Fisk i folie kull
 Mat tilberedt på kull eller åpen ild er et kosttilskudd produkt. En av de enkleste og fast food kan kalles fisk bakt i folie. Tidligere ikke nødvendig å marinere kadaveret, viktigst levere dem til glør helt tint, tilsett litt krydder etter smak og noen ganger slår til fisk i folie ikke brent. Uansett hva slags fisk du kjøpte den i folie ut både i sin egen juice, søt, duftende og dynket i røyk.
 Hva bedre fisk bakt på kull?
 Og marine og elv for matlaging over åpen ild ville være passende. Hvis store skrotter, kan de bli kuttet i små biter og pakk hver med folie - så koketid vil være mye mindre.
 1.  I elva fisk sløying magen, vasket indre overflaten. Før du setter skrotten i folie, fisk parboiled. Det er nødvendig å desinfisere parasitter, hvorav de fleste lever i ferskvann fisken er.

   Marin fisk litt tint, gi drenere overflødig væske. Men det er best å bruke ferske kadaver - etter matlaging dem mykere og saftigere.
   Krydder for baking fisk i folie
   Stek fisken i folie, som du kan se, det er enkelt. Hvis fett skrotter pre aromatiske urter og krydder, drysset med urter og grønnsaker satt inne, vil du ikke bare smakfull fisk, men kosten garnityr. Vanligvis brukes sort pepper, malt eller duftende blanding av rødt og svart, laurbærblad, finhakket persille blandet med dill. Sammen med fisken perfekt bakt paprika, gulrøtter, poteter, løk, neper, squash, gresskar. Under en utveksling folie smaker og aromaer.
   For elskere av krydder anbefaler oregano og sitron, er de spesielt relevant hvis fisken selv er fet. Inne i magen grønne bjelker satt på din smak. Dette kan være selleri, basilikum eller koriander.
   Hvordan å bake fisk i folie
  Fisk i folie kull
  1.  Å folie under stekingen er ikke blakk, den består av to lag, og deretter sette fisk og grønnsaker, topp med forvridde innsats, for å unngå hull for å frigjøre juice og luft.

    Skrotter med lavt fettinnhold, for eksempel laks, torsk, laks, først smøres med olje inne også sette et par stykker for å fiske produksjonen var for tørt og smakløst.

    Fatty vanligvis i noen minutter suge i marinaden. For dette formål, soyasaus eller sitron vann.

    Fisk i folie kull er utarbeidet i løpet av minutter. Det er den optimale mengden av salt, kan skrottene ikke overdriv. Denne funksjonen brukes ofte lat husmor når salt helles i folie og plassert på toppen av fiskeskrotten ren og høy salt igjen, uten noen krydder. Det viser seg miljøvennlig og sunt produkt.

    Vel, når kull er smektende når det ikke er åpen flamme, deretter tid til å lage fisk vil ta ca 20-25 minutter. Hvis fuglen er stor - 40 minutter, hvis stykker - 10 min.

    Til rett kan være estetisk tiltalende til bordet, viser fantasi! Raskt og lett skaffes fisk bakt med sopp og poteter. 1 kg fisk trenger 250 gram. friske eller syltede sopp, poteter fire store og to løk. For saus - sitron og krydder, laurbærblad, salt.

    Fisken bør dryss med sitronsaft og la det stå i en time ekstra juice kadaver tillatt, avløp. Da fisken er saltet, blandes med strimlet laurbærblad og gi ytterligere 10 minutter. for beising. Løk og sopp separat bør steke i en panne til de er gyllenbrune utseende. Deretter skåret i skiver rå poteter, sette på folien, legg den øverste halvdelen av stekt løk og sopp, så fisken igjen og løk og sopp. Forberedelse tid slik en solid middag - 40 minutter. Før du fjerner fra kull, åpen folie og ikke snu.

