Duften av kanel, søt og syrlig smak av epler, tynn og tyktflytende søt deig, som tiltrekker seg og være i munnen - klare tegn til nybakte dyktige hender wiener strudel.
 Hvis du ønsker å glede din familie så fantastisk og emosjonell delikatesse, strudel - dette er dessert som vil være særlig aktuelle kalde og dystre høstkvelder.
 Denne delikatessen har lenge vært kjent for verden, men hvis du ser på morgenen lille Coffee i Østerrike, vil det føles fristende lukten av epler og kanel, og smak av dette produktet du vil huske for livet. Likevel, strudel - en spesiell "ideologisk" rett som alltid lukter komfort, hjem, varm og mild høst coolness.
Hvordan å lage en deilig strudel med epler?

 Hvis du ikke føler smaken så raffinert delikatesse, vil du sikkert nødt til å gjøre det, og hvis ikke østerrikske kafeer, minst lokale konditorer, så du definitivt ønsker å lage det selv.
 Alternativer for hvordan å lage strudel, er det flere store forskjellen mellom dem - en fylling - det kan være med epler eller annen frukt.
 Forresten, for noen grunn, mange feilaktig tror at strudel - en søt parabolen bare, så fylle det kan bare være søte epler, pærer, kirsebær og andre frukter og bær, men det viser seg det er det ikke.
 Denne delikatessen kan lett bli til en solid tallerken, hvis selvfølgelig forberedt fra vegetabilske eller kjøtt fyllinger, for eksempel, er svært vanlige oppskrifter med kål, sopp eller kjøtt. Etter å ha spist noen av disse "desertykov", vil du føle deg raskt voksende følelse av metthet.
 Derfor kan vi si at strudel - en slags rull deigen som kan fylle bensin fylling mangfoldig, avhengig av humøret og ønske.
Hvordan å lage en deilig strudel med epler?

 Dette er en annen klar fordel av dette kurset - mestret en oppskrift, kan du alltid nyte hans familie behandler forskjellig, avhengig av pålegg. Generelt er det antatt at det viktigste jord - er dette deigen, bør den fremstilles ved spesiell teknologi, er det som kalles "eksos". Rozkachuyut det til det punktet at, som de sier fagfolk, gjennom et brev deigen kan være "lese en avis."
 Forresten, går historien strudel dype røtter til de dyktige håndverkere av Bysants eller antikkens Hellas, er dette hvor ideen om matlaging bare deigen, som kan bryte alle slags fyllinger.
 Det er nå svært vanskelig å finne ut hvem som er den første oppfinnsom kokk som utarbeidet den første virkelige strudel, men populariteten til denne delikatessen er så stor at det er ansett som en nasjonalrett opp sine fire land - Østerrike, Ungarn, Tyskland og Tsjekkia.
 Interessant, navnet ham gitt ved en tilfeldighet retter, fordi "strudel", oversatt fra tysk, betyr ingenting som "trakt eller boblebad."

 Hvis du betaler oppmerksomhet til kutt av godbitene der ute virkelig kan merke en slags "swirl" - tynn kringle blader curl, som ruller, og selv innenfor dem er å fylle.
 Det antas at klassikerne i sjangeren har lenge vært en tradisjonell apfelstrudel, det kalles «apfelstrudel», og navnet han først fikk fra de østerrikske kokkene i XVIII århundre. Men interessant nok, det er en oppskrift for melk-krem strudel skrevet manuskriptet til som dateres tilbake til 1696 år.
 Som du kan forestille deg, er det svært vanskelig å avgjøre hvem som var stamfar så populær delikatesse, og det er nok ikke så viktig, er det viktigste at historien har bevart denne vakre oppskrift retter.

 Har deigen og fylling for strudel


 Som vi har sagt, den viktigste funksjonen i denne retten - en perfekt tilberedt "eksos deig", fordi fra det vil i stor grad avhenge smake på alle rettene.
 Hele prosessen med å lage en bedre start med deigen, fordi det sikkert før baking bør la stå på et lunt sted at det "hvilte" for dette formålet akkurat nok tid på å forberede fylling.
 Husk at deigen er klar for slike matvarer må være forskjellig god elastisitet og fasthet, den eneste måten vil det være mulig å rulle den ut til den nødvendige finhet.

 Derfor alltid vymishuyetsya deigen lenge og nøye, bør det stoppe helt holde seg til hendene dine, ikke glem om måltidet - det skal være med høy gluten. Når deigen er helt vыmesyly, må du laste ned en stram ball, spres med olje, pakk i plastfolie og la på et varmt sted i minst en time.
Hvordan å lage en deilig strudel med epler?

