Lagman - oppskrift på usbekisk

 Lagman er en spesiell nudler, krydret uvanlig Fried og et sett med aromatiske krydder. Denne retten kom til oss fra Sentral-Asia, og har lenge fascinert hans interesse og krydret smak. I tillegg er det også veldig allsidig, som innsendt til lunsj og middag. Hans ofte gjør Krim-tartarer, japansk, kinesisk og usbekiske.

 Matlaging en tallerken er ikke vanskelig, men det finnes noen regler. Det er viktig ikke å slå den inn i en vanlig suppe med nudler. Du må følge visse proporsjoner, plukke de riktige ingrediensene og følg alle trinnene i oppskriften Lagman.
 Hvordan å lage mat Lagman? Den viktigste komponenten av kurset - det er ikke engang nudler og saus. Det bør ikke gå bare deilig, men også vakker, virkelig orientalsk original. Alltid ledsaget av følgende krydder: anis, svart og rød pepper, spisskummen og koriander paprika. Også, krydret med løk-dzhusaem, men det er ikke ofte mulig å kjøpe. Erstatte kunne hvitløk fjær.
 Tradisjonelt Lagman oppskrift innebærer bruk av selvlagde nudler. Nå, derimot, dagens produsenter tilbyr et bredt utvalg av ferdige produkter. Som for kjøtt, ingen spesifikke krav. Egnet lam, svin eller biff. Mange kosttilskudd Lagman forberede en kylling.


 Lagman klassiske oppskriften på usbekisk


Lagman - oppskrift på usbekisk

 Det er utrolig intense slag Lagman. Forberedelse innebærer å bruke en haug med forskjellige krydder og grønnsaker. Ikke vær redd for et stort antall ingredienser, vi beskriver i detalj hvordan du koker Lagman rett!
Lagman - oppskrift på usbekisk

 Obligatoriske ingredienser:

 •  biff eller lam kjøtt - 400 g


 •  nudler - 05 kg


 •  løk - 2 stk


 •  Chili - 2 stk


 •  Hvitløk - 2 fedd


 •  Tomater - 2 stk


 •  bønner - 100g


 •  gulrøtter - 2 stk


 •  Poteter - 2 stk


 •  Søt pepper - 1 stk


 •  solsikkeolje


 •  salt, urter, pepper blanding


 • Lagman - oppskrift på usbekisk

   Metode:

 •  Skjær løk, poteter og gulrøtter i terninger. Tomater parboiled og fjerne huden. Pulp og kutt i terninger.


 •  Bulgarsk pepper kuttet i strimler og del bønnene i biter (ca 3 inches), og vil kutte hvitløk. En chili slipe fint som mulig med en kniv, og en annen før satt til side.


 •  Varm oljen i en dyp panne (helst - fortalt) og stek kjøttet i en liten mengde vegetabilsk olje. Tilsett løk og stek. Deretter satte bønner, poteter og gulrøtter.


 •  Når grønnsakene er godt potushatsya, tilsett tomater, paprika, chili, hvitløk og dryss med krydder. Inntil vi fjerne fra varme. Nå må du helle vann i en slik mengde at alle produkter har blitt dekket. Matlaging Lagman ytterligere 15 minutter og deretter salt. Et par minutter potten må fjernes fra varmen og la til å sette.


 •  Kok nudler, hell sausen og server.


 • Lagman - oppskrift på usbekisk

   Nå vet du hvordan du skal lage mat Lagman, og kan overraske din kjære en uvanlig godbit!


   Råd


  Lagman - oppskrift på usbekisk

   Noen tips for nybegynnere lahmanschykov:

 •  som virkelig skjedde elastisk deig til nudler, som det skal være bedre strekk. Hvis det bryter under stretching, betyr det ikke nødvendig å kna og dra. Bratt den i hendene, samle på slep, banke på bordet;


 •  når deigen strekker seg over en avstand på utstrakte hender, otschypыvayte liten del av det. Chuzma bør få omtrent like tynn wire;


 •  kokt Deigen skal forbli tøff nok ikke fordøye.


 • Lagman - oppskrift på usbekisk

   Lære, og du er sikker på å lykkes!
   Protein Cream elsker både voksne og barn, på grunn av den milde, luft tekstur er perfekt for å fylle kaker sloennыh-rør, eclairs, for å dekorere og dekke kaker og andre desserter, selv om det ikke blir brukt som prosloechnoho "materiale". Det virker som å lage mat denne yummy og skjønnhet bare kan oppleves kokk, men vi vil oppdage hemmeligheten om hvordan å lage et protein krem ​​som vil mestre selv nybegynner elskerinne.
   Grunnlag krem ​​- ren hvit, helst med hjem egg vzbyvaemыy med sukker kokt skum. Til krem ​​var mer tett og fornem duft, kan han legge til en rekke produkter (for eksempel noen korn av sitronsyre, som gir litt sur søt krem).

   Protein vaniljesaus


   De vanligste typene av forberedelse til protein krem ​​elskerinne ved hjelp av følgende oppskrift:
 •  2 innenriks protein

 •  25 ml kaldt vann,

 •  2 ss sukker eller pulverisert

 •  og en liten sitronsyre.

 •  Sukker helte en kjele med vann og sette på en liten gnist. Sirup skal være "tortur" til den er tykk, men ikke til Karamellisering. Mens denne prosessen på jobb, hvite pisket til skum mikser, og da de strømmet en tynn stråle varmt sukker sirup. Dermed trenger proteiner ikke stoppe, skyte ned, og på slutten legge syre. Med kringle krem ​​sprøyte umiddelbart introdusert i puff ruller eller vaniljesaus eclairs.
  Hvordan å lage et protein krem? Oppskrift

   Til høyre var en masse av kremet konsistens, bør spesiell oppmerksomhet rettes mot sukkersirup. Hvis det er å injisere proteiner halvsteikt, er kremen svært sjeldne og tung, og hvis fordøye, er det sterkt fortykket og kombinert med proteiner lage klumper.

