Hvordan å gå ned i vekt i hendene på

Den kvinnelige kroppen, dessverre, er ordnet slik at fettlagrene er dannet på de stedene hvor det mest vanskelig å gå ned i vekt. Spesielt i hendene. For å kunne tilby sine slanke håndtak bør følge et riktig kosthold, gjør hånd massasje, trening.
 Hvis overvekt - din trofaste følgesvenn, i dette tilfelle du må gå ned i vekt kompleks. I fett bør påvirke generelle tiltak ved å velge riktig kosthold. Men hvis du bare bryr seg om de ekstra fylde hendene, kan du hjelpe følgende anbefalinger.
 Generelle tips for de som ønsker å gå ned i vekt i hendene på
 1. På dagen bør du drikke 2-3 liter vann og ikke-kullsyreholdige drikker som ikke inneholder sukker, som den første årsak til cellulitter - et brudd på vannbalansen i kroppen. Det skal bemerkes at vann kommer inn i kroppen, både innvendig og utvendig. Det er derfor vannbehandling vil være svært nyttig for deg
 2. Det er nødvendig å begrense bruken av sterk te og kaffe som de dehydrerer kroppen, frata det av vitaminer
 3. Unngå fast food, unngå semis. Overflødig salt, konserveringsmidler, søtstoffer - er den beste støtten for fett og cellulitter, inkludert i hendene på
 4. Må slutte å røyke, fordi røyking det påvirker stoffskiftet, og samtidig hindrer normal funksjon av vann-lipid balanse av
 5. Vanligvis gi opp brus
 6. Prøv å ikke spise mat som inneholder enkle karbohydrater
 7. Spis mer mat som er rik på vitamin A.
Hvordan å gå ned i vekt i hendene på

 Tradisjonelle oppskrifter
 Gå ned i vekt i hånd kan hjelpe kaffe oppdateringspakker. For å gjøre dette, forberede en spesiell kaffe maske for hendene: koker kaffe, som deretter sette massert på problemområdet, pakk med plastfolie, så la den sitte i 10 minutter. Skyll med varmt vann og kaffegrut, bruke håndkrem kosmetisk.
 Øvelse Hånd
 Riktig ernæring kan hjelpe, men ikke trene for å gå ned i vekt effektivt i hendene ikke fungerer. Hvis du har manualer hjemme der, kan du erstatte de 15 liters vannflasker.
Hvordan å gå ned i vekt i hendene på