    Innsiden av skrottene kan bli fylt gulrøtter og løk, squash og tomater eller noen typer greener.  
 Skeleton - Olympic vinter sport som er synkende isete sjakten ved spesiell slede med to løpere festet til rammen. Vinneren i konkurransen at utøveren at resultatene av to eller fire løp i mengden får de beste resultatene. Om skjelettet som en sport mer forseggjort vår artikkel.
 Innhold:
 Historie av skjelettet
 I hovedsak skjelettet?
 Sani for skjelettet
 Rute
Skeleton bob, som ble tatt med i konkurransen kart II olympiske vinterleker i 1928. Etter OL 1948 OL V skjelett ut av 53, og de vises bare i 2002.
 I dag skjelett er en av de mest populære vintersport.
 I hovedsak skjelettet?
 Kort og tydelig formidle essensen av våre skjelett infografikk.
Skeleton

 Skeleton utøveren akselererer mest av fjellet, holder håndtaket. Når skeletonyst når en toppfart på akselerasjon, faller raskt på skjelettet. Nedtellingen begynner fra det øyeblikket skjelettet strålen krysser kronometer, som ligger i en avstand på 15 meter fra start.
 Lenger ned i friidrettsutøver, administrerende skjelett bruker kroppsbevegelser eller fottøy. Imidlertid bør sin kroppsstilling fremme maksimal hastighet.
 Skeleton er en av de farligste idretter som en idrettsutøver kan akselerere til 130 km / t.

 Vinnere etter alle stadier løp - tre, tok de første, andre og tredje plass, avhengig av sin samlede resultat.
 Sani for skjelettet
 Sani idrettsutøver er kalt "skjelett" egen ære og ble kåret til sporten.

 Skeleton ganske tung vektgrense og skjelett idrettsutøver mannlig - 115 kg, kvinnelig - 92 kg. For å oppnå standarder for sleden eller ballast fjernet eller lagt til.
 Sani for skjelett laget av høykvalitets glassfiber og stål. Bunn skjelett polirollyu voksprosessen, noe som glatter overflaten og danner en film som glir perfekt luft, og dermed øke hastigheten.
 Snake skjelett laget av høy karbonstål, gjør dette materialet lang zatuplyatsya basen. De fleste løpere er ikke natachyvayut og nøye polert.
 Kostnaden for skjelettet sleder kan nå $ 10.000.

 Rute
 Isgliderennen er highway skjelett idrett. Sporet er en kunstig isflate av snø og is. I bunnen av trauet er kjøleskap som opprettholder en lav temperatur på overflaten av veien. Midten av veien er to skinner. Overflaten må være helt glatt, så det påvirker hastigheten på en idrettsutøver og selv hans liv.
 Se også flere videoer som forteller om skjelettet generelt og om noen interessante fakta om det.
 Den første videoen - en kanal dedikert skjelett som en sport.

 I den andre videoen vil du se avsnittet kognitiv sendingen, noe som forklarer mye av interessante ting om skjelettet.
 Skiskyting - er en olympisk sport som består av langrenn og rifleskyting. I denne sporten bør involvere flere deltakere, som skiskyting - en konkurranseidrett. Vinneren er den som først får å starte og komme videre med alle sine mål. Hvis du er interessert i denne type sport, deretter tilby flere detaljer for å vite mer om det.
Skiskyting

 Historien om skiskyting


 Skiskyting oppsto lenge før den offisielle formasjon, men som en komplett og konkurranseidrett ble grunnlagt i det XVIII århundre. De første skiskytter konkurranser ble holdt i 1767 grensen.
 Berømmelse og anerkjennelse skiskyting var i 1924, da det første vinter-OL. Opprinnelig skiskyting på første OL kalt "rasekrig patruljer" og sporten var betydelig, det vil si som sådan tilhørte OL. Deretter, etter 1948, "rase krigspatruljer" ble helt utelukket fra offisielle idrettsarrangementer.
 New Life skiskyting funnet i 1954, da den olympiske komité anerkjenner sin idrett. 1958 var preget av de første holder internasjonale skiskytterkonkurranser, og to år senere ble en del av skiskytter OL.
 Opprinnelig skiskyting var utelukkende mannlige sport, men med tid og utplassering av kamp kjønnsulikhet, er skiskyting også feminin: 1984 Women World Cup arrangeres i skiskyting og 1992 kvinner skiskyting er en integrert del av de olympiske vinterleker fram til i dag dag, sammen med curling og bobsleyem.
 Den neste store hendelsen skjedde i 1993, da det skapte internasjonale skiskytterforbundet, etterfulgt av etableringen av sitt hovedkvarter. I 1994 er han den første EM i skiskyting, og i 1996 holdt en internasjonal konkurranse i sommer skiskyting. I 1998, det internasjonale skiskytterforbundet endelig skilt fra International Federation of Modern femkamp og bli selvstendig.
 Skiskyting er svært populær i land som Russland, Hviterussland, Tyskland, Østerrike, Norge, Sverige og Frankrike.