   Olje-protein krem


   Å forberede kremen av de typer protein bør tas:
 •  2 protein (helst hjemmelaget)

 •  150 g sukker,

 •  150 g fett (minst 72%) av smør,

 •  2 ss noen brennevin

 •  Start med å forsiktig smelte smør det å være myk, men ikke flytende og banke ham til konsistensen av rømme. Proteinene kombinere med sukker og pisket med en mikser eller en visp. Når de får den nødvendige letthet - legg dem i et vannbad i ytterligere noen minutter raskt bringe ned. Klar ostudzhuyetsya krem ​​lett, da han gradvis helles olje (laveste deler), og blandingen ble holdt pomishuyetsya, og ved enden av et protein-fett krem ​​likør innføres. Denne delikatessen er ideell for å dekorere kaker.
  Hvordan å lage et protein krem? Oppskrift

   Protein-smør krem


   Hvordan å lage et protein krem ​​med krem? Veldig lett å tilberede, trenger du:
 •  4 protein, en halv kopp sukker,

 •  1 ss. 20-25% av frisk fløte.

 •  Proteiner pisket med sukker og deretter de tynn stråle helle fløte. Den resulterende blandingen er grundig vymishuyetsya at det ikke dannes klumper, og deretter pisket blander. Denne kremen er perfekt for kaker puff, vaniljesaus og kringle.
   Vanligvis protein krem ​​supplert med ulike ingredienser. For eksempel, frukt likør gir det smak og en liten bitterhet, biter av frisk frukt "utvannet" søt sirup og fungere som fortykningsmidler, gelatin, lagt til sukker sirup mens det er matlaging, gjør marshmallow krem ​​eller godteri, ligner på "fugle melk".
  Hvordan å lage et protein krem? Oppskrift

   Kalori krem ​​svært lav, men en kake eller et kakestykke med fylling, dessverre, svært høy i kalorier, så spiser mye av det kan du ikke. Men nå spisebordet vil alltid være rik bakverk som vil bringe ekte glede for alle medlemmer av husstanden.  
  Melkesukker hjemme: en detaljert oppskrift godbiter
   Hjem melkesukker - en deilig og næringsrik godbit, som vil perfekt utfyller noen te. Det er også ofte brukt som dekorasjon for ulike bakverk. Det faktum at en slik søt glasur mer smidig og plast enn vanlig. Hvis du bestemmer deg for å forberede melkesukker hjemme, bør spesielle vanskeligheter oppstår.

   Kjøkkenutstyr og ingredienser

   For å forberede denne velsmakende rett du trenger følgende ingredienser:

   Sukker - 200 gram;

   smør - 300 gram;

   melk - 20 ml;

   vegetabilsk olje;

   honning - 2 ss;

   is.


  Melkesukker hjemme: en detaljert oppskrift godbiter
   Også må du få kovshykom rustfritt stål slikkepott eller tres spoon og silikon molds.

   Alle de ovennevnte ingrediensene kan finnes i enhver matbutikk.
   Før matlaging bør smøre formene for vår laktose liten mengde vegetabilsk olje.

   Oppskrift godbiter

   Forberede melkesukker absolutt ikke vanskelig, viktig å følge alle instruksjoner og råd. Så starter vi prosessen.

   Det første du trenger å helle melk i en forberedt krus og sette på en langsom brann. Væsken bør ikke kok opp. Tilsett melk sukker, smør og honning. Massen må være konstant omrøring og la det koke på svak varme.
   Det er verdt å merke seg at alle våre komponenter må uvarytsya nesten halvparten. Når massen får en fin kremet karamell farge, slik at du kan fjerne fra varme. Husk at vår vekt ikke bør koke små bobler og stor.

   Neste må du dryppe litt is til blandingen, og dets rest nedlastings baller. Hvis du oppdager at de er de mest fleksible og spenstig, vår melkesukker klar. Hvis massen er for flytende, må du koker det igjen. Gjenta inntil da, til du får ønsket resultat.
   Så det ferdige vekt må være vel kult. For å gjøre dette, plasserer et krus med melk og sukker i en bolle med kaldt vann og is. Det bør vymishuvaty forberedt melkesukker med en tresleiv eller slikkepott. Gjenta dette inntil tid til blandingen begynner å yasnishaty. Så vår sukker mister sin viskositet og blir tykk.

   I sluttfasen av forberedelsene må du varme opp til den maksimale vekten lav varme til utseendet på plastisitet. Mer melkesukker å flytte inn i pre-forberedt silikonformer.

   Denne oppskriften laktose veldig enkel og tilgjengelig for alle.
  Melkesukker hjemme: en detaljert oppskrift godbiter


   Nyttige tips

   Det er verdt å merke seg at for å piske våre retter trenger du en mye arbeid, så hjelpere på kjøkkenet vil du ikke forstyrre.

   Også ikke glem at i forberedelse av melk forsyning kan raskt flykte. Derfor må det være konstant omrøring. Av denne grunn er det bedre å holde seg hele tiden ved komfyren.

   For matlaging, bruker bare den ferskeste melk. Ellers, når det varmes opp, kan det bare krølle.
   Hvis du vil ha litt moro smak, kan du legge til en masse litt hakkede tørket frukt eller nøtter. Dette gjøres i sluttfasen.

   Hvis du ikke har de nødvendige muggsopp hjemme, kan du legge vekt på folie ark, som også bør smøres med olje. Størknet sødme så må rett og slett kuttet i små biter med en kniv.

  Яндекс.Метрика