 Oppgave 1.
 Du må sitte på gulvet, trekker benet fremover. Plasser hendene i området av bekkenet, fingrene tilbake. Vydyhnuvshy luft, løfte bekkenet fra gulvet. Kroppen skal danne en skrå linje fra hæl til tå. Hold fikk stillingen i ett minutt, deretter opustytesya. Denne øvelsen, gjenta 10 ganger.
 Oppgave 2.
 Plukke opp en dumbbell, armer rotere både fleksjon (fingre bør være utenfor). Løfte manualer til brystet nivå, albuene bøyd. På denne tiden, de elastiske løftearmene opp - 50-100 ganger. Du kan utføre denne øvelsen 10 ganger, noen ganger slippe hendene slik at de kan hvile.
 Oppgave 3.
 Innen 15 minutter bør gjøre hoppe tau. Denne øvelsen ikke bare støtter passer din kropp og bedre holdning, og bidrar til effektiv vekttap i hendene.
 Riktig å kombinere trening, ernæring og skjønnhetsprodukter, kan du gå ned i vekt i hendene, og som et resultat tillate deg selv å bære ethvert antrekk.Hvordan å lage mat Lagman hjemme?
 Lagman - tradisjonell kinesisk kjøtt fatet, som lånte usbekere, kasakhstanere og kirgisere. Det finnes flere alternativer for matlaging, lam, svin, storfe, fjørfe, men det er det samme en ingrediens - lange nudler. Sannheten bestemmes av hvilken type retter av nudler, som bør være et enkelt ubrutt tråd. I østlige restauranter med retter serveres coli.
 Å lære å tilberede Lagman hjemme er mye informasjon, men bør fokusere på de viktigste punktene.
 Lagman har sine egne særtrekk, det er sannsynligvis en tykk suppe, som erstatter og parabolen. Det er tilberedt med grønnsaker: paprika, gulrøtter, bønner, aubergine, reddiker, grønt og ulike orientalsk krydder. Separat saus servert spesifikke "Laz" som ingredienser som bruker skarp pepper, olje og hvitløk.
 Lagman svinekjøtt
 Ingredienser:
 - 05 kg av svinekjøtt;
 - 1 leder av løk;
 - 2 mellomstore gulrøtter;
 - Halv gul eller grønn nepe;
 - 2 tomater;
 - 2 poteter;
 - 200 nudler;
 - 2 fedd hvitløk;
 - 1 ss. l. vegetabilsk olje;
 - En liten gjeng koriander, dill, persille;
 - 2-3 blader av laurbærblad;
 Som Vegeta krydder brukt eller Zira. Noodle retter du kan lage mat for deg selv, eller kjøpe ferdig. Volumet av produkter designet for 3-4 porsjoner.
 Metode:
 1.  For matlaging potten behov. Svinekjøtt tidligere kuttet opp små biter, legg i kokende saltet og vegetabilsk olje i potten. Kjøtt pidsmazhuyetsya til fremveksten av en fin gyllen brun.
   Løkringer bør kutte grønnsakene i terninger, knust hvitløk og konsekvent laste en container.
   Innholdet av kobber bør legges til gni revet eller finhakket tomat. Dish saltet etter smak, og lagt krydder i en morter frynsete.
   Blandingen skal helle kokende vann og kok i ytterligere 40 minutter.
   Når kjøttet er mørt, tilsettes det potetene og kok til de er møre. På slutten av parabolen kledd Vehetoy.
   Nudler fremstilles separat, vasket med vann og kledd med olje.
   På bordet er en rett som serveres i dype tallerkener, fylt med velduftende kjøttkraft på toppen drysset med hakket og brukes med lavash brød eller kaker, fordelt med rømme.

   Lagman biff
   Ingredienser:
   - 650 g storfekjøtt;
   - 4 løk pære;
   - 1 tomat;
   - 1 paprika;
   - 1 reddik;
   - Eller dzhusay Ramson (vill løk)
   - 2 ss. l. tomatpuré;
   - 3 fedd hvitløk;
   - 200 nudler;
   - 05 liter kjøttkraft;
   - Vegetabilsk olje (1 spiseskje)
   - Salt, pepper, persille.
   Forberedelse:
   Biff og grønnsaker bør kuttes i like biter og løk, gulrøtter og paprika - tynne strimler. Hvitløk trenger å strekke eller presse gjennom kniv trenerbenken. En annen teknologi er ikke forskjellig fra kokeprosessen Lagman svinekjøtt. I en tallerken sikker på å legge ziru, gurkemeie, koriander og diverse paprika. Dish skiller rik smak, næringsverdi og skjønnhet.  
Hvordan å lage mat svinekjøtt hot pot

 Rettene er forberedt lett i potter og ser veldig bra. Forberede en pott hver varm svinekjøtt, lam og oksekjøtt, supper, vegetabilsk lapskaus. Disse rettene alltid glede familie og gjester.
 Hot svinekjøtt hjemme (oppskrift nedenfor) - veldig smakfull, deilig og mettende rett. En tallerken er et måltid erstatning. Hvordan å lage mat svinekjøtt hot pot hjemme?