 Essensen av skiskyting


 Skiskyting regler er som følger: spillere starter sammen eller etter hverandre med et visst intervall. Deres oppgave setter et landemerke visning skiskyting der de deltar. Hvis det i generelle vendinger, da, etter å ha startet, må spilleren gå på ski en viss avstand, og produserer mellomliggende punkter og skyte på mål på grunnlag av hva som var hans velrettede skudd - avhenger veldig mye: noen typer tabber i skiskyting gi straffen sirkel når en idrettsutøver, til slutt, må gjennomgå ytterligere avstand; i andre - hver bommert er uttrykt i minutter ekstra tid til å føre.
 Vinnere i skiskyting alltid tre, som belønning for å delta i konkurransen - sett med medaljer: gull, sølv og bronse. Hvis det er et lag rase, er medaljene gitt til hvert medlem av vinnerlaget.
 I skiskyting er nødvendig ikke bare for å skyte rett, men raskt overvinne avstand ski.

 For å være i stand til å fullt ut forstå reglene og essensen skiskyting tilby deg en videokonkurranse med sporten.

 Typer av skiskyting


 Nå vurderer de ovennevnte typer skiskyting.
 Skiskyting er delt inn i 6 typer løp:

 Individuell Race
 Sprint
 Pursuit
 Fellesstart
 Relay
 Mixed Relay.
 Individuell Race - en vanlig utseende i skiskyting løpene som foruts eneste ytelsen til hver idrettsutøver. Utøveren må overvinne en avstand på fire sirkler, hver sirkel holdes skyting på mål: 1. og 3. skyting utsatt, andre og fjerde - stående. Henrettelsen av hver spiller er neste i intervaller på 30-60 sekunder. Klokkeslett registreres individuelt for hver enkelt deltaker. For hver utøver miss straff legges til 1 minutt. Basert på analyse resultatene bestemmes vinneren av løpet, er det den som ferdig raskere enn noen minimum antall bom.
 Pursuit - et slags rase som er basert på den enkelte rase med egen start. Det involverte 60 foreløpige finalister. Deltakerne er fem runder, starter prosedyren ansatt av dem inkluderer tidligere resultater. Finalist er det en som total tid for resultatene av de to løpene vil bli bedre.
 Sprint - typen av denne arten er lik den forrige løpet. Idrettsutøvere starte med intervaller på 30-60 sekunder, og overvinne tre sirkler, deretter produsere brann: den første sirkel - liggende på andre - stående, og deretter gå til mållinjen. For hver straff miss dommer lagt rekkevidde. Hvem vil avslutte med den beste tiden vil vinne.
 Fellesstart - tre dusin av de beste skiskytterne fra tidligere hendelser med start med en generell start. De to første er avholdt skyting utsatt, og de neste to - stående. For hver tildelt et mål nepotraplyannya frittgående.
 Relay - kommandoen består av fire medlemmer (representanter for et land). Etter henrettelsene ble gitt generelt, er hver av lagets medlemmer et etapperitt, overvinne avstand og produserer skudd på mål, det første skyting utsatt, mens den andre - stående, mens spilleren er på tre ekstrapatroner for hver avfyring. Hvis etter utmattende reserve runder i utøveren vil være ubalansert mål (manglende), deretter hver og en oppnevnt frittgående. Etter å ha passert gjennom den fasen av sin deltaker går stafettpinnen videre til sine kolleger i klubben. Vinneren er det laget som ferdig før noen med minst antall bom.
 Mixed stafett - er identiske regler for normale løp, er den eneste forskjellen er at hvert lag består av menn og kvinner.

 Utstyr


 Bevege seg i stafetten utelukkende på ski. Ved å velge ski brukt sine individuelle krav de må oppfylle vekst idrettsutøver, bør bredden være 4 cm, vekt - mindre enn 750 gram. Som for pinner, de bør være solid og komfortabel sportsmann og ingen frastøting bidra med midler.
 Å bruke spesielle skyte rifler, produsert eksklusivt for denne sporten. Når stafetten rifle er på baksiden av en idrettsutøver. Våpenet lader manuelt runder - 5,6 mm.

 Som for antrekket skiskytterne, er det en vanlig vintersport klær som er komfortable idrettsutøver, ikke skaper ubehag, ikke hold ned bevegelse, mens de fortsatt varm.
 Skiskyting er en av de mest populære sport som er aktivt utviklet og popularisert blant befolkningen.  
Яндекс.Метрика