 Stuffing kan velge etter eget skjønn, men hvis du ønsker å lage en klassisk eple oppskrift, prøv å velge for dette formålet sur-søte epler, så de vil ikke cloying sødme av det ferdige dessert.
 Vask nøye frukt og bær med frø, kjerner og annet uspiselig detalj. Vanligvis nødvendigvis epler blandet med noe, for eksempel kanel, sitronskall eller andre bær. Når fyllet er klar, er det fortsatt det vanskeligste - rulle ut deigen og rull.
 For dette formålet på en fast overflate skal spre seg lin håndkle, dryss den med mel og begynne å utvide din deigen med en kjevle. Problemet er at for å oppnå ønsket finhet er vanskelig, så du må ta den rullet søm sammen og holde den ene enden, trekke den under sin egen vekt.
Hvordan å lage en deilig strudel med epler?

 Det finnes mange oppskrifter som forteller hvordan du koker apfelstrudel eller alias, men med forskjellige påfyll som kirsebær eller sopp. Vi vil fortelle deg om de mest populære og relativt enkelt alternativ som heter "wiener strudel."
 Så, hva trenger vi?
 •  Egg - 2 stk;.

 •  mel - 250 g;

 •  smør - 150 g;

 •  Epler - 1 kg;

 •  rømme - 150 g;

 •  rosiner - 100 g;

 •  sukker - 100 g;

 •  knuste mandler - 75 g;

 •  melis - 2 ss. skjeer;

 •  Sitron - 1 stk;.

 •  smule av hvitt brød - 100 g;

 •  vegetabilsk olje, salt, vann.

 •  Denne versjonen av de klassiske rettene bare ikke vil forlate noen likegyldig! For å gjøre dette, start: 100g varmt vann er nødvendig for å løse opp en klype salt og smeltet i et dampbad smør.
   På bordet helle mel, som danner med det litt bitter og midt maystruyemo grunne fordypning. Hans drepte to eggeplommer, deretter legge til samme smeltet smør blandet med vann og salt.
   Tilsett siste blandingen i små porsjoner, alltid elte deigen. Når det slutter å holde seg til hendene - pakk deigen i folie og la stå i en time.

   Komme fylling. Klar epleskall, fjern frø, kjerne, skjær kjøttet i terninger. Stenket dem med sitronsaft, tilsett mandler er finhakket og rosiner.
   Brød og stek i smør. Nå distribuerer deigen til et rektangel, det smører krem ​​og smør, dryss med brødsmuler. Følger Sett fyllet og strø alt med sukker. Deigen fylt med rull wrap, spre den på en stekeplate på bakepapir. På toppen av det smører eggeplomme og stek i 30 minutter. Klar Strudel!  
  Kalmar majones

   Lett å tilberede og deilig salat med blekksprut og egg. Oppskriften er for 2 porsjoner.

   Ingredienser:


  ? 100g blekksprut
  ? 150 g majones
  ? 2 egg
  ? dill og persille
  ? pepper, salt etter smak

   Forberedelse


   1. Squid ren, vaske, koke i saltet vann, kjølig og finhakk.
   2. Finhakk hardkokte egg, tilsett hakket blekksprut, pepper og majones
   3. Del alt lysbilde i en salat bolle, pynt med egg og greener.  
  Kake Napoleon. Oppskrift

   Vi tilbyr en oppskrift kake "Napoleon". Oppskriften er ledsaget av detalj trinnvis beskrivelse.
   Vi tilbyr Napoleon kake oppskrift med krem ​​og vaniljesaus.

   Kake Napoleon


   Ingredienser
  ? mel - 3 kopper,
  ? margarin - 1 pakke (250g)
  ? rømme - en kopp,
  ? mat brus - 1 ts.
   For rømme:
  ? rømme - 300 g
  ? sukker - 1 kopp,
  ? knuste nøtter - 7 glass.
   For vaniljesaus:
  ? smør - 100 g
  ? melk - 500 g
  ? mel - 5. skjeer,
  ? sukker - 1 kopp,
  ? egg - 5 stk.
  ? vaniljesaus - 1 stk.
   Forberedelse
   1. Ha mel gjennom en sil. Gni margarin til til klumper.
   2. Tilsett natron, eddik, lime, rømme.
   3. Kna deigen - det bør være myk. Spør ham i 2-3 timer for å slappe av.
   4. Deretter dividerer med 7 bits. Kjevle ut tynne runde kaker. Til baking de zduvalysya, pierce hver kake med en gaffel på flere steder.
   5. Stek raskt i ovnen ved 220 C i
   6. Ta kaken ut plate, med plater gi dem den samme formen.
   7. Ikke Smuldre små biter.
   8. liberalt fett bløtkaker, som gjelder dem til hverandre. Strø smuler og knuste nøtter.
   9. For å forberede rømme sur knock sukker, tilsett nøtter.
   10. For å forberede vaniljesaus egg med sukker for å få ned hvitt skum. Legg 1/2 kopp melk og vaniljesaus (hvis brukt i vaniljesaus kake, gni det på risten.)
   11. Den gjenværende melk å koke.
   12. Innen 5 minutter sakte hell i blandingen kokende melken under omrøring.
   13. Gi blandingen avkjøles litt.
   14. Sett den i olje og få ned hele massen.
   15. Klar Cake holde 7-8 timer ved romtemperatur, og deretter sette i kulden.
  Kake Napoleon. Oppskrift
  Яндекс.Метрика