 Ingredienser for hot pot med svinekjøtt


 Svinekjøtt - 500 g, løk, gulrøtter, poteter - 6-8 stykker, rømme - 3-4 ss majones - 3-4 spiseskjeer, vegetabilsk olje, kjøttkraft - 100 ml, hvitløk, krydder til din smak, sitronsaft, salt og pepper.
Hvordan å lage mat svinekjøtt hot pot

 Cooking svinestek


 Oppskrift: Svinekjøtt hot pot i hjemmet
 For bedre å lene svinestek. Skjær kjøttet i terninger ca 2 til 2 inches. Dryss med krydder, legg 1-2 teskjeer sitronsaft. All mix og sett den til side for å marinere kjøttet i 40 minutter.
 Nå forberede saus. For å gjøre dette, bland majones og rømme, presse et par fedd hvitløk, tilsett buljong, rør og sett det til side. La infused saus.
 Skrell poteter, skåret i terninger av samme størrelse som kjøtt. Stek potetene i vegetabilsk olje til løken er myk. Stekte poteter falle fra hverandre i potten, og vil bli holdt stykker.
Hvordan å lage mat svinekjøtt hot pot

 Skjær løk, gulrot gni på et grovt rivjern.
 Det første Legg kjøttet på den nedre halvdelen av potten, deretter halvparten av løk, gulrøtter halvdel, hell saus, komprimerte lag skje. Sett den øverste halvdelen av potetene. Litt salt, men merk at sausen inneholder også salt. Lag gjentar igjen.
 Potter skal plasseres i en kald ovn. Småkoke i en halv time på 180 grader. Før servering, dryss med urter. Hot pot på hjemmesiden svinekjøtt klar. Nå som du vet hvordan du skal lage svinekjøtt hot pot for hjem.

 Hot svinekjøtt pot oppskrift video


 Denne videoen er hot svinekjøtt potten kommer ut veldig søt og saftig, må se video oppskrift.
Hvordan fjerne fett fra magen raskt

Mange folk ikke legger merke til når de ekstra pounds synes synonymt med stor mage. Og fra det øyeblikket har jevnlig sliter med problemet med ekstra pounds på hennes mage og sider.
 Unike er at vi begynner å håndtere slike problemer i sesongen når det er på tide å gå til sjøs, vandre i en badedrakt.
 Når du begynner å gå ned i vekt, mister du vekt første ben, mage stående på ett sted, til tross for sterkt ønske om å begrense deg til visse produkter.
 Hvis figuren din er litt dårligere, bør du ikke bekymre deg så mye om det, er det sannsynligvis riktig.
Hvordan fjerne fett fra magen raskt

 Jakten på en flat mage
 Den første regelen at du ønsker å gjøre, er å endre din diett mat. Som slutter å bruke fet, stekt og høyt kalori mat. Det bør gå til dampbad og kokt mat.
 Andre måltider på vannet og med et stykke smør kan være en stor frokost hver dag. Omelett blir belastet en positiv energi for dagen. A kokte poteter vil være så deilig som stekt.
 En annen viktig regel anses ikke å overspise mat. Spise så mye mat som energi du har brukt hele bestått dag. Hvis du bryter et system, vil de ekstra pounds bare hoper seg opp.
Hvordan fjerne fett fra magen raskt

 Ochyschayemosya av giftstoffer og trenuyemosya
 Mange sier at gjennom bruk av klyster kan redusere mengden av ekstra pounds, takket være aktiv rense kroppen for giftstoffer.
 Prosessen med klyster blir liggende i en lateral posisjon, så er det en tilførsel av fluidum inn i tarmen. Etter denne metoden vil du oppnå den raskeste ytelsen, og en stor mage vil gå i front. Det anbefales å utføre denne prosedyren fjorten dager.
 Det finnes også produkter som ikke er dårligere metode for klyster, som vellykket fjerner giftstoffer fra kroppen. Agurk er en veldig god renere tarm, samt andre typer fiber, og spesielt kokt mais vil være en god gave til tarmen.
 Det er også en god metode for å fjerne ujevnheter er regelmessig mosjon, basert på trykk og funksjoner swing arm muskler, ben, problemområder - sidene og buken.
 Som etter dramatiske vekttap, er huden din saggy, rynkete, for ikke å fanget opp med dette ordensforstyrrelser nødvendig regelmessig trening huden var myk, glatt og vakker. Så sørg for å besøke treningsstudioet.Яндекс.Метрика