen tilsett tomatpuré eller ketchup til å smake (vanligvis 2-3 ss.l.), Pepper og andre smaker. Etter matlaging inne trenger å sette 1 fedd knust hvitløk, dekke pannen med må forbli åpen. Pass på - her kommer løpende hjem til lukten!
 Oppskrift nummer 2 "Spicy kål"
 Til kål smaken var mer intens, og utseendet av lyse, erfarne kokker tilbyr kål lapskaus med tillegg av mel, eddik og sukker. For å gjøre dette, hakket kål lå på en oppvarmet panne med smør og stuet det i 15-20 minutter. Når du ser at kål var mykere, dens salt og pepper og tilsett 1 ss sukker. Før du slår av brann, tilsett 2 ss i pannen pre-stekt mel, gyllen nyanse umiddelbart gjøre kål måltid mer behagelig å se på. Og før servering hell i pannen 1 ss. l. eddik. Dish - den opprinnelige, smaken er forskjellig fra klassisk kokt kål, som brukes som tilbehør til kjøtt og fjærkre.
 Oppskrift nummer 3 "Stekt grønnkål"
 Denne variasjonen i kål er mer rigid enn den klassiske belokochannыy eller farge. Til kål smak å holde opp den konvensjonelle behov 1 kg. kålrabi legge til pan 1 ss. rømme, 1 ss 2 ss hvetemel tomatpuré. Kål bør være grundig vasket, renset og skåret i små skiver, deretter alle legge til pannen, bare salt og pepper og stek under omrøring i 30 minutter. Før servering, legg urtene trenger for mer smak.
 Braisert kål - en stor fylling
 I en egen rett kål kan brukes som en fylling for paier og pai. For dette er gode bare to varianter av kål: farge, som kan sendes gjennom en kjøttkvern eller blender og kål. For brann ikke nødvendig å legge vann, siden ved lav temperatur kål selv utstråler væske, så det går "i sin egen juice". Grønnsaker trenger salt, tilsett krydder etter smak. I forberedt stuffing tilsett hakket kokt egg, stekt gulrøtter og løk i smør. Til kål var ikke altfor fet etter slukke, det spredt på papirhåndkle som absorberer overflødig olje etter steking.  
Canning tomater

 Oppskrifter hermetisert tomater for vinteren. Hermetiske tomater oppskrifter.

 Hermetiske tomater (alternativ 1)


 Ingredienser
 2 pounds liten størrelse neperezrelыh pære tomater, sitronsaft og salt etter smak.
 Forberedelse
 Vask tomatene, legg i et dørslag, dyppet i en gryte med kokende vann, Blanch i 1-2 minutter, kjølig, skrelle.
 Liters glass grundig rengjort, sterilisert. Godt sette dem i tomater. Legg til hver bank i 1 time. Spoon av salt, hell kokende vann. Dekk glassene med lokk og sterilisere 40 minutter.
 1-2 minutter før slutt hell i hver krukke 1 t. Av sitronsaft. Etter sterilisering krukker tett tette og slå flere ganger for å jevnt sitronsaft ble distribuert over hele saltlake.

 Hermetiske tomater (andre versjon)


 Ingredienser
 2 pounds små i størrelse, neperezrelыh pære tomater, eddik essens og salt etter smak.
 Forberedelse
 Vask tomatene. Liters glass grundig rengjort, sterilisert.
 Godt sette dem i tomater. Legg til hver bank i 1 time. Spoon av salt, hell kokende vann. Dekk glassene med lokk og sterilisere 40 minutter.
 Et minutt før slutt hell i hver krukke 1 t. Spoon av eddik. Etter sterilisering krukker tett tette og slå flere ganger for å jevnt eddik ble fordelt over hele saltlake.

 Canned Tomater Brokkoli


 Ingredienser
 1 1/2 kg liten størrelse neperezrelыh pære tomater, 1/2 kg brokkoli, sitronsaft, eddik essens og salt etter smak.
 Forberedelse
 Vask tomatene. Vask brokkoli, dele i buketter, Blanch i 3-4 minutter i kokende saltet vann med sitronsaft, sitte i et dørslag, kult.
 Liters glass grundig rengjort, sterilisert. Godt sette dem tomater blandet med brokkoli. Legg til hver bank i 1 time. Spoon av salt, hell kokende vann.
 Dekk glassene med lokk og sterilisere 40 minutter. Et minutt før slutt hell i hver krukke 1 t. Spoon av eddik. Etter sterilisering krukker tett tette og slå flere ganger for å jevnt eddik ble fordelt over hele saltlake.

 Hermetiske tomater med agurker


 Ingredienser
 1kg liten størrelse neperezrelыh pære tomater, 1 kg agurk, eddik essens og salt etter smak.
 Forberedelse
 Tomater og agurker vaske. Liters glass grundig rengjort, sterilisert. Godt sette dem tomater blandet med agurker. Legg til hver bank i 1 time. Spoon av salt, hell kokende vann. Dekk glassene med lokk og sterilisere 40 minutter. Et minutt før slutt hell i hver krukke 1 t. Spoon av eddik. Etter sterilisering krukker tett tette og slå flere ganger for å jevnt eddik ble fordelt over hele saltlake.

 Tomater med pepper og eplekaker


 Ingredienser
 1kg liten størrelse neperezrelыh pære tomater, paprika 1/2 kg, 1/2 kg moden eple grønne varianter, 2 liter vann, 4. ss sukker, 2 ss. ts salt 2 kopper eddik 2 timer. ss malt kanel.
 Forberedelse
 Med sukker, salt, kanel, eddik og vann for å fremstille marinaden. Vask tomatene. Vask paprika, kuttet ut frøene og skjær kjøttet i strimler på langs, Blanch for et par 30 andre kule. Epler Vask, skrell, kuttet i to, fjern frø og Blanch i 1-2 minutter, kast i et dørslag, kult.
 Liters glass grundig rengjort, sterilisert. Godt sette dem blandet med tomater epler og pepper.
 Hell den varme marinaden. Dekk tinn lokk og krukker å sterilisere 25 minutter. Etter sterilisering krukker tett tette og slå flere ganger for å jevnt eddik ble fordelt over hele saltlake.  
Яндекс.Метрика